Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس وزارت آموزش و پرورش برای آموزش دانش‌آموزان زیرساختی تحت عنوان شبکه شاد یا شبکه آموزشی دانش‌آموزان ایجاد کرد تا در شرایط تعطیلی مدارس دانش‌آموزان از شبکه اجتماعی شاد استفاده کرده و دروس خود را مطالعه کنند.

تا پیش از رونمایی و مهاجرت اکثر دانش‌آموزان و معلمان به شبکه آموزشی شاد، بسیاری از معلمان با تشکیل گروه‌های مختلف در شبکه‌های مجازی کار آموزش خود را پیش می‌بردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما با افتتاح شبکه آموزشی دانش‌آموزان یا همان شبکه شاد، فعالیت در گروه‌های مجازی متوقف شد و همه کارها در شبکه شاد از سر گرفته شد.

به گفته وزیر آموزش‌وپرورش استقبال خیلی خوبی از شبکه اجتماعی شاد یا همان شبکه آموزشی دانش‌آموزان شد و حدود 12 میلیون دانش‌آموز از مجموع 14میلیون دانش‌آموز عضو شبکه شاد هستند. اگر شما هم دانش آموز یا معلم هستید و هنوز شبکه شاد را دانلود نکردید این گزارش را از دست ندهید.

دانش‌آموزان چگونه در شبکه شاد عضو شوند؟

برای نصب شبکه شاد باید به لینکی که در انتهای گزارش آورده شده است مراجعه کرده و آن را بر روی گوشی خود یا والدینتان نصب کنید.

سپس شماره تلفن خود را در اپلیکیشن شاد وارد کنید. دقت کنید که شماره باید بر روی گوشی باشد زیرا شبکه شاد یک کد تایید برای شما ارسال می‌کند که باید آن را در برنامه وارد کنید. پس از آن نام خود را ثبت کنید. دقت کنید این نام برای همه مخاطبین، دوستان و معلمان شما نمایش داده می‌شود.

مرحله بعدی این است که در اپلیکیشن شاد گزینه دانش‌آموز را انتخاب کرده و پس از آن به سایت سامانه‌ دانش‌آموزی هدایت می‌شوید که باید مشخصات دانش‌آموزی خود را جهت احراز هویت وارد کنید. پس از احراز هویت شما در شبکه شاد به عنوان یک دانش‌آموز شناخته شده و در همه گروه‌های کلاسی خود عضو می‌شوید.

چه نسخه‌هایی از شبکه شاد موجود است؟

فعلا شبکه شاد تنها برای اندروید و نسخه تحت وب آن موجود است و شبکه اجتماعی دانش‌آموزان هنوز برای IOS آماده نشده است.

آیا اینترنت برای استفاده از شبکه شاد رایگان است؟

وزیر ارتباطات در توییتر نوشت با موافقت و دستور رئیس جمهوری و مساعدت رئیس سازمان برنامه و بودجه، استفاده دانش‌آموزش و معلمان کشور از شبکه شاد تا پایان خردادماه، رایگان خواهد بود. تلاش می‌شود مصوبات لازم برای رایگان شدن همیشگی این شبکه نیز اخذ شود.

امکان برگزاری کلاس‌های پیش‌دبستانی و ایجاد کانال و گروه در شبکه شاد وجود ندارد. کلاس‌ها از قبل تشکیل شده و شما با احراز هویت در شبکه اجتماعی شاد در کلاس‌های مربوط به خودتان عضو خواهید شد.

مدیران چگونه در شبکه شاد عضو شوند؟

مدیران قبل از دانلود شبکه شاد باید اطلاعات مربوط به کلاس‌ها و دانش‌آموزان را در سامانه سناد ثبت کرده و سپس اقدام به نصب اپلیکیشن شبکه شاد کنند.

پس از دانلود شبکه شاد مدیران باید شماره تلفن خود را وارد کنند که باید دقیقا همان شماره تلفن ثبت شده در سامانه سناد باشد. سپس کد تاییدی که شبکه شاد به شماره شما ارسال کرده را در برنامه وارد کنید و پس از آن با انتخاب گزینه مدیر کد ملی خود را ثبت کنید.

سپس از لیست مدارس ثبت شده در شبکه شاد مدرسه خود را انتخاب کنید.

گروه‌های کلاسی مدرسه شما ایجاد شده و می‌توانید آن را در لیست گروه‌های کلاسی ببینید.

