Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاخ کرملین از مذاکرات تلفنی رئیس جمهوری روسیه با ولیعهد عربستان سعودی درباره وضعیت کنونی بازار جهانی نفت و لزوم هماهنگی نزدیک وزارت‌خانه‌های انرژی دو کشور در زمینه محدود کردن تولید نفت، خبر داد. ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۹ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، دفتر مطبوعاتی کاخ کرملین اعلام کرد که "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه روز چهارشنبه گفت‌وگوی تلفنی با "محمد بن سلمان آل سعود" ولیعهد عربستان سعودی داشت که طی آن، طرفین درباره هماهنگی نزدیک بین وزارتخانه‌های انرژی دو کشور در خصوص مسئله محدود کردن تولید نفت توافق کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این اطلاعات، در جریان این مذاکرات تلفنی، مقامات بلندپایه دو کشور درباره وضعیت کنونی در بازار جهانی انرژی تبادل نظر کرده و هر دو طرف، اهمیت تلاش‌های مشترک برای دستیابی به توافق ماه آوریل در قالب اوپک پلاس، در زمینه محدود کردن میزان تولید نفت را مورد تایید قرار دادند.

علاوه بر این، ولادیمیر پوتین و محمد بن سلمان درباره برخی موضوعات دوجانبه مربوط به نتیجه سفر رئیس جمهوری روسیه به ریاض در اکتبر سال گذشته هم گفتگو کردند. پوتین همچنین فرا رسیدن عید فطر و پایان ماه مبارک رمضان را به محمد بن سلمان تبریک گفت.

گفتگوی تلفنی ترامپ و پوتین درباره بازار نفتاعلام آمادگی عربستان برای برقراری ثبات در بازار نفتدلیل سقوط شدید قیمت نفت آمریکا از نظر وزیر انرژی روسیه

کاخ کرملین همچنین اعلام کرد که رئیس جمهوری روسیه روز گذشته مذاکرات تلفنی با "سائولی نینیسته" همتای فنلاندی خود داشت که در جریان آن، طرفین درباره مبارزه با ویروس کرونا و امکان همکاری سازنده وزارت‌خانه‌های مرتبط دو کشور در این زمینه صحبت کردند.

روسای جمهوری دو کشور در خصوص توسعه روابط روسیه و فنلاند، وضعیت روابط تجاری و همکاری‌های اقتصادی، اجرای پروژه‌های مشترک و برخی مسائل در دستور کار بین المللی و منطقه‌ای از جمله مسائل مربوط به قطب شمال تبادل نظر کردند.

انتهای پیام/

R7535/P/S8,89,90/CT10 واژه های کاربردی مرتبط ولادیمیر پوتین

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ولادیمیر پوتین ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه مذاکرات تلفنی دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۷۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت پوتین از کشورها برای گسترش کریدور شمال-جنوب


به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری «تاس»، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه از همه کشورها دعوت کرد تا کریدور حمل و نقل شمال-جنوب را توسعه دهند.

پوتین در دیدار با سازندگان و کارگران کهنه‌کار بزرگراه اصلی بایکال- آمور، به همراه الهام علی‌اف، رئیس جمهور آذربایجان که در مسکو بسر می‌برد، به مناسبت بزرگداشت پنجاهمین سالگرد آغاز ساخت آن، تاکید کرد: یکی دیگر از زمینه های همکاری‌های سازنده بین روسیه و آذربایجان امروز با مقیاس و اهمیت تاریخی این بزرگراه مطابقت دارد. صحبت بر سر توسعه کریدور حمل و نقل شمال-جنوب است که در واقع دریای شمال روسیه را به خلیج فارس متصل می‌کند.

وی تاکید کرد: کریدور شمال-جنوب باید به نمونه‌ای از همکاری‌های گسترده بین المللی تبدیل شود. صحبت بر سر شکل گیری مسیرهای لجستیکی جدید برای توسعه اقتصادی و اجتماعی شتابان کشورهای منطقه اوراسیا و جنوب جهانی است که برای همه اهمیت دارد. رئیس جمهور تاکید کرد که مسکو از همه کشورهای علاقه مند برای مشارکت در این پروژه دعوت به همکاری می‌کند. 

پوتین بزرگراه اصلی بایکال- آمور را جاده آینده نامید و یادآور شد که این مسیر  تجسم کار عظیم و شجاعت 2 میلیون جوان بسیار کوشا از سراسر جمهوری‌های اتحاد جماهیر شوروی است که پروژه‌ای به معنای واقعی کلمه منحصر به فرد را انجام دادند که در تاریخ جهان مشابهی نداشت.

در بحث مربوط به اهمیت کریدور شمال-جنوب برای روسیه، کارشناسان به این نکته اشاره می‌کنند که در اوایل دهه 2000، غرب متوجه شد که این کریدور روسیه را از مسیرهای اطراف اروپا و در امتداد کانال سوئز مستقل خواهد کرد و می تواند چهره  تجارت جهانی را به ضرر کشورهای غربی تغییر دهد. در این راستا، طی 22 سال گذشته، غرب هر کاری که ممکن بوده را برای تضعیف کریدور حمل و نقل بین المللی انجام داده است: جنگی را در افغانستان به راه انداخت، درگیری فلسطین و اسرائیل را سازماندهی کرد و حتی ایران و پاکستان را به داخل آن کشاند تا بتواند از توسعه این کریدور جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • نخست وزیر انگلیس: پیروزی پوتین امنیت تمام اروپا را تهدید خواهد کرد
  • روز تحلیف پوتین مشخص شد
  • الهام علی‌اف: متن توافق صلح بین باکو و ایروان وارد جزییات شده است
  • دعوت پوتین از کشورها برای گسترش کریدور شمال-جنوب
  • دیدار «پوتین» و «علی اف» در مسکو
  • شروع کار سفارت در هتل و مذاکرات سفیر برای خرید جنگنده از اتیوپی
  • تاکید مقام‌های عالی ایران و پاکستان بر توسعه روابط دوجانبه/ انرژی از محورهای مهم مذاکرات تهران و اسلام‌آباد خواهد بود
  • رایزنی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان
  • رایزنی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ایران و پاکستان
  • روسیه تسهیل تجارت غلات در گروه بریکس را کلید زد