Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-19@20:47:21 GMT

هشدار درخصوص استفاده از لنز در روزهای کرونایی

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۰۲۲۰۸

هشدار درخصوص استفاده از لنز در روزهای کرونایی

مهین اللهیار، اپتومتریست، درخصوص خطر انتقال ویروس کرونا از طریق لنز‌های چشمی اظهار کرد: تماس دست آلوده با هرم مثلثی صورت که شامل چشم، بینی و دهان است، باعث ابتلای فرد به ویروس کرونا خواهد شد.

او افزود: اغلب افراد، راه انتقال و سرایت کرونا را دهان و مخاط (بینی) می دانند اما تماس دست آلوده با چشم یکی از مهم ترین راه های انتقال این ویروس‌ کشنده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اللهیار گفت: لنز‌های چشمی به دلیل تماس مستقیم با چشم می‌توانند پر مخاطره باشند؛ زیرا سرعت انتقال کرونا ویروس بسیار بالا است و می‌تواند به راحتی قابل انتقال باشد.

او توصیه کرد: افراد به هیچ عنوان از لنزهای چشمی استفاده نکرده و در صورت ضعف در بینایی، عینک‌های طبی را جایگزین لنز کنند.

این اپتومتریست با اشاره به جدی گرفتن شستشوی دست‌های پیش از تماس با چشم، گفت: تمام افراد سعی کنند در طول روز به طور مدام به مدت ۲۰ ثانیه دستان خود را با آب و صابون بشویند و از تماس دست با چشم‌هایشان به شدت پرهیز کنند تا خطر ابتلا به بیماری کرونا در آنها کاهش یابد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا لنز چشم سبک زندگی پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۲۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها

با این حال تا به امروز هیچ گونه انتقال H۵N۱ از انسان به انسان ثبت نشده است.

این متخصص سازمان جهانی بهداشت گفت: H۵N۱ یک عفونت آنفلوآنزا است که عمدتا در طیور شروع شده و طی یکی دو سال اخیر گسترش یافته و به یک بیماری همه گیر جهانی مشترک بین انسان و دام تبدیل شده است.

وی افزود: البته نگرانی بزرگ این است که این ویروس علاوه بر آلوده کردن طیور، در بین پستانداران هم گزارش شده و ممکن است بتواند انسان ها را نیز آلوده کند و در نهایت انتقال انسان به انسان نیز رخ دهد.

به گزارش سایت اطلاع رسانی سازمان ملل، این مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت با اشاره به شیوع مداوم ویروس H۵N۱ در بین گاوهای شیرده در ایالات متحده، از مقامات این کشور خواست تا نظارت دقیقی بر روند گسترش این ویروس داشته باشند.

ویروس آنفلوآنزای پرندگان که اکنون توجه‌ها را به خود جلب کرده است، نخستین بار در سال ۱۹۵۹ شناسایی شد. از سال ۲۰۲۰، این ویروس در میان گونه‌های حیوانی بیشتری گسترش یافته است؛ از جمله سگ‌ها و گربه‌ها در چندین کشور.

علائم آنفلوآنزای پرندگان مانند هر آنفلوآنزای دیگر از جمله سرفه، بدن درد و تب است. با این حال، برخی از افراد حتی ممکن است به ذات‌الریه شدید مبتلا شوند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • نمایش «واپسین نفس» به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت
  • نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها
  • آمریکا عضویت فلسطین در سازمان ملل را وتو می‌کند
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • حمله افراد ناشناس به کارشناسان اورژانس اهواز
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • ارتش ۸ شهید مدافع حرم را تقدیم انقلاب کرده‌ است
  • هشدار ترسناک دانشمندان در مورد استفاده از ویپ