Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیته علمی ستاد کرونا گفت: اینکه از مردم خواستیم تنها در زمان بیماری به بیمارستان مراجعه کنند استراتژی مناسبی نبود چرا که بعد از آن افرادی که برای انجام تست به بیمارستان مراجعه می‌کردند تعداد دیگری از افراد را مبتلا کرده بودند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر مصطفی قانعی در دومین روز از هفتمین نشست برنامه "تبادل تجربیات علم و فناوری در کشورهای اسلامی" که به صورت آنلاین برگزار می‌شود، با اشاره به تجربیات کشور در زمینه مقابله با ویروس کرونا، افزود: در روزهای ابتدایی از مردم خواستیم که به غیر از موارد خاص برای انجام تست به بیمارستان‌ها مراجعه نکنند که این استراتژی مناسبی نبود؛ چراکه بیماران زمانی به بیمارستان مراجعه کردند که بیماری را به سایر افراد منتقل کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی در خانه ماندن را شیوه مناسب برای کاهش شیوع دانست و ادامه داد: به منظور شناسایی مبتلایان با آنها تماس گرفتیم و با پرسش در زمینه علایم آنها، افراد مشکوک را به نزدیک‌ترین مراکز درمانی هدایت کردیم.   قانعی با بیان اینکه این شیوه موجب جداسازی افراد بیمار از افراد سالم شد، اظهار کرد: درس دیگری که در این زمینه گرفتیم این بود که خودکفا باشیم. ما با شیوع این ویروس نیاز به کیت‌هاس RTPC داشتیم که در این راستا از شرکت‌های فناور و دانش بنیان خواستیم تا کیت‌های مورد نیاز برای این ویروس را تولید کنند که 50 شرکت محصولات خود را عرضه کردند و پس از ارزیابی‌ها محصولات 5 شرکت مورد پذیرش قرار گرفت.   رییس کمیته علمی ستاد کرونا نیاز کشور به دستگاه ونتیلاتور را از دیگر زمینه‌های نیازمندی کشور در شرایط اپیدمی نام برد و یادآور شد: در روزهای اول روزی سه دستگاه ونتیلاتور تولید می‌شد که در حال حاضر این عدد به روزی 30 دستگاه رسیده است.   وی خودکفایی کشور در تولید ماسک را از دیگر فعالیت شرکت‌های ایرانی عنوان کرد و گفت: این اپیدمی به ما آموخت که چگونه در حوزه‌های مختلف به خودکفایی برسیم.   قانعی تشکیل کمیته علمی برای تدوین دستورالعمل را از دیگر اقدامات انجام شده نام برد و افزود:  برخی داروها در پروتکل درمانی بیماران مبتلا به این ویروس پیشنهاد شد که بر اساس استراتژی‌ها این داروها مورد بررسی قرار گرفتند. اطلاعات به دست آمده از این مطالعات از طریق دستور العمل‌های ملی برای مداخلات پزشکی ارائه می‌شود.   دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با اشاره به اقدامات کشور برای تولید واکسن، خاطر نشان کرد: از سال‌های گذشته برخی از شرکت‌های فناور در زمینه تولید واکسن فعال بودند و از آنها خواستیم واکسن آنفلوآنزا را تولید کنند؛ چرا که با شروع فصل سرما با کمبود این واکسن مواجه می‌شویم و در حال حاضر 5 شرکت در این حوزه فعال هستند.   قانعی اشتراک گذاری اطلاعات را از دیگر تجربیات کشور در شرایط فعلی نام برد و اظهار کرد: علاوه بر آن ما باید بیمارستان‌ها را برای موج دوم شیوع این ویروس آماده کنیم؛ چرا که در موج اول بیمارستان به درمان بیماران مبتلا اختصاص داده شد و از پذیرش بیماران سرطان و سایر بیماری‌ها اجتناب کردند.   وی ادامه داد: در این راستا درصدد هستیم که در همه بیمارستان‌ها بخش مربوط به کرونا ایجاد شود و سایر بخش‌ها به ارائه خدمات خود ادامه دهند.   وی با تاکید بر همکاری کشورها برای تولید واکسن مرتبط با کرونا گفت: باید یک راهی وجود داشته باشد برای اینکه کشورها با همدیگر همکاری کنند و به تولید واکسن برسند. تکنولوژی تولید واکسن تکنولوژی نیست که به یک کشور محدود شود ؛اگر چند کشور با یکدیگر همکاری کنند بازار خوبی برای واکسن به وجود می‌آید ضمن اینکه در زمان کوتاه به نتیجه می‌رسیم و هزینه تحقیقات بین کشورها تقسیم می‌شود.   به گفته رئیس کمیته  علمی مبارزه با کرونا، ضروری است که کشورها با یکدیگر همکاری کنند.   قانعی خاطر نشان کرد: البته که همکاری در این بحران سخت است اما اگر بازیگران منطقه‌ای راضی باشند این همکاری‌ها می‌تواند صورت بگیرد تا برای مبارزه به موج دوم این بیماری نیاز کشور ها مرتفع شود.   انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: تولید واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۲۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری زنی که شوهر خود را با سلاح سرد به قتل رساند

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سعید یوسفی فعال از دستگیری زنی جوان که بر اثر اختلافات خانوادگی قبلی، همسر سابقش را با ضربات چاقو به قتل رسانده بود، خبر داد.

بیشتر بخوانید: قتل خونین پیرزن تنها به‌خاطر طلاهایش

وی بیان کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر درگیری در محله ملاباشی ماموران کلانتری ۱۶ سبلان در قالب گشت انتظامی به محل اعزام شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان اردبیل، خاطرنشان کرد: در بررسی‌های اولیه مشخص شد دو نفر که قبلا زن و شوهر بودند با همدیگر درگیر و با استفاده از سلاح سرد اقدام به ضرب و جرح یگدیگر کرده‌اند.

یوسفی فعال با اشاره به انتقال یکی از مجروحان حادثه درگیری به بیمارستان و متواری شدن طرف درگیری، افزود: مرد جوان پس از انتقال به بیمارستان و بر اثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.

وی ادامه داد: زن قاتل در کمتر از ۲۴ ساعت پس از ارتکاب جرم در مخفیگاهش در اطراف اردبیل دستگیر شد.

فرمانده انتظامی شهرستان اردبیل، گفت: در تحقیقات اولیه پلیس مشخص شد انگیزه قاتل از وقوع این قتل اختلافات خانوادگی قبلی بوده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228343 برچسب‌ها اخبار حوادث

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت روستاهای برده میش و کپه‌کند بخش مرکزی مهاباد
  • دستگیری زنی که شوهر خود را با سلاح سرد به قتل رساند
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • این زن شوهر سابقش را به طرز فجیع کشت / در اردبیل رخ داد
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • کاهش تولید علوفه در کشور بر اثر کمبود بارش ها
  • تحقق شعار سال در اولویت کاری شرکت ملی صنایع مس قرار دارد/ تلاش برای سرعت بخشیدن به طرح‌های توسعه‌ای