Web Analytics Made Easy - Statcounter

تازه‌ترین آمار‌ها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید، عامل بیماری کووید ۱۹ به ۳۶۲ هزار و ۸۱ نفر رسیده و تاکنون ابتلای پنج میلیون و ۹۰۹ هزار و سه نفر نیز به این بیماری تأیید شده است.

همچنین بنابر تازه‌ترین آمار‌ها بیش از دو میلیون و ۵۸۱ هزار و ۹۵۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون در چندین کشور درگیر با بیماری کووید ۱۹ محدودیت‌های اعمال شده برای کنترل شیوع این بیماری برداشته شده و علاوه بر بازگشایی کسب و کارها، امکان سفر و تردد برای افراد فراهم شده است.

آمریکا همچنان در صدر فهرست کشور‌های درگیر با بیماری کووید ۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است. شمار قربانیان این کشور از ۱۰۳ هزار نفر عبور کرده است. هم‌چنین برزیل و روسیه به لحاظ تعداد مبتلایان در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفته و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده است.

ترکیه نیز با افزایش شمار مبتلایان جدید در جایگاه دهم فهرست جهانی مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ قرار گرفته است.

بنابرگزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشور‌هایی که بنابر گزارش‌های رسمی بالاترین آمار‌ها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

۱. ایالات متحده یک میلیون و ۷۶۸ هزار و ۴۶۱ مبتلا، ۱۰۳ هزار و ۳۳۰ قربانی

۲. برزیل ۴۳۸ هزار و ۸۱۲ مبتلا، ۲۶ هزار و ۷۶۴ قربانی

۳. روسیه ۳۷۹ هزار و ۵۱ مبتلا، ۴۱۴۲ قربانی

۴. اسپانیا ۲۸۴ هزار و ۹۸۶ مبتلا، ۲۷ هزار و ۱۱۹ قربانی

۵. انگلیس ۲۶۹ هزار و ۱۲۷ مبتلا، ۳۷ هزار و ۸۳۷ قربانی

۶. ایتالیا ۲۳۱ هزار و ۷۳۲ مبتلا، ۳۳ هزار و ۱۴۲ قربانی

۷. فرانسه ۱۸۶ هزار و ۲۳۸ مبتلا، ۲۸ هزار و ۶۶۲ قربانی

۸. آلمان ۱۸۲ هزار و ۴۵۲ مبتلا، ۸۵۷۰ قربانی

۹. هند ۱۶۵ هزار و ۷۹۹ مبتلا، ۴۷۱۱ قربانی

۱۰. ترکیه ۱۶۰ هزار و ۹۷۹ مبتلا، ۴۴۶۱ قربانی

همچنین ایران با ۱۴۳ هزار و ۸۴۹ مبتلا و ۷۶۲۷ قربانی پس از ترکیه در جایگاه یازدهم فهرست کشور‌های درگیر کووید ۱۹قرار گرفته است.

پس از آن کشور‌های پرو با ۱۴۱ هزار و ۷۷۹ مبتلا، کانادا با ۸۸ هزار و ۵۱۲ مبتلا، شیلی با ۸۶ هزار و ۹۴۳ مبتلا، چین با ۸۲ هزار و ۹۹۵ مبتلا، مکزیک با ۸۱ هزار و ۴۰۰ مبتلا، عربستان با ۸۰ هزار و ۱۸۵، پاکستان با ۶۴ هزار و ۲۸ مبتلا، بلژیک با ۵۷ هزار و ۸۴۹ مبتلا و قطر با ۵۰ هزار و ۹۱۴ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا مبارزه با کرونا آمار کرونا بیماری کرونا ویروس کرونا در جهان پارسی خبر بیماری کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۶۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر سبک زندگی یکی از مهمترین عوامل کاهش موالید در کشور 

حمید چوبینه دبیر اجرایی بیست و سومین کنگره باروری و ناباروری ایران اظهار کرد: کنگره با این هدف که دستاورد‌های جدید علمی و مباحث روز دنیا را با محققان و پزشکان ایرنی به اشتراک بگذارد و برگزاری کنگره بهانه‌ای است که در یک زمان خاص و به صورت چند جانبه این اطلاعات به اشتراک گذاشته شود. در واقع هدف این است که تعاملات بین بخشی بین متخصصان و پزشکان را بیشتر گردد. همچنین این مباحث با مسولان حوزه بهداشت در میان گذاشته شده و موردبحث و تبادل نظر گذاشته شود.

او با اشاره به اینکه کنگره ناباروری با توجه به میانسالی جمعیت و آمار فرزندآوری بسیار اهمیت دارد ادامه می‌دهد: انجمن علمی و تخصصی ناباروری قدمت نزدیک به ۲۵ سال دارد و تلاش می‌کند که مشکلات در حوزه ناباروری را کاهش دهد و به همین منظور با انجمن‌های مختلف مانند جنین شناسی، اورولوژی و نازایی تعامل دارد.

چوبینه بر این باور است که خدمت به بیماران نابارور و جوان در شرایطی که با مشکل کاهش موالید روبرو هستیم بسیار اهمیت دارد چرا که بحران سالمندی موضوعی است که می‌تواند برای جامعه ما مشکل ساز باشد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه مقالات زیادی برای این کنگره از سوی پزشکان و متخصصان ارسال شده ادامه می‌دهد: متاسفانه ناباروری در کشور ما عوامل متعددی دارد تغییر سبک زنگی، مشکلات ژنتیکی و زندگی‌های مجردی از مهمترین عوامل آمار کاهش موالید به شمار می‌رود که برخی از آنها حتی در آمار‌های ناباروری به شمار نمی‌روند.

با توجه به اینکه امروزه آمار ازدواج نیز به شدت کاهش داشته و این موضوع یکی از اصلی‌ترین دلایل کاهش موالید به شمار می‌رود.

این متخصص بیولوژی تولید مثل با تاکید بر اینکه ژنتیک و عوامل محیطی هر دو در کاهش فرزند آوری تاثیر دارند ادامه می‌دهد: ما خانواده‌هایی را مشاهده می‌کنیم که در حسرت داشتن فرزند هستند، اما فرزند آوری برایشان مقدور نیست و ما هم در انجمن تلاشمان بر این است که مشکل این گروه از خانواده‌ها را با به روز کردن مباحث علمی و دانش درمان ناباروی برطرف کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد
  • تغییر سبک زندگی یکی از مهمترین عوامل کاهش موالید در کشور 
  • افزایش مبتلایان به سرطان در بلخ
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • هشدار متخصصان: آنفلوآنزا به احتمال زیاد در آینده نزدیک باعث ایجاد یک بیماری همه‌گیر جدید خواهد شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران