Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ قالیباف سرانجام به ریاست مجلس شورای اسلامی رسید. تا دیروز التهاب رقابت برای ریاست مجلس بسیار بالا بود. قالیباف و مخالفان او جلسات مختلفی برگزار می‌کردند اما دیروز این دستور برای اصولگرایان صادر شده بود که همگی در جلسه فراکسیون انقلاب شرکت کنند و همه به رای این فراکسیون تمکین کنند. مشخص نیست این دستور را چه کسی صادر کرده اما هر کس که بوده، اصولگرایان حرف او را زمین نگذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ماجرای لیست نهایی مجلس یازدهم نیز همین وضعیت بود و پیش از این در جریان بسته شدن لیست انتخاباتی، ده‌ها فهرست بیرون آمد و روز آخر ورق برگشت و یک لیست واحد صادر شد که همه اصولگرایان به آن تمکین کنند.

امروز هم با اینکه بخشی از اصولگرایان، قالیباف را به خاطر پرونده‌های اقتصادی محکوم می‌کردند و یاران قالیباف به منتقدان او شورای نفاق می‌گفتند، اما همگی حاضر شدند به سردار قالیباف رای بدهند. چنانچه ۴ سال قبل هم با یک دستور، اصولگرایان لاریجانی را رئیس کردند و عارف را در صندلی خود نگه داشتند. در آن زمان هم نزدیکان عارف تا روز آخر اطمینان داشتند جبهه پایداری به خاطر اختلاف با لاریجانی، به عارف رای خواهد داد اما شب آخر همه بازی‌ها تغییر کرد.

در جلسه عصر روز گذشته فراکسیون انقلاب، محمدباقر قالیباف منتخب مردم تهران به عنوان نامزد فراکسیون انقلاب برای معرفی به صحن علنی مجلس جهت تصدی کرسی ریاست مجلس انتخاب شد. تعداد کل آرا ۲۴۰ بود که قالیباف ۱۶۶ رأی، حاجی بابایی ۵۷ رأی، میرسلیم ۵ رأی کسب کردند. بر این اساس تعداد نمایندگانی که در این فراکسیون عضویت ندارند حدود ده نفر هستند که شامل نمایندگان مستقل و اصلاح طلب و حامی دولت می‌شوند. از طرفی مشخص شد مثل مجلس نهم، دو فراکسیون اصولگرا فعالیت نخواهند کرد و تمام نمایندگان در یک فراکسیون فعالیت می‌کنند و فعلا خط و ربط این فراکسیون در اختیار قالیباف است؛ چنانچه نزدیکان قالیباف مثل محسن پیرهادی با لابی او وارد هیات رئیسه مجلس نیز شدند.

بیشتر بخوانید: لحظه اعلام آرای قالیباف به عنوان رئیس مجلس یازدهم +فیلم

رقبای قالیباف چه کردند؟

به گزارش رویداد۲۴ احتمالا اگر حاجی بابایی برای نایب رییسی مجلس ثبت نام می‌کرد، حتما رایی بالاتر از نیکزاد و قاضی زاده هاشمی می‌آورد اما او نیز به قالیباف رای داد تا دست‌کم شرایط حامیانش (حضور نیکزاد در جایگاه نائب رییس) را خراب نکند.

میرسلیم و فریدون عباسی نیز که احتمالا جز ۲۴۰ نماینده فراکسیون انقلاب (فراکسیون قالیبافی‌ها) نبوده، وارد رقابت با قالیباف شدند و شکست خوردند.

