Web Analytics Made Easy - Statcounter

چین برای مقابله با کرونا یوآن دیجیتالی راه‌اندازی می‌کنند که برای شناسایی متهمان و مجرمان هم بسیار مناسب است.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس، دولت چین تا سال 2022 یوآن دیجیتالی را راه‌اندازی می‌کند، این اقدام به دلیل تمایل مردم با شیوع کرونا به استفاده از ارزهای دیجیتالی صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته چین گفته است استفاده از ارزهای دیجیتالی برای شناسایی متهمان و مجرمان هم کارایی زیادی خواهد داشت؛ چراکه بررسی سوابق آنها راحت‌تر خواهد بود.

خبرگزاری روسیه، راشاتودی نوشته است: «بانک مردم» چین طرحی را افشا کرده که به موجب آن قرار است ارز دیجیتالی تا المپیک زمستانی 2022 در این کشور راه‌اندازی شود. این اقدام بیشتر به دلیل همه‌گیری بیماری کووید 19 و بی میلی مردم به استفاده از پول کاغذی طراحی شده است.

بانک مرکزی چین گفته است: «اجرای آزمایشی آن در برخی ایالت این کشور انجام می‌شود.» 

یی ژانگ به خبرنگاران اعلام کرد که دولت چین آزمایش پایلوت آن را انجام می‌دهد و تا المپیک زمستانه 2022 نهایی خواهد شد.

یک عضو آگاه از این پروژه گفته است که دولت چین از نتیجه این آزمایشات کاملا راضی است و این ارز سال آینده منتشر خواهد شد و سال آینده آزمایشات بیشتری صورت خواهد گرفت.

بر اساس این گزارش در یوآن دیجیتالی از شماره‌های هوشمند استفاده خواهد شد و مبادلات ارزی هم از طریق اپلیکیشن صورت می‌گیرد. کاربران می‌توانند انتقال پول بین دو حساب را از طریق تلفن انجام دهند و در این تراکنش نیازی به بانک و یا عامل واسط نخواهد بود. 

میزان تراکنش‌ها محدود خواهد بود و یک شماره تلفن مجوز تراکنش محدودی را خواهد داشت و در صورت محرز شدن شرایط تراکنش محدودیت آن کاهش خواهد یافت.

مسئولان بانک مرکزی این کشور می‌گویند: با توجه به شیوع کرونا که نگرانی مردم را بیشتر کرده و آنها ترجیح می‌دهند به جای پول‌های کاغذی از ارزهای دیجیتالی استفاده کنند، این یک اقدام خوبی است و انجام تراکنش‌ها راحت‌تر خواهد بود. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: چین بانک مرکزی روسیه اقتصاد راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۸۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه برای دریافت پول فروش نفت به مشکل خورد

شرکت‌های نفتی روسیه با تاخیر چند ماهه برای دریافت پول فروش نفت و سوخت مواجه هستند، زیرا بانک‌های چین، ترکیه و امارات عربی متحده نسبت به تحریم‌های ثانویه آمریکا، محتاط‌تر شده‌اند.

به گزارش ایسنا، تاخیر در پرداخت، درآمد کرملین را کاهش داده و آن را نامنظم می‌کند و به واشنگتن اجازه می‌دهد تا به اهداف تحریمی دوگانه خود یعنی مختل کردن درآمد نفتی کرملین و در عین حال، حفظ عرضه انرژی در بازار جهانی، دست پیدا کند.

هشت منبع آگاه به رویترز گفتند: چندین بانک در چین، امارات و ترکیه، الزامات پایبندی به تحریم‌های خود را در هفته‌های اخیر افزایش داده‌اند که منجر به تاخیر یا حتی رد انتقال پول به مسکو شده است.

بانک‌ها، با احتیاط نسبت به تحریم‌های ثانویه آمریکا، از مشتریان خود درخواست کرده اند تضمین‌های کتبی ارائه دهند که هیچ شخص یا نهاد تحت تحریم آمریکا، در معامله دخالت نداشته یا از پرداختی، بهره‌مند نیست.

دو منبع اظهار کردند: در امارات، بانک‌های فِرست ابوظبی و بانک اسلامی دوبی، حسابهای مرتبط با تجارت کالاهای روسی را به حالت تعلیق درآورده اند.

