Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- هفتمین روز از خرداد ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به آخرین وضعیت برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اشاره کرد. تاریخ انتشار: 17:31 - 07 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۴۲۹۷ خبرگزاری میزان - هفتمین روز از خرداد ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به آخرین وضعیت برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    نمایشگاه مجازی جایگزین مناسبی برای نمایشگاه کتاب تهران نیست

ایوب دهقانکار در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان، پیرامون آخرین اخبار درباره برگزاری سی و چهارمین دوره از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: قرار ما برای برگزاری جلسه مشترک مابین شورای سیاست گذاری نمایشگاه کتاب تهران و ستاد ملی مبارزه با کرونا هفته بعد از عید سعید فطر بوده است، خوشبختانه در حال حاضر صحبت‌هایی صورت گرفته تا به محض وجود وقت آزاد از سوی کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت این جلسه ترتیب داده شود. 

وی در همین راستا ادامه داد: ما همچنان برای اعلام زمان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران مترصد جلسه با ستاد ملی مبارزه با کرونا هستیم و تا وقتی این جلسه برگزار نشود همچنان نمی‌توانیم هیچ زمان مشخصی را برای برگزاری نمایشگاه اعلام کنیم. تمام سعی ما در شورای سیاست گذاری برگزاری هرچه سریعتر این جلسه و مشخص شدن تکلیف نهایی در قبال برگزاری نمایشگاه کتاب تهران است. 

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین خبرها از نمایشگاه کتاب تهران اینجا کلیک کنید

دبیر شورای سیاست گذاری سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران درباره نزدیک شدن فاصله زمانی بین نمایشگاه کتاب امسال با سال آینده در صورت برگزاری آن بعد از ماه محرم و صفر اظهار کرد: بدون شک تصمیم گیری و برنامه ریزی‌ها در این رابطه صورت گرفته و ما پیش بینی‌های لازم جهت این بازه زمانی کوتاه بین دو نمایشگاه کتاب را در نظر گرفته ایم، مطمئنا بهترین تصمیمات درباره برگزاری این دوره از نمایشگاه کتاب از سوی شورای سیاست گذاری اتخاذ خواهد شد. 

وی درباره احتمال ایجاد مکانی برای برقراری دائمی نمایشگاه کتاب تهران اضافه کرد: نمایشگاه کتاب تهران در سال جاری در صورت برگزاری بدون شک با توجه به قراردادهای صورت گرفته در مصلی امام خمینی (ره) تهران برگزار می‌شود، اما در کل داشتن مکانی اختصاصی و دائم برای برگزاری ادوار مختلف نمایشگاه کتاب مطالبه همیشگی بسیاری از ناشران و هدف شورای سیاست گذاری است. امیدواریم بتوانیم در سالهای آینده برای این رویداد بزرگ ادبی در کشور مکانی اختصاصی داشته باشیم. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

عدم استقبال انگلیسی‌ها از بازگشایی تئاتر/شماره ۷۵ فصلنامه تئاتر روی پیش‌خوان

خبرگزاری میزان - عرصه تئاتر از اوایل اسفند ماه سال گذشته تعطیلی طولانی مدتی را پشت سر گذاشته است، تعطیلاتی که بسیاری آثار در حال اجرا و یا در شرف اجرا را با ضررهای هنفگت مالی روبرو کرده و از سویی تماشاخانه های خصوصی را به مرز ورشکستگی رسانده است. 

حال صحبت‌هایی احتمالی از بازگشایی اماکن فرهنگی پس از عید فطر شنیده می‌شود، اما نکته مهم آنجاست که هنوز مراجع اصلی عرصه هنرهای نمایشی برنامه ریزی منسجمی را برای چگونگی بازگشایی تماشاخانه‌ها اعلام نکرده اند. 

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار تئاتر طی هفته جاری اینجا کلیک کنید

شماره ۷۵ فصلنامه تئاتر روی پیش‌خوان

هفتاد و پنجمین شماره فصلنامه علمی ـ پژوهشی تئاتر با سردبیری سیدمصطفی مختاباد زیر نظر دفتر پژوهش و انتشارات نمایش اداره‌کل هنر‌های نمایشی منتشر شد.

