Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه السیاسة کویت تحت حمایت مالی رژیم سعودی، وارد فاز جدید «ایران هراسی» شده است. اقدام این روزنامه کویتی ابعاد پیدا و پنهان مختلفی دارد.

خبرگزاری شبستان، گروه بین الملل: «به ملت لبنان روزهای سختی را بشارت می دهیم، اما رؤسای سه گانه لبنان ربوده شدن آن را نفی می کنند، با اطلاع شما لبنان برای ایران است و دارایی ملت لبنان نیست، بلکه ملک ایران است» این مواضع خصمانه و ضد ایرانی اخیر «احمد عبدالعزیز الجارالله» سردبیر روزنامه السیاسة کویت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

روزنامه السیاسة کویت که در سوم ژوئن 1965 میلادی با رویکرد سیاسی لیبرالیسم تاسیس شده است ؛ امروز خط مشی تند ضد ایرانی اش نسبت به گذشته نمایان تر شده است. مسئولان این روزنامه تحت حمایت مالی عربستان ، در مقاله های خود نه تنها مسئولان ایران بلکه ملت و خط مشی نیروهای جبهه مقاوت را هدف قرار داده اند.

 

براساس شواهد، روزنامه السیاسه با پول مستقیم ریاض تغذیه مالی شده است. مواضع این روزنامه در حمایت از عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس هم موضوعی است که نباید از کنار آن بی تفاوت عبور کرد. مواضع روزنامه ضد ایرانی السیاسه زمانی جالب تر می شود که از اقدامات گروهک تروریستی منافقین (مجاهدین خلق) سرسختانه حمایت می کند.

 

عملیات روانی ریاض علیه تهران ، پروژه صهیونیستی

 

ورای مواضع ضد ایرانی السیاسه ، عربستان سعودی برای ضربه زدن به ایران و شیعیان جهان به تاسیس رسانه های مختلف مانند العربیه و الحدث و حتی تغذیه مالی برخی از رسانه های دیگر اقدام می کند تا بتواند با تزریق اطلاعات غلط ذهن ها را نسبت به تهران و اقدامات ایران مخدوش کند.

 

برهمین اساس، جنگ نرمی را با عنوان ایران هراسی در منطقه خاورمیانه به راه انداخته است و برای تحقق این پروژه بزرگ از کمک دوستان رسانه ای اش مانند احمد عبدالعزیز جارالله ، سردبیر روزنامه السیاسة کویت کمک گرفته است.

در اینجا این پرسش مطرح است که آیا کسانی مانند «جارالله » نمی دانند کمک به رژیم سعودی و وهابیت برای رسیدن به خواسته های ناشایست شان تا چه میزان می تواند به اسلام و مسلمانان ضربه بزند. جواب این پرسش مشخص است؛ افراد مانند جارالله دچار سیاست زدگی و مغلطه آمیزی شده اند، چرا که با دستان خود ریشه های تنومند اسلام را با ایجاد تفرقه بین مسلمانان شیعه و سنی می خشکانند.

 

احمد جارالله به دلیل سیاست ضد ایرانی اش در سال گذشته مسئله فلسطین و رنج و درد فلسطینی ها را به دلیل حمایت ایران از آنها نادیده می گیرد و در اظهارات وقیحانه ای می گوید: « مسئله فلسطین دیگر موضوعی عربی نیست و هیچ کس نباید از روابط خود با اسرائیل خجالت بکشد، زیرا اسرائیل دولتی است که اکنون موجودیت دارد.»

 

دشمنی احمد جارالله و دوستانش نسبت به ایران باعث شده است که آنها از برادران عرب خود بدون در نظر گرفتن مسلمان بودن شان می گذرند و دست دوستی به سمت دشمن مسلمانان دراز می کنند، چرا که می پندارند دوستی با دشمن ایران و اسلام یعنی ضربه زدن به کشور ایران.

 

اما ایران هدف خود را با تخریب دشمنانش دنبال نمی کند، چرا که می داند که ضربه زدن به پیکره هر کشور اسلامی یعنی ضربه زدن به دین اسلام. به همین دلیل به هرکشوری که ناجوانمردانه دچار تعرض شده است و دست کمک به سمتش دراز می کند، یاری می رساند.

 

برهمین اساس، برای ایران هیچ فرقی بین فلسطین، یمن، لبنان، سوریه، افغانستان و بوسنی و هرزگوین وجود ندارد و هر جایی از این جهان صدای مظلومی را بشنود، به سمت آن می شتابد.

 

اما روزنامه السیاسة با گزارش و مقاله های تند از مسایل روز مانند ویروس کرونا و تحولات منطقه ای مانند اعتراض های عراق برای ضربه زدن به ایران سوء استفاده می کند و ایران را کشوری ملتهب و ناآرام و سوء استفاده گر نشان می دهد.