به گفته چهار منبع آگاه، بانک مشرق امارات، زیارت و واکیف بانک ترکیه و بانک‌های چینی ICBC و بانک چین، هنوز پرداخت‌ها را انجام می‌دهند، اما پردازش آنها هفته ها یا ماهها طول می‌کشد.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، در مورد گزارش‌هایی مبنی بر اینکه بانک‌ها در چین پرداخت‌ها را کند کرده‌اند، گفت: مشکلات پرداخت وجود دارد. پسکوف در کنفرانس روزانه خود با خبرنگاران گفت: البته فشار بی سابقه آمریکا و اتحادیه اروپا بر جمهوری خلق چین، همچنان ادامه دارد.

پسکوف گفت: البته این امر، مشکلات خاصی ایجاد می‌کند، اما نمی‌تواند مانعی برای توسعه بیشتر روابط تجاری و اقتصادی ما با چین شود.

فرمان اجرایی آمریکا

غرب پس از حمله روسیه به اوکراین در فوریه سال ۲۰۲۲، تحریم‌های زیادی را علیه روسیه اعمال کرده است. معامله با نفت روسیه تا زمانی که زیر سقف قیمتی ۶۰ دلار در هر بشکه توسط غرب فروخته شود، غیرقانونی نیست.

صادرات نفت روسیه و پرداخت‌های آن در ماه‌های اول جنگ مختل شد، اما بعدا با تغییر جریان تجارت مسکو به آسیا و آفریقا از اروپا، عادی شد.

یک منبع تجاری گفت: مشکلات از دسامبر پس از اینکه بانک‌ها و شرکت‌ها متوجه شدند تهدید تحریم‌های ثانویه آمریکا، واقعی است، بازگشت. این منبع آگاه به یک فرمان اجرایی خزانه داری آمریکا که در ۲۲ دسامبر سال ۲۰۲۳ منتشر شد، اشاره کرد که هشدار می‌داد ممکن است تحریم‌هایی را برای فرار از سقف قیمتی روسیه بر تحریم‌های خارجی اعمال کند و از آنها خواسته بود تا پایبندی خود را افزایش دهند. این اولین هشدار مستقیم در مورد احتمال تحریم‌های ثانویه علیه روسیه بود که آن را در برخی زمینه های تجاری، با تحریم‌ها علیه ایران، برابر ساخت.

به گفته منابع تجاری، پس از دستور آمریکا، بانک‌های چینی، امارات و ترکیه که با روسیه همکاری می‌کنند، بررسی ها را افزایش داده اند، درخواست ارائه اسناد اضافی را آغاز کرده اند و کارکنان بیشتری را آموزش داده اند تا مطمئن شوند معاملات با سقف قیمت مطابقت دارند.

به گفته یکی از منابع بانکی مطلع، در پایان فوریه، بانک‌های امارات متحده عربی مجبور شدند نظارت دقیقی بر پرداخت‌ها انجام دهند، زیرا از آنها خواسته شد تا در صورت داشتن تراکنش‌هایی که از طرف یک نهاد روسی به چین انجام می‌شود، داده‌هایی را در اختیار بانک‌های آمریکایی مربوط و خزانه‌داری آمریکا قرار دهند. این به معنای تاخیر در پردازش پرداخت‌ها به روسیه بود.

یک منبع گفت: یکی از پرداخت‌ها دو ماه به تعویق افتاده است، در حالی که منبع دیگری گفت: تاخیر،  دو تا سه هفته است.

بر اساس گزارش رویترز، یکی از معامله گران گفت: این امر حتی برای معاملات دلار سخت شده است. گاهی اوقات هفته ها طول می‌کشد تا معامله مستقیم یوان-روبل انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صدور ۲۳۰ هزار فقره چک الکترونیکی در شبکه بانکی
  • سوئیفت و راه‌اندازی پلتفرم جدید برای ارز دیجیتال بانک‌های مرکزی
  • دیپلماسی ارزی فرزین بی سابقه بود
  • عملیات مقابله با آلودگی نفتی در آب‌های بندر امیرآباد
  • تقویت واحدهای گشت پلیس آگاهی جهت امنیت شهروندان در نوروز
  • روسیه برای دریافت پول فروش نفت به مشکل خورد
  • ایجاد اشتغال برای ۱۳۰۰ نفر در کارگاه‌های سنگ‌شکن مجتمع سنگ آهن سنگان
  • راه اندازی پیشخوان کتاب در ادارات نقده
  • باشگاه استقلال قیمت گذاری شد
  • استقلال قیمت‌گذاری شد: هزار و هشتصد میلیارد تومان!