Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: ممکن است میزان پرداختی به هر بازنشسته افزایش نیابد، ولی با توجه به ده برابر شدن بودجه آن، تعداد نفراتی که از تسهیلات استفاده خواهند کرد نسبت به سال گذشته ده برابر خواهد شد، از شنبه هفته آینده اولین پرداخت انجام می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مصطفی سالاری شامگاه پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در پاسخ به سؤالی درخصوص تصمیم‌گیری طرح احداث بیمارستان میلاد اصفهان اظهار کرد: هشت پروژه مشابه از ده سال گذشته تا به حال در کشور داریم که قرار بود سرمایه‌گذاران خارجی آن‌ها را انجام دهند؛ اما به دلایلی از جمله شرایط تحریمی امکان حضور سرمایه‌گذار خارجی منتفی شد و تأمین مالی پروژه به مشکل برخورد کرد، باتوجه به بودجه امکان بهره‌برداری در این دوسال وجود ندارد و قرار شد سرمایه‌گذار برای این پروژه جذب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در ادامه درخصوص شرایط بیمه بیکاری عنوان کرد: مانند گذشته کسانی که سابقه بیمه دارند و در این چند ماه مشغول به کار نبوده‌اند مشمول بیمه بیکاری خواهند شد؛ مقرر شد وزارت کار فهرست این افراد را به سازمان تأمین اجتماعی داده و تأمین اجتماعی نیز پس از بررسی آن را به خزانه ارسال می‌کند، البته فعلا برای انجام این کار نیاز به شماره شبا وجود دارد و پس از خزانه مبالغ را به حساب‌ها واریز خواهد کرد. 

وی ادامه داد: به میزان میانگینی که در ماه‌های مشابه در سال‌های گذشته بیمه بیکاری پرداخت می‌شده را پرداخت خواهیم کرد اما مابقی را دولت متقبل خواهد شد، منبع پرداخت متفاوت خواهد بود. 

سالاری درباره شرایط استان اصفهان هنگام شیوع دوباره پیک کرونا بیان داشت: همکاران در بخش درمان وظایف خود را به‌خوبی انجام دادند و به همین دلیل میزان مرگ و میر به نسبت میانگین کم بود، در صورت ایجاد موج دوم کرونا، کل ظرفیت بیمارستان‌ها در خدمت همکاران بهداشت و درمان قرار خواهد گرفت.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: طبق مصوبه ستاد ملی کرونا در کشور که برای همه لازم‌الاجرا بود، کل هزینه بیماران بستری برای درمان رایگان بود و هزینه درمان بیماران کرونایی توسط سازمان تأمین شد.

استخدام سازمان تأمین اجتماعی را به‌صورت کاملا رقابتی خواهیم داشت

وی درخصوص استخدام کادر درمان به‌ویژه پرستاران تصریح کرد: اجازه استخدام از هیأت امنا گرفته شده است، به میزان کسانی که در بخش درمان بازنشسته شده اند استخدام خواهیم داشت، همچنین در بخش غیر درمان نیز معادل نصف تعداد بازنشستگان نیرو جذب خواهد شد. 

سالاری افزود: کل روند جذب نیرو در فضای رقابتی صورت خواهد گرفت و اولویت با نخبگان است، در این چند سال تمام جذب سازمان با استفاده از آزمون و در فضای کاملا رقابتی بوده و در ادامه هم به همین منوال خواهد بود.

پروژه هتل هما متوقف شده است

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: پروژه هتل هما متوقف شده است، البته دیروز خواستار ارائه طرح آن شده‌ایم تا ببینیم که چطور می‌توان منبع مالی آن را تأمین کرد ولی اولیت ما در ابتدا پرداخت مستمری به ٣.۵ میلیون نفر بازنشسته و پرداخت هزینه‌های درمان برای افرادی که دفترچه بیمه در دست دارند، است. 

شروع ارائه تسهیلات به بازنشستگان تأمین اجتماعی از شنبه هفته آینده 

وی درخصوص ارائه تسهیلات به بازنشستگان تأمین اجتماعی عنوان کرد: سال گذشته مجموع تسهیلات کانون بازنشستگان  در قالب قرض‌الحسنه حدود ٢٠٠ میلیارد تومان بود که در حال حاضر این مبلغ ١٠ برابر شده و به ٢٠٠٠ میلیارد تومان رسیده است.