در این شماره مقاله‌های زیربه چاپ رسیدند که عبارتند از:

معناباختگی رویای امریکایی در دو نمایشنامه آلیس کوچولو و مرگ بسی اسمیت از آثار ادوارد آلبی با تکیه بر نظریه جورج هربرت مید/ نویسندگان: مینا جهانگیری/ فاضل اسدی امجد/ علیرضا امید بخش

هستی و نیستی و نمود آن در آثار ژان پل سارتر/ نویسندگان: حمید کاکاسلطانی، حسین اردلانی، محمد عارف

مطالعه روند نمایشنامه‌نویسی برای کودکان در دوران معاصر براساس نظریه یادگیری اجتماعی آلبرت بندورا/ نویسنده: ندا غفاری

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

وداع با زیبایی‌های دنیوی هنر شهداست

مرضیه کمالی نیا نویسنده کتاب در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون مضمون کتاب «بهار فصل کوچ تو بود» گفت: کتاب «بهار فصل کوچ تو بود» به سرگذشت و زندگی شهید رضا شیرازی پرداخته است، وی از فرماندهان بزرگ هشت سال دفاع مقدس بود و ایثارگری فراوانی در این زمینه انجام داد.

وی با اشاره به دلیل نگارش کتاب «بهار فصل کوچ تو بود» بیان کرد: بیش از هر چیز این سادگی و ساده زیستی شهید رضا شیرازی بود که مرا به نگارش کتاب «بهار فصل کوچ تو بود» ترغیب کرد، مطالعه کوتاه من از اسناد و مدارک باقی مانده از این شهید بزرگوار بیان کننده این مهم بود که شهید رضا شیرازی تا چه میزان اعتقادی صادقانه به دفاع از عزت و میهن خود داشت.

این نویسنده کتاب در همین راستا اظهار کرد: نوشتن کتاب «بهار فصل کوچ تو بود» زمانی به من پیشنهاد شد که اطلاعات پیرامون شهید رضا شیرازی بزرگوار بسیار محدود و کم بود لذا برای کامل کردن اطلاعات با کمک بردار شهید توانستم همرزمان شهید رضا شیرازی را پیدا کنم و مصاحبه‌های فراوانی را با آنان انجام دهم.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

کمالی‌نیا به شیوه نگارش کتاب «بهار فصل کوچ تو بود» اشاره و ابراز کرد: تلاش داشتم تا کتاب «بهار فصل کوچ تو بود» را به نحوی بنویسم که بتوانم علاوه بر انتقال حقیقت اخلاقی و صفت‌های خوب شهید رضا شیرازی مخاطب را به این واقیعت روبرو کنم که شهدای بزرگ ما نیز افرادی همانند ما بودند، آنان در شرایط خاصی قرار گرفتند پس تصمیم درست را گرفته و برای دفاع از میهن قدم پیش گذاشتند.

وی پیرامون علل نام گذاری کتاب «بهار فصل کوچ تو بود» بیان کرد: علل نام گذاری کتابم با عنوان کتاب «بهار فصل کوچ تو بود» از آن جهت بود که زمان شهادت شهید رضا شیرازی مصادف با ۸ نوروز بود و در ۱۳ فروردین هم در زادگاهش به خاک سپرده شد.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

شکست مفتضحانه نسخه جدید انیمیشن «ترول» در گیشه جهانی

خبرگزاری میزان - جدیدترین مجموعه تصاویر از فیلم سینمایی «تور جهانی ترول‌ها» منتشر شد، این اثر انیمیشنی کمدی موزیکال ساخته دریم‌ورکس که بعد از توقف اکران بار دیگر آماده اکران در سینماها می شود، این انیمیشن در دنباله نسخه سال ۲۰۱۶ این اثر اکران می‌شود.

«تور جهانی ترول‌ها» پیش از شیوع کرونا با فروش فاجعه بار ۲ میلیون دلاری روبرو بود، اتفاقی که شکستی عظیم برای دریم ورکس محسوب می‌شود. کارگردان این فیلم والت دورن است و از صدای بازیگرانی چون جاستین تیمبرلیک، جیمز کوردن، آنا کندریک، جیمز کوردن و ریچل بلوم در آن استفاده‌ شده‌ است. تاریخ اکران این فیلم ۱۷ آوریل ۲۰۲۰ است.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده اخبار پیرامون آخرین فیلم «جاستین تیمبرلیک» اینجا کلیک کنید

این انیمیشن چهار سال بعد از ترول ۲۰۱۶ را نشان می‌دهد، پاپی و برنچ کشف می‌کنند که آن‌ها جزو شش قبیله مختلف ترول هستند که در ۶ کشور مختلف پراکنده شده اند، و هرکدام به یکی از اشکال موسیقی اختصاص دارند از جمله: پاپ، فانک، کلاسیک، تکنو، کانتری و راک، بنابراین آن‌ها با دنیای بزرگتری رو به رو خواهند بود.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

بازگشایی تماشاخانه‌های تئاتر کشور همچنان در هاله‌ای از ابهام

محسن حسن‌زاده در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان، درباره زمان احتمالی بازگشایی تماشاخانه‌های تئاتر گفت: بازگشایی سالن‌های تئاتر همچنان زمان دقیق و مشخصی ندارد، برای این بازگشایی باید یکسری هماهنگی بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت بهداشت انجام شده و در نهایت بازگشایی با تایید وزارت بهداشت صورت گیرد. 