معلمان چگونه در شبکه شاد عضو شوند؟

ابتدا شبکه شاد را بر روی دستگاه هوشمند خود نصب کرده و سپس با وارد کردن شماره تلفنی که دقیقا در سناد ثبت کرده‌اید منتظر ارسال کد تایید بمانید. پس از وارد کردن کد ملی مدرسه خود را از لیست مدارس موجود در شبکه شاد انتخاب کرده و به کلاس مورد نظر خود وارد شوید.

اگر در هر کدام از مراحل با خطای "معتبر نیست" مواجه شدیم چه کنیم؟

ممکن است کدملی و یا شماره‌ای که در شبکه اجتماعی شاد وارد کردید با آنچه در سناد ثبت کردید مغایرت داشته باشد حتما از مشابهت آن‌ها اطمینان حاصل کنید.

حضور کادر مدرسه در اپلیکیشن به چه صورت است؟

در حال حاضر معاونین و کادر مدرسه باید با مدیر همکاری کنند ولی در آینده نقش آنان بر روی اپلیکیشن تعریف خواهد شد. معاونین و مشاوران هم به زودی می‌توانند وارد اپلیکیشن شوند.

دانش‌آموزان اتباع چگونه وارد اپلیکیشن شوند؟

دانش‌آموزان اتباع می‌توانند با کد هویتی خود به جای کد ملی وارد اپلیکیشن شوند و نیازی به وارد کردن اطلاعات شناسنامه‌ای ندارند.

والدین چگونه می‌توانند وارد اپلیکیشن شاد شوند؟

درحال حاضر امکان حضور والدین وجود ندارد و می‌توانند بر فعالیت فرزندانشان نظارت داشته باشند. امکان استفاده چند خط از یک برنامه بر روی یک گوشی وجود دارد ولی به دلیل  احتمال بروز خطاهای احتمالی بهتر است والدین از چند گوشی برای استفاده هرکدام از فرزندان استفاده کنند.

فعالیت‌های داخل کلاس به چه صورت است؟

امکان انصراف از کلاس‌ها وجود ندارد. محتواها در اپلیکیشن شاد ذخیره شده و امکان حذف یا ویرایش پیام‌ها هم در شبکه شاد وجود دارد. حداکثر حجم برای ارسال فایل 100مگابایت است. امکان ارتباط دوسویه بین دانش‌آموز و معلم وجود دارد اما امکان ارسال صوت و یا تصویر معلم به صورت همزمان وجود ندارد.

آیا امتحانات غیرحضوری در شاد برگزار می‌شود؟

وزیر آموزش و پرورش اعلام کرده بود: در شبکه شاد معلم می‌تواند آزمون بگیرد و تلاش می‌کنیم اگر بتوانیم و مخاطراتی وجود نداشته باشد، آزمون‌ها را به صورت حضوری برگزار کنیم و اگر این امکان فراهم نبود ظرفیت لازم را برای برگزاری آزمون‌های غیر حضوری در شبکه شاد ایجاد کرده‌ایم.

همکاران در حال بررسی هستند و امکان آن از طریق سامانه شاد در حال فراهم شدن است و همین الان هم این کار انجام می‌شود؛ ظرفیت برگزاری آزمون را در سامانه شاد برقرار خواهیم کرد.

وزیر آموزش‌وپرورش گفته بود چون امتحانات پایه نهم بسیار سرنوشت‌ساز است ترجیح داده می‌شود که حضوری برگزار شود اما بسیاری از خانواده‌ها معتقدند برای حفظ سلامت فرزندانشان امتحانات این پایه هم باید غیرحضوری و از طریق سامانه شاد برگزار شود.

اما تصمیم نهایی در رابطه با این موضوع که آیا امتحانات همه پایه‌ها باید از طریق شبکه اجتماعی شاد باشد و یا اینکه حضوری برگزار شود ستاد مدیریت کرونا و نمایندگان مجلس تصمیم بگیرند.

امتحانات دوازدهمی‌ها در شبکه شاد نخواهد بود

طبق تصمیمات و اعلام‌های قبلی وزارت آموزش و پرورش، امتحانات نهایی دانش آموزان پایه دوازدهم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از ۱۷ خردادماه آغاز می‌شود و قرار است ۸۰ درصد محتوای کتاب‌های درسی که در ایام فعالیت حضوری مدارس و قبل از وقوع کرونا تدریس شده بودند، مبنای امتحان قرار بگیرد.

