Web Analytics Made Easy - Statcounter

ترامپ بار دیگر بر مصرف داروی هیدروکسی کلروکین برای مقابله با کرونا تاکید کرد.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا به نقل از پایگاه اینترنتی هیل، کیلی مک انانی، سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید دیروز پنجشنبه مدعی شد: «دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا پس از مصرف داروی هیدروکسی کلروکین احساس "عالی" دارد و اگر احساس کند در معرض ویروس کرونا قرار دارد، دوباره این دارو را مصرف می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

مک انانی به خبرنگاران گفت: «او احساس خوبی دارد. او بعد از گرفتن این رژیم احساس عالی می‌کند.»

وی اظهار داشت پیش از این با ترامپ صحبت کرده و ترامپ به او گفته در صورتی که احساس کند در معرض بیماری است دوباره آن را مصرف خواهد کرد.

هفته گذشته ترامپ فاش کرد که با وجود شک و تردید در مورد اثربخشی داروی هیدورکسی کلروکین در معالجه بیماری کووید-۱۹ آن را یک اقدام پیشگیرانه در نظر گرفته است.

هیدروکسی کلروکین در معالجه بیماران مبتلا به کووید -۱۹ اثبات نشده است و سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) به دلیل خطر مشکلات ریتم قلبی نسبت به استفاده از آن در خارج از بیمارستان یا آزمایشات بالینی هشدار داده است. این دارو برای معالجه بیماران مبتلا به مالاریا و لوپوس مورد استفاده قرار گرفته است.

ترامپ و برخی متحدانش این دارو [برای درمان کرونا] را یک «معجره درمانی» خواندند. حتی ترامپ گفته بود خودش نیز این دارو را برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری ویروسی مصرف کرده است. این در حالی است که سازمان غذا و داروی سازمان ملل ماه گذشته هشدار داده بود که این دارو فقط باید در محیط‌های بیمارستانی استفاده شود و استفاده سرخود از این دارو عوارض جدی از جمله مشکلات قلبی به دنبال دارد.

رئیس‌جمهور آمریکا هفته گذشته در پاسخ به این پرسش که طبق چه شواهدی مصرف داروی هیدروکسی کلروکین را برای درمان کرونا پیشنهاد کرده است، گفت که تماسی با او گرفته شده و به گفته شده که نتیجه آن مثبت بوده است و تنها نتیجه منفی آن را تحقیقات وابسته به بیمارستان‌های وزارت امور کهنه سربازان اعلام کرده اند.

ویروس کرونا تاکنون بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر را در آمریکا مبتلا کرده است که از این میان ۱۰۳ هزار نفر جان باخته اند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کاخ سفید ترامپ ویروس کرونا مقابله با کرونا داروی کرونا آمريكا هیدروکسی کلروکین هیدروکسی کلروکین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۵۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲

رئیس اداره پایش و تامین زنجیره تامین داروی سازمان غذا و دارو گفت: متفورمین مصرفی بیماران مبتلا به دیابت با بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون عدد فروش، پرمصرف‌ترین داروی کشور در سال گذشته بود.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدحسین متولی با بیان این مطلب اظهار کرد: پرفروش‌ترین داروها از لحاظ تعدادی در سال گذشته به ترتیب متفورمین با ۲ میلیارد و ۲۰۹میلیون عدد، ادالت‌کلد با یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و ۷۶۳ میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون عدد، فاموتیدین با یک میلیارد و ۲۳۱ میلیون عدد بوده است.

وی افزود: داروهایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم فروش قرار دارند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو، پرمصرف‌ترین داروهای تامینی سال ۱۴۰۲ از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، ادالت کلد، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده‌اند.

متولی خاطرنشان کرد: داروهای ذکر شده ۱۰ درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • «متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • آمارهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد
  • هموفیلی ها دارو ندارند؛ خطر معلولیت با درمانی غیر علمی‌