Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-03-29@00:51:55 GMT

مشکل دیرینه کارگران روغن نباتی شیراز

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۹۸۶۸۵

مشکل دیرینه کارگران روغن نباتی شیراز

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، کارخانه روغن نباتی نرگس شیراز که قدمتی ۶۶ ساله دارد با برخی از مشکلات مواجه شده که شماری از آن‌ها ریشه در ایام گذشته دارد و بنا به اظهار رییس شورای اسلامی این واحد تولیدی، بتازگی نیز پرداخت نشدن حقوق ۲ ماه اول سال ۹۹ و حق بیمه کارگران موجب شده که آن‌ها نگران امنیت شغلی خود باشند هر چند که مسوولان این کارخانه نوید پرداخت این مطالبات را داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر داخلی کارخانه اظهار کرد: با توجه به هماهنگی‌های انجام شده با هیات مدیره کارخانه، حقوق فروردین کارکنان این کارخانه در هفته آتی و حقوق اردیبهشت‌ماه نیز اندکی پس از آن پرداخت خواهد شد.

علیرضا بیک‌محمدی ضمن انتقاد از جوسازی رسانه‌های بیگانه و بحرانی جلوه دادن شرایط کارخانه روغن نباتی نرگس شیراز افزود: این کارخانه یک واحد تولیدی باسابقه طولانی و ریشه‌دار است و در مواجه با مشکلات به راحتی دچار مشکل نمی‌شود و تاکنون نیز توانسته از شرایط سختی که برخی دیگر واحد‌ها را با بحران مواجه می‌کرد با قدرت عبور کند.

او ادامه داد: بخش عمده مشکلات پیش آمده در پرداخت حقوق فروردین کارکنان این مجموعه به شیوع ویروس کرونا باز می‌گردد که با تدابیر اندیشیده شده در هفته آتی حقوق فروردین‌ماه ۹۹ و به دنبال آن حقوق اردیبهشت‌ماه کارگران و مدیران مجموعه پرداخت خواهد شد.

بیک‌محمدی اظهار داشت: شیوع ویروس کرونا در روند فعالیت کارخانه با توجه به تاخیری که در دریافت روغن خام ایجاد شد خلل ایجاد کرد که بدون تردید با عادی شدن وضعیت جامعه، روند فعالیت این کارخانه نیز کاملا عادی خواهد شد.

او با اشاره به نامگذاری امسال به نام جهش تولید از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: مدیران کارخانه روغن نباتی نرگس شیراز، افزایش تولید کارخانه را در سال ۹۸ در دستور کار قرار دادند و در ماه‌های پایانی سال گذشته، متوسط تولید سالانه کارخانه را از یک هزار و ۲۰۰ تن به حدود ۲ هزار تن رساندیم.

بیک‌محمدی بیان کرد: در سال‌های اخیر و در مقاطعی که واحد‌های مختلف تولیدی و صنعتی با مشکلات و چالش‌های متعددی مواجه بودند، مدیران کارخانه روغن نباتی نرگس شیراز کوشیدند تا این مشکلات را به حداقل ممکن رسانده و زمینه فعالیت کارخانه را به شکل مطلوب فراهم کنند.

مدیر داخلی کارخانه روغن نباتی نرگس شیراز افزود: در ماه‌های اخیر، شرایط اقتصادی موجب شد که بسیاری از واحد‌ها دست به تعدیل نیرو بزنند، اما در این کارخانه نه تنها هیچ تعدیل نیرویی انجام نشد بلکه در آینده نزدیک اقدام به جذب نیروی جدید نیز خواهیم کرد.

او اضافه کرد: تا قبل از شیوع ویروس کرونا پرداخت حقوق‌ها به موقع انجام می‌شد و حتی در شب عید کارکنان این کارخانه علاوه بر حقوق و عیدی، پاداش پایان سال مدیریت را که خارج از تعهد کارفرما بود، دریافت کردند.

بیک‌محمدی بیان داشت: کوشش تمام مدیران کارخانه، حل مشکلات این واحد تولیدی و پاسخگویی مطلوب به مطالبات کارکنان و پرسنل این مجموعه است که امیدواریم با عادی شدن شرایط، زمینه برای تحقق این مهم بیش از پیش فراهم شود.