خانواده‌هایی که گوشی ندارند چه کنند؟

وزیر آموزش‌وپرورش خبر داده بود خانواده‌‌هایی که توانایی ندارد، به خاطر شبکه اجتماعی شاد گوشی نخرند. هم‌اکنون بیشترین بار پیام رسان‌های داخلی بر روی دوش شبکه شاد است و بیش از 12میلیون دانش‌آموز و 97 درصد معلمان را تحت پوشش قرار داده است، این کار برای کمک به خانواده‌ها و حمایت از آنها است و هیچ اصراری نداریم فردی که در توانش نیست خودش را به زحمت انداخته و گوشی بخرد ما مسئول هستیم آموزش برای همه دانش‌آموزان را تأمین کنیم و به هر طریقی شده است این کار را انجام می‌دهیم ولی مشخص نشده است که برای خانواده‌هایی که توان خرید گوشی را ندارند چه اقداماتی انجام شده است.

وضعیت مدارس در سال آینده چگونه خواهد بود؟

رضوان حکیم‌زاده، معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش می‌گوید یکی از سناریوهای پیش‌رو این است که در صورت امتداد این وضعیت، مدارس به صورت ترکیبی از شیوه‌های حضوری و غیرحضوری در شبکه اجتماعی شاد و با شیفت‌بندی کردن و کنترل میزان حضور دانش‌آموزان در کلاس‌های درس اداره شوند.

چشم‌اندازهای پیش روی شاد چیست؟

تشکیل گروه‌های مختلف مانند گروه والدین یا معلمان با اهداف مختلف از جمله به اشتراک‌گذاری تجربیات و محتوا

جلب مشارکت فعالانه خانواده به عنوان یکی از ارکان اصلی تعلیم و تربیت

ایجاد برنامه‌های مؤثر مهارت‌افزایی با راه‌اندازی صفحه شخصی محصولات مهارتی هر دانش‌آموز

برنامه‌ریزی برای تحقق اهداف نهایی آموزش با هدایت اوقات فراغت دانش‌آموزان و ایجاد مهارت‌های تعامل، همکاری و حل مسئله در آن‌ها با استفاده از امکانات شاد برگزاری جشنواره‌ و مسابقه‌های متنوع مانند محتوای برتر آموزشی یا کتابخوانی نیز از این جمله به شمار می‌روند.

مهم‌ترین مشکل شبکه شاد

بخش زیادی از مشکلات مربوط به باز زیاد اینترنت است که انتظار می‌رود پهنای باند اختصاصی برای شبکه آموزشی دانش‌آموزان در نظر گرفته شود.

مشکلاتمان با شبکه شاد را چگونه رفع کنیم؟

برای رفع عیوب و اشکالات مطرح شده از سوی کاربران، مرکز پاسخگویی تلفنی (با ۱۰۰ اپراتور) راه‌اندازی شده است. همچنین پنج کاربری ویژه، برای پاسخگویی شبانه‌روزی به همین سؤالات، درون برنامه شاد تعبیه شده است. این دو درگاه، به کاربرانی که در نصب یا استفاده از برنامه دچار مشکل هستند، ارائه خدمت می‌کنند. اطلاعات دریافتی از این دو منبع، یکی از منابع اصلی تیم فنی برای عیب‌یابی شبکه شاد و سیاستگذاری جهت بهبود و پیشرفت آن است.

اپلیکیشن شبکه شاد را می‌توانید از لینک زیر دانلود کنید

http://shaddl.medu.ir

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اپلیکیشن شاد شبکه اجتماعی دانش آموزان سامانه شاد شبکه شاد اجتماعی شبکه شاد نصب شبکه شاد آموزش پرورش شبکه اجتماعی شاد دانش آموزان شبکه دانش آموزی شاد شبکه اموزش شاد شبکه شاد آموزش و پرورش ثبت نام شبکه شاد ورود به شبکه شاد شبکه اموزشی شاد شبکه شاد دانش اموزی شبکه آموزشی دانش آموزان شبکه آموزشی دانش آموزان شاد شبکه شاد برای دانش آموزان شبکه شاد دانش آموز شبکه شاد چیست برنامه شاد آموزش پرورش نصب شبکه شاد دانش آموزان ثبت نام در شبکه شاد شبکه آموزشی دانش آموزان شبکه اجتماعی شاد وارد اپلیکیشن آموزش و پرورش حضوری برگزار اپلیکیشن شاد وزیر آموزش شبکه شاد شبکه شاد وجود ندارد خانواده ها وارد کنید کلاس ها بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۵۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی رینوفست ۲۰۲۴ برگزار می‌شود

ایسنا/آذربایجان شرقی تفاهم‌نامه همکاری مابین اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی و سازمان ربع رشیدی با هدف برگزاری جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی و ترویج نوآوری فناوری و خلاقیت میان جامعه میلیونی دانش آموزان، منعقد شد.

