Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای مرور مهمترین اخبار دانشگاهی طی یک هفته گذشته در حوزه آموزش و پژوهش با ما همراه باشید.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حوزه آموزش و پژوهش در هفته‌ای که گذشت با اخبار متنوع و فراوانی روبه رو بود که خلاصه‌ای از آن‌ها را می‌توانید در ادامه مرور کنید. برای اطلاع از جزئیات بیشتر هر خبر این گزارش می‌توانید تنها روی عنوان آن موضوع کلیک کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  تمهیدات وزارت بهداشت برای بازگشایی دانشگاه‌ها اعلام شد
معاونت بهداشتی وزارت بهداشت راهنمای گام دوم مبارزه با کووید ۱۹ (کرونا ویروس) فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و تحقیقاتی را منتشر کرد. این راهنما برای دانشگاه‌ها، دانشکده‌ها و آموزشگاه‌های علمی و تحقیقاتی اعلام شده است.

مهلت ثبت درخواست مرخصی بدون احتساب سنوات دانشجویان دانشگاه خوارزمی اعلام شد
دانشگاه خوارزمی مهلت ثبت درخواست مرخصی بدون احتساب سنوات دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه را اعلام کرد. فرایند ثبت درخواست مرخصی بدون احتساب سنوات در سامانه سجاد انجام می‌شود. دانشجویان کارشناسی تا اواخر خرداد ماه و دانشجویان تحصیلات تکمیلی تا اواخر مردادماه ۹۹ فرصت دارند تا نسبت به درخواست مرخصی بدون احتساب سنوات خود اقدام کنند.

رکورد جهانی دانشگاه آزاد به همت واحدالکترونیکی ثبت شد
محمدرضا کشاورزی رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد حدود یک میلیون دانشجو دارد که در اقصی نقاط کشور پراکنده اند و در رشته‌های مختلف تحصیل می‌کنند که باید زیرساخت دروس نظری آن‌ها را راه می‌انداختیم تا کلاس‌ها برگزار می‌شد به لطف خدا و با کمک همکارانمان در آن شرایط سخت توانستیم در عرض یک هفته این کار را انجام دهیم و اکنون بیش از ۷۰۰ هزار دانشجو در دروس نظری در سامانه واحد الکترونیکی مشغول تحصیل هستند.  
۱۰ دانشگاه ایرانی در جمع برترین دانشگاه‌های موثر در سلامت و رفاه قرار گرفتند
رتبه بندی موثرترین دانشگاه‌های دنیا بر اساس اهداف سازمان ملل از سوی موسسه رتبه بندی تایمز منتشر شد و این فهرست شامل ۶۲۰ دانشگاه از ۸۰ کشور جهان است و ۱۰ دانشگاه ایرانی در جمع برترین دانشگاه‌های موثر در سلامت و رفاه قرار گرفتند.

بیش از هفتاد درصد تفاهم نامه‌های بین‌المللی دانشگاه علامه طباطبایی به مرحله اجرا در آمده‌اند
جلال دهقانی فیروز ابادی، استاد روابط بین الملل و معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی بیان کرد: بیش از هفتاد درصد تفاهم نامه‌های بین‌المللی این دانشگاه به مرحله اجرا در آمده‌اند که به گفته وزارت علوم، یک رکورد در میان تفاهمنامه‌های علمی امضا شده توسط دانشگاه‌های کشور است.

مرکز پژوهش‌های مجلس ملاحظات بازگشایی دانشگاه‌ها را ارائه کرد
مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با توجه به شیوع ویروس کرونا پیشنهاداتی برای ملاحظات سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ آموزش عالی کشور ارائه کرد. این گزارش آمادگی بیشتر دانشگاه‌ها جهت حفظ سلامتی دانشگاهیان در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ از یک سو و کمک به بهبود کیفیت آموزشی و برقراری عدالت آموزشی از سویی دیگر، ملزومات بازگشایی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی را مورد توجه قرار گرفته است.

زمان برگزاری دوره‌های آزمون تولیمو اعلام شد
سازمان سنجش آموزش کشور تاریخ و نحوه برگزاری آزمون (الکترونیکی) زبان انگلیسی پیشرفته (Tolimo:E-A ۲۰۲۰) دوره‌های ۱۴۳، ۱۴۴، ۱۴۵، ۱۴۶، ۱۴۷، ۱۴۸ و ۱۴۹ را اعلام کرد. داوطلبان متقاضی شرکت در آزمون زبان انگلیسی پیشرفته (تولیمو) می‌توانند در دوره‌های ۱۴۳ تا ۱۴۹ آزمون زبان انگلیسی پیشرفته (تولیمو) که به روش الکترونیکی منحصراً در شهر تهران برگزار می‌شود، شرکت کنند.
آزمون ورودی اختصاصی دکتری و ارشد سال ۹۹ دانشگاه معارف اسلامی
ثبت‌نام در آزمون ورودی اختصاصی دکتری سال ۹۹ دانشگاه معارف اسلامی تا ۱۰ خرداد ماه ۹۹ ادامه دارد و آزمون روز جمعه ۲۸ شهریورماه در شهر قم برگزار خواهد شد همچنین آزمون ورودی اختصاصی کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹ این دانشگاه با تأیید سازمان سنجش آموزش کشور، روز جمعه ۱۳ تیر ۱۳۹۹ برگزار می‌شود.

