Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه از راه‌اندازی ۲ مرکز آزمایش سلولی مولکولی در بیمارستان‌های نیروی زمینی سپاه خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، سردار علی اکبر پورجمشیدیان درباره اقدامات تجهیزاتی، لجستیکی و پزشکی نیروی زمینی سپاه برای مقابله با ویروس کرونا اظهار کرد: در خصوص اختصاص تجهیزات به بیمارستان‌های نیرو‌های مسلح، وزارت بهداشت و درمان، وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، بیمارستان‌های نظامی دست به دست هم دادند تا تجهیزات و ادوات لازم برای مقابله با ویروس کرونا تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نیروی زمینی سپاه نیز همپای سایر نیرو‌های مسلح بیمارستان‌های نظامی خود را از طریق معاونت بهداری رزمی و بخش مدیریت دارو و تجهیزات پزشکی این معاونت تجهیز کرد.

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه  با بیان اهمیت و نقش تجهیزات پزشکی برای مقابله با ویروس کرونا اضافه کرد: معاونت بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه با همه توان از نظر دارو، تجهیزات حفاظتی و تخت‌های بیمارستانی، آی سی یو و ونتیلاتور 12 بیمارستان نیروی زمینی سپاه را تجهیز کرد؛ ما تا قبل از شیوع ویروس کرونا در کشور سه مرکز آزمایش سلولی مولکولی و پی سی آر آزمایشگاهی داشتیم که با شیوع این ویروس در کشور تعداد مراکز آزمایش سلولی مولکولی ما به پنج عدد افزایش یافت.

پورجمشیدیان یادآور شد: از زمان آغاز شیوع ویروس کرونا در کشور ما برنامه‌ریزی و کار گسترده‌ای در زمینه مقابله با ویروس کرونا در بیمارستان‌های نظامی پیش بینی کردیم و با گسترش شیوع ویروس کرونا اقدامات لازم برای تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی سپاه به تجهیزاتی که نیازمند مقابله با ویروس کروناست، انجام شد. برای مثال ابلاغ کردیم که همه بیمارستان‌های نیروی زمینی سپاه موظف هستند تا 10 تخت آی سی یو به صورت جداگانه برای مقابله با ویروس کرونا اختصاص بدهند.

وی با بیان ساز و کار تهیه تجهیزات بیمارستانی نیروی زمینی سپاه تأکید کرد: البته در این پروسه تلاش‌های فرمانده بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه که در وزارت بهداشت مأمور بود، خیلی موثر واقع شد چون توانستیم به کمک وزارت بهداشت دستگاه‌های کمک تنفسی را برای بیمارستان‌های نیروی زمینی سپاه تهیه کنیم.

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه  با بیان اینکه یکی از بیمارستان‌های بسیار خوبی که نیروی زمینی سپاه برای مقابله با ویروس کرونا تجهیز کرده بیمارستان شهید صدوقی نیروی زمینی سپاه است که هم اکنون 30 تخت آی سیو را برای مقابله با ویروس کرونا در اختیار دارد،‌ گفت: قرار است تعداد تخت‌های icu بیمارستان شهید صدوقی یزد از 30 تخت به 45 تخت افزایش پیدا کند؛ بر این اساس هفته گذشته تجهیزات راهبردی ازجمله ونتیلاتور و تخت‌های آی سی یو را دریافت کردیم و 15 مانیتور هم تا هفته آینده دریافت خواهیم کرد تا بیمارستان شهید صدوقی با 45 تخت آی سی یو برای مقابله با ویروس کرونا آماده‌تر و قدرتمند‌تر شود.

پورجمشیدیان گفت: البته این بیمارستان جزو بیمارستان‌هایی است که بسیار پیشرفته است و همه امکانات یک بیمارستان شهری را دارد به همین علت می‌توانیم با یک دستگاه اکسیژن‌ساز پرتابل که برای این مجموعه در نظر گرفته‌ایم روزانه تا 400 نفر را همزمان برای مقابله با کرونا معاینه و حتی بستری کرده و بتوانند دوران نقاهت را در این بیمارستان بگذارنند.

انتهای پیام/4079/

منبع: آنا

کلیدواژه: سپاه پاسداران نیروی زمینی سپاه سردار پورجمشیدیان بیمارستان های نیروی زمینی سپاه برای مقابله با ویروس کرونا ویروس کرونا آی سی یو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۵۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آن‌ها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند استخدام شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آن‌ها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده اند.

وی از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و ... در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن‌ها در مجلس بتوان اقدمات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، گفت: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آن‌ها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چندسال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

وی تصریح کرد: اکنون ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از همکاران پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول به خدمت هستند، و نسبت پرستار به تخت، ۹ دهم و نسبت گروه پرستاری به تخت، ۱.۲ است که امیدواریم با افزایش جذب و تربیت نیروی انسانی، فاصله ۱.۲ تا ۱.۸ در سال‌های آتی برطرف شود.

عبادی اظهار داشت: از اقدامات خوب دولت سیزدهم اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است، زیرا این قانون پس از ۱۵ سال مسکوت ماندن و در دوره طرح تحول سلامت که زمان طلایی اجرای این طرح بود و اتفاقاً برخی افراد که امروز منتقد اجرای این طرح هستند در آن دوران مسوولیت داشتند، می‌توانست اجرایی شود، اما نشد.

وی افزود: ارزش نسبی خدمات پرستاری در بخش‌هایی که سختی کار بیشتر است، بالاتر است. در سال جاری، مثلا در بخش‌های عمومی و داخلی جراحی ارزش نسبی معادل ۸ کا و در بخش‌های مراقبت‌های ویژه تا ۳۳.۴ کا هم افزایش پیدا می‌کند. البته، چون تعداد بیماران بخش‌های عمومی نسبت به بخش‌های ویژه بیشتر است، نوعی تعادل در پرداختی‌ها صورت می‌گیرد؛ در آیین نامه هم پیش بینی شده که نباید بین همکاران پرستار هم رده تفاوت کارانه بیشتر از ۲.۵ برابر باشد.

دیگر خبرها

  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال
  • گروه‌های فلسطینی: آماده مقابله با هر تجاوزی به رفح هستیم
  • استخدام نیروی زمینی ارتش
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • افتتاح مرکز تداوم عقیدتی امام خامنه قرارگاه منطقه‌ای کربلا نیروی زمینی سپاه
  • جزئیات دیدار فرمانده سپاه تهران بزرگ با فرمانده نیروی زمینی ارتش +عکس
  • دیدار فرمانده سپاه تهران بزرگ با فرمانده نیروی زمینی ارتش
  • تاکید فرماندهان سپاه تهران و نیروی زمینی ارتش بر تعامل در عرصه‌های مختلف