وی با اشاره به توئیت وزیر ارشاد پیرامون بازگشایی تماشاخانه‌های تئاتر ابراز کرد: براساس توئیت وزیر ارشاد بازگشایی سالنهای تئاتر و سینما در صدر برنامه‌های این وزارتخانه قرار دارد و بدون شک به محض اینکه به ما این امکان داده شود تماشاخانه‌ها بازگشایی می‌شوند.

مدیر روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی کشور در همین راستا بیان کرد: طی هفته‌های گذشته مرکز هنرهای نمایشی جلساتی را با معاون ستاد ملی مبارزه با کرونا داشته‌ و بحث و نظرات فراوانی پیرامون زمان و چگونگی بازگشایی سالنهای تئاتر مبادله شده است، طی همین جلسات قرار شد تاریخ نهایی بازگشایی تماشاخانه‌ها زیر نظر وزارت بهداشت اعلام گردد.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار تئاتر طی هفته جاری اینجا کلیک کنید

وی با اشاره به شروع فعالیت تئاتر در شهرهای دارای وضعیت سفید اظهار کرد: هم اکنون اجازه فعالیت تئاترهای خیابانی در شهرهایی که از لحاظ بیماری کرونا در وضعیت سفید هستند صادر شده است و امیدواریم این روند به زودی در سراسر شهرهای کشور ادامه پیدا کند. 

مدیر روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی درباره برخی گمانه زنی‌ها پیرامون زمان دقیق بازگشایی تماشاخانه‌ها افزود: فعلا هیچ چیز معلوم نیست و تمامی تاریخ‌های اعلام شده توسط برخی افراد در حد حدس و گمان است، ما هیچ تاریخ دقیقی برای بازگشایی تماشاخانه ها را تایید نمی‌کنیم زیرا همچنان باید منتظر نظر نهایی ستاد ملی مبارزه با کرونا بمانیم. 

وی در همین رابطه اظهار کرد: بدون شک هرگونه زمان رسمی برای بازگشایی تماشاخانه‌ها تنها توسط وزارت ارشاد اعلام عمومی خواهد شد و از طرفی بر اساس اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت سالن‌های تئاتر جزو پرخطرترین اماکن اعلام شده‌اند و جزو گریت پنج دسته بندی می شوند و در روند بازگشایی ها در رتبه آخر قرار دارند. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اینجا اخبار سینما بسته فرهنگی برگزاری نمایشگاه کتاب تهران ستاد ملی مبارزه با کرونا بازگشایی تماشاخانه ها تماشاخانه های تئاتر شورای سیاست گذاری خبرگزاری میزان بیشتر بخوانید هنرهای نمایشی وزارت بهداشت بدون شک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۱۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرآفتاب مساحت لازم برای نمایشگاه کتاب را ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با مدیران سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با حضور علی رمضانی، قائم مقام و سخنگو؛ سعید مجیدی، مدیر کمیته فعالیت‌های فرهنگی و حسین تیموری؛ مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران؛ علیرضا نادعلی شهرستانکی، عضو و نایب رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران و همچنین نمایندگان نمایندگان دستگاه‌های مختلف مشارکت کننده در برگزاری نمایشگاه کتاب برگزار شد.

رمضانی در این‌جلسه از دستگاه‌هایی که در برگزاری سی‌وچهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مجموعه‌های دیگری که دل در گرو بزرگترین رویداد فرهنگی کشور دارند، کمک کردند تا این اتفاق در سطح کشور و بین‌الملل توانست خوش بدرخشد تشکر کرد و گفت: سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با تمهید ویژه‌ای که در حوزه ساخت و بهره‌برداری مصلی امام خمینی (ره) صورت گرفته، برگزار می‌شود. بخش‌هایی از پیشرفت این مجموعه در ایام برگزاری نماز عید فطر قابل مشاهده بود. ساعت کاری این دوره از نمایشگاه همانند سال‌های گذشته از ۱۰ تا ۲۰ است و در روزهای پنج‌شنبه و جمعه به مدت یک ساعت تمدید می‌شود. روزهای برگزاری این دوره از نمایشگاه همزمان با دهه کرامت و ایام جشن و سرور در فضای کلی کشور همراه است.