به جز صندلی ریاست، برای صندلی نایب رئیسی هم اختلاف زیادی وجود داشت. روز گذشته امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی ۹۴ رأی، علی نیکزاد ۹۳ رأی، عبدالرضا مصری ۷۷ رأی، محمدمهدی زاهدی ۵۶ رأی، الیاس نادران ۵۳ رأی و علیرضا منادی سفیدان ۴۲ رأی در فراکسیون اکثریت مجلس یازدهم برای کاندیداتوری نایب رئیسی مجلس را کسب کردند. صحبت از نامزدی چند نفر دیگر هم بود که البته نامزد نشدند. بر این اساس امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی و علی نیکزاد کاندیدای فراکسیون اکثریت مجلس برای نایب رئیسی شدند و در جلسه همین دو نفر برای نایب رئیسی نامزد شدند و هر دو انتخاب شدند و به ترتیب با ۲۰۸ رأی و ۱۹۶ رأی به ترتیب به عنوان نواب اول و دوم هیأت رئیسه موقت مجلس یازدهم انتخاب شدند.

به این ترتیب هم مشهدی‌ها که سال‌هاست مشهد را به پایتخت اصولگرایی بدل کرده‌اند، سهم خود را از هیئت رئیسه گرفتند و هم آذری زبان‌ها که دوره قبل پزشکیان را داشند، حالا نیکزاد را دارند. گرچه نیکزاد هم رئیس ستاد رئیسی و هم معتمد محمود احمدی نژاد است!

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 محمدباقر قالیباف مجلس یازدهم فراکسیون انقلاب مجلس یازدهم نایب رئیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۱۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیز نبویان برای لیدری فراکسیون انقلاب در مجلس آینده

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عصر دیروز جلسه هم‌اندیشی به دعوت تعدادی از منتخبان مجلس دوازدهم برای تشکیل فراکسیون واحد نیروهای انقلاب در مجلس دوازدهم تشکیل شد.

براساس گزارش ایسنا از مجلس، در ابتدای این جلسه، حجت‌الاسلام نبویان منتخب تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر بر ضرورت وحدت نیروهای انقلاب اسلامی تاکید کرد.

سپس منتخبان به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند و در نهایت برای تشکیل فراکسیون واحد رای‌گیری شد. حاضران در این جلسه با اکثریت آرا با تاسیس آن موافقت کردند و مقرر شد تا تشکیل اولین جلسه مجمع عمومی، فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم با نام موقت «فراکسیون انقلاب اسلامی» فعال شود.

موضوع دیگر این جلسه تشکیل یک هیات اجرایی موقت تا زمان انتخاب اعضای شورای مرکزی فراکسیون بود. وظیفه هیات اجرایی تهیه پیش‌نویس اساسنامه، مرامنامه و آیین‌نامه، تهیه فهرست نمایندگان برای دعوت به عضویت در فراکسیون، پیش نویس فرم عضویت و جدول زمان بندی تا انتخابات هیات رئیسه و تدارک برگزاری مجمع عمومی است.

اعضای هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی در جلسه بعدی هیات موسس فراکسیون انتخاب می شوند.

هسته اولیه تاسیس فراکسیون انقلاب اسلامی بیش از ۵۰ نفر از منتخبان مجلس دوازدهم را برای حضور در جلسه اولیه دعوت کرده بود که از این تعداد، حدود ۴۰ نفر از منتخبان که در فهرست‌های مختلف سیاسی نیروهای انقلاب عضویت داشتند، حضور پیدا کردند.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898625

دیگر خبرها

  • خشم شدید نایب رییس بارسلونا؛ قوانین برای رئال مادرید فرق دارند!
  • عیادت رئیس فراکسیون ورزش مجلس از غلامحسین پیروانی
  • مهر تایید نایب‌ رییس بارسلونا؛ با ژاوی تاریخ را خواهیم نوشت
  • ۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • کنایه رئیس سازمان تأمین اجتماعی به مشاغل سخت! / جدّیت قالیباف به روایت یک عضو جبهه پایداری
  • برای حج تمتع هیچ نماینده‌ای از مجلس اعزام نمی‌شود/ افزایش قیمت ارز نرخ حج را گران کرده است
  • خیز نبویان برای لیدری فراکسیون انقلاب در مجلس آینده
  • نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سفر رییس‌جمهور به پاکستان منجر به تقویت امنیت مرز‌های ایران می‌شود
  • تأثیرگذاری فراکسیون اقلیت خیلی سخت است