Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ۲۰ درصد افراد جامعه را افراد مسن شامل می‌شوند گفت: این افراد در برابر ویروس کووید ۱۹ شکننده و آسیب‌پذیر هستند.

قاسم جان‌بابایی چهارشنبه در بازدید از بیمارستان طالقانی آبادان در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: ۱۰ تا ۱۵درصد افراد جامعه که دارای بیماری زمینه ای هستند باید دستورالعمل های بهداشتی را بیشتر رعایت کنند و در صورت ابتلا باید به بیمارستان مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی چاقی را از عوامل خطرپذیر و دارای ریسک بالای ابتلا به بیماری کرونا با علائم تنفسی دانست و افزود:متاسفانه برخی جوانان با زمینه چاقی در بیمارستان‌ها بستری هستند.

جان‌بابایی گفت:واقعیت امر این است که مشکل کرونا را باید بیرون از بیمارستان‌ها جستجو کرد و برای کنترل و غلبه بر آن رفتار مردم باید معقول‌تر شود و برای قطع زنجیره انتقال این بیماری افرادی که علامت کووید ۱۹ دارند باید قرنطینه خانگی را بیشتر رعایت کنند ضمن اینکه به افراد مسن توصیه می شود از خانه بیرون نروند.

وی در خصوص آخرین وضعیت ویروس کرونا در استان خوزستان بخصوص شهرستان‌های آبادان، خرمشهر و شادگان اظهار داشت: با توجه به تجمعات و اتفاقاتی که در عید فطر افتاد باید تا آخر هفته بعد منتظر ماند تا مشخص شود چه تعداد از اهالی این شهرستان ها مبتلا شده اند هر چند روند کاهشی برای بیماری کرونا در این مناطق قابل تصور نیست و انتظار می رود بیماران بستری و سرپایی کرونا افزایش بیشتری داشته باشند.

معاون درمان وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت:حجم کار در منطقه بالا است و اگر روند افزایش بیماران ادامه یابد و مردم نیز رعایت نکنند مجبور خواهیم شد بیمارستان‌های دیگری در خرمشهر و شادگان را آماده پذیرش بیماران کرونایی کنیم.

وی در خصوص آخرین وضعیت درمان بیماران جنوب غرب خوزستان در بیمارستان طالقانی آبادان اظهار داشت:مدیریت و پروتکل‌های ای‌سی‌یو و درمانی به خوبی در منطقه انجام شده و با هماهنگی به عمل آمده ظرفیت پذیرش بیماران در بخش ای‌سی‌یو بیمارستان طالقانی آبادان افزایش پیدا خواهد کرد.

جان‌بابایی در خصوص  تبدیل وضعیت استخدامی نیروهای درمانی شرکتی و طرحی گفت:افرادی که درگیر درمان بیماران کرونایی بوده اند با مصوبه ستاد ملی کرونا در اولویت استخدام قرار دارند ضمن اینکه بزودی حق مشاور و حق قانونی نیروی های درمانی نیز پرداخت می‌شود.

رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان نیز گفت: با توجه به روند افزایش تعداد بیماران کووید ۱۹ یک بخش ای‌سی‌یو  جدید در بیمارستان طالقانی اضافه شد و  درصدد هستیم یک بخش جدید مراقبت‌های ویژه را نیز در این بیمارستان راه‌اندازی کنیم.

شکرالله سلمانزاده گفت:وضعیت ابتلای مردم به کووید ۱۹ در شهرستان‌های آبادان، خرمشهر و شادگان خوب نیست و علی‌رغم هشدارهای بهداشتی رفتار مردم تغییر نکرده است و فاصله‌گذاری اجتماعی رعایت نمی‌شود.رفتارمردم باعث خستگی و تحلیل رفتن روز به روز توان کادر درمانی و خستگی آنها می‌شود.