سالاری ادامه داد: ممکن است میزان پرداختی به هر بازنشسته افزایش نیابد ولی تعداد نفراتی که پارسال توانستند از تسهیلات استفاده کنند با این شرایط ده برابر خواهد شد، از شنبه هفته آینده اولین پرداخت انجام خواهد شد. 

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی درخصوص پروژه‌های بیمارستانی اظهار داشت: طبق مصوبه بودجه سال ٩٩ ایجاد پروژه جدید ممنوع است و پروژه‌های درحال اجرا نیز، آن‌هایی که ٧٠ درصد به بالا اجرا شده اند، تکمیل خواهند شد، تعداد بیمارستان‌ها محدود است و تمرکز بر روی درمانگاه‌ها است بنابراین بیشتر توسعه ظرفیت درمانگاه‌ها و مراکز درمانی را خواهیم داشت تا ایجاد مراکز بیمارستانی و همکاری با وزارت بهداشت هم خواهیم داشت. 

طرح همسان‌سازی حقوق بازنشستگان انجام خواهد شد

وی درخصوص طرح همسان‌سازی حقوق بازنشستگان عنوان کرد: این مسأله خواسته چندساله و به حق ٣.۵ میلیون نفر بازنشستگان تأمین اجتماعی است که توافق اولیه با دولت انجام شده تا بتوانیم حدود ۵٠ هزار  میلیارد تومان سهام شرکت‌های دولتی را بابت مطالبات سازمان تأمین اجتماعی وصول کنیم و  به پشتوانه این دارایی همسان‌سازی انجام شود، فهرست شرکت‌ها ابلاغ شده است و به‌طور کلی این طرح تا به امروز مسیر خوبی را طی کرده است.

سالاری در خصوص بدهی‌های دولت به سازمان تأمین اجتماعی بیان کرد: سال گذشته حدود ٨٠٠٠ میلیارد تومان را وصول کردیم و توانستیم بدهی‌ها به مراکز درمانی را از این طریق و از منابع دیگر تأمین کنیم، امسال مذاکراتی درخصوص همسان‌سازی انجام گرفته تا دولت برای پرداخت بدهی خود به سازمان تأمین اجتماعی ۵۰ هزار میلیارد تومان را به ‌صورت سهام داشته باشد، دولت مجاز به انجام این کار است و فهرست شرکت‌ها تهیه شده اما انجام این کار قطعی نیست.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی خاطر‌نشان کرد: درحال حاضر بدهی به مراکز تابع وزارت بهداشت نداریم ولی در پرداخت به مراکز غیردانشگاهی سه ماه عقب هستیم که میزان آن حدود هزار و ٨٠٠ میلیارد تومان است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مصطفی سالاری بیمه بیکاری بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی شنبه هفته آینده میلیارد تومان همسان سازی سال گذشته خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۴۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه چیز درباره بیمه بیکاری؛ کاهش مقرری‌بگیران بیمه بیکاری

میرهاشم موسوی از کاهش ۱۶ تا ۱۷ درصدی افراد مستمری بگیر بیمه بیکاری خبر داد و گفت: کاهش حدود ۴۵۰۰ میلیارد تومانی پرداخت بیمه بیکاری در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۳ را شاهد بوده ایم.

به گزارش تسنیم، براساس قانون بیمه بیکاری، تمام افرادی که مشمول قانون کار و بیمه تأمین اجتماعی هستند، مشمول این قانونند و در صورت بیکاری غیرارادی تحت حمایت سازمان تأمین اجتماعی قرار می‌گیرند.

یکی از نشانه‌های درخواست بیمه بیکاری این است که بیکاران برای مدتی که جویای کار هستند؛ مقرری بیکاری دریافت می‌کنند. به عبارت دیگر کاهش تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری به معنی رونق کسب‌وکار‌ها و برگشت به کار افراد و بازگشت مجدد جویندگان کار به اشتغال است.

