Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز پنج شنبه هشتم خرداد ماه ۹۹ و در دومین نشست علنی مجلس یازدهم، محمدباقر قالیباف با ۲۳۰ رأی از مجموع ۲۶۷ رأی موافق نمایندگان، رئیس مجلس شورای اسلامی شد، اگرچه او دکتری جغرافیای سیاست دارد اما این اولین تجربه او به عنوان وکیل مردم در نهاد قانونگذاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

محتوا و رسالت مجلس مهم‌تر از شخصیت‌هاست پیشنهادی که مسیر هدفمندی یارانه‌ها را به بیراهه برد/ ارائه لایحه از سوی دولت بهترین شیوه قانون‌گذاری است/ ضرورت اصلاح آیین نامه مجلس

 

قالیباف، روزی در انتظار ریاست جمهور

قالیباف در چند دوره انتخابات ریاست جمهوری برای ریاست بر قوه مجریه اعلام حضور کرد. ۱۳۹۲ با سعید جلیلی، علی اکبر ولایتی، محسن رضایی، سید محمد غرضی، حجت الاسلام حسن روحانی رقابت کرد و چهار سال بعد در ۱۳۹۶ علاوه بر رقابت با رئیس جمهور فعلی، در کنار حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی، سید مصطفی هاشمی طبا، سید مصطفی آقا میرسلیم، اسحاق جهانگیری به میدان آمد؛ اما در روز‌های آخر تبلیغات، به نفع حجت الاسلام رئیسی کنار کشید تا جبهه اصولگرایی تقویت شود که البته در آخر کار، نتایج صندوق‌های رأی انتخابات ۲۹ اردیبهشت ۹۶ حجت الاسلام روحانی را پیروز اعلام کرد.

حجت الاسلام روحانی، از مجلس شورا تا مجلس خبرگان

روحانی رئیس جمهور کشورمان، خود در ۵ دوره اول مجلس شورای اسلامی حاضر بود و از سال ۶۸ تا ۸۴ هم دبیری شورای عالی امنیت ملی را بر عهده داشت. او که عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و مجلس خبرگان رهبری را در کارنامه دارد، تا سال ۱۴۰۰ فرصت حضور در مسند ریاست جمهور را دارد.

قاضی القضات جمهوری اسلامی در ۴۰  سال اخیر

ریاست سازمان بازرسی کل کشور، معاون اولی رئیس قوه قضاییه، تولیت آستان قدس رضوی(ع) بخشی از مسئولیت‌های حجت الاسلام رئیسی در ۴۰ ساله اخیر بوده است؛ همچنین پیشتر، آیت الله صادق لاریجانی او را اول شهریور ۹۳ دادستان کل کشور کرده بود. این عضو مجلس خبرگان رهبری در دوره اخیر، پس از انتخابات ۹۶ و در مرداد همان سال تا اسفند ۱۳۹۷، در مجمع تشخیص مصلحت نظام به عضویت در آمد و از سال ۹۷ با حکم رهبر انقلاب، هفتمین رئیس قوه قضاییه شد تا رقیب سابق حجت الاسلام روحانی در قوه مجریه، از آن به بعد در مقام رئیس یک قوه دیگر از قوای سه گانه کشور، در کنار رئیس جمهور قرار بگیرد.

روزهایی که رئیس مجلس، فرمانده نظامی بود

اما رئیس یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گذشته‌ای نظامی هم دارد؛ قالیباف، سابقه فرماندهی نیروی انتظامی، نیروی هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کارنامه کاری خود داشته است و در دولت اصلاحات رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز هم بود. سال ۷۳، فرماندهی وقتِ قرارگاه خاتم الانبیا(ص) شد و در اواخر شهریور سال ۸۴ تا حدود ۱۲ سال شهردار پایتخت جمهوری اسلامی ایران شد.

قالیباف در کارنامه خود، عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام را هم دارد که همزمان با حجت الاسلام رئیسی در همان مرداد ۹۶ و به حکم حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب، شخصی از اشخاص حقیقی این مجمع شد.