کارگران کارخانه روغن نباتی نرگس شیراز، نگران امنیت شغلی خود هستند

رییس شورای اسلامی کار شرکت روغن نباتی نرگس شیراز هم گفت: شرایط پیش آمده در این کارخانه و تاخیر در پرداخت حقوق و واریز حق بیمه کارگران سبب شده که کارگران این کارخانه نگران امنیت شغلی خود باشند.

محمد هادی زارع افزود: کارگران این کارخانه علاوه بر دریافت نکردن حقوق فروردین و اردیهشت خود، نگران پرداخت نشدن حق بیمه خود نیز هستند که با توجه به بدهی کارخانه به تامین اجتماعی بیمه آن‌ها قطع شده است.

او ادامه داد: مدیران کارخانه مشکلات ایجاد شده را ناشی از شیوع ویروس کرونا می‌دانند در حالی که در همین شرایط بسیاری از کارخانه‌ها مشغول فعالیت و تولید هستند.

شرکت روغن نباتی شیراز در سال ۱۳۳۳ خورشیدی در زمینی به مساحت ۹۳ هزار و ۷۵۰ مترمربع با عنوان کارخانه پنبه پاک‌کنی در شیراز احداث شد پس از آن با افزایش گرایش و رغبت عموم مردم به جایگزینی روغن‌های نباتی به جای روغن‌های حیوانی، فرآیند تصفیه این کارخانه با ظرفیت ۶۰ تن در روز راه‌اندازی و بتدریج به ظرفیت کنونی ۴۰۰ تن در روز که شامل تصفیه و بسته‌بندی انواع روغن‌های نباتی مایع، جامد مصرف خانوار، مارگارین و روغن‌های ویژه صنف و صنعت است، افزایش یافت.

منبع: ایرنا
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کارگران روغن نباتی امنیت شغلی کارگران کارخانه روغن نباتی نرگس شیراز شیوع ویروس کرونا مدیران کارخانه حقوق فروردین بیک محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۸۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقوق کارگران ۱۵ درصد بیشتر از کارکنان دولت افزایش یافت

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بر افزایش دستمزد متناسب با تورم تاکید کرد و گفت: افزایش دستمزد ۳۵ درصدی کارگران با تورم فاصله زیادی ندارد و تا حدود زیادی تورم را جبران کرده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شهباز حسن پور بیگلری با اشاره به اینکه افزایش دستمزد به دو صورت انجام می‌شود، گفت: افزایش حقوق کارکنان دولت در قالب لایحه بودجه سالیانه به مجلس شورای اسلامی ارایه می‌شود و نمایندگان در مورد پیشنهاد دولت نظر می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه دولت در لایحه بودجه سال 1403 افزایش 18 درصدی را برای حقوق کارکنان دولت پیشنهاد داده بود، افزود: با وجود اصرار دولت، نمایندگان دو درصد به عدد پیشنهادی دولت افزودند و افزایش 20 درصدی را تصویب کردند، البته این عدد نیز با مخالفت دولت رو به رو شد.

نماینده سیرجان در مجلس یازدهم درباره افزایش حقوق کارگران تابع قانون کار اضافه کرد: افزایش حقوق کارگران تابع قانون کار در شورای عالی کار بررسی می‌شود و عددی که به تصویب می‌رسد، نتیجه مذاکراتی است که بین کارگران و کارفرمایان انجام می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه ریاست شوراهای عالی با دولت است، ادامه داد: شورای عالی کار نیز به ریاست وزیر کار است و البته دولت نیز در شورای عالی کار نمایندگانی دارد.

حسن پور بیگلری با تاکید بر اینکه شورای عالی کار ترکیب سه جانبه متشکل از نمایندگان کارگر، دولت و کارفرماست، گفت: در این شورا تورم و سبد معیشت ملاک تصمیم گیری‌هاست و می‌بایست افزایش دستمزد مطابق ماده 41 قانون کار و متناسب با تورم یا سبد معیشت باشد.

