Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن عباسی معروفان روز پنجشنبه با بیان اینکه اکنون مرغ صادراتی دارای وزن ۱۸۰۰ گرم است افزود: تولیدکنندگان و مصرف کنندگان باید فرهنگ مصرف گوشت مرغ را به سمت وزن های استاندارد سوق دهند زیرا تولید و مصرف مرغ با وزن های دو تا سه کیلوگرم غیراستاندارد است.

وی با بیان اینکه در حال خرید گوشت مرغ مازاد از تولیدکنندگان با وزن های  استاندارد هستیم تصریح کرد: برای استانداردسازی مرغ با وزن های بین ۱۲۰۰ تا ۱۶۰۰ گرم هر کیلوگرم گوشت مرغ با خط دو تولید را با قیمت ۱۴ هزارو ۵۰۰ تومان خریداری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، اکنون هر کیلوگرم مرغ مازاد تولیدکنندگان با وزن حداکثر ۱۸۰۰ گرم با نرخ ۱۲ هزارو ۹۰۰ تومان توسط شرکت پشتیبانی امور دام کشور خریداری می شود.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور اظهارداشت: در واقع شرکت هر کیلوگرم مرغ با وزن استاندارد را ۱۶۰۰ تومان گران تر از تولیدکنندگان خریداری می کند تا این امر در بخش تولید و ذائقه مردم جابیفتد.

عباسی معروفان تصریح کرد:از ابتدای سال ۹۹ تا هفته گذشته ۳۷ هزارتن گوشت مرغ مازاد از تولیدکنندگان خریداری شده است.

وی با بیان اینکه سال گذشته نزدیک ۵۰ هزار تن گوشت مرغ کیفی خریداری شده بود گفت: سال ۹۸ تاکنون در مجموع بیش از ۸۷ هزارتن گوشت مرغ کیفی خریداری و ذخیره سازی شده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور با اشاره به مشکل  برخی کشورها در تامین گوشت مرغ به دلیل شیوع کرونا افزود: ایران آماد گی دارد تا گوشت مرغ مورد نیاز عراق، افغانستان و چین را تامین کند.

وی از تجار و صادرکنندگان خواست تا برای حمایت از تولید داخل نسبت به صادرات این محصول پروتئینی به کشورهای هدف اقدام کنند.

عباسی معروفان اظهارداشت: عرضه مرغ گوشتی با وزن پایین علاوه بر کمک به افزایش صادرات این محصول، به کاهش هزینه های تولید از جمله مصرف نهاده های طیور کمک می کند.

وی تصریح کرد: همچنین مصرف مرغ با وزن های پایین در ذائقه مردم اثرگذار است زیرا در هیچ جای دنیا مرغ با وزن بالا استفاده نمی کنند.

223231 کد خبر 1392962

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مرغ و تخم مرغ بازار کالا و خدمات مرغ با وزن گوشت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۶۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت ورود به بازارهای بین المللی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، امیرحسین میرآبادی رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: حوزه سلامت متشکل از صنایع تجهیزات پزشکی و دارو، یکی از موضوعات جذاب همکاری‌های بین المللی بوده و همواره در تعاملات بین المللی شاهد طرح همکاری از سوی کشورها در مذاکرات هستیم.

وی افزود: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید رهبری قرار گرفته مسئله رشد تولید و در سال جدید جهش تولید است. اما تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق می‌افتد که بازارهای بزرگ‌تری داشته باشیم.

میرآبادی ادامه داد: تولیدکنندگان همیشه به دنبال بازارهایی می‌گردند که بتوانند ظرفیت‌های تولیدی خود را افزایش دهند و یکی از مهم‌ترین آن بازارهای بین المللی است. این بازارها از این جهت مهم هستند که حضور یک کالا در بازارهای بین المللی شرایطی همچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت لازم داشته و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد. همچنین سبد محصولاتی که به عنوان توانمندی عرضه می‌شود سبد بزرگ‌تری خواهد بود و شانس موفقیت در شکل گیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.

وی افزود: اگر بتوانیم برای شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی فضایی را جهت حضور فعال‌تر در عرصه بین المللی فراهم کنیم در حقیقت با دسترسی به بازارهای جدید با افزایش تولید روبه رو خواهند شد و از طرفی الزامات بازار ایجاب می‌کند که شرکت‌های تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شرکت‌ها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است.

میرآبادی افزود: به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزه‌های سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که پیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمی‌گرفتند و بررسی‌های ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصت‌های طلایی هستند.

وی تاکید کرد: نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگ‌ترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی، یکی از محفل‌های مؤثر برای توسعه همکاری‌ها و ایجاد تعاملات بین المللی مبتنی بر فناوری‌های حوزه سلامت است.

میرآبادی ادامه داد: سازمان توسعه همکاری‌های علمی، با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان برای شکل دادن ارتباطات خارجی و ایجاد زمینه برای ورود به بازارهای صادراتی جدید با تعامل با دستگاه‌های مختلفی که در حوزه بین الملل کار می‌کنند تلاش نموده تا بر غنای نمایشگاه افزوده تا شرکت‌های حاضر در نمایشگاه بتوانند از فرصت ایجاد شده حداکثر استفاده را ببرند.

وی افزود: یکی دیگر از حوزه‌های حمایتی و تقویت بعد بین المللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و اولویت به شرکت‌های برتر حاضر در نمایشگاه ایران هلث در برنامه‌های اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزام‌های مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاه‌های خارجی خواهد بود.

میرآبادی گفت: ایران هلث به عنوان مهم‌ترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار می‌شود، بستر بسیار خوب برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه است و مشارکت در نمایشگاه قطعاً ارزش افزوده‌ای را برای شرکت‌ها به همراه خواهد داشت.

کد خبر 6086582 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • بازار لاستیک ترمز برید
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل
  • اهمیت ورود به بازارهای بین المللی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی
  • عوامل محیط زیستی، دلیل ۲۵ درصد مرگ و میر‌ها
  • گوشت قرمز ۲۹۹ هزار تومانی وارد بازار شد؛ از کجا می‌توان گوشت ارزان خرید؟
  • گوشت قرمز وارداتی در راه بازار | سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور چقدر است؟
  • گوشت قرمز وارداتی در راه بازار/ سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور چقدر است؟
  • فرصت سوزی ممنوع! /نوآوری و خلاقیت، کلید فتح بازار‌های جهانی است
  • آغاز عرضه گوشت قرمز تنظیم بازاری | این گوشت در کدام استان ها عرضه می شود؟