Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران از ایجاد و راه‌اندازی سامانه پردازش یکپارچه درخواست‌های اعتبارات ریالی صندوق توسعه ملی خبر داد و گفت: متقاضیان دریافت اعتبارات از محل منابع صندوق توسعه ملی می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت سازمان توسعه تجارت ایران نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سازمان توسعه تجارت ایران حمید زادبوم از آغاز به کار سامانه پردازش یکپارچه درخواست‌های اعتبارات ریالی صندوق توسعه ملی تحت عنوان «سپیدار» خبر داد و گفت:‌ براساس ماده 3 بسته حمایت از صادرات غیر نفتی سال 1398 مقرر شده کارگروهی متشکل از وزارت امور اقتصادی و دارایی، سازمان توسعه تجارت ایران، صندوق توسعه ملی، بانک توسعه صادرات ایران، صندوق ضمانت صادرات ایران و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، سازوکار  استفاده از منابع ریالی و ارزی مندرج در مواد یک و 2 بسته حمایت از صادرات غیر نفتی سال 98 را طراحی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر صنعت افزود: بر این اساس با تدوین دستورالعمل مربوطه، سازمان توسعه تجارت ایران به عنوان متولی تجارت خارجی نسبت به ایجاد و راه‌اندازی سامانه پردازش یکپارچه درخواست‌های اعتبارات ریالی صندوق توسعه ملی موسوم به سپیدار اقدام کرد.

زادبوم بیان داشت: بر این اساس کلیه صادرکنندگان متقاضی دریافت اعتبارات از محل منابع صندوق توسعه ملی که با نرخ‌های ترجیحی پرداخت می‌شود می‌توانند از روز دوشنبه مورخ 12 خردادماه سال جاری با مراجعه به وب‌سایت سازمان توسعه تجارت ایران به آدرس www.tpo.ir نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

وی افزود: این سامانه به صورت خودکار نسبت به پردازش اطلاعات اقدام و درخواست‌های وارده را به بانک‌های عامل جهت پرداخت تسهیلات ارسال می‌کند. 

زادبوم ارتباط سامانه‌ای با بانک‌های عامل را از مهم‌ترین مزیت‌های سامانه سپیدار اعلام کرد و گفت: صادرکنندگان می‌توانند یکی از بانک‌های پارسیان، توسعه صادرات، کشاورزی، توسعه تعاون، صادرات و بانک مشترک ایران و ونزوئلا را انتخاب کنند تا پس از احراز اهلیت صادراتی آنها براساس شاخص‌های موجود در خصوص معرفی صادرکنندگان در اسرع وقت اقدام شود.

به گفته وی، صادرکنندگان لازم است ابتدا به سامانه مراجعه کنند و بانک‌ها مجاز به تشکیل پرونده قبل از احراز هویت از سوی سازمان توسعه تجارت ایران نیستند.

رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران اظهار داشت: تسهیلات ریالی صندوق توسعه ملی در سال 98 چهار هزار میلیارد تومان است که 2 هزار میلیارد تومان از منابع صندوق توسعه ملی و 2 هزار میلیارد تومان از منابع بانکی است.

گفتنی است، سامانه سپیدار براساس مفاد ماده یک بسته حمایت از صادرات غیر نفتی سال 1398 در خصوص سپرده‌گذاری صندوق توسعه ملی در بانک‌های عامل جهت پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش صادراتی طراحی شده و صادرکنندگان می‌توانند درخواست‌های خود جهت دریافت این تسهیلات را از طریق سامانه سپیدار به سازمان توسعه تجارت ایران اعلام کنند.

صادرکنندگان متقاضی تسهیلات نیز می‌توانند از روز دوشنبه مورخ 12 خرداد سال 1399 با مراجعه به پرتال سازمان توسعه تجارت ایران به آدرس www.tpo.ir برای ثبت درخواست تسهیلات ریالی از محل منابع صندوق توسعه ملی در سامانه سپیدار اقدام کنند. بانک‌های عامل نیز مؤظف هستند صادرکنندگان برای ثبت درخواست در سامانه سپیدار را معرفی کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: صندوق توسعه ملی صادرات سپیدار زادبوم اعتبارات ریالی صندوق توسعه ملی سازمان توسعه تجارت ایران منابع صندوق توسعه ملی بانک های عامل ثبت درخواست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۲۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند

امتداد - رییس هیات مدیره بانک تجارت با اشاره به نقش حساس حوزه روابط‌عمومی در مدیریت فضای رسانه‌ای تاکید کرد: روابط‌عمومی به‌عنوان مدیریت‌کننده افکارعمومی و اذهان مخاطبان باید با نقش‌آفرینی فعالانه در اقدامات درون و برون‌سازمانی، حافظ حقوق ذینفعان سازمان باشند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، مرتضی ترک تبریزی در دوازدهمین جلسه شورای اطلاع‌رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی که به میزبانی بانک تجارت، با حضور مشاور وزیر و رییس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی وزارتخانه امور اقتصادی و دارایی و مدیران روابط‌عمومی بانک‌ها و سازمان‌های زیرمجموعه‌ی این وزارتخانه برگزار شد، با تاکید بر اینکه وزارت امور اقتصادی و دارایی اهداف بزرگی را دنبال می‌کند، همگرایی ایجاد شده در نشست‌های شورای اطلاع‌رسانی را زمینه‌ساز به‌وجود آمدن راهکارها و تحقق اهداف عالی این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: سیستم بانکی در شرایط خاص و بعضاً دشواری به سر می‌برد که بخشی از این شرایط به جهت تحریم‌هاست و بخشی دیگر به‌واسطه ظهور شبکه‌های اجتماعی در سال‌های اخیر؛ تحریم‌ها سیاست‌گذاری در حوزه عملکرد بانک‌ها را مورد هجوم قرار داده‌اند و ظهور شبکه‌های اجتماعی هم باعث شده تا هیچ موردی از نگاه کسی دور نماند.

مرتضی ترک‌تبریزی تصریح کرد: به‌رغم این شرایط، همه کارکنان نظام بانکی در کنار هم تلاش کردند تا با همه محدویت‌ها، سیستم بانکی به‌عنوان یکی از تاثیرگذارترین بخش‌های حوزه اقتصاد به نقش‌آفرینی خود ادامه دهد.

وی خاطرنشان کرد: از اوایل دهه ۹۰، با ظهور شبکه‌های اجتماعی، تغییرات زیادی در کسب‌وکار بانک‌ها ایجاد شد. شبکه اجتماعی همانند یک روابط‌عمومی و ابزار اطلاع‌رسانی عمل می‌کند و همین دلیل ضرورت داشته و دارد تا بانک‌ها در این بخش ماهرانه‌تر عمل کرده تا در معرض آسیب قرار نگیرند.

ترک‌تبریزی به نقش حساس حوزه روابط‌عمومی و حراست سازمان‌ها برای مدیریت فضای رسانه‌ای اشاره کرد و افزود: روابط‌عمومی به‌عنوان مدیریت‌کننده افکارعمومی و اذهان مخاطب و حوزه حراست به‌عنوان پشتیبان در این بخش نقش‌آفرینی می‌کنند و هر دو باید در خدمت سازمان باشند.

رییس هیات‌مدیره بانک تجارت تاکید کرد: در حال حاضر بانک‌ها بیشتر از آنکه از اختلال در سیستم یا سامانه خدمت‌رسانی دچار مشکل شوند، ممکن است از اظهارنظرهایی که افراد در شبکه‌های اجتماعی دارند، دچار ضربه شوند و در چنین شرایطی نیازمند یک روابط‌عمومی متخصص، فنی و با اطلاع کامل هستیم.

وی با ابراز تاسف از اینکه در سال‌های گذشته، بیشتر، اخبار منفی بانک‌ها بازنشر شده و به اخبار مثبت کمتر پرداخته می‌شود افزود: ما در بانک تجارت با یک تیم، متشکل از روابط‌عمومی و حوزه IT، دائماً اخبار را رصد می‌کنیم و در مقابل آنها عکس‌العمل نشان می‌دهیم.

رییس هیات‌مدیره بانک تجارت تلاش برای دفاع غیرمستقیم از عملکرد بانک‌ها را ضروری دانست و گفت: انتشار اخبار منفی، ریسک‌پذیری بانک‌ها پایین را می‌آورد، این در حالی است که بانکها باید دائماً درصدد طراحی محصول جدید و سودسازی برای سهامداران وذینفعان خود باشند.

ترک تبریزی در پایان تصریح کرد: برند سازمان‌ را روابط‌عمومی‌ها حفظ می‌کنند و کار در این حوزه به صورت شبانه‌روزی است؛ باید شرایطی را فراهم کنیم که بانک‌ها با کمترین آسیب مواجه باشند و برای این منظور، روابط‌عمومی‌ بانک‌ها باید همسو با بانکداری دیجیتال به سمت دیجیتالی شدن حرکت کنند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ارزپاشی بانک مرکزی از محل ذخایر ارزی و منابع صندوق توسعه ملی
  • ۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می‌آیند
  • بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد
  • روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند
  • ۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می آیند
  • کنسرسیوم بانکی با هفت امضا مالک پرسپولیس شد
  • توسعه 16 هکتاری پایانه ترانزیت و صادرات ارس / کریدور سبز برای تسهیل تجارت ایجاد می شود
  • برندگان دومین جشنواره بزرگ اصناف بانک تجارت معرفی شدند
  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات