Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  «۱۸ سال بیشتر نداشتم، پدر و برادرم معتاد بودند و مادرم الکلی بود. همسرم هم در ابتدا الکلی بود و سپس معتاد شد. انگار من هم باید معتاد می‌شدم و شدم. از تریاک شروع شد... در ادامه گفتگوی عبرآموز  با  زنان  قربانی اعتیاد  را می خوانید: 

از خانم «ح» می‌پرسم، چه موادی مصرف می‌کرده است؟ وقتی پاسخ می‌دهد و مواد مصرفی اش را برایم ردیف می‌کند، برای لحظه‌ای هنگ می‌کنم؛ بماند که ماجرا‌های خودفروشی‌هایش خود قصه غم‌انگیز دیگری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او از ۱۸ سالگی با تریاک شروع می‌کند و تا ۳۵ سالگی با این مواد سیاه‌بخت می‌شود؛ هروئین، کراک، ماری‌جوآنا، مشروبات الکلی و شیشه... می‌گوید: «کارم به جایی رسیده بود که دیگر هیچ‌کدام جواب نمی‌داد و برای این که لحظاتی بتوانم آرام شوم کراک، هروئین و شیشه را با هم مخلوط می‌کردم و می‌خوردم، حتی تزریق هم فایده‌ای نداشت. به تمام معنا بیچاره شده بودم، خانواده ام هر کاری برایم انجام می‌دادند، فایده‌ای نداشت. بار‌ها در بیمارستان، مراکز روان درمانی و کمپ ترک اعتیاد بستری ام کردند، اما نمی‌توانستم.

هزینه‌های تهیه مواد من را به جایی کشاند که راهی جز خودفروشی نداشتم، گاهی هم باید برای دزدی‌های دیگران تور و طعمه می‌شدم و بار‌ها هم دستگیر شدم. چون معتاد خراب بودم می‌دانستند که اعتیاد این بلا را به سرم آورده، گاهی با تعهد آزاد می‌شدم ... سال‌های سیاهی بود، بچه هایم در بهزیستی بودند و خودم در گوشه خرابه‌ها روزگار می‌گذراندم....»

خانم «ح» اکنون ۴۲ سال دارد و از هفت سال قبل توانسته است اعتیاد را کنار بگذارد. پنج فرزند دارد که همه آن‌ها هم معتاد بوده اند و او توانسته همه آن‌ها را ترک دهد.

می‌گوید: الان دو سال است که یکی از پسرهایم پاکی دارد و بقیه هم قبل از او پاک شده بودند. در این مدت هم توانسته ام خیلی‌ها را ترک دهم. زندگی من در همه آن سال‌های سیاه نابود شد، اما دیگر نمی‌خواهم سیاهی اعتیاد زندگی خودم و دیگران را تباه کند.

به نظر شما می‌توانم برگردم؟

گفت وگوی دوم من با زنی است که اکنون در مواد مخدر غوطه ور است. اگر گیرش بیاید، هروئین مصرف می‌کند و گرنه هرچه گیر آمد خوش آمد. می‌پرسم، فکر می‌کنی می‌توانی از این وضعیت خودت را نجات دهی؟

(پرسشم را با پرسشی دیگر بی پاسخ می‌گذارد وقتی از من می‌پرسد: به نظر تو می‌توانم برگردم؟!) راست می‌گوید، واقعا می‌تواند برگردد به زندگی؟! نمی‌دانم، اما خیلی از معتادان توانسته اند به زندگی بازگردند. نمونه اش همان خانم «ح» که در اعتیاد به انتهایش رسیده بود، اما حالا خودش دیگران را ترک می‌دهد. می‌گوید: هزینه مواد را با دوستانم با جمع آوری بازیافت جور می‌کنیم. (من دیگر ادامه نمی‌دهم، چون دوستانش هم جنس خودش نیستند...! نمی‌دانم خدا می‌داند که این درد خانمان سوز چه بلا‌هایی که سر آدم‌ها نمی‌آورد...)

این‌ها روایت یکی از زنانی بود که توانسته است از چنگ اعتیاد رهایی یابد، اما مسئولان از افزایش گرایش زنان به «اعتیاد» سخن می‌گویند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اعتیاد جوانان اعتیاد به مواد مخدر اعتیاد زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۸۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری و دستگیری ۴۴ معتاد و سوداگر مرگ در لنگرود

فرمانده انتظامی لنگرود از اجرای طرح دو روزه ارتقای امنیت اجتماعی با اولویت مبارزه با فروشندگان و قاچاقچیان مواد مخدر و جمع‌آوری معتادان متجاهر در این شهرستان خبر داد و گفت: در این راستا، ۴۴ نفر جمع‌آوری و دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان و به نقل از پایگاه خبری پلیس گیلان، شریف رحیمی اظهار کرد: طرح دو روزه ارتقای امنیت اجتماعی با اولویت مبارزه با فروشندگان و قاچاقچیان مواد مخدر و جمع‌آوری معتادان متجاهر در شهرستان لنگرود اجرا شد.

وی از جمع‌آوری ۳۶ معتاد متجاهر و دستگیری شش خرده‌فروش و دو قاچاقچی مواد مخدر خبر داد و افزود: از این افراد یک کیلو گرم حشیش، یک کیلو و ۶۵۰ گرم تریاک، و هشت کیلو و ۹۰۰ گرم سایر مواد مخدر کشف شد.

فرمانده انتظامی لنگرود خاطرنشان کرد: معتادان متجاهر و خرده فروشان نیز با تشکیل پرونده در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

رحیمی با بیان اینکه جمع‌آوری معتادان متجاهر و برخورد با قاچاقچیان و توزیع کنندگان مواد مخدر از اولویت‌های مجموعه انتظامی است، تصریح کرد: سالم‌سازی محیط اجتماعی و آموزش مهارت‌‎های زندگی به نوجوانان و جوانان از جمله مهمترین ابزارهای کاهش گرایش افراد به مصرف مواد مخدر است.

کد خبر 746936

دیگر خبرها

  • حراج شمش طلا در مرکز مبادله توانسته به قیمت بازار آزاد کمک کند؟
  • سیل در دبی چه بلایی سر هواپیمایی امارات آورد؟
  • ماجرای کما و فوت دختر تهرانی در متروی تجریش به روایت تسنیم
  • انفجار بمب اتمی چه بلایی سر شهر می‌آورد؟ / فیلم
  • می‌خواهند همان بلایی که سر تلویزیون آورند را، سر پلتفرم‌ها هم بیاورند/ آیینه شبکه نمایش خانگی را نشکنید
  • ارجاع ۲۳ معتاد متجاهر به مراکز ترک اعتیاد در شوش
  • دستگیری ۲۷ معتاد و خرده‌فروش مواد مخدر در لاهیجان
  • بلینگام اسطوره جدید رئال را معرفی کرد
  • جمع‌آوری و دستگیری ۴۴ معتاد و سوداگر مرگ در لنگرود
  • تحقق کاهش معطلی دریافت کد رهگیری برای مستاجران با سامانه خودنویس