رهبری انقلاب، قالیباف، روحانی و رئیسی در یک قاب

محمدباقر قالیباف ساعاتی پیش، علاوه بر حضور در صحن پارلمان، ریاست آن را هم عهده دار شده است و اکنون، سه قوه در دست سه رقیب و سه شخص مطرح سیاسی جمهوری اسلامی قرار گرفت. داستان سیاست ایران وارد فصل جدیدی شده است و صاحب نظر‌ان از امروز قلم به دست، این سه ضلع را در کنار فرمانده کل قوا با هم تحلیل می‌کنند. شاید در حدود یک سال آینده و با آرام گرفتن کرونا، عکاس حسینیه امام خمینی(ره) بتواند حضور قالیباف، روحانی و رئیسی را درندر یک قاب با رهبری انقلاب ثبت کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رئیس مجلس قالیباف رئیس مجلس مجلس یازدهم سران قوا روحانی و قالیباف حجت الاسلام ریاست جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۱۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس‌جمهور مکزیک: ایده دیوار مرزی ترامپ کارایی ندارد

رئیس‌جمهور مکزیک در مصاحبه‌ای گفت، ایده دیوار مرزی که از سوی ترامپ برای مرز بین ایالات متحده و مکزیک مطرح شد، کارایی ندارد.

به گزارش ایسنا، آندرس مانوئل لوپز اوبرادور رئیس‌جمهور مکزیک در مصاحبه ای با شبکه خبری سی.بی.اس در پاسخ به اینکه اگر دونالد ترامپ بار دیگر در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا پیروز شود و به کاخ سفید راه یابد، این دیوار مرزی را که قولش را در دور نخست ریاست جمهوری داده بود، می‌سازد، گفت: نه او این کار را نمی‌کند.

وی افزود: این ایده، کارایی ندارد.

رئیس جمهور مکزیک همچنین بار دیگر بر دیدگاهش تاکید کرد که تنها تغییرات اساسی و اصولی سیاست خارجی ایالات متحده می تواند مهاجرت غیرقانونی را ریشه کن کند.

وی ادامه داد، وقتی ترامپ در کاخ سفید بود و به دنبال ساخت یک دیوار مرزی، به او گفته که قاچاقچیان توانسته‌اند تونل‌هایی زیر موانعی که در این مرز مشترک کار گذاشته شده، حفر کنند.

لوپز اوبرادور افزود: ترامپ با شنیدن این حرف ساکت شد و بعد شروع کرد به خندیدن و به من گفت با تو به جایی نمی‌رسم!

گفته‌های رئیس جمهور مکزیک درباره ترامپ و همینطور جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در حالی مطرح شده که این دو رقیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده بار دیگر روبروی هم قرار گرفته‌اند آن هم با موضوع اصلی کارزار انتخاباتی یعنی مهاجرت غیرقانونی به داخل کشور.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اسماعیل هنیه با قالیباف دیدار کرد
  • دیدارهای نوروزی رئیس مجلس شورای اسلامی
  • ونزوئلا در تب و تاب انتخاباتی
  • رسانه پایداری گزینه‌های معاون اولی محسنی اژه‌ای را معرفی کرد
  • رئیس دفتر سیاسی حماس امروز به تهران می آید | دیدار اسماعیل هنیه با امیر عبداللهیان
  • گمانه زنی رسانه جبهه پایداری در باره انتصاب معاون اول محسنی اژه ای
  • شکست پروژه تندروها علیه روحانی در سال ۱۴۰۲ /سالی سخت تر از دوران ریاست جمهوری!
  • پاسخ معاونت پارلمانی ریاست جمهوری به یک نماینده
  • رئیس‌جمهور مکزیک: ایده دیوار مرزی ترامپ کارایی ندارد
  • پاسخ معاونت پارلمانی ریاست جمهوری به اظهارات یک نماینده