بیمه بیکاری به عنوان یکی از حمایت‌های تأمین اجتماعی است و این سازمان مکلف است با دریافت حق بیمه مقرر، به بیمه‌شدگانی که طبق مقررات این قانون به بیمه شده‌ای که بدون میل و اراده بیکار شده و آماده کار است پرداخت شود. مدت زمان دریافت بیمه بیکاری، از ۳۶ ماه برای افراد مجرد و ۵۰ ماه برای بیمه‌شده‌های متأهل و متکفل بیشتر نیست.

بهمن ماه سال ۱۴۰۲ میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به پرداخت بیمه بیکاری اشاره کرد و گفت: امروز بالغ بر ۱۷۰ هزار نفر بیمه بیکاری پرداخت می‌کنیم و به طور متوسط سالانه ۱۵ هزار میلیارد تومان بیمه بیکاری پرداخت می‌شود.

اسفند ماه سال ۱۴۰۲ بود که در راستای تعدیل در بازار کار، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان تأمین اجتماعی و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بر الزام مقرری بگیران بیکاری به آموزش مهارتی از سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و اجرای ماده ۹ قانون بیمه بیکاری در زمینه آموزش و بازآموزی بیمه‌شدگانی که به دلایل غیرارادی کار خود را از دست می‌دهند، به توافق رسیدند.

در این تفاهم‌نامه که به امضا رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور، علی حسن رعیتی‌فرد معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی رسیده، مقرر شده است سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای دوره‌های آموزش مهارتی ویژه مقرری‌بگیران بیمه بیکاری را با هدف فراهم آوردن زمینه اشتغال مجدد آنها، متناسب با فرصت‌های شغلی مورد نیاز بازار کار هر منطقه و نیز تقاضای کارفرمایان برگزار کند.

برخی اعتقاد دارند اینکه مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در هفته‌های اخیر از کاهش میزان مستمری بیمه بیکاری خبر داده است به دلیل ضرورت آموزش مهارتی برای مقرری بگیران بیمه بیکاری است، چرا که عده‌ای از فرآیند انجام کار منصرف می‌شوند و ترجیح می‌دهند مقرری را نگیرند چرا که از فرآیند آموزش و فرصت و وقت گیری که برایشان دارد، رضایت ندارند.

میرهاشم موسوی، مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی چند روز گذشته در مورد مقرری‌بگیران بیمه بیکاری بیان کرد، در سال گذشته برای اولین بار روند ایجاد اشتغال از روند بیکاری و قرارگرفتن افراد در شمولیت بیمه بیکاری جلوتر شد، به گونه‌ای که روند ایجاد اشتغال و بیمه تامین اجتماعی مثبت شد و روند قرار گرفتن افراد در مستمری بیمه بیکاری ۱۶ تا ۱۷ درصد کاهش یافت.

موسوی همچنین از کاهش حدود ۴۵۰۰ میلیارد تومانی پرداخت بیمه بیکاری در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: میزان نرخ بیکاری هم کاسته شد. به گفته وی تعداد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی به حدود ۱۵.۵ میلیون نفر رسیده است.

به گفته مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، تعداد ۱.۵ میلیون نفر جدید در سال ۱۴۰۲ تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند.

دیگر خبرها

  • زمان اعمال افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی/ میزان افزایش حقوق بازنشستگان
  • افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی از ماه آینده اعمال می‌شود
  • برگزاری آزمون استخدامی سازمان تأمین اجتماعی در همدان
  • پرداخت تسهیلات ازدواج به فرزندان اعضای صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران
  • افزایش مستمری بازنشستگان کارگری به کجا رسید؟
  • پرداخت حقوق فروردین‌ماه بازنشستگان کشوری براساس مصوبه هیات دولت
  • زمان پرداخت حقوق فروردین بازنشستگان مشخص شد
  • حقوق فروردین بازنشستگان کشوری امروز پرداخت می‌شود
  • گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می‌شود
  • همه چیز درباره بیمه بیکاری؛ کاهش مقرری‌بگیران بیمه بیکاری