Web Analytics Made Easy - Statcounter

 امیر سرتیپ  امیر حاتمی روز پنجشنبه  در مراسم تحویلدهی تندروی هجومی رزمی از نوع عاشورا ، ذوالفقار، حیدر به نیروی  دریایی سپاه پاسدراران که با حضور سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران، دریا دار پاسدارعلیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه وامیر دریا دار رستگاری رییس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در بندرعباس افزود: بطور حتم درسال جهش تولید و با تبعیت از فرمان مقام معظم رهبری ( مدظلله العالی) مبنی بر اینکه قدرت وتوانایی نیروی دریایی جمهوری اسلامی بادی در شان و تراز نظام اسلامی وتاریخ این کشور باشد عمق حضور در آبهای آزاد را با طراحی ، ساخت و تولید انواع شناورهای سطحی و زیر سطحی افزایش خواهیم دادو بطور کل شاهد افزایش میزان تولید در حوزه های مختلف رزم زمینی ، دریایی ، هوایی ، الکترونیک و هوا فضا خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر دفاع  وپشتیبانی  نیروهای مسلح شناورهای تحویل شده به نیروی دریایی سپاه پاسداران را در کلاس عاشورا، ذوالفقار، حیدر  و... برشمرد و دراین باره گفت: این شناورها به همت متخصصان سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع وپشتیبانی نیروهای مسلح طراحی و تولید شده است و از قابلیت های پیشرفته  بسیار خوبی در حوزه رزم دریایی برخوردار هستند که از جمله آنها هوشمندی ، رادار گریزی ،تحرک بالا ، مانور پذیری  وسرعت بالا آنها است که بیش از ۸۰درصد تجهیزات  شامل خابرات، رادارها وسیستم کنترل ومانیتورینگ بکار رفته دراین شناورها ساخت داخل کشور بوده و تمامی سامانه ها وسیستم های هدایت سلاح ها وپردازش بومی سازی شده وزارت دفاع است.

امیر سرتیپ حاتمی با اشاره به وجود آبراه های مهم در جغرافیای جمهوری اسلامی ایران افزود: ایران با ۵ هزار کیلومتر مرزآبی ، سواحل و ذخائر متعدد دریایی  درکنار ذخائر قابل توجه وعظیم نفت در عمق دریا ها ، همواره کانون توجه قدرت ها بوده و خواهد بود .

 وی ، دربیان اهمیت خلیج فارس به عنوان یک مکان  اقتدار آفرین برای ایران اسلامی یاد آور شد: این خلیج محل اتصال های جنوب غربی آسیا به شمار می رود  که به آن موقعیت ژئو پلتیکی  خاصی بخشیده است ، خلیج فارس به عنوان بزرگترین ومهمترین مرکز ارتباط میان سه قاره باوجود منابع غنی و ارتباط این  خلیج با مناطق آبی بزرگ جهان، سبب شده تا این منطقه یکی از مناطق  مهم به شمار برود.

وی با اشاره به حساسیت این منطقه و نقش بازیگران بین المللی برای دسترسی به خلیج فارس تصریح کرد: سابقه حضور فیزیکی و نظامی کشورهای قدرتمند به گذشته های دور مانند حضور نظامی کشورهای چون پرتغال، هلند، فرانسه ، انگستان وآمریکا  برمی گردد و اکنون نیز ابرقدرتها تمام تلاش خود را جهت حضور مستقیم در مدنطقه ، شدت می بخشند.

 وزیر دفاع ، وجود تنگه هرمز در منطقه خلیج فارس را شاهراهی حیاتی برای جمهوری اسلامی دانست و اظهار داشت: بیشتر سوخت مصرفی جهان صنعتی از این تنگه استراتژیک به سایر کشورهای دنیا انتقال می یابد و حفظ امنیت این منطقه در کانون تمرکز و توجه جمهوری اسلامی قرار دارد وحتی تصیم های استراتژیک سیاستخارجی  همواره با در نظر گرفتن اهمیت این منطقه اتخاذ و تدوین می شود.

امیر حاتمی با اشاره به رزمایش مهم سه جانبه ایران، روسیه و چین در شمال اقیانوس هند محل تلاقی مسیر ۳ تنگه بسیار کلیدی جهان ( تنگه مالکا، تنگه هرمز وتنگه باب المندب ) خاطر نشان کرد: بیش از نیمی از کل تجارت جهان ازاین سه تنگه انجام می شود و با عنوان مثلث طلایی از آن یاد می شود،مساله حفظ امنیت این سه تنگه درشرایط کنونی جهان یکی از مسائل مهم بین المللی است چرا که قدرت های جهانی برای تسلط بر امنیت این تنگه ها تلاش می کنند موضوع زمینه رویایی های بزرگی میان قدرت های منطقه ای و جهانی را به وجود آورده است.

وی، با اشاره به اهمیت تنگه هرمز به عنوان مورد مناقشه ترین  تنگه در سراسر جهان بیان داشت: هرچند حفظ امنیت این تنگه برعهده ایران است اما تلاش برای نا امن سازی آن از سوی گروهی از دولت های فرا منطقه ای دهه هاست که ادامه دارد.