این تفاهم‌نامه در راستای اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و همکاری مشترک بین اداره کل آموزش و پرورش استان به عنوان نهاد متولی و تسهیلگر و سازمان نوآوری و فناوری ربع رشیدی به عنوان یکی از توانمندترین بازیگران کشور در مدیریت رویدادهای حوزه نوآوری و فناوری در برگزاری سلسله رویداد رینوفست با چشم اندازی در سطح ملی، منعقد شد.

رینوفست یا جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی سال گذشته برای اولین بار در تبریز برگزار و با استقبال بی‌نظیر جامعه دانش‌آموزان استان معلمان مربیان و خانواده‌ها مواجه شد.

مسعود سعادتی، مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، ظهر پنجشنبه، ششم اردیبهشت ماه در نشست خبری در این خصوص، گفت: آموزش و پرورش همواره بر ترویج نوآوری و فناوری میان دانش‌آموزان که آینده‌سازان کوچک کشور هستند، تاکید داشته و اقدامات موثری را انجام داده که یکی از این اقدامات، اعلام حمایت از برگزاری رویداد رینوفست است.

وی از استقبال ۷۴۵۰ دانش‌آموز از رویداد فناوری و نواوری رینوفست در سال گذشته خبر داد و افزود: با توجه به پایه‌گذاری این رویداد طی سال گذشته، امسال آموزش و پرورش تلاش می‌نماید  ظرفیت را برای جامعه ۷۳۳ هزاری دانش‌آموزی استان و جامعه بزرگ دانش‌آموزی کشور مهیا نماید. این رویداد با اهداف آموزش و پرورش هم راستا بوده و گامی بنیادین در راستای تحقیق اهداف عالیه نظام آموزشی است.

وی با تبیین اهمیت فناوری و نوآوری در نظام آموزشی، خاطرنشان کرد: برای تقویت و داشتن برنامه بلند مدت فناورانه در حوزه آموزش عمومی باید از همان مقطع ابتدایی شروع کرده و در این حوزه سرمایه‌گذاری کرد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با اشاره به رویکرد تحولی آموزش و پرورش، اظهار کرد: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان نقشه راه دستگاه تعلیم و تربیت بر نوآوری کارآفرینی و خلاقیت نیز در کنار سایر ویژگی‌های یادگیری تاکید شده
است و ما تلاش داریم تا این بستر را خارج از کلاس درس و آموزش رسمی و در بستر فوق برنامه ایجاد نماییم و برگزاری جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی و ایجاد مدارس خلاق نیز در همین راستا انجام می‌شود.

سعادتی با اشاره به آثار علمی و تربیتی و آموزشی برپایی رویدادهای فناوری و نوآوری، بیان کرد: ما به رینوفست توجه ویژه‌ای داریم و خود را موظف می‌دانیم تا از طرح‌های فناورانه دانش‌آموزان حمایت کنیم، چرا که امیدواریم روزی برسد که این جشنواره به رویدادی بین‌المللی تبدیل شود تا با استفاده از این فرصت ضمن تقویت نقاط قوت، نقاط ضعف را نیز شناسایی کرده و جهت برطرف کردن آنها برنامه‌ریزی کنیم. شهر تبریز نیز با توجه به ظرفیت‌ها و سابقه خود این قابلیت را دارد که میزبان رویدادهای ملی و بین‌المللی شود.

مدیر کل دستگاه تعلیم و تربیت استان هدف عمده از برگزاری جشنواره فناوری و نوآوری دانش آموزی را پرورش خلاقیت و ایده‌های دانش‌آموزان دانست و گفت: ارائه این طرح‌ها توسط دانش‌آموزان و بازدید تعدادی دیگر از نمایشگاه رینوفست، ممکن است اثرات آموزشی بلند مدت داشته و آینده فناوری کشور را تضمین کنند.

