Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-19@03:48:43 GMT

شورای خبرگان بانکی در کهگیلویه و بویراحمد تشکیل شد

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۰۱۹۸۵

شورای خبرگان بانکی در کهگیلویه و بویراحمد تشکیل شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: شورای خبرگان بانکی این استان با هدف تسریع در حل اختلاف بین بانک‌ها و سرمایه گذاران تشکیل شد. ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۰ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سید حشمت‌الله صمیمی‌دوست عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شورای خبرگان بانکی و اقتصادی در چارچوب ماده 62 الحاقی به قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور در این استان تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه  براساس تبصره ذیل ماده (62) قانون الحاق موادی به قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور، رئیس کل بانک مرکزی موظف بوده هیئتی متشکل از خبرگان مورد وثوق بانکی و اقتصادی در هر استان به پیشنهاد نماینده عالی دولت را تشکیل دهد، عنوان کرد: افراد مورد تایید و دارای حکم از سوی رئیس کل بانک مرکزی به عضویت هیئت‌های موضوع درآمده و به نوعی نماینده رئیس کل هستند.

رونق تجارت و اشتغال در بندر چابهار / ورود سومین محموله گندم اهدایی هند به افغانستان به بندر شهید بهشتیمنتخب مردم سراب در مجلس یازدهم: اقتصاد و اشتغال را در اولویت قرار می‌دهیم‌چراغ روشن طرح‌های اشتغال امداد در روزهای کرونایی/84 طرح اشتغال در دو ماهه اول امسال اجرا شد

صمیمی‌دوست با بیان اینکه دیگر اختلاف بین بانک‌ها و سرمایه گذاران در شورای خبرگان بانکی باید حل و فصل شود، ابراز کرد: تاکنون برخی از مصوبات کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به دلیل وجود چنین اختلاف‌های اجرایی نشده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: در صورت طرح مشکل بین سرمایه گذاران و بانک‌های عامل موضوع در شورای خبرگان بانکی طرح و در صورت تشخصیص حق با سرمایه گذار و یا تولید کننده، بانک ملزم به اجرای دستور شورای خبرگان بانکی است.

صمیمی‌دوست یکی از مهمترین اولویت‌های مسئولان استانی را اقتصاد، اشتغال و معیشت دانست و ادامه داد: بدون شک فعال شدن شورای خبرگان بانکی در این راستا بوده و از هیچ کمکی دریغ نمی‌شود.

انتهای پیام/544/ی

R41452/P/S6,69/CT11 واژه های کاربردی مرتبط بحران بیکاری و اشتغال

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بحران بیکاری و اشتغال بحران بیکاری و اشتغال کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۱۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم رسیدگی به صنایع فعال استان گلستان

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت گلستان گفت: در راستای تحقق جهش تولید باید به واحدهای دارای مشکل در شهرک‌های صنعتی رسیدگی شود تا اشتغال و تولید افزایش پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، رمضان بهرامی ظهر امروز _سه‌شنبه بیست‌وهشتم فروردین- در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: وجود قوانین سختگیرانه، یکی از مشکلات جدی بخش خصوصی است، چراکه در کشور ما قوانین سختی در حوزه اقتصادی و زیرساخت‌ها وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه شعار سال بدون تسهیل قانون محقق نخواهد شد، افزود: فرض را بر این می‌گیریم که با شعار سال، مردم ۵۰ درصد از سرمایه خودشان را در بخش تولید بیاورند سوال اینجاست آیا ۵۰ درصد دیگر را بانک‌ها در قالب تسهیلات پرداخت خواهند کرد؟ بسته حمایتی سازمان اقتصاد دارایی برای جهش تولید کجاست؟ سازمان تأمین اجتماعی در کجا قرار دارد؟ دستگاه‌هایی مانند شرکت توزیع برق چه خدماتی به تولید خواهند داد؟ در صورت بی‌توجهی به این موارد تحقق شعار سال مانند سال‌های قبل خواهد بود.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت گلستان اضافه کرد: فعلاً در دستگاه‌های اجرایی ظرفیتی وجود ندارد، مگر اینکه سازمان تأمین اجتماعی و مالیاتی به بخش‌هایی که افزایش تولید و اشتغال دارند در بحث تأمین اجتماعی و مالیات تخفیف دهند.