وی با اشاره به حضور نیروهای آمریکا درخلیج فارس  از دهه ۱۹۸۰میلادی  گفت: مساله نا امن سازی خلیج فارس و تنگه هرمز برای بهانه سازی برای تسلط بیشترآمریکا به صورت پیوسته دنبال می شود و آمریکا در اقدام اخیر خود سعی کرد تا از طریق ایجاد یک ائتلاف نظامی ضدایرانی با حضور تعدادی از متحدان منطقه ای و فرا منطقه ای اش ، امنیت این آبراه بین المللی را به مخاطره بیندازد و تلاش کرد تا با تسلط ایرن براین آبراه جهانی مقابله کند.

برچسب‌ها سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران هرمزگان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران هرمزگان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۶۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار بین المللی ۱۰ چارت جدید ناوبری الکترونیکی خلیج فارس

تین نیوز

مدیر آبنگاری و امور جزر و مدی سازمان نقشه برداری کشور از انتشار ۱۰ چارت جدید از آب های خلیج فارس خبر داد و گفت: چارت های قدیمی تهیه شده توسط انگلیس و روسیه حذف شده و چارت های به روز جمهوری اسلامی ایران، جایگزین می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا​​​​​​، با تولید و انتشار بین المللی ۱۰ چارت جدید شامل پنج چارت فراساحلی خلیج فارس از منطقه مطاف تا سیری، چهار چارت دسترسی از مناطق جزیره خارک، بندر معلم، پل و کشتی سازی و یک چارت بندرگاهی از بندر دیر، امکان استفاده دریانوردان از این چارت ها به منظور تامین ایمنی دریانوردی در آب های کشور فراهم شد.

با انتشار چارت های فراساحلی، چارت های آدمیرالیتی انگلیس از آب های تحت حاکمیت جمهوری اسلامی حذف می شود. با انتشار چارت های جدید، تعداد چارت های منتشر شده این سازمان در سطح بین الملل به ۷۶ چارت ناوبری افزایش یافت.

علی سلطانپور، با اعلام انتشار بین المللی چارت های جدید اعلام کرد: تولید این چارت های دریایی حاصل تلاش متخصصان هیدروگرافی و پردازش (کارتوگرافی) دریایی این سازمان بوده و در باندهای مختلف کاربری تولید شده اند که هم اینک پس از طی کنترل های نهایی بر اساس استانداردهای سازمان جهانی هیدروگرافی مورد تایید قرار گرفته و بصورت بین المللی منتشر شده و در اختیار دریانوردان قرار گرفته اند.

سلطانپور افزود: عملیات هیدروگرافی و تولید چارت های دریایی از چهار دهه پیش در سازمان نقشه برداری کشور آغاز شده و از سال ۱۳۹۴ چارت های دریایی به منظور تامین ایمنی تجارت دریایی بر اساس الزامات دریانوردی آغاز شد، بطوریکه تاکنون ۶۶ چارت از تولیدات این سازمان منتشر شده بود که با انتشار چارت های جدید این عدد به ۷۶ چارت افزایش یافت.

وی خاطر نشان کرد: انتشار چارت های دریایی از آب های حاکمیت کشور بر اساس الزامات بین المللی انجام شده و با انتشار چارت های تولید داخل، ضمن تامین ایمنی دریانوردی در آب های داخلی و تحت حاکمیت کشور، چارت های قدیمی تهیه شده توسط کشورهای بیگانه (انگلیس و روسیه) حذف شده و چارت های به روز جمهوری اسلامی ایران، جایگزین می شود.

مدیریت آبنگاری و امور جزر و مدی سازمان نقشه برداری کشور، با چهار دهه تجربه در زمینه هیدروگرافی و تهیه چارت های دریایی از آب های جنوب و شمال کشور تاکنون صدها چارت دریایی در مقیاس ها و باندهای کاربری مختلف تولید کرده است که شناورها به منظور حفظ ایمنی دریانوردی و بر اساس قوانین بین المللی ملزم به استفاده از آن هستند. چارت های دریایی امروزه بر اساس الزامات بین المللی در فرمت الکترونیک (ENC) تهیه و منتشر شده و استفاده از آن بر روی شناورها الزامی است.

به نقل از روابط عمومی سازمان نقشه برداری کشور، هماهنگی های لازم به منظور اولویت بندی و انتشار چارت های دریایی توسط کمیته ملی هیدروگرافی انجام شده و چارت های ناوبری دریایی پس از قرار گرفتن در اولویت های این کمیته و از طریق آن منتشر می شوند. چارت های ناوبری دریایی به منظور امکان انتشار در سطح بین الملل باید با توجه به آخرین استانداردهای سازمان جهانی هیدروگرافی تهیه شده و بطور مداوم به روز رسانی شوند. این چارت ها همچنین قبل از انتشار، توسط مراجع زیر نظر سازمان جهانی هیدروگرافی (IHO) تحت کنترل قرار گرفته و پس از اطمینان از صحت آنها، اجازه انتشار می یابند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • وزش باد شمال شرقی در خلیج فارس و دریای عمان از امشب
  • افزایش سرعت بادجنوب غربی/ تنگه هرمز متلاطم است
  • وزش باد شدید و افزایش ارتفاع موج در خلیج‌فارس
  • وزش باد شدید و افزایش ارتقاع موج در خلیج‌فارس
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • بانک ذخایر دریایی ایران افتتاح می شود
  • ناپایداری های جوی و دریایی در هرمزگان / افزایش سرعت بادجنوب غربی
  • بانک ذخایر دریایی ایران افتتاح شد
  • افتتاح بانک ذخایر دریایی ایران توسط مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران
  • انتشار بین المللی ۱۰ چارت جدید ناوبری الکترونیکی خلیج فارس