این مقام مسئول با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی در پژوه پژوهش سراهای مدارس نواحی و مناطق متعدد استان، اظهار کرد: پس از برگزاری جشنواره رینوفست در سال گذشته شاهد فعال شدن تعدادی از پژوهش‌سراهای غیر فعال در استانمان بودیم. همچنین تعداد طرح‌های ارائه شده توسط برخی از مناطق کم برخورد برخوردار استان مانند منطقه نظر کهریزی چشمگیر بود و این اتفاق، رویدادی امیدبخش برای دادن انگیزه و ایجاد خلاقیت در بین دانش‌آموزان به ویژه دانش‌آموزان مناطق محروم به شمار می‌آید.

وی ادامه داد: در سال گذشته به تمامی دان‌ آموزان شرکت کننده در این رویداد گواهی شرکت در دوره و به نفرات برتر جوایز ارزشمندی اهدا شد و امسال نیز برنامه‌های متفاوتی اجرا خواهد شد.

وی در بخش پایانی سخنانش با بیان اینکه آموزش و پرورش متعلق به تمامی ایرانیان است، خاطرنشان کرد: جهت افزایش مشارکت دانش آموزان در رویداد فناوری و نوآوری رینوفست و تبیین اهمیت موضوع، نیازمند همکاری رسانه‌ها هستیم.

رضا کریملو، مدیرعامل سازمان ربع رشیدی نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه رویداد رینوفست نخستین بار طی سال گذشته با انجام تغییر تغییرات صورت گرفته در رینوتکس ۲۰۲۳ به صورت جامع‌تر در بخش نمایشگاهی جشنواره و رویدادهای مختلف برگزار شد، اظهار کرد: این اقدام مورد توجه و استقبال معاونت علمی فناوری و ریاست جمهوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری وزارت صنعت معدن و تجارت و وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت و زون تخصصی و جداگانه‌ای برای دانش آموزان تحت عنوان رینوفست و با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان در نظر گرفته شد.

وی اضافه کرد: امسال این رویداد در سه مرحله و به صورت سلسله رویدادی برگزار می‌شود و جامعه مخاطبان این رویداد دانش‌آموزان معلمان مربیان و موسسات آموزشی می‌باشند، این بستر برای موسسات آموزشی نیز فراهم شده است تا توانمندی و دستاوردهای خود را در حوزه نوآوری و فناوری نمایش دهند.

وی با بیان اینکه زمان احتمالی برگزاری رینوفست ۲۰۲۴ مهرماه خواهد بود، اظهار کرد: امسال، خدمات و امتیازات ویژه‌تری برای دانش‌آموزان و موسسات آموزشی جهت تقویت حضور خروجی محور بودن رویداد در نظر گرفته شده و بخش تخصصی نیز اضافه شده است.

مدیرعامل سازمان ربع رشیدی با بیان اینکه به دنبال کیفی‌سازی رویداد جشنواره علمی فناوری دانش‌آموزی رینوفست هستیم، خاطرنشان کرد: هدف اصلی در این رویداد، ترویج و تقویت روحیه فناورانه در بین دانش‌آموزان و اولویت یافتن فناوری و نوآوری است، ایده‌هایی که شاید در آینده تبدیل به محصول شوند که در این راستا ریل‌گذاری متفاوتی نسبت به سال گذشته انجام شده است‌.

وی در بخش پایانی سخنانش با ابراز امیدواری نسبت به تداوم مسیر فناوری و نوآوری دانش‌آموزی، بیان کرد: امید است رینوفست ۲۰۲۳ فتح بابی برای تداوم این مسیر باشد، سال گذشته شاهد ثبت‌نام در بیش از ۷۰۰۰ فیلد در بخش‌های مختلف نمایشگاهی، مسابقات و سایر بخش‌ها بودیم و حدود ۱۵۰۰ دانش آموز در این رویداد شرکت کردند.

شایان ذکر است؛ علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر از جزئیات برگزاری می‌تواند با دبیرخانه رینوفست مستقر در سازمان ربع رشیدی به صورت حضوری یا با شماره ۰۴۱۳۴۷۵۱۷۷۱ تماس حاصل نمایند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد برگزار می‌شود
  • برگزاری کلاسهای آموزش محیط زیست در ارومیه
  • جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی رینوفست ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • ۱۴۰هزار دانش آموز در امتحانات نهایی خوزستان شرکت می‌کنند
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • تأکید بر آگاه سازی دانش آموزان از نحوه برگزاری امتحانات نهایی
  • خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری