Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد مستضعفان در مراسم افتتاح ۲ واحد گازی فاز نخست نیروگاه سیکل ترکیبی خرم آباد از سرمایه گذاری ۶ هزار میلیارد تومانی این بنیاد در نیروگاه خرم آباد خبر داد. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید پرویز فتاح در مراسم افتتاح واحد ۱ و ۲ فاز نخست نیروگاه سیکل ترکیبی خرم آباد با اشاره به اینکه مسئولان باید خود را خادم مردم بدانند و از این بابت خداوند را شاکر باشند گفت: استان لرستان زینت نظام و کشور است و مردم این استان همواره برای کشورمان هزینه داده اند و ۶۲۰۰ فرزند لرستان برای حفاظت از این مرز و بوم به شهادت رسیده اند؛ لذا این فداکاری‌های مردم لرستان حق بزرگی بر گردن مسئولان است و ما باید تلاش کنیم تا خادمی بی ریا برای این مردم باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس بنیاد مستضضعفان با تقدیر از شهدا و بخصوص شهید سلیمانی گفت: ما باید تلاش کنیم تا راه شهدا را ادامه دهیم و عمری که خداوند به ما عنایت کرده باید در مسیر کمک به مردم هزینه شود و می‌بایست به گونه‌ای عمل کنیم که خداوند ما را به شهدا و این عزیزان ملحق کند.

وی با تاکید بر اینکه باید برای برقراری عدالت در جامعه تلاش کنیم گفت: بر اساس فرموده خداوند، مستضعفان وارثان زمین و امامان و پیشوایان بر روی زمین خواهند شد و ما باید برای تحقق این موضوع تلاش کنیم.

فتاح در ادامه به برخی از اقدامات بنیاد مستضعفان برای کمک به مردم لرستان در بحران سیل در این استان اشاره کرد و گفت: بعد از وقوع سیل در لرستان، بنیاد مستضعفان تامین سیمان مورد نیاز برای بازسازی منازل آسیب دیده از سیل را عهده دار شد و تا امروز بیش از ۷۷ هزار تن سیمان رایگان برای بازسازی این منازل تخصیص داده شده است و اعلام کردیم بنیاد مستضعفان آمادگی دارد تا سیمان مورد نیاز برای منازلی که هنوز بازسازی نشده اند را به صورت رایگان باز هم تامین کند.

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به سرمایه گذاری ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان برای تکمیل ۲ واحد گازی نیروگاه خرم آباد گفت: تا امروز بنیاد مستضعفان برای احداث ۲ واحد گازی در فاز نخست این نیروگاه بیش از ۲۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده و برای تکمیل این فاز نیز ۱۷۰۰ میلیارد تومان دیگر تا پایان سال در این نیروگاه سرمایه گذاری خواهد کرد.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به تصمیم بنیاد مستضعفان برای سرمایه گذاری در این نیروگاه به منظور تکمیل فاز دوم آن، مجموع سرمایه گذاری بنیاد مستضعفان در نیروگاه خرم آباد به ۶۰۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید.

فتاح گفت: این نیروگاه بزرگترین نیروگاه استان لرستان است که مجوز آن در سال ۸۴ و زمانی که در وزارت نیرو مشغول خدمت بودم صادر شد و با بهره برداری از این نیروگاه، علاوه بر تامین برق استان، زمینه صادرات برق و توسعه صنایع مختلف دیگر در استان لرستان فراهم می‌شود.

فتاح همچنین با اشاره به طراحی نیروگاه خرم آباد به صورت سیکل ترکیبی که باعث صرفه جویی در منابع می‌شود گفت: ما امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که صنعت نیروگاهی در کشور ما بومی شده و از فاز صفر تا مرحله طراحی، احداث و بهره برداری نیروگاه‌ها از جمله نیروگاه خرم آباد، به دست متخصصین ایرانی انجام شده است.

نیروگاه‌های بنیاد مستضعفان در بورس عرضه می‌شوند

وی با تاکید بر نیم نگاه بنیاد مستضعفان به مسائل زیربنایی تولید در کشور از جمله صنعت نیروگاهی گفت: ما در عرصه نیروگاهی کشور فعال هستیم چراکه با توجه به توسعه صنعت و کشاورزی در کشور، بیش از گذشته نیازمند توسعه نیروگاه‌ها برای تامین برق هستیم.

رئیس بنیاد مستضعفان خاطرنشان کرد: همچنین در نظر داریم تا نیروگاه هایمان از جمله نیروگاه خرم آباد را در بورس عرضه کنیم تا مردم بتوانند به عنوان سهام داران این نیروگاه ها، در سود و تولید نیروگاهی سهیم باشند.

فتاح با اشاره به سیاست بنیاد مستضعفان برای استفاده از نیرو‌های بومی در مناطق مخاتلف کشور گفت:در نیروگاه خرم آباد نیز اولویت اشتغال با نیرو‌های بومی است و عمده نیرو‌های شاغل در احداث فاز یک و ۲ و همچنین نیرو‌های شاغل در زمان بهره برداری این نیروگاه از نیروی‌های بومی خرم آباد و لرستان هستند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت تکمیل فاز دوم نیروگاه خرم آباد، ما از همین جا اعلام می‌کنیم که تمامی درآمد بنیاد مستضعفان از واحد‌های تکمیل شده، به خارج استان نخواهد رفت و این درآمد‌های صرف هزینه‌های تکمیل و احداث فاز ۲ این نیروگاه می‌شود.