نتایج اولیه پذیرش بدون آزمون دوره کارشناسی ارشد دانشگاه تهران بروزرسانی شد
نتایج اولیه پذیرش بدون آزمون استعداد‌های درخشان در دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹دانشگاه تهران، بروزرسانی شد. پذیرش نهایی منوط به احراز کلیه شرایط مندرج در فراخوان و پس از تأیید سازمان سنجش آموزش کشور؛ در شهریور ماه ۱۳۹۹ از طریق وبگاه معاونت آموزشی دانشگاه تهران اعلام خواهد شد. اسامی نفرات ذخیره جایگزین و نتایج بعضی از دانشکده‌ها متعاقباً اعلام خواهند شد.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بازگشایی دانشگاه ها تولیمو کرونا دانشگاه مذاهب اسلامی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۵۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقلب در سرجلسه کنکور با کنترل فضای سایبری به صفر می‌رسد

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش ملی تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی آزمون سراسری ۱۴۰۳ امروز (پنج شنبه، ۳۰ اردیبهشت) با حضور مسئولان و کارشناسان سازمان سنجش آموزش کشور در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد،

علی اکبر فامیل کریمی، رئیس مرکز حراست وزارت علوم با اشاره به عملیات وعده صادق اظهار کرد: در مقابله و برخورد با دشمن هنر این است که بتوانی راهبرد دشمن را برهم بزنی و امروز با وجود قدرت‌های برتر جهانی این امر قابل تکرار نیست.

وی ادامه داد: بعضی موضوعات امنیت ملی از ابتدا مشخص است مانند موضوعاتی که در گرو سازمان‌های امنیتی و نظامی است و از ابتدا محرمانگی و طبقه بندی در آن لحاظ می‌شود و تعاریف و پیچیدگی‌های خاص خود را دارد. بخش دیگری از موضوعات امنیت ملی که در جامعه امروز رخ داده به صورت بالقوه می‌تواند امنیت ملی باشد و از ابتدا در ابن حوزه قرار نمی‌گیرد.

وی با ارائه مثالی گفت: موضوعاتی مثل امنیت غذایی، امنیت سایبری از این مقوله است که امروز در امنیت ملی مهم‌ترین حوزه امنیت غذایی و امنیت سایبری است.

 کریمی یاداور شد: یک موضوع سوم در حوزه امنیت ملی وجود دارد و آن مقوله‌ای مانند کنکور است که از ابتدا در حوزه امنیت ملی قرار ندارد و در ذهن و افکار عمومی نیز اینطور تلقی نمی‌شود، اما وقتی به کل فرایند دوباره نگاه می‌کنیم، می‌تواند در این حوزه قرار گیرد و خانواده‌ها بای اطمینان خاطر داشته باشند که امنیت کنکور حفظ می‌شود.

وی با اشاره به دستگاه‌های تصمیم‌گیر در حوزه کنکور گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی وظیفه رصد بر کنکور را برعهده دارد، شورای امنیت کشور (شاک) از نیرو‌های مختلف خود برای حفظ امنیت کنکور استفاده می‌کنند. همچنین در وزارت علوم یکی از مهم‌ترین فعالیت‌ها در طول سال آزمون سراسری است.

رئیس مرکز حراست وزارت علوم در ادامه به ۵ پروتکل (دستورالعمل) در برگزاری کنکور گفت: این پروتکل‌ها در فرایند یکساله اجرا می‌شوند و طبقه بندی در هر کدام از ان‌ها باید رعایت شود. پروتکل اول آزمون سازی است که ۲۴ محور برای آن تعریف شده و هر کدام شامل ده‌ها فعالیت است، پروتکل دون قرنطینه سوالات است که دقیق‌ترین فعالیت‌ها طی آن صورت می‌گیرد، پروتکل سوم چاپخانه تا مخزن نگهداری سوالات و پروتکل‌های چهارم و پنجم از مخزن‌های اصلی به فرعی و از فرعی به مخل سوالات است.

فامیل کریمی گلوگاه اصلی تقلب را فضای مجازی سر جلسه آزمون دانست و افزود: با کنترل فضای سایبری تقلب در این زمان به حداقل رسیده و ممکن است به صفر هم برسد.

وی در پایان تاکید کرد: سازوکار دقیق برگزاری کنکور با انحراف روبرو نمی‌شود ولی ممکن است ایراد‌های کوچکی رخ دهد و دشمن با اختلال در فضای روانی مردم اعتماد آنها را کاهش دهد.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • انتخاب رشته‌ آزمون دوره دكتری سال 1403 از اول اردیبهشت آغاز می‌شود
  • انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۳ از اول اردیبهشت آغاز می‌شود
  • تشریح اقدامات حفاظتی سازمان سنجش برای برگزاری کنکور
  • احتمال بازگشایی مدارس از شهریورماه/ طرح شناور شدن آغاز سال تحصیلی پیگیری می‌شود
  • تقلب در سرجلسه کنکور با کنترل فضای سایبری به صفر می‌رسد
  • سازمان سنجش آموزش کشور از وزارت علوم جدا می‌شود
  • وزیر آموزش و پرورش : پذیرش بدون آزمون قاریان و حافظان قرآن در دانشگاه فرهنگیان
  • فعالان قرآنی بدون آزمون دانشجو معلم می‌شوند
  • قاریان و حافظان قرآن بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • امروز آخرین زمان ثبت‌نام در نوبت دوم آزمون سراسری