Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@14:09:38 GMT

ارتفاع موج در دریای عمان به ۲.۵ متر می‌رسد

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۹۵۹۸۹

ارتفاع موج در دریای عمان به ۲.۵ متر می‌رسد

علی ملاشاهی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: بر اساس آخرین خروجی نقشه‌های پیش‌یابی و مدل‌های جوی وزش باد شدید بر روی دریا تا دوشنبه ادامه دارد که مهمترین پیامد آن مواج شدن دریا بویژه در نیمه شرقی دریاست.

وی افزود: توصیه می‌شود در چند روز آینده در ترددهای دریایی بویژه با قایق‌های سبک و تفریحی احتیاط لازم صورت گیرد و از شنا در سواحل پرهیز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس گروه پیش‌بینی و هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در شبانه روز گذشته بیشینه سرعت وزش باد در شهر چابهار به ۳۶ کیلومتر بر ساعت رسید و گردوغبار حاصل شعاع دید افقی در این شهر را قدری کاهش داد.

وی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود همچنان وزش باد در سواحل ادامه داشته و در نقاط مستعد شاهد خیزش گردوغبار و کاهش دید افقی باشیم.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان دریای عمان دریای مواج سازمان هواشناسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان دریای عمان دریای مواج سازمان هواشناسی سیستان و بلوچستان دریای عمان دریای مواج سازمان هواشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۵۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ یارمحمدی گفت: تغییرات سالانه ترکیب کشت در مناطق، تحت تأثیر عوامل متعدد از جمله مسائل اقتصادی شامل میزان تقاضا، قیمت بازار، هزینه های تولید، رعایت تناوب زراعی، آفات و بیماریهای مشترک با سایر محصولات کشاورزی است.

وی با اشاره به کاهش تولید و سطح زیر کشت محصول سیر در شهرستان طارم، افزود: علاوه بر موارد ذکر شده در این خصوص، کاهش بارندگی در فصل کاشت، جایگزینی سایر محصولات از جمله سیب زمینی و باقلا موجب کاهش تولید سیر در شهرستان طارم طی سال زراعی جاری شد.

مدیر جهاد کشاورزی طارم ادامه داد:‌ سطح زیر کشت محصول سیر در سال زرعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ در شهرستان طارم حدود ۴۰۰ هکتار است و همه ساله برداشت سیر در طارم از اواخر فروردین آغاز می شود و تا اواخر اردیبهشت ماه ادامه می یابد.

وی ارقام مورد کشت در این شهرستان را شامل سیر صورتی و قرمز بیان کرد و گفت: سیر تولیدی در طارم به دلیل کیفیت بالای آن علاوه بر مصرف داخل شهرستان و استان زنجان به سایر استان های کشور از جمله گیلان و مازندران همچنین در صورت وجود شرایط به برخی کشورهای دیگر صادر می شود.

هم اکنون ۵۵۰ بهره بردار در شهرستان طارم به کشت و کار این محصول مشغول هستند و از این طریق کسب درآمد می کنند.

دیگر خبرها

  • برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم
  • برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها استفاده نمی‌کنند | عده ای آب ژرف می خواهند و عده ای دیگر از آب دریای عمان !
  • (تصاویر) ضیافت شام رئیس امارات به افتخار سلطان عمان
  • کاهش ۴۴۶ واحدی شاخص کل بورس
  • (ویدئو) مدیریت «پت و مت» در زاینده‌رود؟!
  • مدیریت «پت و مت» در زاینده‌رود؟! / اعتراف مسوولان اصفهانی؛ آبی که از دریای عمان به اصفهان برسد وارد رودخانه نمی‌شود/ مدیریت یکپارچه تنها راه نجات زاینده‌رود (فیلم)
  • هشدار افزایش وزش باد و ارتفاع امواج در دریای خزر
  • لحظه به لحظه با بورس / کاهش هزار و ۲۵ واحدی شاخص کل
  • کاهش هزار و ۲۵ واحدی شاخص کل بورس
  • نقل مکان اسماعیل هنیه از قطر به عمان