Web Analytics Made Easy - Statcounter

ربات پزشکی «کیوان لایف بات» که به همت شرکت دانش بنیان ایرانی «رویال توسعه پایدار» ساخته شده است،‌ روز گذشته در بیمارستان شهید هاشمی نژاد رونمایی شد. 

علی قره خانی مدیر فنی این شرکت دانش بنیان روز پنجشنبه در خصوص این ربات در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: ربات کیوان لایف بات یک ربات پزشکی است که برای خدمات رسانی به کادر درمان طراحی و ساخته شده است، ایده  اصلی این ربات در بیمارستان شهید هاشمی نژاد متولد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 زمانی که کرونا در دنیا همه گیر شده بود، ما نیز سعی کردیم گوشه کوچکی از این بار را بگیریم.

وی بیان کرد: بنابراین رباتی طراحی شد که تردد کادر درمان به قسمت قرنطینه را کم کند و امکان کنترل از راه دور یا خودکار برای تردد در فضای قرنطینه و برقراری ارتباط صوتی، تصویری با بیمار نیز داشته باشد.

قره خانی اظهار داشت: در طراحی این ربات امکان اندازه گیری دمای بدن و اکسیژن خون نیز وجود دارد و با توجه به اینکه پلت فرم این ربات در داخل کشور طراحی شده است، این امکان وجود دارد که امکانات دیگر درمانی نیز به این ربات اضافه شود.

وی افزود: این ربات طوری طراحی شده که کادر درمان می تواند دارو یا غذا را در طبقات آن قرار دهد و برای بیمار ارسال کند. همچنین امکان این وجود دارد طبقات ربات را باز کرده تا سیستم ضدعفونی یو وی یا پلاسما را برای تمیز کردن فضاها به شکل خودکار استفاده شود.

قره خانی یادآور شد: در حال حاضر برای این ربات سفارش از خارج داریم و کشور قطر درخواست کرده است که روی این ربات صندلی برای حمل بیمار قرار دهیم و این پلت فرم نیز در دست طراحی است و می توانیم این فرم را نیز ارایه دهیم.

وی در خصوص طراحی صفر تا صد این ربات گفت: این ربات از ایده، طراحی، ساخت، برنامه نویسی، راه اندازی و شبکه کردن همه در داخل کشور و با توان متخصصان شرکت انجام شده است.

قره خانی ادامه داد: کل این فرآیند از ۱۵ اسفند شروع و تا امروز یک نمونه به خارج از کشور ارسال شده و نمونه ای از آن نیز امروز در بیمارستان هاشمی نژاد مورد بهره برداری قرار گرفته است.

وی افزود: درحال حاضر با چند بیمارستان در روسیه مذاکره کرده ایم، این ربات بعد از بیمارستان هاشمی نژاد در بیمارستان های محب ارایه خواهد شد و از هفته آینده در خدمت سایر بیمارستان های کشور خواهیم بود.

این ربات با استفاده از تکنولوژی stereo vision دارای حسگر تشخیص مانع، قابلیت اندازه گیری دمای بدن، اندازه گیری سطح اکسیژن خون و قابلیت اضافه شدن سنسورهای دیگر است.
ارتباط تصویری و صوتی پزشک و بیمار و حمل غذا و دارو به اتاق های متفاوت از دیگر قابلیت های این ربات است.
همچنین این ربات مجهز به عملکرد چندگانه برای کنترل چندین ربات دیگر و نیز صفحات ضدلغزش در سینی های متحرک است.

برچسب‌ها ویروس کرونا ربات شرکت دانش بنیان پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ربات شرکت دانش بنیان ویروس کرونا ربات شرکت دانش بنیان هاشمی نژاد قره خانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۵۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طب ایرانی می تواند برای کشور ارزآوری داشته باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک شکارچی، در خصوص اولین کنگره طب ایرانی که خرداد ماه توسط انجمن علمی طب سنتی برگزار می‌شود، افزود: برگزاری کنگره طب ایرانی دو جنبه دارد یکی برای خود مجموعه جامعه پزشکی و خدمات دهندگان سلامت کشور که شامل پزشک و پرستار و دندانپزشک و مدیکال می‌شود و قسمت دیگر مردم هستند که این خدمات را دریافت می‌کنند.

وی بر این باور است که از این آشفته بازاری که وجود دارد تنها سوداگرانی سود می‌برند که به اسم طب ایرانی، طب سنتی و اسامی عجیب و غریب خودشان را معرفی می‌کنند. در واقع این افراد هم نام طب سنتی را زیر سوال می‌برند و هم به شدت به سلامت مردم لطمه وارد می‌کنند.پ

شکارچی توضیح داد: ما باید برای شناساندن طب ایرانی به مردم دو کار انجام دهیم که برگزاری چنین کنگره‌هایی می‌تواند یکی از این کارها باشد چرا که خود جامعه پزشکی کشور با این طب بیشتر آشنا می‌شود، این فقط نباید مختص به خود متخصصان طب ایرانی باشد؛ بلکه باید در تمام کنگره‌هایی که در طول سال برگزار می‌شود یک پنل به طب ایرانی اختصاص پیدا کند تا این نوع طب به جامعه پزشکی بیشتر معرفی شود.

