Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس شیوه نامه پرداخت تسهیلات ویژه بنگاه های به شدت آسیب دیده از ویروس کرونا ۱۳ رسته شغلی حائز شرایط دریافت کرونا باید دارای ۴ ضابطه باشند تا به آنها تسهیلات تعلق گیرد.

به گزارش خبرگزاری فارس به استناد تبصره ذیل ماده ۱۱ مصوبه شانزدهم ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و تصمیمات جلسه یکصد و سی دوم ستاد هماهنگی اقتصادی دولا مورخ ۱۳۹۹.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲.۲ و ابلاغیه شماره م۲۷۵۸. ۹۹ مورخ ۹۹.۲.۳ معاونت اقتصادی رئیس جمهور شیوه نامه اعطای تسهیلات به کسب و کارهای اقتصادی به شدت آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا ابلاغ شد.

در این شیوه نامه ضوابط برخوردهای کسب و کارها از تسهیلات به شرح ذیل است:

در ماده ۶ این شیوه نامه آمده است: واحدهای کسب و کاری که در قالب کارفرمایی و یا خویش فرمائید دارای لیست بیمه بوده و حائز شرایط زیر هستند، می توانند در سامانه کارا www.kars.mcls.ir ثبت نام نموده و صرفا برای یکبار و حداکثر تا پایان خرداد ماه سال ۱۳۹۹ مشمول دریافت تسهیلات پیش بینی شده در تصویب نامه شوند.

۱ . در سال گذشته فعال بوده و همچنان فعال می باشند.

۲. شاغلین هدف این تسهیلات در آنها از بیمه بیکاری بهره مند نشده باشند و پس از شیوع ویروس کرونا ۱۳۹۸.۱۲.۱ نیروی کار خود را تعدیل نکرده (براساس اطلاعات سازمان تامین اجتماعی) و یا نسبت به بازگشت و افزایش نیروی کار موجود براساس متوسط سه ماهه ابان، آذر و دی سال ۱۳۹۸ اقدام کرده باشند.

۳ . با نیروی شاغلد(براساس تعداد شاغلین متوسط سه ماهه ابان، اذر، و دی ۱۳۹۸) قرارداد کار در سال ۱۳۹۹ منعقد کرده و متعهد به حفظ آنها تا پایان سال ۱۳۹۹ شده است.

۴. تسهیلات موضوع تصویب نامه برای پرداخت دستمزد نیروی کار طی دوره سه ماه ابتدای سال ۱۳۹۹ و تامین بخشی از هزینه های عملیاتی واحد کسب و کار اختصاص می یابد و صرف آن در محبی غیر از موارد تعیین شده مجاز نمیاد.

تبصره یک: کسب و کارهای آسیب دیده تعطیل شده به دستور دولت تا فراهم شدن بازگشایی مجدد آنه از بند یک این ماده مستثنی بوده تا امکان پرداخت تسهیلات فراهم سود، بعد از فراهم شدن شرایط عادی به تشخیص کار گروه اعلام خواهد شد، بنگاه حمایت شده موظف به رعایت بندهای فوق خواهد بود و در غیر این صورت مطابق با ماده ۱۰ دستورالعمل عمل خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تسهیلات اصناف ویروس کرونا کرونا آسیب دیده شیوه نامه کسب و کار سال ۱۳۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۷۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سامانه جامع تجارت در اطلاعیه‌ای ضوابط جدید تأمین ارز از محل واردات در مقابل صادرات برخی کالاهای حوزه‌ی جهاد کشاورزی را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: تغییرات زیر در خصوص درخواست‌های تأمین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات خود و غیر» اعمال شده است:

مطابق سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی، واردات گروهی از کالاها صرفاً از محل صادرات گروه مشخصی از کالاها امکان پذیر است؛ به عنوان مثال واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها (مانند سیب) مجاز است؛ لذا در زمان ثبت درخواست تأمین ارز واردات موز، الزاماً باید کوتاژ صادراتی گروه مجاز ارائه شود، در غیر این صورت امکان تأمین ارز و پیشبرد فرآیند واردات وجود نخواهد داشت.

بنابراین کلیه درخواست‌های تأمین ارز از محل‌های «صادرات خود و صادرات دیگران» که مربوط به کالاهای حوزه جهاد کشاورزی باشند (سازمان مجوزدهنده ارزی «وزارت جهاد-تخصیص ارز» باشد) پس از ثبت، در وضعیت «منتظر استعلام مجوز» قرار گرفته و جهت استعلام مطابقت کالای ثبت سفارش با کالای صادراتی به وزارت جهاد کشاورزی ارسال می‌شود. پس از بررسی قواعد توسط وزارت‌خانه مذکور، در صورتی که کالاها منطبق باشد ادامه فرآیند طی شده و در غیر این صورت، درخواست به وضعیت «ردشده بر اساس ضوابط» تغییر یافته و خاتمه می‌یابد.

تذکر مهم: کلیه قواعد مربوط به انطباق گروه‌های کالاهایی، در مرحله تأمین ارز و پس از ثبت درخواست تأمین ارز صورت گرفته و در مراحل قبل (از جمله فرایندهای ثبت سفارش و تخصیص ارز) کنترلی بابت این موضوع صورت نمی‌گیرد. لذا ضروری است واردکنندگان کالاهای مذکور پیش از اقدام برای ثبت سفارش و خرید ارز حاصل از صادرات، از انطباق گروه کالایی پروانه صادراتی با کالای ثبت سفارش اطمینان حاصل کنند.

برای مشاهده فهرست کالاهای وارداتی و صادراتی که در حال حاضر مشمول تأمین ارز از محل واردات در صادرات اینجا کلیک کنید.

کد خبر 6086729 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد
  • ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • بانوان پلیس؛ مامن زنان آسیب دیده/ کسب ۴۰ مدال ورزشی
  • لوئیز انریکه: تاریخ پاری سن ژرمن را با فتح چهارگانه می‌نویسیم
  • ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • نجات مرد ۳۸ ساله آسیب دیده از ارتفاعات لیالستان