Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیا حسینی مدیر آب و خاک جهادکشاورزی گلستان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، در رابطه با ساماندهی وضعیت جاده‌های بین مزارع استان گفت: در بحث جاده‌های بین مزارع سه مقوله احداث جاده ها، مرمت، تسطیح و تیغ زنی جاده را پیگیری می‌کنیم.

کیا حسینی گفت: در کل استان ۱۷ هزار کیلومتر جاده بین مزارع داریم که تا کنون سه هزار کیلوکتر احداث و مابقی در زمینه تسطیح کار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: ما در بحث اعتبارات مربوط به جاده‌های بین مزارع می‌توانیم از اعتبارات استانی استفاده کنیم و منابع ملی نداریم.

کیا حسینی ادامه داد: در سال گذشته ۲۲ درصد از منابع استانی حدود ۳ و نیم میلیارد تومان تخصیص گرفتیم، اما از محل اعتبارات سیل توانستیم ۵۴ میلیارد تومان اعتبار دریافت کنیم.

او افزود: از مباحث مربوط به تسطیح حدود یک هزار و ۷۰۰ کیلومتر و در بحث مرمت و بهسازی یک هزار و ۲۰۰ کیلومتر برنامه ریزی شده تا انجام شود.

کیا حسینی گفت: در مرمت و بهسازی ابتدا کار تسطیح را انجام می‌دهیم و جمعا کاری که در سطح استان در حال حاضر در حال انجام هست حدود ۳ هزار کیلومتر است.

او گفت: آمار گرفته شده از شهرستان‌ها نشان می‌دهد بالای ۷۵ درصد از جاده‌هایی که در تعهد ما بوده کار تسطیح انجام شده و مناطقی که باقی مانده است بیشتر مناطق جنوبی استان است.

کیا حسینی ادامه داد: در مناطقی که تسطیح به اتمام نرسیده عواملی، چون وضعیت جاده‌های روستایی و مباحث اجتماعی مطرح است.

او افزود: طبق دستورالعمل ما باید ۵ متر از جاده را تسطیح و تیغ زنی انجام دهیم دو طرف جاده هم باید نیم متر تا یک متر کانال حاشیه جاده ایجاد شود، اما از آنجایی که اراضی کشت شده است برخی از کشاورزان برای ساخت کانال همکاری نمی‌کنند و فعلا ما برنامه برای تسطیح گذاشته ایم.

کیا حسینی گفت: در حال حاضر تسطیح اراضی شمالی انجام شده و کشاورزان در حال برداشت محصولات خود هستند و ۲۵ درصد باقی مانده مربوط به اراضی جنوب استان است که در چند روز آینده انجام می‌شود.

او افزود: تسطیح هر سال باید انجام شود چراکه ادوات سنگین حرکت می‌کنند و به دلیل بارندگی‌ها و نیاز کشاورزان هر ساله انجام می‌شود.
انتهای پیام/ق

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهادکشاورزی زمین های کشاورزی جاده های بین کیا حسینی بین مزارع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۱۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگراه قم - جعفرآباد بهسازی می‌شود

مسعود زوارزاده گفت: بزرگراه قم - جعفرآباد یکی از محور‌های مهم و کریدوری استان قم با استان مرکزی و از سویی دیگر راه دسترسی شهرستان جعفرآباد و توابع به عنوان قطب‌کشاورزی و دامداری استان است.

 رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جعفرآباد ترافیک ترکیبی این بزرگراه را از عوامل اصلی در تخریب و استهلاک آن دانست و تصریح کرد: تردد انواع ماشین‌آلات نیمه‌سنگین، سبک، ادوات کشاورزی و ... در طول این بزرگراه ضرورت ارتقا و بهسازی آن را دوچندان کرده‌است.

زوارزاده گفت: این طرح به طول ۷۰۰ مترمربع، در۲ خط رفت و برگشت از اول اردیبهشت‌ماه امسال آغاز و تا پایان ماه جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

 رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جعفرآباد در خصوص مشخصات جغرافیایی قطعه ورودی بزرگراه قم - جعفرآباد عنوان کرد: موقعیت مکانی این قطعه از بزرگراه موجب شده تا در فصول بارشی سال شاهد آب‌گرفتگی و تخریب سطوح آسفالتی آن باشیم.

جعفرآباد با وسعتی حدود ۶۵۰ کیلومترمربع در ۳۵ کیلومتری شمال غربی شهر قم قرار دارد.

طبق مصوبه اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ هیات دولت وقت، بخش جعفرآباد به شهرستان ارتقا پیدا کرد، این شهرستان جدیدالتاسیس از ۲ بخش مرکزی و دهستان قاهان تشکیل شده که جمعیت رسمی شهرستان ۲۷ هزار نفر و جمعیت غیررسمی آن ۴۰ هزار نفر است.

در حوزه راهداری استان قم حدود ۲ هزار کیلومتر راه شامل ۲۱۳ کیلومتر آزادراه، ۲۳۲ کیلومتر بزرگراه، ۱۵۴ کیلومتر راه اصلی، ۱۵۰ کیلومتر راه فرعی و یک هزار کیلومتر راه روستایی وجود دارد.

استان قم دارای هشت راه مواصلاتی اصلی و چهار راه فرعی است که از جمله آنان می‌توان به آزادراه قم - تهران به طول ۱۳۰ کیلومتر، جاده قدیم قم - تهران، بزرگراه قم - ساوه به طول ۸۷ کیلومتر، جاده قدیم قم - کاشان، آزادراه قم - کاشان به طول ۱۰۴ کیلومتر، آزادراه قم - گرمسار به طول ۱۷۳ کیلومتر و بزرگراه قم - سلفچگان - اراک به طول ۱۳۶ کیلومتر اشاره کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • افتتاح ۲۰ کیلومتر از جاده شهرکرد به ناغان
  • نصب ۲۵ کیلومتر نیوجرسی در محورهای بزرگراهی آذربایجان غربی ​
  • اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان
  • ◄ چرا کرایه حمل و نقل بار ثابت ماند؟/ شاخص تن کیلومتر چه زمانی بروزرسانی می شود؟
  • شناسایی و رفع 132 تعدی به حریم راههای گلستان انجام شد
  • بهسازی ۳۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایر استان مرکزی آغاز شد
  • محور گنبد- کلاله مسدود شد/ ریزش برف در توسکستان
  • خانه انصاری ارومیه مرمت می‌شود
  • آسفالت نزدیک به ۱۱ کیلومتر از راه‌های روستایی چایپاره
  • بزرگراه قم - جعفرآباد بهسازی می‌شود