 

به همین دلیل به نظر می رسد تنها هدف احمد عبدالعزیز جارالله از انتشار مطالب ضد ایرانی در روزنامه السیاسة و توئیتر شخصی اش ایجاد نفاق و ایران هراسی و شیعه ستیزی در منطقه است تا بتواند پروژه بزرگ وهابیت را برای ضربه به ایران و شیعه به سرانجام برساند.

پایان پیام/44

منبع: شبستان

کلیدواژه: کویت وهابیت ایران ایران هراسی ضربه زدن ضد ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۴۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا کشور‌های عربی در زمان حمله ایران به اسرائیل کمک کردند؟

با پایان عملیات موشکی و پهپادی ایران علیه اسرائیل، بررسی‌ها حاکی از کمک برخی کشور‌های عربی در رهگیری پرتابه‌های ایران داشته است. اعراب با چه انگیزه‌هایی به اسرائیل کمک کردند و چگونه چنین ریسکی را پذیرفتند؟ خبرآنلاین گزارش می‌دهد.

به گزارش خبرآنلاین، در جریان حمله ایران به اسرائیل، هواپیما‌های امریکایی و بریتانیایی با کمک برخی از کشور‌های عربی در سرنگون‌کردن موشک‌ها و هواپیما‌های بدون سرنشین ایران نقش فعالانه‌ای ایفا کردند. برخی تحلیلگران این واقعیت را که کشور‌های عربی به اسرائیل و امریکا کمک کردند تا حمله ایران را دفع کنند، دلیلی برای خوشحالی و موفقیت اسرائیل در میانه جنگ با ایران ارزیابی می‌کنند. کشور‌هایی مانند اردن که از قضا انگیزه‌های پیچیده‌تری برای کمک به اسرائیل دارد.

اما آنچه توجه زیادی را به خود جلب کرد این واقعیت بود که نیروی هوایی اردن نیز برای کمک به اسرائیل وارد عمل شد. اردن علاوه بر اینکه حریم هوایی خود را به روی هواپیما‌های اسرائیلی و امریکایی باز کرد، پهپاد‌های ایران را که حریم هوایی اردن را نقض می‌کردند، سرنگون کرد. در همین ارتباط خبرگزاری رویترز گزارش داد که ساکنان اردن صدای فعالیت‌های هوایی سنگین را شنیدند و روز بعد از حمله ایران نیز کاربران اردنی، تصاویری از بقایای یک هواپیمای بدون سرنشین سرنگون شده در پایتخت این کشور را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کردند.

ناظران سیاسی می‌گویند کشور‌های حوزه خلیج‌فارس از جمله عربستان سعودی نیز ممکن است نقش غیرمستقیم خود را در برابر حملات ایران ایفا کرده باشند. زیرا عربستان و قطر، میزبان سیستم‌های دفاع هوایی، سیستم‌های نظارت و سوخت‌گیری امریکایی است که برای دفاع از اسرائیل حیاتی بوده است.

برخی دیگر از خبرنگاران اسرائیلی مانند انشل فافر ستون‌نویس هاآرتص و نویسنده بیوگرافی نتانیاهو و مایراو زونزاین از گروه بین‌المللی بحران، به‌سرعت از همکاری اعراب و اسرائیل ابراز خوشحالی کردند. آن‌ها معتقد بودند که این ثابت می‌کند که اعراب و اسرائیلی‌ها می‌توانند با همکار کنند و اسرائیل در خاورمیانه تنها نیست. جولیِن بارنِز دِیسی، مدیر برنامه خاورمیانه و شمال افریقا در شورای روابط خارجی اروپا نیز در بیانیه‌ای تایید کرد: «حملات ایران حمایت بین‌المللی جدیدی را حول اسرائیل شکل داد، از جمله از سوی کشور‌های عربی که علی‌رغم اینکه منتقد تهاجم اسرائیل به غزه هستند؛ اما از پاسخ نظامی اسرائیل به حملات هواپیما‌های بدون سرنشین ایران نیز حمایت کردند»

در همین راستا می‌توان به مورد عجیب اردن اشاره کرد که به‌شدت از عملیات نظامی اسرائیل در غزه انتقاد کرده است. از هر پنج نفر در اردن یک نفر فلسطینی تبار است و ملکه این کشور نیز در چند هفته گذشته اعتراض شدیدی علیه اسرائیل داشته است. بااین‌حال، اردن با اسرائیل مرز مشترک دارد و به طور منظم در پشت‌صحنه با مقامات اسرائیلی همکاری می‌کند. مقامات اردنی که امریکا را یک متحد مهم می‌دانند، باید همه این منافع رقابتی، ثبات سیاسی و دفاع از خود را متعادل کنند.

