Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛  سیدفرزاد افضلی مدیرکل شیلات استان کرمانشاه  با اشاره به تهیه طرح توجیهی احداث پایانه صادرات آبزیان در مجموعه شیلات استان، گفت: هم اکنون دو سرمایه گذار که هم پرورش دهنده و هم صادرکننده محصولات شیلاتی هستند، برای احداث پایانه صادرات آبزیان در استان پای کار هستند که هر دو این سرمایه گذاران بومی بوده و تجربه خوبی برای کار در این زمینه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افضلی مهمترین مشکل برای احداث پایانه صادرات آبزیان را نداشتن زمین عنوان کرد و افزود: با وجودی که برای دریافت زمین قول هایی در کارگروه توسعه صادرات استان گرفته‌ایم، اما هنوز عملا هیچ اتفاقی نیفتاده، ولی امیدواریم به زودی شاهد تخصیص زمین برای احداث این پایانه صادراتی باشیم.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه اضافه کرد: اگر زمین مورد نیاز از سوی گمرک یا پایانه مرزی برای احداث این پایانه تخصیص یابد و زیرساخت‌های آن مثل آب، برق، گاز و... فراهم باشد، سرمایه گذاران برای اجرای پروژه مصمم‌تر خواهند شد و پروژه استارت می‌خورد.

افضلی با بیان اینکه برای احداث این پایانه صادراتی باید زمین و زیرساخت‌های لازم تامین و تسهیلات مورد نیاز نیز در اختیار سرمایه گذار قرار بگیرد، اضافه کرد: برای احداث پایانه صادرات آبزیان علاوه بر امکانات و تجهیزات لازم قرنطینه‌ای، به دو سردخانه صفردرجه و زیر صفر درجه نیاز است، زیرا محصولات شیلاتی فسادپذیری بالایی داند و وجود این دو سردخانه برای نگهداری آبزیان تا زمان انجام کارهای گمرکی مربوط به صادرات، ضرورت دارد.

افضلی با اشاره به مطرح شدن طرح توجیهی احداث پایانه صادرات آبزیان در اداره کل شیلات استان کرمانشاه به عنوان یک پروژه اولویت دار، اضافه کرد: این پروژه یکی از اولویت‌های اصلی شیلاتی استان کرمانشاه در سال جاری خواهد بود.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به اهمیت احداث پایانه صادرات آبزیان در نقطه صفر مرزی در شهرستان قصرشیرین، گفت: با احداث این پایانه صادراتی می توانیم توسعه صادرات آبزیان را در مرز پرویزخان به عنوان یکی از مرزهای فعال کشور داشته باشیم که در این صورت نه فقط تولیدات شیلاتی استان، بلکه تولیدات دیگر استان‌ها هم از این مرز صادر خواهد شد.

افضلی تاکید کرد: احداث پایانه صادراتی آبزیان توسعه چند برابری صادرات آبزیان در استان را به همراه خواهد داشت.
انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شیلات کرمانشاه پرورش ماهی صادرات کالا احداث پایانه صادرات آبزیان شیلات استان کرمانشاه احداث این پایانه پایانه صادراتی برای احداث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۳۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از چین در حال غرق شدن است

به گفته پژوهش‌گران، نزدیک به نیمی از شهرهای بزرگ چین در حال غرق شدن هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، نویسندگان این مقاله که در مجله ساینس (Science) منتشر شده است، دریافتند که ۴۵ درصد از زمین‌های شهری چین با سرعتی بیشتر از سه میلی‌متر در سال و ۱۶ درصد از زمین‌ها با سرعت بیش از ۱۰ میلی‌متر در سال، نه تنها به دلیل کاهش سطح آب‌های زیرزمینی، بلکه به دلیل افزایش وزن ساخت و ساز روی آن‌ها در حال فرونشست هستند.

با توجه به جمعیت شهری چین که در حال حاضر بیش از ۹۰۰ میلیون نفر هستند، گروهی از پژوهشگران به سرپرستی آئو زوروی (Ao Zurui) از دانشگاه ساوث چین نرمال می‌گویند: حتی فرونشست بخش کوچکی از زمین در چین می‌تواند به تهدیدی اساسی برای زندگی شهری تبدیل شود.