استقرار بنیاد مستضعفان در محرومترین شهرستان لرستان در آینده نزدیک

در ادامه رئیس بنیاد مستضعفان با توجه به درخواست مسئولان کمیته امداد استان لرستان اعلام کرد بنیاد مستضعفان ۵ هزار بسته معیشتی دیگر علاوه بر ۳۰۰۰ بسته معیشتی قبلی را طی ۲۴ ساعت آینده در اختیار خانواده کمیته امداد قرار دهد تا توسط کمیته امداد میان خانواده‌های ضعیف و کم برخوردار این استان توزیع شود.

وی در ادامه با اشاره به خدمات بنیاد مستضعفان به اقشار آسیب پذیر و هدف در استان لرستان پس از شیوع کرونا در کشور گفت: از ابتدای شیوع کرونا جمعاً ۱۲ میلیارد تومان به صورت نقدی به استان لرستان اختصاص یافته و روز گذشته نیز با توجه با درخواست مسئولان استانی به منظور تامین ۵۰۰۰ بسته معیشتی برای اقشار ضعیف، علاوه بر ۳ هزار بسته معیشتی قبلی، بنیاد مستضعفان تامین این ۵۰۰۰ بسته معیشتی را متقبل شد و امروز این ۵ هزار بسته به مسئولان استانی تحویل داده شد.

رئیس بنیاد مستضعفان همچنین خاطرنشان کرد: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده بنیاد مستضعفان متقبل شد تا هر چه سریعتر برای تمامی خانواده‌های دارای ۲ معلول و بیشتر در استان لرستان، واحد مسکونی احداث کند.

فتاح در پایان با تاکید بر پتانسیل‌های بالای استان لرستان گفت: در مذاکرات امروز با استاندار لرستان مقرر شد به زودی توافقی صورت بگیرد تا بنیاد مستضعفان در قالب طرح آبادانی و پیشرفت، در محروم‌ترین شهرستان استان لرستان مستقر شود و با همکاری سایر دستگاه ها، این شهرستان را به سطح قابل قبولی از آبادانی و پیشرفت برساند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیاسی سید پرویز فتاح بنیاد مستضعفان رئیس بنیاد مستضعفان بنیاد مستضعفان نیروگاه خرم آباد میلیارد تومان سرمایه گذاری استان لرستان بسته معیشتی نیروگاه ها تلاش کنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۰۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ۴۲ میلیارد تومانی نقدینگی حقیقی‌ها به بازار سهام در روز سبز شاخص کل بورس

کوروش آسایش کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: شاخص کل بورس امروز ۳ اردیبهشت با افزایش ۳ هزار و ۹۲۲ واحدی در تراز ۲ میلیون و ۳۱۶ هزار واحدی ایستاد. شاخص کل هم وزن نیز با افزایش ۴ هزار و ۳۲۱ واحدی در ارتفاع ۷۵۷ هزار و ۷۰۹ واحدی قرار گرفت تا بازار شاهد روند مثبت باشد.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه اظهار کرد: حجم معاملات امروز سهام و حق تقدم ۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون برگه سهم به ارزش معاملاتی ۴ هزار و ۱۳۲ میلیارد تومان ثبت شد. همچنین سرانه خرید حقیقی‌ها ۲۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و سرانه فروش امروز ۲۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان بود.

او افزود: امروز شاهد ورود نقدینگی ۴۲ میلیارد تومانی حقیقی‌ها به بازار سهام بودیم. در جریان معاملات امروز ۵۲ درصد بازار یعنی ۴۱۲ نماد در وضعیت مثبت و ۴۸ درصد بازار به عبارتی ۳۷۴ نماد در محدوده منفی به کار خود پایان دادند. امروز صنعت استخراج کانه‌های فلزی شاهد بیشترین میزان ورود نقدینگی بود و بیشترین خروج نقدینگی حقیقی‌ها هم به صنعت فرآورده‌های نفتی اختصاص یافت.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه می‌گوید: از جمله عوامل اثرگذار بر روند امروز بازار سهام را می‌توان روند کاهشی نرخ دلار، تصویب فوریت اصلاح بند س تبصره ۶ قانون، ثبات منطقه و ... نام برد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • جریمه ۳ میلیارد تومانی صنوف متخلف لرستان
  • لرستانی‌ها کدام نوع نان را بیشتر مصرف می‌کنند؟
  • عملیات آبرسانی به روستاهای محروم خرمشهر
  • اعلام جزئیات اعزام زائران لرستانی حج عمره به سرزمین وحی
  • حمایت ۵ میلیارد تومانی از تولیدات رضوی هنرمندان
  • آغاز لوله‌گذاری آبرسانی به روستا‌های محروم خرمشهر
  • جریمه ۶ میلیارد تومانی کارفرما‌ها برای بکارگیری اتباع خارجی غیر مجاز
  • اعزام سه هزار لرستانی به منطقه عملیاتی بازی‌دراز
  • ورود ۴۲ میلیارد تومانی نقدینگی حقیقی‌ها به بازار سهام در روز سبز شاخص کل بورس
  • سپاه پناه مردم و مستضعفان است