اما دولت اردن در پاسخ به این اظهارنظر‌ها در بیانیه‌ای گفته: "برخی از اشیا که وارد حریم هوایی ما شدند، به این دلیل که تهدیدی برای مردم و مناطق پرجمعیت ما بودند، رهگیری شدند. " چندین قطعه [از اهداف سرنگون شده]در خاک کشور سقوط کرد بدون اینکه هیچ خسارت قابل‌توجهی ایجاد کند.

عربستان سعودی کشور دیگری است که مجبور شده است برای منافع خود، اتحاد‌های بین‌المللی را با حضور در درگیری غزه متعادل کند. اگرچه دولت عربستان از درخواست‌ها برای آتش‌بس در غزه استقبال کرده و از رفتار اسرائیل در غزه انتقاد کرده؛ اما سعودی‌ها هنوز علاقه‌مند به بهبود روابط با اسرائیل هستند و پیمان ابراهیم را هم‌زمان با آتش‌بس در غزه دنبال می‌کنند. چه آنکه بعید نیست عربستان و اردن از حمایتشان از اسرائیل در برابر ایران به‌عنوان کارت بازی در جهت اقناع اسرائیل برای آتش‌بس در غزه و پایان جنگ نیز بهره‌برداری نمایند.

برخی کارشناسان خاورمیانه نیز معتقدند برای بازیگران منطقه‌ای، به‌ویژه عربستان سعودی و اردن - که بنا به گزارش‌ها هواپیما‌های بدون سرنشین ایرانی را رهگیری کرده‌اند - استدلال این خواهد بود که آن‌ها به حق از حریم هوایی مستقل خود محافظت می‌کنند. استدلالی که با مواضع سیاسی آن‌ها علیه اسرائیل در جریان جنگ غزه در تناقض است. بااین‌حال، اگر حملات ایران به یک درگیری گسترده‌تر با اسرائیل تبدیل شود، بازیگران منطقه‌ای که به‌عنوان مدافعان اسرائیل تلقی می‌شوند، ممکن است خود را هدف تعقیب ایران ببینند و به آتش جنگ منطقه‌ای کشیده شوند.

عربستان سعودی و امارات متحده عربی به‌ویژه ممکن است پس از پیشرفت‌های دیپلماتیک در سال‌های اخیر که به نفع همه این کشور‌ها بود، در موقعیت خوبی در میان مثلث ایران، اسرائیل و ایالات متحده قرار بگیرند. چرا که متحدان واشنگتن در پادشاهی‌های خلیج‌فارس به دنبال تثبیت روابط با ایران و اسرائیل برای حل نگرانی‌های امنیتی طولانی‌مدت و تمرکز بر پروژه‌های اقتصادی ملی کشورشان هستند.

امارات متحده عربی و بحرین در سال ۲۰۲۰ توافق عادی سازی را با اسرائیل امضا کردند و عربستان سعودی نیز در حال بررسی توافق مشابهی بود که شامل یک پیمان دفاعی با ایالات متحده بود. همزمان ریاض در سال گذشته پس از سال‌ها دشمنی با ایران با وساطت چین توافقنامه‌ای امنیتی-اقتصادی را احیا کرد. با این حال، تنش در خاورمیانه بعد از هفتم اکتبر به اوج خود رسیده است. در چنین شرایطی، جنگ مستقیم بین اسرائیل و ایران می‌تواند به سرعت به کشور‌های خلیج فارس گسترش یابد. اما ویرانی در غزه، حرکت بیشتر به سوی صلح با اسرائیل را از مسیر خارج کرده است. ناظران سیاسی معتقدند اگر عادی سازی و نزدیکی عربستان و ایران وجود نداشت، عربستان سعودی در حال حاضر بسیار مضطرب‌تر از وضعیت فعلی بود و احتمالاً همکاری عربستان، اردن و قطر با امریکا برای رهگیری موشک‌ها و پهپاد‌های ایران با ریسک بیشتری همراه بود.

دیگر خبرها

  • چرا کشور‌های عربی در زمان حمله ایران به اسرائیل کمک کردند؟
  • پیروزی کویت مقابل بحرین؛ ایران صدرنشین شد
  • باخت غیرمنتظره ژاپن در گام اول جام ملت های فوتسال آسیا
  • باخت غیرمنتظره ژاپن در گام اول/کویت، پیروز هم‌گروه‌های ایران
  • پیروزی هم‌گروه ایران در جام ملت‌ها
  • شاگردان شمسایی با پیروزی آغاز کردند
  • باخت تیم فوتسال افغانستان در برابر ایران
  • اندیشمند مصری: حمله ایران تئوری بازدارندگی اسرائیل را در هم شکست/ تهران نشان داد که از پاسخ هراسی ندارد
  • روزنامه‌نگاران رکن اصلی جهاد تبیین هستند
  • علامه صادق جعفری: ویرانی قبرستان بقیع، ضربه ای بر قلب امت اسلامی بود