وی ادامه داد: متخصص گوارش، متخصص خون و متخصص ریه و متخصص پوست و رشته‌های داخلی باید بدانند که این رشته که در حال حاضر در دانشگاه به صورت آکادمیک تدریس می‌شود و PHD تربیت می‌کند چگونه است. نکته اینجا است که خیلی از نقطه مطلوب برای معرفی طب ایرانی فاصله داریم و در واقع متخصصان این رشته این وظیفه را بر دوش دارند که این رشته را معرفی کنند.

معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی ادامه داد: ما در سازمان نظام پزشکی در تلاش هستیم که همگرایی در این خصوص ایجاد کنیم تا این موضوع را شرح دهیم که طب ایرانی چه توانمندی‌هایی دارد و تا کجا می‌تواند پیش برود کجا می‌تواند در درمان بیماری به کار گرفته شود و کجا نمی‌توان از ان استفاده کرد و یک جاهایی هست که مردم استقبال می‌کنند که به سمت طب ایرانی بیایند وظیفه ما آگاه کردن اینها است.

وی افزود: اما بحث دوم مردم هستند که باید بدانند که کسی که بر این علم اشراف دارد چه کسی و چه مشخصاتی دارد و چطور می‌توانند او را راستی آزمایی کنند. نروند عطاری که فردی که حتی دیپلم هم ندارد برایشان نسخه بپیچد که گاهی ممکن است خطرناک هم باشد و بهتر از پزشک متخصص را پیدا و به او مراجعه کنند

شکارچی گفت: یکی از این کارها این است که ما برنامه‌های آگاه سازی را برای مردم تهیه کنیم مثلاً آنهایی که دوست دارند با طب ایرانی معالجه شوند باید پیش چه کسانی مراجعه کنند مثلاً فردی با بیماری گوارشی کجا می‌تواند از طب ایرانی استفاده کنند. خود ما در سازمان نظام پزشکی بیش از ۴۰ طرح که فکر می‌کردیم مهم است و کتاب داشت و مستند شده بود را به صورت فیلم تهیه کردیم و قصد داریم آن را منتشر کنیم. مثلاً یک همکار متخصص گوارش را دعوت کردیم و متناسب با آن یک همکار متخصص طب ایرانی که بر روی بحث گوارش اشراف کامل داشت را نیز دعوت کردیم و آنها بر اساس کتاب‌های مدون و تأیید شده مباحثی را مطرح کردند و اطلاعاتی را در اختیار مردم قرار دادند. به این طریق هم خود جامعه پزشکی را آگاه می‌کنیم و هم خود مردم را. بنا براین باید گفت یک ثروت و دستاوردی از گذشته به ما رسیده که وظیفه داریم این میراث را حفظ و ارتقا دهیم. اینکه بخواهیم در برابر طب سنتی گارد بگیریم اشتباه است و اگر آگاهی هم ندهیم اشتباه است.

وی ادامه داد: اما بعد سوم هم داریم و آن اینکه در همه دنیا گروهی از مردم تمایل به استفاده از محصولاتی به نام ارگانیک دارند و اتفاقاً در بیشتر فروشگاه‌ها این محصولات قیمت بالاتری هم دارد در واقع مصرف محصولات ارگانیک مختص طب ایرانی ما است و می‌توان به این وسیله توریسم درمانی به کشورمان بیاوریم البته فاصله زیادی با این ایده داریم چرا که زیر ساخت‌های آن هنوز آن طور که باید در کشور ما مهیا نیست اما می‌تواند به این موضوع توجه داشت که این موضوع مختص ماست یعنی اگر بخواهیم روی بحث توریست کار کنیم نمی‌توانیم به پای کشورهایی مانند فرانسه و ترکیه که بر روی زیر ساخت‌های گردشگری کار کرده‌اند برسیم اما نکته اینجا است که ما طب ایرانی را داریم که مختص خود ما است و در صورتی که درست بر روی ان کار کنیم و مدیا تهیه کنیم و آن را در اختیار مردم در همه دنیا قرار دهیم می‌توانیم در جذب توریست موفق باشیم. این بحثی است که می‌تواند سال‌های سال برای ایران باقی بماند و درآمدزایی و ارزآوری برایمان به همراه داشته باشد. در واقع در کنار این موضوع می‌توان کارهای فرهنگی هم انجام داد و درمان را در مکان‌هایی قرار داد که جاذبه‌های گردشگری هم داشته باشد. در هر صورت این رشته با وجود آنکه به پهنای تاریخ ایران قدمت دارد ولی واقعاً نوپا است و باید همه به آن کمک کنیم. در سازمان نظام پزشکی هم دفترش فعال است و تمام قد از این کنگره حمایت می‌کنیم و همه جوره در کنارشان هستیم و امیدواریم که این طب به جایی که ارزشش را دارد برسد.

کد خبر 6087438 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • حمایت ۲۲۰ ایرانی خارج از کشور از ایتام مازندرانی
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • طب ایرانی می تواند برای کشور ارزآوری داشته باشد
  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • نبرد بزرگ دو کشتی‌گیر ایرانی با هم در خارج از کشور | جنگ برای سهمیه المپیک
  • ۲۸۳ جسد از گور دسته جمعی در بیمارستان «ناصر» غزه خارج شد
  • دارایی کاربران ایرانی در کیف پول تلگرام مسدود شد؟
  • حمایت ۶۲ ایرانی ساکن خارج کشور از ایتام زنجانی
  • تحصیل در خارج، خدمت به داخل | حمایت از نخبگان و پژوهشگران ایرانی خارج از کشور