وی ادامه داد: آن‌گونه که به نظر می‌رسد اغلب تغییرات باید در سیاست‌های کلان کشور لحاظ شود، چراکه وقتی صحبت از مشارکت مردم می‌کنیم به دو دسته سرمایه‌های خُرد و کلان تقسیم می‌شوند و به این ترتیب افرادی که از سرمایه کلان برخوردار بودند از قبل وارد حوزه تولید شدند بنابراین شاید اگر مشکل همین واحدهای تولیدی را حل کنیم جهشی در بخش اشتغال اتفاق بیفتد.

به اعتقاد رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت گلستان، افرادی که سرمایه‌های خُرد دارند هم باید نقدینگی‌شان به مانند بخشی نظیر بورس هدایت شود اما باز هم می‌بینیم که این سازوکارها باید در سطح کلان کشور تصمیم‌گیری شود و مواردی نیست که بتوان به صورت استانی درباره آن تصمیم‌گیری کنیم.

وی اضافه کرد: بهتر است در راستای تحقق جهش تولید به واحدهای دارای مشکل در شهرک‌های صنعتی رسیدگی شود تا اشتغال و تولید افزایش پیدا کند.

بهرامی با بیان اینکه اغلب مشکلات واحدهای تولیدی، سرمایه در گردش و زیرساختی است، افزود: مالیات و تأمین اجتماعی از دیگر مواردی است که تولیدکنندگان همواره با آن درگیر هستند.

وی معتقد است: باید تعداد صنایع بزرگ در استان شناسایی شود و مشکلات این واحدها بررسی شود تا چالش‌های پیش‌روی آنها حل شود.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت گلستان، فقدان مدیریت درست را از دیگر مشکلات تولید در بخش دولتی و خصوصی دانست و گفت: اول باید این مشکل حل شود، چراکه اگر تسهیلات نیز به صنایع ارائه شود بازهم تولید به معنای واقعی اتفاق نخواهد افتاد، چراکه باز در فروش با مشکل مواجه خواهیم شد.

وی با تاکید بر اینکه هر سرمایه‌داری نمی‌تواند تولیدکننده خوبی باشد، افزود: در کشور معمولاً در مدیریت سرمایه‌گذاری مشکل داریم.

بهرامی ادامه داد: با فرض بر اینکه واحد صنعتی با ظرفیت بالای ۹۰ درصد کار کند، بخش عمده محصول باید به بازارهای خارجی عرضه شود و سوال اینجاست آیا زمینه صادرات در حال حاضر وجود دارد؟ فرض بر اینکه صادرات انجام شد، باز در برگشت پول با مشکل مواجه هستیم، اینها همه مواردی است که به رکود تولید دامن می‌زند.

کد خبر 745125

دیگر خبرها

  • کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان تشکیل شد
  • «دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» بازنگری و به شبکه بانکی ابلاغ شد
  • ارتقای امنیت بواسطه طرح پرداخت با گوشی به جای کارت بانکی
  • اعلام جزئیات تأمین مالی زنجیره تأمین در سال ۱۴۰۳
  • افزایش ۲۴٫۷ درصدی تسهیلات پرداختی شبکه بانکی در سال ۱۴۰۲
  • ورود ۸۰ میلیون یورویی سرمایه‌گذار آلمانی برای مدیریت پسماند
  • همدان امسال متعهد ایجاد اشتغال ۱۷۶۷۰ نفر است
  • پارسال برای ۲۴ هزار و ۵۰۴ نفرشغل ایجاد شده است.
  • لزوم رسیدگی به صنایع فعال استان گلستان
  • سیاست‌ های انقباضی بانک مرکزی تولید را ضعیف کرد