قائم مقام سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با اشاره به میهمان ویژه این دوره از نمایشگاه افزود: میهمان ویژه این دوره از نمایشگاه کشور هند است. جمهوری اسلامی ایران مذاکرات مربوط به میهمان ویژه را از دو تا سه سال قبل انجام می‌دهد. با کشور هند از سال ۱۴۰۱ برای حضور در دوره سی‌وپنجم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت‌وگو شده بود. ایران هم در نمایشگاه کتاب آتی دهلی نو میهمان ویژه این کشور خواهد بود. کشورهای مختلفی برای حضور در بخش ناشران خارجی و بین‌المللی ثبت‌نام کردند.

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران در ادامه درباره میزان استقبال ناشران از این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران توضیح داد و گفت: ثبت‌نام ناشران در حوزه داخلی و خارجی از اسفند ماه ۱۴۰۲ آغاز شده بود. همچنین عملیات اجرایی نمایشگاه آغاز شده و نقشه جانمایی ناشران در مرحله نهایی‌سازی است. ناشران سراسر کشور استقبال بسیار خوبی برای حضور در نمایشگاه دارند و باید بیش از سال‌های گذشته برای حضور ناشران ظرفیت اختصاص دهیم. شبستان مصلی امام خمینی (ره) به عنوان بخش ناشران عمومی با بیشترین تقاضا رو به رو است و با افزایش تقاضای حدود ۷ هزار متری برای غرفه مواجه هستیم. تلاش می‌کنیم با اصلاح نقشه این مطالبه را پاسخ دهیم. فعالیت‌های فرهنگی در این دوره از نمایشگاه پیگیری مفصل‌تری شده و خواهد شد تا دستگاه‌های مختلف در ایام نمایشگاه به بازدیدکنندگان خدمات فرهنگی ارائه دهند.

رمضانی با بیان اینکه پیرنگ جدی نمایشگاه امسال موضوع فلسطین و غزه خواهد بود. گروه‌های فلسطینی و گروه‌های داخلی فعال در حوزه فلسطین با مردم در مورد مسائل فلسطین و مقاومت صحبت و از این ظرفیت تبیینی استفاده می‌کنند.

وی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را یک فعالیت و همگرایی جمعی دانست و گفت: این نمایشگاه الگوی مدیریت مشارکت در بین رویدادهای کشور است که برای برگزاری آن قریب به ۷۰ دستگاه دخیل هستند. بخش مجازی این دوره از نمایشگاه همچنان فعال است و مردم از سراسر کشور می‌توانند از نمایشگاه استفاده کنند.

قائم مقام و سخنگوی سی‌وپنچمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با اشاره به شعار «بخوانیم و بسازیم» افزود: ساختن آینده و امید در شعار نمایشگاه در نظر گرفته شده و پایه آن آگاهی و خواندن است. این شعار تا پایان سال در تمام مجموعه فعالیت‌های کتابی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استفاده می‌شود. از شعار سی‌وچهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با عنوان «آینده خواندنی است» نیز در طول سال استفاده شد.

رمضانی با بیان اینکه پیمانکاران در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران مستقر هستند، گفت: مجموعه‌های مدیریت بحران، اورژانس، آتش نشانی، کمیته ایمنی و سلامت و… با بازدید زود هنگام از نمایشگاه می‌توانند تدارکات لازم را در نظر بگیرند. بیمه نمایشگاه و بیمه کلی در مورد افراد مانند سال گذشته انجام خواهد شد.

وی در خصوص حضور رسانه‌ها برای پوشش اخبار سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران توضیح داد و افزود: حجم بالایی از رسانه‌ها تقاضای حضور در این دوره از نمایشگاه را داشتند. رسانه‌های خارجی نیز در این دوره از طریق نمایشگاه و معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مستقر هستند. با توجه به اجتماع بسیار قابل توجه حضور مردم در نمایشگاه مجموعه پیشنهاد می‌شود فرمانداری و استانداری موضوع استقرار صندوق‌های رأی را در دستور کار قرار دهند.

علی رمضانی در پایان نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را یک نمایشگاه خانوادگی عنوان کرد و گفت: این ویژگی برای نمایشگاه کتاب یک مزیت است و در دو سال گذشته تلاش شد در این حوزه فعالیت‌هایی داشته باشیم. همچنین در بخش کودک و نوجوان با بیشترین حجم مراجعه بازدیدکنندگان رو به رو خواهد بود. مجموع این ویژگی‌های نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران یک مزیت است. برگزاری ۳۵ دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در بین نمایشگاه‌های دنیا ممتاز است و جزو چند نمایشگاه پر پیشینه و مستمری است که برگزار می‌شود.

شهر آفتاب نتوانست مساحت مورد نیاز نمایشگاه کتاب را تأمین کند

علیرضا نادعلی نیز در این نشست گفت: این جلسه به خاطر هماهنگی دستگاه‌هایی که در برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران مشارکت دارند، برپا شده است. به خاطر میزان مساحتی که نمایشگاه کتاب تهران نیاز داشت، مجبور هستیم این دوره را نیز در مصلی برگزار کنیم و مجموعه شهرآفتاب آن میزان مساحت را که مورد نیاز نمایشگاه کتاب بود، نتوانست تأمین کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با درخواست از همه نهادهای همکار در برپایی نمایشگاه برای هماهنگی‌های حداکثری با همدیگر، افزود: موضوع نمایشگاه یک موضوع ملی است. به همین دلیل کمیته‌های نهادهای همکار و مشارکت کننده در نمایشگاه کتاب هرچه زودتر تشکیل بشود.

نادعلی ادامه داد: همه دستگاه‌ها نقایص و آسیب‌های کارهای خودشان را بررسی کنند تا نسبت به رفع آن اقدام شود. همگی ما باید تردد روان و راحتی مردم را در اولویت برنامه‌ها بگذاریم. از همه نهادها و دستگاه‌های همکار تقاضا دارم تا از مصلی امام خمینی (ره) بازدید حضوری داشته باشند تا جلسه بعدی برای تقسیم کار برگزار شود.

در ادامه این جلسه، حاضران درباره تعیین زمان مشخص برای ورود و خروج کتاب‌ها، دوری از فعالیت‌های یکنواخت و روی آوردن به فعالیت‌های خلاقیت محور، هماهنگی محتوای تبلیغات داخل نمایشگاه، هماهنگی برای کنترل حجم عبور و مرور در ایام برگزاری نمایشگاه، نظارت بر غرفه‌های بهداشتی و غذایی نمایشگاه، تاکید بر بیمه بازدیدکنندگان و مجریان برگزاری نمایشگاه، آمادگی سازمان زیباسازی شهر تهران برای اکران تبلیغات محیطی نمایشگاه، هماهنگی شرکت‌های خدمات حمل و نقل عمومی برای ارائه خدمات به بازدیدکنندگان، تقویت مشارکت استادان و دانشجویان برای حضور در نمایشگاه، ارائه خدمات کمی و کیفی از سوی سازمان تاکسیرانی به بازدیدکنندگان نمایشگاه، خدمات‌رسانی بهتر به مردم در نمایشگاه با تقویت خطوط منتهی به مصلی، خدمات‌رسانی بهتر از سوی شرکت واحد به معلولان و جانبازان، آمادگی شرکت ملی پست برای ارائه خدمات به بازدیدکنندگان حضوری و مجازی، الزام غرفه داران به نصب خاموش کننده در محل غرفه، پررنگ شدن فعالیت‌های فرهنگی در نمایشگاه با توجه به مناسبت‌های پیش رو و شعار نمایشگاه، برگزاری برنامه‌های مشترک بین ایران و هند با توجه به زبان و فرهنگ مشترک، تدارک برنامه‌های متنوع در حوزه کودک و نوجوان و… بحث و گفت و گو کردند.

کد خبر 6085235 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • اتخاذ تمهیدات امنیتی و انتظامی برای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران
  • مصلای امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه کتاب تهران شد
  • مصلی امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه کتاب تهران شد
  • دیپلماسی فرهنگی می‌تواند پیوست برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران باشد
  • محل برگزاری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ اعلام شد
  • «شهر آفتاب» فضای مناسب برای برگزاری نمایشگاه کتاب را ندارد + فیلم
  • میراث فرهنگی به سنگلج کمک کند/بی‌اعتنایی به طرح توسعه تئاتر قدیمی
  • شهرآفتاب مساحت لازم برای نمایشگاه کتاب را ندارد
  • جزئیات برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد
  • جزئیات و ساعت بازدید نمایشگاه کتاب اعلام شد