Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، شکرالله شیرخانی اظهار کرد: شرکت‌ ال. جی. سی دهلران بیش از ۷۰ کارگر غیربومی در قالب پیمانکاری جذب کرده‌اند که برخلاف ماده ۴۷ قانون برنامه ششم توسعه است.

وی افزود: بر اساس مصوبه سال گذشته کمیسیون کارگری دهلران، مقرر شد تمامی جذب‌ها بر اساس ضوابط و با نظارت کمیته جذب شهرستان صورت گیرد، اما شرکت‌های نفت و گاز این مصوبه را نادیده می‌گیرند و برخلاف قانون عمل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیرخانی ادامه داد: با وجود بیکاری بالا در این شهرستان و داشتن نیروهای بومی مناسب، ۱۰۲ کارگر توسط این شرکت جذب شده است که از این تعداد تنها ۳۰ نفر بومی هستند.

وی تاکید کرد: این موضوع از دید اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی دور نمانده است و با این موضوع برخورد قاطع قانونی خواهد شد.

شیرخانی ادامه داد: با حمایت و پیگیری‌های استاندار ایلام، دپارتمان تخصصی نفت و گاز در استان راه‌اندازی شده و اولین قرارداد آموزشی این دپارتمان نیز با شرکت‌های نفت و گاز دهلران برای آموزش نیروهای بومی شهرستان دهلران به امضا رسیده است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام گفت: مطابق این قرارداد، از شهریور سال‌ ۹۸ تعداد ۱۰۰ نفر از جوانان جویای کار بومی در شهرستان دهلران در ۸ حرفه آموزشی در حوزه جوشکاری تخصصی، برق صنعتی و صنعت ساختمان آموزش‌های لازم را در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان دهلران فراگرفتند، اما از این تعداد نیروی ماهر و آموزش‌دیده استفاده نشده است.

شرکت ال. جی. سی، پیمانکار شرکت مهندسی ساختمان و صنایع نفت مستقر در پروژه چشمه‌خشک دهلران از دی ماه ۹۸ شروع به کار کرده است.

کد خبر 515576 برچسب‌ها کارگران استان ایلام

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کارگران استان ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۰۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی کیت‌های قرائت از راه دور مصرف گاز و آب در داخل کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، یکی از دغدغه‌های اصلی در حوزه مدیریت مصرف انرژی، جمع آوری داده‌های مصرف از مشترکان به صورت برخط و هوشمند است به طوری که تجمیع داده‌های مصرف به شکل جامع و در لحظه، امکان تحلیل، ارزیابی و مدیریت را فراهم کند.

محصول دانش‌بنیان «کیت قرائت از راه دور کنتور آب و گاز» محصول هوشمند یک شرکت دانش‌بنیان است که ضمن اعلام میزان گاز مصرفی مشترکان، زمینه را برای تحلیل دقیق داده‌های مصرف، شناسایی هدررفت و نقاط اوج مصرف، گام‌های بعدی را برای بهینه‌سازی انرژی مصرف در ابعاد گسترده بردارند.

مجید محمدی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در این باره توضیح داد: با طراحی و تولید کیت‌های قرائت از راه دور کنتور‌های مصرفی، به این دغدغه پاسخی هوشمندانه و فناورانه داده‌اند و با پیاده سازی این محصول در حوزه مصرف گاز، زمینه را برای صرفه‌جویی و بهینه سازی مصرف فراهم کرده‌اند. محمدی، یکی از مزایای کیت قرائت از راه دور کنتور گاز دیافراگمی، عدم نیاز به تعویض کنتور دانست و افزود: کیت‌های تولید شده بر روی کنتور‌های موجود نصب شده و اطلاعات کنتور را به مرکز کنترل و بر روی نرم افزار اسکادای تولیدی شرکت ارسال می‌نماید.

وی با اشاره به تولید و تجاری سازی کیت قرائت از راه دور کنتور‌های دیافراگمی گاز به عنوان یکی از دستاورد‌های این شرکت دانش‌بنیان گفت: کیت قرائت از راه دور با قیمتی در حدود یک دوم قیمت رقبای خارجی در کشور عرضه می‌شود و ضمن افزایش سرعت در فرآیند قرائت مصرف، زمینه را برای تحلیل داده‌ها و کمک به بهینه‌سازی مصرف گاز در ابعاد کلان فراهم می‌کند.

این فعال فناور، درباره مزایای این محصول دانش‌بنیان عنوان کرد: استفاده از الگوریتم‌های روزآمد و پیشرفته در قرائت و تحلیل داده‌ها، امکان به روزرسانی، پشتیبانی و قابلیت ارتقا را می‌توان از مهم‌ترین مزیت‌های این محصول دانستو همچنین کیت قرائت از راه دور این شرکت در حدود ۲۱۸ دلار میباشد که مشابه چینی آن حدود ۴۵۰ دلار می‌باشد.

وی با اشاره به نیاز جدی در حوزه هوشمندسازی کنتور‌ها و مدیریت هوشمند مصرف گفت: در حوزه کنتور گاز و هوشمند سازی این کنتورها، حدود ۲۴ میلیون مشترک گاز در کشور وجود دارد که این کنتور‌ها بایستی هوشمند شوند. همچنین در حوزه آب ۲۷ میلیون مشترک در کشور وجود دارد. همچنین با توجه به فعالیت ۵۰۰ هزار چاه کشاورزی در ایران هوشمندسازی اندازه گیری مصرف این مجموعه‌ها هم در مدیریت مصرف آب کشور ضروری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید بی سابقه کُلزا در شهرستان دهلران
  • افزایش تولید برق کشور با یاری شرکت انتقال گاز
  • دستگیری قاتل در کمتر از ۳ ساعت در دهلران 
  • دستگیری قاتل در کمتر از ۳ ساعت در دهلران
  • توسعه باید با دانش سنتی و بومی هر منطقه همراه شود
  • پیش بینی برداشت ۲۳۰ هزار تن گندم از مزارع دهلران
  • بیمه کارگران ساختمانی به کجا رسید؟ | حل یک اختلاف نظر بزرگ
  • بومی‌سازی کیت‌های قرائت از راه دور مصرف گاز و آب در داخل کشور
  • کیت‌های قرائت از راه دور مصرف گاز و آب بومی سازی شد
  • پیش بینی برداشت ۲۳۰ هزار تن گندم در شهرستان دهلران