فرونشست زمین در حال حاضر سالیانه بیش از ۷.۵ میلیارد یوان (۱.۰۴ میلیارد دلار) خسارت به چین وارد کرده است و در قرن آینده، تقریباً یک چهارم از زمین‌های ساحلی این کشور می‌توانند در واقع پایین‌تر از سطح دریا بیایند و صد‌ها میلیون نفر را در معرض خطر بیشتری از طغیان و سیلاب قرار دهند.

رابرت نیکولز در مرکز تحقیقات تغییرات آب و هوایی تیندال در دانشگاه ایست آنگلیا می‌گوید: این واقعاً نشان می‌دهد که این برای چین یک مشکل ملی است و فقط در یک یا دو مکان نیست و این یک نمونه کوچک از آن چیزی است که در سراسر جهان در حال رخ دادن است.

شهر شمالی تیانجین که بیش از ۱۵ میلیون نفر در آن زندگی می‌کنند، به عنوان یکی از در معرض خطرترین شهر‌ها شناخته شده است. سال گذشته ۳۰۰۰ ساکن این شهر پس از یک فاجعه زمین‌شناسی ناگهانی تخلیه شدند که پژوهشگران علت آن را تخلیه آب‌های زیرزمینی و همچنین ساخت چاه‌های زمین‌گرمایی می‌دانند.

بسیاری از مناطق قدیمی دارای زغال‌سنگ در چین نیز در نتیجه استخراج بیش از حد آسیب دیده‌اند، به طوری که مقامات اغلب مجبور می‌شوند بتن را به ستون‌های در حال فروپاشی تزریق کنند تا زمین را تقویت کنند.

این مشکل به چین محدود نمی‌شود. یک مطالعه جداگانه که در ماه فوریه منتشر شد نیز نشان داد که حدود ۶.۳ میلیون کیلومتر مربع از زمین در سراسر جهان در معرض چنین خطری است. اندونزی در میان کشور‌هایی است که بیشترین آسیب را متحمل شده‌اند و بخش بزرگی از پایتخت آن جاکارتا اکنون زیر سطح دریا قرار دارد.

نیکولز می‌گوید شهر‌های آسیب‌پذیر می‌توانند از توکیو درس بگیرند، چرا که توکیو تا زمانی که برداشت آب‌های زیرزمینی را در دهه ۱۹۷۰ ممنوع نکرده بود، حدود ۵ متر دچار فرونشست شده بود.

وی افزود: به فرونشست باید خیلی جدی نگاه کرد، اما نمی‌توان جلوی وقوع همه آن را گرفت، بنابراین درباره سازگاری و ساخت آب‌بند صحبت می‌کنیم.

بر اساس یک مطالعه در سنگاپور در سال ۲۰۲۲، از ۴۴ شهر ساحلی اصلی جهان که از این مشکل رنج می‌برند، ۳۰ شهر در آسیا قرار دارند.

مت وی کارشناس ژئوفیزیک در دانشگاه رود آیلند می‌گوید: این یک مشکل مربوط به شهرنشینی و رشد جمعیت و حاصل از تراکم جمعیت بیشتر، استخراج آب بیشتر و فرونشست بیشتر است.

دیگر خبرها

  • ۱۲ هزار مترمربع کف پوش در پایانه مرزی مهران احداث می شود
  • «صنعت شهر» در کرمانشاه احداث می‌شود
  • فرآیند احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی آغاز شد/ تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال
  • زمین احداث پارکینگ وسایل نقلیه سنگین در کرمانشاه تامین شد
  • ۱۲ هزار مترمربع کف پوش در پایانه مرزی مهران احداث می‌شود
  • نیمی از چین در حال غرق شدن است
  • احداث ۱۰ هزار مترمربع سایبان در مرز مهران
  • مشکل ساز شدن حوضچه برای گوسفندان در حوالی آرمگاه ویس نازار + فیلم
  • رفع ۴۰۰ نقطه پرحادثه در کشور/ احداث بزرگراه اهواز خرمشهر در دستور کار
  • توسعه 16 هکتاری پایانه ترانزیت و صادرات ارس / کریدور سبز برای تسهیل تجارت ایجاد می شود