Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از لایوساینس شرکت اسپیس‌ایکس قرار بود بعدازظهر چهارشنبه (۷ خرداد) در مامویتی به نام Demo-2 دو فضانورد ناسا به نام‌ها باب بنکن و دوگ هرلی را با سفینه سرنشین‌دار دراگون به ایستگاه فضایی بین‌المللی بفرستد.

اما وضعیت بد آب‌وهوایی باعث شد که پرتاب موشک فالکون ۹ حامل سفینه دراگون کمتر از ۲۰ دقیقه قبل شروع شمارش معکوس به تاخیر انداخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرصت بعدی پرتاب سفینه با توجه به مکانیک مداری و سایر عوامل مانند ترافیک در ایستگاه فضایی بین‌المللی روز شنبه ساعت ۳:۲۲ بعدازظهر به وقت ساحل شرقی آمریکا (۱۹:۲۲ به وقت گرینیچ) است.

Demo-2 نخستین پرواز مداری سرنشین‌داری است که پس از بازنشسته شدن شاتل‌های فضایی ناسا در سال ۲۰۱۱ از خاک آمریکا انجام می‌شود. از آن هنگام به بعد فضانوردان آمریکایی با استفاده از سفینه فضایی روسی سایوز به ایستگاه فضایی بین‌المللی رفته‌اند و از آن بازگشته‌اند.

ناسا و شرکت‌های اسپیس‌ایکس و بوئینگ سال‌هاست که در تلاش بوده‌اند این وابستگی را پایان دهند. این دو شرکت در سل ۲۰۱۴ قراردادی چند میلیارد دلاری با ناسا امضا کردند تا شش ماموریت سرنشین‌دار عملیاتی را به ایستگاه فضایی به اجرا درآورند.

اسپیس‌ایکس پس از ماموریت Demo-2 خواهد توانست این ماموریت‌ها را به اجرا درآورد. اما بوئینگ عقب‌تر است و هنوز باید سفینه خود به نام استارلاینر CST-100 را در ماموریتی بدون سرنشین به ایستگاه فضایی بین‌المللی بفرستد.

کد خبر 515895 برچسب‌ها ایستگاه فضایی بین‌المللی اسپیس‌ ایکس - فضا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ایستگاه فضایی بین المللی اسپیس ایکس فضا ایستگاه فضایی بین المللی ایستگاه فضایی اسپیس ایکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۳۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناسا در مریخ با مشکلی بزرگ مواجه شد

به گزارش خبرآنلاین، بازیابی خاک و سنگ‌های مریخ برای دهه‌ها در فهرست کارهای ناسا بوده است، اما با افزایش هزینه‌ها، انجام آن به آینده موکول می‌شود. یک بررسی مستقل، مجموع هزینه‌ها را بین هشت تا ۱۱ میلیارد دلار، با تاریخ رسیدن به زمین در سال ۲۰۴۰ نشان داده است که این حدود یک دهه دیرتر از زمان اعلام شده است.

به نقل از ایسنا، بیل نلسون(Bill Nelson)، مدیر ناسا می‌گوید که این تاریخ خیلی دیر است. او از صنایع خصوصی و مراکز آژانس فضایی می‌خواهد تا گزینه‌های دیگری برای بازسازی پروژه ارائه دهند. با توجه به اینکه ناسا با کاهش کلی بودجه مواجه است، او می‌خواهد از لغو پروژه‌های علمی دیگر برای تامین مالی پروژه بازگشت نمونه مریخ جلوگیری کند.

او در یک کنفرانس خبری گفت: ما می‌خواهیم هر ایده جدید و تازه‌ای را که می‌شود دریافت کنیم.

مریخ نورد استقامت(Perseverance) ناسا از زمان فرودش روی مریخ در سال ۲۰۲۱ در دهانه جیزرو(Jezero) مریخ که دلتای یک رودخانه باستانی است، ۲۴ نمونه هسته را در لوله‌های خود جمع آوری کرده است. هدف آن جمع‌آوری بیش از ۳۰ نمونه برای جست‌وجوی نشانه‌های احتمالی حیات باستان در مریخ است.

آژانس فضایی ناسا می‌خواهد برخی از نمونه‌های جمع‌آوری‌شده را در دهه ۲۰۳۰ با هزینه بیش از هفت میلیارد دلار به زمین برساند. این امر مستلزم فضاپیمایی است که برای دریافت لوله‌ها به مریخ می‌رود و از روی سیاره به سمت زمین پرتاب می‌شود. سپس باید با فضاپیمای دیگری که نمونه‌ها را به زمین می‌آورد در مدار مریخ ملاقات کند.

رئیس ماموریت علمی ناسا، نیکی فاکس(Nicky Fox)، در کنفرانس خبری از اعلام احتمالی اینکه چه زمانی ممکن است نمونه‌ها به زمین برسند، با توجه به برنامه و جدول زمانی جدید، یا حتی تعداد نمونه‌هایی که ممکن است بازگردانده شوند، خودداری کرد.

دانشمندان مشتاق هستند نمونه‌های بکر مریخ را در آزمایشگاه‌های خود تجزیه و تحلیل کنند که تجهیزات‌ آنها بسیار پیشرفته‌تر از تجهیزات آزمایش ابتدایی انجام شده توسط فضاپیماها در خود سیاره سرخ است. به گفته ناسا، برای تایید هرگونه شواهدی مبنی بر وجود حیات میکروسکوپی که قدمت آن به میلیاردها سال قبل از جریان آب روی این سیاره برمی‌گردد، به چنین آزمایش عمیقی نیاز است.

نلسون می‌گوید که این نمونه‌ها به ناسا کمک می‌کنند تا تصمیم بگیرد که فضانوردان در دهه ۲۰۴۰ به کدام بخش مریخ بروند.

آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا در پاسادنا، کالیفرنیا، مسئول پروژه نمونه بود. این آزمایشگاه اوایل سال جاری به دلیل کاهش بودجه صدها نفر از کارکنان خود را اخراج کرد. نلسون به دنبال ایده‌هایی از سراسر آژانس فضایی است و امیدوار است تا اواخر پاییز هر ایده‌ ممکنی را دریافت کند.

۵۸۵۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896219

دیگر خبرها

  • چین ۳ فضانورد را به ایستگاه فضایی‌اش می‌فرستد
  • چین ۳ فضانورد را به ایستگاه فضایی‌اش می فرستد
  • سفینه های فضایی بر روی زمین! + عکس
  • برنامه‌ریزی ناسا برای تجدید قوای کاوشگر ستاره‌های نوترونی
  • کاروان جدید ماهواره های « استارلینک » به مدار زمین رفتند
  • برق خورشیدی فضایی یک قدم به واقعیت نزدیک تر شد
  • ناسا برخورد زباله‌های ایستگاه فضایی با خانه مردی در فلوریدا را تایید کرد
  • سقوط یک شی عجیب از فضا بر روی خانه‌ای در آمریکا
  • داروی ایدز از فضا به زمین افتاد!
  • ناسا در مریخ با مشکلی بزرگ مواجه شد