Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا صحافی دبیر انجمن لوله‌های پلی الفینی در خصوص نقش لوله‌های پلی الفینی در تولید، گفت: لوله‌های پلی الفینی نقش مؤثری در توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی، صنایع پلیمر، چسب‌های لوله‌های چند لایه، تولید دوده مخصوص پلاستیک و شاخص‌های کنترل کیفی و بهداشتی، مستربچ‌های مشکی در صنعت لوله، پایدار کننده‌های لوله و اتصالات دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او بیان کرد: در روز ٢٥ و ٢٦ خردادماه کنفرانسی به منظور توسعه این لوله‌ها برگزار خواهد شد. این کنفرانس در ١٤ محور موضوعی که مربوط به صنعت پتروشیمی و تمام وسائل در خصوص کنترل کیفیت است.

صحافی در خصوص وضعیت واردات و صادرات لوله‌های پلی الفینی گفت: حوزه تعرفه تخصصی نیست و لوله‌های پلی اتیلن تنها یک تعرفه دارد و باید تعرفه‌ها تخصصی شود. در صادرات نگاه به محصولات باید متفاوت باشد چرا که ارزش افزوده متفاوتی دارد و در تلاش هستیم تخصصی شود.

دبیر انجمن لوله‌های پلی الفینی ادامه داد: در سال توان تولید ١٤٠٠ تن لوله‌های پلی الفینی داریم، اما امسال به دلیل اینکه دولت طرح عمرانی ندارد، ٢٨٠ هزار تن تولید خواهیم داشت.

او با بیان اینکه بیشترین کاربرد لوله‌های پلی الفینی در طرح‌های عمرانی است، ادامه داد: تولیدات در این بخش بیشتر در طرح‌های عمرانی مانند صنعت آب و فاضلاب، سیستم‌های مدرن و بخش کشاورزی، سیست تأسیسات ساختمان، در شبکه‌های گاز رسانی، محیط زیست، جوکاری استاندارد، دستگاه‌های جوش و روش‌های اتصال است.

صحافی در خصوص وضعیت صادرات و واردات، تشریح کرد: در سال‌های اخیر توان افزایش ٨٠ هزار تن لوله به این صنعت داریم. کل صادرات محصولات پیلیمری در سال ٩٧ بالای یک و نیم میلیون دلار است که بیشتر کشور‌های حاشیه عراق، افغانستان و سوریه صادرات داریم.

دبیر انجمن لوله‌های پلی الفینی ادامه داد: باید زنجیره ارزش را تامین کنیم تا بتوانیم این صنعت را تفویت دهیم. کاهش پروژه‌های عمرانی باعث شده تقاضا برای این کالا کم باشد و ضرر و زیان زیادی به این صنعت وارد کرده است.

او گفت: با توجه به قیمت ارز، صادرات محصولات افزایش پیدا کرده، اما برخی ارتباطات باعث اختلال در این بازار شده است به طور مقابل ارتباط بانکی نداریم و مجبور هستیم چمدانی مبالغ را جا به جا کنیم که این رویه باعث اختلال در این کار است.

صحافی گفت: در این صنعت زمانی می‌توانیم صادرات خوبی داشته باشیم که ماشین آلات خوبی هم در اختیاران بگذارند، در حال حاضر نمی‌توانیم صادرات را با ماشین‌های قدیمی به خوبی انجام دهیم و این صنعت نیاز به فناوری‌های به روز دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۸۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلسم صادرات گاز به پاکستان شکسته خواهد شد؟​

تین نیوز

احیای قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان پس از سال ها توقف می تواند یکی از مهمترین دستاوردهای دو کشور در سفر امروز رئیس جمهوری ایران به پاکستان باشد.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری صبح دوشنبه وارد فرودگاه اسلام آباد پایتخت پاکستان شد تا در این سفر با مسئولان کشور پاکستان دیدار و مذاکراتی داشته باشد.

نخست وزیر پاکستان در مصاحبه ای سرمایه گذاری و توسعه همکاری در بخش انرژی را از برنامه های پاکستان برای توسعه همکاری ها با ایران اعلام کرد اما در خصوص جزئیات همکاری در بخش انرژی سخنی به میان نیاورد.

احیای قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان، پس از سال ها توقف می تواند یکی از مهمترین دستاوردهای دو کشور در این سفر باشد. این قرارداد  با نام خط لوله IP در قالب خط لوله صلح بین شرکت ملی صادرات گاز ایران و شرکت ISGS پاکستان در تاریخ 5 ژوئن 2009 (15 خرداد 88) به مدت 25 سال منعقد شده بود و تاریخ آغاز تحویل گاز طبیعی به پاکستان 31 دسامبر 2014 و میزان حجم گاز طبیعی صادراتی 8 میلیارد مترمکعب در سال تعیین شده بود.

اما به دلیل عدم اجرای خط لوله در کشور پاکستان با بهانه تراشی مسئولان وقت این کشور در مواجهه با تحریم های آمریکا، این قرارداد هیچ گاه اجرایی نشد.

احمد امیرآبادی فراهانی، رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان به اهمیت سفر رئیس جمهوری به پاکستان اشاره و اظهار کرد: تعیین تکلیف خط لوله انتقال گاز به پاکستان در این سفر حائز اهمیت است، زیرا ایران به تعهدهای خود در این زمینه عمل کرده است و خط لوله انتقال گاز تا مرز پاکستان برده شده است.

وی افزود: اگر پاکستان گاز طبیعی را از طریق ایران به مصرف کنندگان کشورش برساند، بی شک رضایتمندی مطلوبی در داخل و به نفع دولت این کشور شکل خواهد گرفت؛ زیرا تأمین گاز آن ها از طریق گاز مایع (ال پی جی) است که بسیار گران تمام می شود و این خط لوله می تواند در اقتصاد، رشد صنعت و آسایش مردم پاکستان مفید واقع شود.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان تصریح کرد: پیشنهادهایی برای عملیاتی کردن این خط لوله وجود دارد، اما بعضی از کشورهای ثالث خارج از منطقه با ایجاد موانع، دخالت هایی در این زمینه دارند که دولت پاکستان باید بدون توجه به آن ها منافع مشترک دو ملت را مدنظر قرار دهد.

امیرآبادی فراهانی با بیان اینکه دولت سیزدهم در توسعه همکاری با همسایگان موفق عمل کرده است، اضافه کرد: یکی از کارهای سازنده دولت در حوزه سیاست خارجی، تقویت همکاری ها با کشورهای همسایه و منطقه ازجمله پاکستان، ترکمنستان، تاجیکستان، عراق و... بوده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • گاز ایران به چین هم می‌رسد؟
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • لیست قیمت لوله جدار چاه کالوپ در ضخامت های مختلف
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • طلسم صادرات گاز به پاکستان شکسته خواهد شد؟​
  • قزاقستان ساخت خط لوله در دریای خزر را بررسی می‌کند
  • جهش تولید طلای صنعت پتروشیمی با توان فنی ایرانی در کوروش