Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-20@03:04:02 GMT

مجلس در ابتدای کوچه یازدهم

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۹۳۱۲۴

باری، مجلس یازدهم آغاز شد و شایسته است حضرات نماینده، از همین آغاز مطالبات واقعی مردم را فهرست کرده و متناسب با ظرفیت‌های کشور برای انجام آن برنامه‌ریزی کنند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عباس محمدی، فعال دانشجویی در یادداشتی نوشت: مجلس یازدهم جمهوری اسلامی و به عبارت دیگر، مجلس شورای اسلامی دوره یازدهم از امروز کار خود را «آغاز» کرد؛ آغازی که بنا بر وعده‌ها و شعارهای شفاهی و مکتوب، باید «انجام»‌های مبارکی در پی داشته باشد؛ انجامی که نشانه‌هایش را به وضوح مردم در زندگی خود ببینند و گشایش گره‌ها را بیش از پیش با راحتی نفس خود احساس کنند و مگر نه اینکه با شعارها و وعده‌هایی چنین رای ‌گرفتند و شرط انصاف هم حکمی مشخص دارد که همان وعده‌ها را به برنامه تبدیل کنند و بستر اجرایی‌کردن آن را هم تدارک ببینند تا آنان را به‌عنوان انسان‌هایی «صادق‌الوعد» بشناسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

توجه داشته باشند حضرات که با شعار انقلابی‌گری به صندلی‌های سبز رسیده‌اند. انقلابی‌گری‌ای که میراث سرخ قباهای شهید است و مباد که به نام پرشکوه آنان به قدرت رسیم و در عمل، با شهدا هم‌مسیر نباشیم. انقلابی‌گری مسیر است؛ صراط روشنی است که شهیدان رفتند؛ شعار نیست که بر تابلوها بنویسیم و رای بگیریم و تمام. نه، این هرگز تمام نیست که هرگز هم تمام نمی‌شود بلکه روز به روز و نو به نو بسترساز رشد و پیشرفت و تعالی مردمان را باید فراهم کند.

 

از رشد و پیشرفت و تعالی گفتیم و نه توسعه که تعبیری غربی و شاید غریب باشد و بیشتر ناظر به حوزه اقتصاد است. این سه‌گانه ملی و دینی «رشد، پیشرفت و تعالی» ناظر به همه ساحت‌های زندگی است. هم اقتصاد را بسامان می‌کند و هم اجتماعیات را سامانی مومنانه می‌دهد و هم شکوفایی علمی و فرهنگی و معرفتی و... را به دنبال می‌آورد و هم با فعال‌کردن ظرفیت‌های داخلی، «اعتماد مردم» را افزایش و امید مردم را در زایش قرار می‌دهد.

 

امید و اعتماد هم که بیاید، مشکلات و مصائب را حتی اگر به سنگلاخ‌های بزرگ هم تبدیل شده باشند، از سر‌راه برخواهد داشت که امید چون آب است و اعتماد، صبری است که پای کارستان آب، می‌ایستد تا سنگ‌ها را از جای بجنباند.

 

یادمان هست قصه چشمه و سنگ را که در دوران دبستان می‌خواندیم و نتیجه را روشن می‌دیدیم و امروز هم به همان قاعده می‌توانیم رفتار کنیم و موانع را از سر راه برداریم، مشروط بر اینکه خودمان دچار منیت‌ها و جناح‌بازی‌ها و خودمطلق‌بینی‌ها، چون سنگِ سخت نشویم و به‌عنوان مانع در راه ننشینیم چون اگر چنین کردیم، مردم راه را باز خواهند کرد؛ هرچند هزینه داشته باشد.

 

باری، مجلس یازدهم آغاز شد و شایسته است حضرات نماینده، از همین آغاز مطالبات واقعی مردم را فهرست کرده و متناسب با ظرفیت‌های کشور برای انجام آن برنامه‌ریزی کنند و برای خود و انقلاب -که به نام آن از مردم رای گرفته‌اند- کارنامه‌ای قابل احترام بسازند. کارنامه‌ای که خودشان بتوانند در دور بعد به پشتوانه آن از مردم رای دوباره بگیرند و به‌عنوان یک سرباز حرمتی هم به احترام انقلاب بیفزایند؛ حرمتی که می‌تواند به حرمت مضاعف خود ما هم بینجامد. باری، مجلس یازدهم نخستین روز حیات خویش را آغاز می‌کند و امید داریم هر روز موفق‌تر باشند تا با خدمت به مردم، نقش خویش را جاودانه کنند.

 

عباس محمدی - فعال دانشجویی

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۳۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر تقویم آموزشی مدارس/ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟

به گزارش خبرآنلاین، تغییر تقویم آموزشی مدارس (زمان آغاز و پایان سال تحصیلی) از موضوعاتی است که دستخوش سیاست‌گذاری‌های متفاوت بوده است.

