Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-25@20:01:04 GMT

در تمام كشورها خودرو كالایی مصرفي است

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۰۳۰۳۲

آفتاب‌‌نیوز :

مجيد فانی درباره اينكه با چه سازوكاري می‌توان بازار خودرو را كنترل كرد تا دلال‌بازی در اين حوزه به پايان برسد، تصریح كرد: برای اينكه بتوان قيمت خودرو را در بازار ساماندهی كرد توجه به يك نكته ضروری است و آن فروش خودرو به متقاضيان واقعی است، اگر به اين سمت حركت كنیم، بازار خودرو ديگر با التهابی مواجه نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو اتاق بازرگانی ايران با بيان اينكه سياست فروش خودرو در كشور نيازمند بازنگری است، افزود: دولت با ايجاد محدوديت در خريد خودرو مي تواند گام بزرگي در كنترل بازار خودرو بردارد؛ در مقطع فعلی چاره‌ای جز اعمال قوانين سختگيرانه وجود ندارد و دولت با اعمال این قوانین اين فرصت را پيدا می‌كند كه ضمن كنترل قيمت خودرو، شرايط را برای افزايش توليد خودرو فراهم كند.

اين استاد دانشگاه خاطرنشان كرد: سهميه بندي براي فروش خودرو به افراد (هر فرد مجوز خريد يك خودرو را تا بهبود شرايط داشته باشد) يكي از گزينه‌هاي كمك‌كننده است كه اميدواريم با سازوكاري مناسب اين مقوله اجرايي شود، چون اگر كشور وارد چنين فضایی شود و مراجع نظارتی هم كنترل‌های خود را بيشتر كنند، راه هاي فعاليت دلالان مسدود مي شود.

عضو اتاق بازرگاني ايران گفت: يكي از موضوعاتي كه مي توان در اين برهه از مردم خواست اين است كه تا گذر از بحران به وجود آمده در صنعت خودرو و قطعه سازي مردم خريدهاي خودرويي خود را مديريت كنند؛ يعني اگر نياز به خريد و يا تغيير خودرو ندارند ثبت نامي انجام ندهند و يا سراغ بازار آزاد نروند.

وي افزود: در تمام كشورها، شركت هاي خودروسازي در تلاش هستند كه محصولات خود را به مردم بفروشند، اما در ايران شركت هاي خودروسازي خواهان اين هستند كه مردم خريدهاي خودرويي خود را كنترل كنند و خودرو را كالاي سرمايه‌اي نبينند.

اين استاد دانشگاه گفت: در تمام كشورها خودرو كالاي مصرفي است و هيچ زمان چنين محصولي در زمره كالاهاي سرمايه اي قرار نمي گيرد، از اين‌رو ضروري است كه در ايران هم چنين فرهنگ سازي صورت گيرد تا مردم به اميد كسب سود سراغ خريد خودرو نروند.

وي ادامه داد: حضور دلالان در بازار خودرو باعث شده كه خودرو به كالاي سرمايه اي تبديل شود، آنها با افزايش متناوب قيمت خودرو شرايطي را فراهم كردند تا مردم به اين باور برسند كه خريد خودرو سود دارد، اگر چنين شرايطي وجود نداشت شاهد صف خريد خودرو نبوديم.

منبع: سايپانيوز

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سایپا بازار خودرو خرید خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۳۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد کوبا از گزارش ۲۰۲۳ آمریکا درباره حقوق بشر کشورها

به گزارش قدس آنلاین، برونو رودریگس وزیر امور خارجه کوبا در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: وزیر امور خارجه ایالات متحده (آنتونی بلینکن) نه نگران حقوق بشر است و نه نگران حقوق بشر مردم کوبا که آن‌ها را با اقدامات خفه‌کننده و محاصره شدید نقض می‌کند؛ (او) نگران حقوق بشر مردم قتل عام شده‌ی فلسطین نیز نیست.

رودریگس افزود: (بلینکن) نگران حقوق تولیدکنندگان سلاح و اهداف سلطه و غارت آن‌ها است.

وزارت امور خارجه آمریکا در تازه ترین گزارش سالانه خود موسوم به «حقوق بشر کشورها» با تکرار اتهام‌های قبلی خود، از موارد ادعایی نقض حقوق بشر در کوبا، روسیه، بلاروس، نیکاراگوئه و ونزوئلا، برمه، سودان، چین، سوریه، افغانستان، اوگاندا و ایران انتقاد کرد.

یوهانا تابلادا معاون مدیر کل اداره ایالات متحده در وزارت خارجه کوبا نیز در مورد این گزارش گفت: بی‌صداقتی در گزارش یکجانبه دولت ایالات متحده زمانی که وضعیت حقوق بشر در کوبا را برای توجیه جنگ اقتصادی، سیاسی و ارتباطی خود مخدوش می کند، ظالمانه است.

وی در انتقاد از سیاست واشنگتن افزود: آن‌ها روزانه میلیون‌ها دلار برای جلوگیری از افشای حقیقت هزینه می‌کنند.

کوبا همواره درخواست خود مبنی بر پایان تحریم اقتصادی، تجاری و مالی که از سال ۱۹۶۲ از سوی آمریکا تحمیل شده است را تکرار کرده است؛ تحریم‌هایی که از نگاه هاوانا، نقض آشکار حقوق بشر مردم این جزیره توصیف می‌شود.

به گفته مقام‌های کوبایی، در گزارش ارائه شده به مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال ۲۰۲۳، خسارت‌های انباشته شده طی بیش از شش دهه اعمال سیاست تحریم واشنگتن به بیش از ۱۵۹ میلیارد دلار می‌رسد.

گزارش‌های سالانه حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا در حالی است که این کشور، کارنامه سیاه و تاریکی در عدم رعایت حقوق بشر گروه‌های رنگین پوست و بومی خود، نقش داشتن در کودتاها و تجاوز به حاکمیت و استقلال کشورها دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کشف ۷۲ هزار نخ سیگار قاچاق توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد 
  • دلار به کانال ۶۲ هزار تومان بازگشت / خریداران دست نگه داشته‌اند
  • بنگاه‌های املاک همدان زیر ذره‌بین نظارت کارگروه تنظیم و کنترل بازار مسکن
  • چگونه از خرید لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو در امان باشیم؟ | لوازم یدکی اصل را از اینجا تهیه کنید
  • تا وقتی جت هست چرا ماشین خارجی؟ / وضعیت بازار خودرو عجیب شد
  • سود بازار 1100 هزار میلیاردی خودرو
  • برخورد ویژه با ۵ گروه کالایی قاچاق در تهران
  • انتقاد کوبا از گزارش ۲۰۲۳ آمریکا درباره حقوق بشر کشورها
  • صدور و تمدید ۱۸۸ فقره پروانه استاندارد در استان اردبیل
  • اعلام جزییات یارانه جدید ۶٠٠ هزار تومانی