اجرای رتبه‌بندی برای 5306 بازنشسته دیگر آموزش و پرورش

وی افزایش 35 درصدی دستمزد کارگران را اقدامی مناسب توصیف کرد و گفت: سال گذشته افزایش حقوق کارگران در همین شورا 27 درصد بود و برای سال جای شاهد افزایش 35 درصدی بودیم که 8 درصد از سال گذشته بیشتر بود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره اعتراض نمایندگان کارگری در شورای عالی کار تصریح کرد: نمایندگان کارگری بدنبال گرفتن امتیازهای بیشتر هستند و طبیعی است که برای جلب رضایت کارگران که نمایندگی آنان را بر عهده دارند، واکنش‌های متفاوتی نشان دهند.

وی درباره امضا نکردن صورت جلسه افزایش دستمزد که در اعتراض به مصوبه شورای عالی کار صورت گرفت، افزود: مصوبه افزایش دستمزد سال جاری 15 درصد بیشتر از افزایش حقوق کارکنان دولت بود، بنابر این آنچه شورای عالی کار تصویب کرد، نزدیک به دو برابر مصوبه افزایش حقوق کارکنان دولت در مجلس بود.

حسن پور در واکنش به اینکه نمایندگان کارگری معتقد به همدستی نمایندگان دولت و کارفرمایان هستند، اضافه کرد: دولت به نظر نمایندگان کارگری احترام گذاشت و بیش از 70 درصد تورم را پوشش داد، اما شرایط کارفرمایان را نیز در نظر گرفت و عدد خوبی برای افزایش دستمزد کارگران به تصویب رسید.

وی با تاکید بر اینکه اگر قرار بود وزیر کار مطابق نظر دولت در لایحه بودجه اعمال نفوذ کند، باید افزایش 18 درصدی دستمزد پیشنهاد و تصویب می‌شد، گفت: اکنون با تصویب افزایش 35 درصدی، فاصله معناداری بین افزایش حقوق کارکنان دولت و کارگران تابع قانون کار وجود دارد.

نماینده سیرجان در مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه شورای عالی کار یک شورای سه جانبه است، گفت: هنگامی که بحث شورا مطرح می‌شود، یعنی نمایندگان هر گروه حرف خود را بزنند، استدلال‌های خود را مطرح کنند و در نهایت با رای اکثریت، افزایش دستمزد به تصویب برسد که اکنون نیز چنین شده، همانگونه که اگر نظر نمایندگان کارگری تایید می‌شد، کارفرمایان شورای عالی کار را زیر سوال می‌بردند و معتقد بودند نظرات آنان لحاظ نشده است.

وی با انتقاد از تورم و گرانی‌های لجام گسیخته اظهار کرد: بیش از آنکه برای افزایش دستمزد فشار می‌آوریم، باید برای کنترل تورم فشار بیاوریم زیرا هرچقدر هم به دستمزد افزوده شود، گرانی‌ها افزایش دستمزد را بی اثر می‌کند. به عبارت بهتر گرانی و تورم بحران آفرین شده و اگر تورم مطابق تاکید رهبر انقلاب کنترل می‌شد، اکنون برای افزایش دستمزد این همه چالش نداشتیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جدول مقایسه حداقل حقوق کارگران از سال 1388 تا 1403 و معادل آن به طلا؟+جدول
  • حقوق کارگران ۱۴۰۳ تامین اجتماعی چقدر افزایش یافته است؟
  • (ویدیو) وزیر کار: کارگرِ کارگران هستیم
  • حقوق کارگران ۱۵ درصد بیشتر از کارکنان دولت افزایش یافت
  • حقوق کارگران ۱۴۰۳ تامین اجتماعی چقدر افزایش یافته است؟ + جزئیات و جدول حقوق
  • تولید روغن بیش از ۶ درصد افزایش یافت
  • فرآیند تولید پودر لباسشویی توسط کارگران پاکستانی (فیلم)
  • ببینید | حساب‌کتاب تلخ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از حقوق کارگران: صد سال کار فقط ۱۰ میلیارد تومان!
  • جزئیات مالیات کارگران و کارمندان در سال 1403 / سقف معافیت مالیات حقوق ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • اهواز با یک بارش ۳۸ میلی زیر آب رفت