تسنیم نوشت: با وجود تجربه شکست‌خورده دهه ۷۰ برای آغاز سال تحصیلی از اول شهریورماه، یک‌بار دیگر این موضوع در دستور کار مجلس شورای اسلامی و وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است!

پیش از این بازگشایی مدارس از شهریور منجر به نارضایتی والدین و حتی کاهش میزان یادگیری دانش‌آموزان به‌دلیل گرمای هوا شده بود، در نهایت مجلس شورای اسلامی سال ۷۶ به موضوع ورود و با قانون‌گذاری زمان آغاز سال تحصیلی را از اول مهر ماه تعیین کرد.

هم‌اکنون پرونده این موضوع یک بار دیگر باز شده است اما باید به این نکته مهم دقت کرد که بازگشایی مدارس تمام کشور از اول شهریور ماه قطعاً باعث ایجاد مشکلاتی برای والدین، دانش‌آموزان و معلمان و در نهایت نارضایتی آنها خواهد شد ازاین‌رو در صورت تصویب باید آن را برای مناطق خاصی از کشور اجرا کرد.

در همین ارتباط موسی‌الرضا کفاش؛ معاون دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش درباره تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی گفت: موضوع تقویم آموزشی مدارس سال‌هاست که مطرح بوده است و اقلیم‌های مختلف در کشور با تفاوت دمای بسیار، بازنگری در تقویم آموزشی مدارس را مطرح کرده‌اند.

وی افزود: سال ۷۶ مجلس شورای اسلامی در مصوبه‌ای، زمان بازگشایی مدارس سراسر کشور را اول مهر، پایان سال تحصیلی را پایان اردیبهشت و زمان برگزاری امتحانات را خرداد ماه تعیین کرد و وزارت آموزش و پرورش مکلف به رعایت مصوبه مجلس به‌عنوان قانون کشور است.

کفاش ادامه داد: اخیراً ۲۷ نفر از نمایندگان مجلس، طرحی را برای مدیریت زمان آموزش و تغییر تقویم آموزشی در کشور ارائه کرده‌اند، این طرح در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است.

معاون دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش گفت: طرحی که نمایندگان مجلس ارائه کردند و در شورای‌عالی آموزش و پرورش بررسی و تأیید شد، چندین بند دارد که در یک بند به زمان آغاز و پایان سال تحصیلی اشاره می‌کند همچنین اختیاراتی به شورای‌عالی آموزش و پرورش استان‌ها، مناطق آموزش و پرورش و مدارس برای تصمیم‌گیری درباره شناور شدن آغاز و پایان سال تحصیلی، برنامه هفتگی و تعطیلات فصلی ارائه می‌کند.

امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟

وی در پاسخ به این پرسش که «آیا در ۱۴۰۳ زمان آغاز سال تحصیلی از اول شهریور است؟» افزود: این طرح فعلاً در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شده است و باید در صحن علنی مجلس نیز تصویب شود بنابراین فعلاً نمی‌توانیم بگویم که زمان بازگشایی مدارس تغییر کرده است.

کفاش در پاسخ به این پرسش که «آیا ممکن است در سال‌های آینده زمان آغاز سال تحصیلی تغییر کند و به شهریور منتقل شود؟»، ابراز کرد: آغاز سال تحصیلی از شهریور در قالب چارچوبی است که شورای‌عالی آموزش و پرورش باید آن را تصویب کند و این احتمال وجود دارد که سال تحصیلی زودتر آغاز شود.

معاون دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش درباره اینکه «آغاز سال تحصیلی از مهر ماه به‌عنوان یک نوستالژی در اذهان شهروندان حک شده است، علاوه بر این تغییر زمان آغاز سال تحصیلی ممکن است خانواده‌ها را دچار مشکل کند.»، گفت: تغییر تقویم آموزشی به‌دلیل اقلیم‌های متفاوت در کشور مطالبه آموزش و پرورش است از سوی دیگر سال‌هاست شهروندان زمان آغاز سال تحصیلی را از مهر ماه می‌دانند، این موضوعات در تصمیم‌گیری و تدوین چارچوب‌ها مدنظر خواهد بود و با در نظر گرفتن تمام مسائل به‌دنبال شناور بودن زمان آغاز سال تحصیلی هستیم.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896694

دیگر خبرها

  • آغاز انتخابات مجلس هندوستان
  • آغاز مرحله غیرمتمرکز بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی در اصفهان
  • بخش دوم بودجه ۱۴۰۳ تا پایان اردیبهشت نهایی و ابلاغ می‌شود
  • بهروری و سرمایه گذاری در سال جدید در دستور کار دستگاه‌های استان باشد
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس؛ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس/ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • آغاز سال تحصیلی از مهر به شهریور تغییر می‌کند؟!
  • خواستار وعده صادق مدیران میانی استان هستیم
  • ◄ اجلاس اکو همزمان با نمایشگاه ریلی/ نمایشگاه یازدهم کلید خورد
  • آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول اردیبهشت