۶۰۷ هزار نفر از خدمات ۳۰ مرکز شهری، ۱۸ مرکز روستایی، ۱۳۲ خانه بهداشت و ۱۲ پایگاه سلامت در شهرستان‌های زیرمجموعه دانشکده علوم پزشکی آبادان شامل آبادان، خرمشهر و شادگان بهره مند هستند.

ویروس کرونا در ۲ هفته گذشته افراد زیادی را در خوزستان مبتلا کرده به گونه‌ای که مسوولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  اعلام کردند در چند روز گذشته یک چهارم مبتلایان به ویروس کرونا در کشور مربوط به خوزستان بوده است.

به گفته مسوولان دانشکده علوم پزشکی آبادان افزایش بیماریابی و رعایت نکردن فاصله‌گذاری اجتماعی از عوامل افزایش ابتلا به کرونا در شهرستان‌های جنوب غرب خوزستان است./ ایرنا

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید  

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: بیمارستان طالقانی خرمشهر و شادگان کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۴۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس هایی جالب از شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا / تاریخ تکرار شد!

عصر ایران - در شرایطی که تاریخ به طور دقیق خود را تکرار نمی کند، اما موارد مشابه را می توان در آن مشاهده کرد. به عنوان نمونه، بار دیگر شاهد یک همه گیری مرگبار جهانی به واسطه ویروس کرونا بوده ایم که آن را با همه گیری مرگبار آنفلوآنزا اسپانیایی مقایسه می کنند.

در سه موج از مارس 1918 تا بهار 1919، آنفلوآنزا اسپانیایی به سرعت در سراسر جهان گسترش یافت. این بیماری همه گیر مرگبار حدود یک سوم از جمعیت جهان را مبتلا کرد و حداقل جان 50 میلیون نفر را گرفت. این آنفلوآنزای جدید و کشنده بسیار عجیب عمل می کرد. به نظر می رسید ویروس افراد جوان و سالم را هدف قرار می دهد و به ویژه برای افراد در بازه سنی 20 تا 35 سال کشنده بود.

نخستین مورد ثبت شده آنفلوآنزا اسپانیایی در مارس 1918 در ایالت کانزاس، آمریکا بود و موارد بیشتر در ماه آوریل در فرانسه، آلمان و بریتانیا ثبت شدند.

در آن زمان، واکسن ها هنوز ساخته نشده بودند، از این رو، تنها روش های مبارزه با همه گیری آنفلوآنزا اسپانیایی شامل استفاده از ماسک پزشکی، قرنطینه، رعایت بهداشت خوب، استفاده از ضد عفونی کننده ها و محدودیت تجمعات عمومی می شد.

در عکس، سربازان آمریکایی مبتلا به بیماری آنفلوانزا اسپانیایی بستری در یک بیمارستان صحرایی در کمپ فانستون دیده می شوند.

همه گیری اخیر بیماری کرونا اگرچه به واسطه ویروسی متفاوت شکل گرفت، اما ما را به روش هایی مشابه تحت تاثیر قرار داد.

محل بستری و قرنطینه بیماران کرونایی در چین

محل بستری و قرنطینه بیماران کرونایی در آمریکا

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: آنفلوآنزا اسپانیایی ؛ زمانی که ماسک را زنانه می دانستند! (+عکس)

دیگر خبرها

  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • اکثر بیمارستان‌های غزه از کار افتاده‌اند
  • درمان بیش از ۸۰ درصد بیماران به صورت سرپایی
  • توزیع ۲۸۰۰ متخصص در مناطق محروم و کم‌برخوردار
  • بازدید وزیر بهداشت از بیمارستان امین اصفهان و عیادت از بیماران
  • وزیر بهداشت خبر داد: کاهش ماموریت‌های اورژانس در نوروز امسال
  • سفر وزیر بهداشت به قم/ عیادت عین اللهی از بیماران
  • ۸ اشتباهی که ایمیل شما در برابر هکرها آسیب‌پذیر می‌کند
  • لزوم رعایت تعرفه‌های پزشکی کردستان در انجام اعمال جراحی
  • عکس هایی جالب از شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا / تاریخ تکرار شد!