Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی گفت: بیمه بیکاری اسفند سال گذشته ناشی از شیوع ویروس کرونا، اوایل هفته آینده به حساب افراد واریز می‌شود.

مصطفی سالاری عصر پنجشنبه در جلسه مشترک ستاد اقتصاد مقاومتی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان اصفهان افرود: بر اساس توافق سازمان تامین اجتماعی و دولت مقرر شد ارقام مزبور مطابق میانگین تعداد بیمه بیکاری در پنج سال گذشته، توسط منابع تامین اجتماعی و مازاد بر آن از طریق منابع دولتی پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با دستور رییس جمهوری ۵۰ هزار میلیارد ریال برای تامین اعتبار بیمه بیکاری دوران کرونا در نظر گرفته شده است.
سالاری اظهار داشت: از مجموع افراد متقاضی دریافت بیمه بیکاری اسفند سال گذشته، پس از پالایش وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی فهرست ۲۴۰ هزار نفری به همراه شماره حساب افراد برای دریافت بیمه بیکاری به سازمان برنامه و بودجه ارائه شد.
وی با اشاره به درخواست سازمان برنامه و بودجه برای ارائه شماره شبای بانکی متقاضیان گفت: در روزهای گذشته از مجموع شماره حساب‌هایی که نزد ۶ بانک موجود است قریب یکصد هزار شماره شبا دریافت و به سازمان برنامه و بودجه ارائه شد و بقیه شماره‌ها نیز در روزهای آینده از چهار بانک دیگر دریافت و به این سازمان داده خواهد شد و تا آخر هفته آینده، کل بیمه بیکاری اسفند به حساب متقاضیان واریز می‌شود.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: این پرداخت مربوط به ماه اسفند سال گذشته است و فهرست متقاضیان دریافت بیمه بیکاری فروردین  سال جاری نیز بر اساس شرایط تفاهم اعلام شده با دولت ظرف چند روز آینده به سازمان برنامه و بودجه ارائه خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته در ماه‌های عادی ۹۶ هزار میلیارد ریال مجموع هزینه‌های تامین اجتماعی می‌شد که ۶۷ هزار میلیارد ریال مربوط به رقم مستمری‌ها، ۲۳ هزار میلیارد مربوط به درمان اعم از  مطالبات واحدهای تابعه وزارت بهداشت، واحدهای غیرتابعه وزارت بهداشت و خصوصی‌ها و همچنین واحدهای تملیکی و همچنین ۶ هزار میلیارد مربوط به سایر هزینه‌ها بود در حالی که در ماه‌های عادی ۹۰ هزار میلیارد ریال، وجوه دریافتی بیمه است.
وی هزینه‌های سازمان تامین اجتماعی در سال جدید را ۱۲۰ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و  افزود: از این میزان ۸۲ هزار میلیارد ریال بابت پرداخت مستمری‌ها،  ۲۸ هزار میلیارد ریال بابت هزینه‌های درمان و قریب ۱۰ هزار میلیارد ریال بابت هزینه‌های متفرقه صرف می‌شود.
سالاری اضافه کرد: سال گذشته مطالبات تابعه وزارت بهداشت و غیرتابعه با ۱۸ ماه معوقه مواجه شد که امسال معوقات مراکر تابعه وازرت بهداست به صفر و غیرتابعه وزارت بهداشت به سه ماه تقلیل یافته است.
استان اصفهان دارای ۳۴۸ هزار مستمری ‌بگیر یا بازمانده مستمری ‌بگیر است.

قریب ۷۰ هزار نفر در این استان برای دریافت بیمه بیکاری اسفند سال گذشته نام نویسی کرده‌اند.

* ایرنا

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه سازمان تامین اجتماعی دریافت بیمه بیکاری هزار میلیارد ریال بیمه بیکاری اسفند اسفند سال گذشته وزارت بهداشت هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۳۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، شادی مالکی در مورد گلایه برخی شهروندان نسبت به افزایش بیش از ۴۵ درصدی نرخ کرایه در برخی خطوط تاکسیرانی گفت: براساس مصوبه شورای شهر تهران این اجازه داده شده است که به صورت میانگین تا ۴۵ درصد نسبت به افزایش نرخ کرایه در سال جدید اقدام شود.

وی با بیان اینکه در برخی از خطوط به دلیل متناسب سازی نرخ کرایه و ماندگاری راننده در خط افزایش یافت گفت: از ۶ خط تاکسی که در قالب ۵۹ پایانه تاکسی فعالیت می کنند، صرفا در کمتر از ۵ درصد، نرخ کرایه از ۴۵ درصد بیشتر بوده و حتی در بسیاری از خطوط کمتر از ۴۵ درصد رشد نرخ کرایه را داشتیم که دقت داشته باشید که خطوط تاکسی نیاز به تغییرمهندسی و حتی تغییر مد دارند.

مالکی ادامه داد: طراحی سامانه جامع برخط در سازمان تاکسیرانی در حال طراحی است و کلیه رانندگان تاکسی می توانندنسبت به ارائه خدمات اقدام کنندو نظارت هوشمندی نیز بر آنها می شود که به زودی این مهم در سطح شهر محقق می شود.

وی در مورد وضعیت بیمه رانندگان تاکسی با بیان اینکه تاکسی ها سهم ۱۸ درصدی در چرخه حمل ونقل عمومی تهران دارند بگونه ای که روزانه حدود۳ و نیم میلیون مسافر جابجا می کنند گفت: سال گذشته ۲۲ هزار راننده تاکسی تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گرفتند و حتی در سازمان تمام رانندگان بالای ۷۰ سال سن نیز به ثبت نام شدند چراکه تصورمان بر این بود که ممکن است این افراد به روند ثبت نام و نحوه ثبت نام مطلع نشوند و خودمان راسا آنها را بیمه تکمیلی کردیم.

مالکی ادامه داد: ۱۰ هزار راننده تاکسی در شهر تهران فعال هستند که این رانندگان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی نیستند و ما به صورت جدی در مورد بیمه تامین اجتماعی این رانندگان پیگیر هستیم و امیدواریم از ظرفیت های دولت بهره ببریم تا این مهم محقق شود.

دیگر خبرها

  • تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد
  • انتقاد از واریز نشدن افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
  • اعتراض به کسر از حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی
  • کاهش نرخ بیکاری در اردستان
  • ۵۰۰۰ دانشجوی دستیاری و دکترای تخصصی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند
  • طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • واریز بخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌ اجتماعی
  • ۱۰ هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند
  • سرپرست سازمان تاکسیرانی تهران: ۱۰هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند