Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-18@02:06:59 GMT

گزارش توسعه منطقه‌ای سردشت به وزارت کار رسید

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۹۲۲۱۸

حجت‌الله میرزایی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بخشی از این گزارش مربوط به سرمایه‌گذاری‌هایی است که بخش خصوصی می‌تواند در این شهرستان انجام دهد و بخشی دیگر استفاده از منابع توسعه ملی یا اشتغالی مثل اعتبارات تبصره ۱۸، روستایی و یا سایر منابع است.

وی افزود: همچنین تلاش می‌شود با بکارگیری بخشی از کارآفرینان بزرگ ملی فرصت‌های جدید اشتغال را در سردشت ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص راهکار این وزارتخانه برای رفع مشکلات مربوط به کولبران بیان کرد: مهم‌ترین راهکار در این خصوص فعال‌سازی مرز و ایجاد زیرساخت‌های آن است.

وی اضافه کرد: استفاده از ظرفیت‌ها و فرصت‌های قانونی واردات و صادراتی که در مرز «کیله» سردشت وجود دارد با ایجاد زیرساخت‌ها قابل بهره‌برداری است.

مرز «کیله» سردشت به علت قرارگیری در نقطه استراتژیکی دارای مزیت دسترسی نسبت به سایر مرزهای کشور به عراق و سوریه است که می‌تواند برای صادرات و واردات نقش موثر توسعه محلی و منطقه‌ای را داشته باشد.

گمرک بازارچه مرزی کیله سردشت از سال ۱۳۸۲ شمسی برای تسریع در صادرات کالاهای کارخانجات و تولید کنندگان داخلی کشور آغاز به کار کرد؛ این مرز که در ۲۰ کیلومتری شهر «قلعه‌دیزه» در شمال عراق قرار دارد، یکی از بازارچه‌های مهم آذربایجان‌غربی در زمینه صادرات کالا محسوب می‌شود. 

شهرستان سردشت با جمعیت ۱۲۰ هزار نفر در جنوب آذربایجان غربی و در امتداد مرزهای ایران با شمال عراق قرار گرفته است؛ این شهرستان مرزی دارای ۲ بازارچه مصوب «کیله» و «اشکان» است.

برچسب‌ها کیله سردشت مرزنشینان سردشت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کیله سردشت مرزنشینان سردشت کیله سردشت مرزنشینان سردشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۲۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲ هزار تنی صادرات مغز بادام از چهارمحال و بختیاری

حسین بزرگر رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به پیشرفت‌های صادراتی استان در پارسال گفت: صادرات مغز بادام به بیش از دو هزار تن در پارسال افزایش پیدا کرد که در واقع جهش پنج برابری داشته است.

وی اظهار کرد: پارسال هدف گذاری بخش کشاورز ارتقا تولید محصولی، ارتقا بهره‌وری محصولات، ارتقا سلامت محصولات، توسعه صادرات، توسعه ظرفیت ساختار‌های نیمه دولتی و توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی بود که در حوزه ارتقا تولید ۲۵ درصد هدف گذاری شد و در حال حاضر رشد یک درصد سالیانه است و با توجه به نرخ مطلوب جایگزینی جمعیت هدف گذاری‌ها هم به همین مبنا است که پیش بینی می‌شود ۴۰ هزار تن افزایش در بخش کشاورزی وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید

بادام مامایی چهارمحال و بختیاری، محصولی با شهرت جهانی + فیلم

بزرگر ادامه داد: با توجه به وضعیت خوب بارندگی‌ها در سال ۱۴۰۱، اجرای طرح جهش تولید در دیم زار‌ها که منجر به بهره‌وری بهتر در مدیریت آب شد همچنین اجرای برنامه الگوی کشت، افزایش سطح زیر کشت محصولات باغی و طرح‌های توسعه و تأمین و انتقال آب در اراضی شیب دار، توسعه گلخانه‌ای از ۲۹ هکتار به ۱۰۰ هکتار، باعث شد تا تولید کشاورزی در سال گذشته به بیش از پنج درصد و بیش از ۸۰ هزار تن افزایش تولید داشته رقم خورد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به ارتقا بهره‌وری محصولات کشاورزی در استان، اظهار کرد: نزدیک به ۷۰ هزار هکتار از ۱۲۰ هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی آبی استان مجهز به سامانه‌های نوین شدند و راندمان آب آبیاری به بیش از ۵۹ درصد افزایش پیدا کرده است.

وی گفت: در زمینه ارتقا بهره‌وری محصولات در سال گذشته طرح سازگاری با کم آبی اجرا شد که به دنبال این هستیم که حدود ۱/۵ میلیون متر مکعب مصرف بخش کشاورز را سالانه کاهش پیدا کند.

بزرگر با اشاره به ارتقای سلامت محصولات اضافه کرد: پس از دور دوم سفر رئیس جمهور به استان مجوز‌های لازم برای احداث مرکز ملی تشخیص آبزیان را دریافت شد که در سال آینده عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

وی ادامه داد: مدیریت پذیر کردن میدان عرضه دام، صدور بیش از ۳۰ درصد QR کد گلخانه‌های استان، راه اندازی مرکز درجه بندی محصولات گلخانه‌ای که منجر به نظارت پذیرتر شدن این موضوع در شهرستان بروجن شد، راه اندازی دفع آفات نباتی بروجن، دریافت مصوبه برای شهرک نهاده‌های بخش کشاورزی که منجر به متمرکز کردن نهاده‌ها و نظارت بیشتر می‌شود، افزایش تولید بذر اصلاح شده که عاری از آفات و بیمار‌ها هستند و میزان سم پاشی را در محصولات کاهش می‌دهند، توسعه کلینیک‌ها و خدمات گیاه پزشکی در سطح استان، این موارد از جمله اقدامات مؤثر است که در حوزه سلامت محصولات کشاورزی در سال ۱۴۰۲ انجام شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • ساماندهی و توسعه صادرات از مرز بین المللی مهران ضرورت دارد
  • تسریع صدور مجوزها در سازمان غذا و دارو
  • سهم ۲۵ درصدی تجدیدپذیر‌ها از ظرفیت صادراتی برق کشور
  • پیشرفت 73 درصدی در ساخت کانال اتصال بندر فاو به «جاده توسعه»
  • بازارچه دست‌فروشان تهرانسر، توسعه می‌یابد
  • رشد ۳۲ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های کرمانشاه
  • اعزام هیات‌های خدمت فنی مهندسی به عراق، چین و روسیه
  • توسعه نخلستان ها در شهرستان کارون 
  • افزایش ۲ هزار تنی صادرات مغز بادام از چهارمحال و بختیاری
  • رشد۳۲ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های کرمانشاه/ در پی تسهیل صادرات مرغ به عراق هستیم