Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@11:38:12 GMT

احتمال وقوع موج دوم ابتلا به کرونا در ژاپن

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۰۸۱۳۱

احتمال وقوع موج دوم ابتلا به کرونا در ژاپن

به گزارش ایرنا از تلویزیون دولتی ژاپن، «کیتاهاشی کنجی»  روز جمعه هشدار داده است که این شرایط ممکن است بسیار وخیم تر شود.

او گفت که «اگر این وضعیت ادامه داشته باشد کیتاکیوشو ممکن است با موج بزرگ دوم مواجه شود امیدواریم همه متوجه باشند که احتمال دارد وضعیت بسیار سختی پیش رو داشته باشیم و برای خروج از این بحران واکنش قاطعی نشان دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

در این شهر به مدت سه هفته هیچ مورد جدیدی از ابتلا تأیید نشده بود اما در ۶ روز گذشته ۴۳ مورد جدید گزارش شده و در برخی از موارد مسئولان بهداشت قادر به ردیابی مسیر ابتلا نبوده اند.

همچنین روز پنجشنبه مواردی از ابتلا در یک بیمارستان در توکیو تأیید شد که احتمال دارد یک ابتلای جمعی باشد.

توکیو و چهار استان دیگر آخرین استان هایی بودند که وضعیت اضطراری در آنها پایان یافت دولت لغو وضعیت اضطراری در این استان ها را روز دوشنبه اعلام کرد.

تاکنون تست کرونای بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ نفر در ژاپن مثبت بوده و بیش از ۸۸۰ تن در اثر ابتلا به این ویروس جان باخته اند.

داده های گردآوری شده توسط دانشگاه جانز هاپکینز در آمریکا نشان می دهد که شمار موارد تایید شده ابتلا به ویروس کرونا در سراسر جهان از پنج میلیون و نهصد هزار نفر فراتر رفته است.

این دانشگاه می گوید که تا ساعت شش بعدازظهر روز پنجشنبه به وقت جهانی، تعداد کل مبتلایان به پنج میلیون و ۹۲۹ هزار و ۳۱۲ نفر رسیده است.

آمریکا با یک میلیون و ۷۰۸ هزار و ۷۲۶ مورد ابتلا در رأس این فهرست قرار دارد پس از آن برزیل با ۴۱۱ هزار و ۸۲۱ مورد، روسیه با ۳۷۹ هزار و ۵۱ مورد، بریتانیا با ۲۰۷ هزار و ۵۰۷ مورد، اسپانیا با ۲۳۷ هزار و ۹۰۶ مورد و ایتالیا با ۲۳۱ هزار و ۷۳۲ مورد قرار دارند.

تعداد کل مرگ و میر در سطح جهان در حدود ۳۵۷ هزار و ۷۸۱ مورد بوده است.

آمریکا با ۱۰۱ هزار و دو مورد مرگ بیشترین تعداد تلفات را داشته است و پس از آن بریتانیا با ۳۷ هزار و ۹۱۹ مورد، ایتالیا با ۳۳ هزار و ۱۴۲ مورد، فرانسه با ۲۸ هزار و ۵۹۹ مورد، اسپانیا با ۲۷ هزار و ۱۱۹ مورد و برزیل با ۲۵ هزار و ۵۹۸ مورد قرار دارند.

برچسب‌ها کرونا ژاپن پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ژاپن کرونا ژاپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۸۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌های ایمنی پزشکی قانونی به شهروندان هنگام صاعقه

مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان هنگام وقوع صاعقه توصیه هاییبه شهروندان اعلام کرد.

محمد مالمیردر این خصوص گفت: مسأله اصلی در هنگام بروز صاعقه این است که بدانیم در برابر این پدیده طبیعی و خطرات احتمالی آن چه کاری انجام دهیم؟ برای مثال هنگام بروز صاعقه اگر در نزدیکی پنجره بودید باید چه کاری انجام دهید؟ در گام نخست تمام پنجره‌های خانه و یا ساختاری که در آن پناه گرفته‌اید را به دقت ببندید. پس از آن فضاهای داخلی‌تر خانه را برای اقامت کوتاه مدت خود انتخاب کنید. اما چرا باید از نزدیک شدن به پنجره‌ها پرهیز کرد؟ جالب است بدانید که پنجره مسیری کاملاً مستقیم و در عین حال راحت را برای سفر صاعقه فراهم می‌آورد و احتمال خطر برای ساکنان افزایش خواهد یافت.

او تصریح کرد: اگر تحت هیچ شرایطی نمی‌توانید خود را به یک پناهگاه امن برسانید، باید به هر طریقی احتمال وقوع آسیب را از بین ببرید. صاعقه معمولاً در ارتفاعات بالا با نزدیک‌ترین جسم برخورد می‌کند، پس اگر ممکن است به سوی طبقات پایین‌تر حرکت کنید و تا جایی‌ که می‌توانید ارتفاع را کاهش دهید همچنین از حضور در فضاهای باز که اجسام بلندتر از شما در آن وجود ندارد، خودداری کنید، از جمله مهمترین این گروه محیط ها می‌توان به زمین فوتبال اشاره کرد، از قرارگیری در معرض اجسامی مانند درخت و یا تیرهای برق به شدت خودداری کنید.

مالمیر توصیه کرد که به وسایل محافظت نشده مانند قطعات آهن و تیرهای فلزی بلند نزدیک نشوید، دستگاه‌های الکتریکی همراه خود را خاموش کرده و از درختان تک و بلند، تپه‌ها، تیرک‌ها، سیم برق هوایی، فنس‌ها، لوله‌های فلزی آب، مناطق و علف‌زارهای مرطوب و جویبارها و مکان‌های پرآب و رودخانه‌ها دور شوید و از آنها فاصله بگیرید.

اوبا تأکید بر اینکه ایستادن زیر درخت روی تپه هنگام صاعقه خطرناک‌ترین اقدام است، مطرح کرد: اگر در فضایی باز هستید و احتمال وقوع صاعقه را می‌دهید، پناهگاه‌های امن منطقه را شناسایی کنید، در واقع آینده‌نگری اصلی مهم برای پیشگیری از آسیب‌های احتمالی صاعقه به شمار می‌رود.

مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان ادامه داد: همواره برای مقابله با شرایط بحرانی آماده باشید، یکی از جنبه‌های این آمادگی، در اختیار داشتن جعبه کمک‌های اولیه مجهز خواهد بود همچنین ممکن است طی وقوع صاعقه با قطع برق مواجه شوید از این رو بهتر است منابعی کمکی به همراه داشته باشید.

او اضافه کرد: برای آن که به یکی از مصدومان رعدوبرق کمک کنید، خود را در معرض خطر مستقیم قرار ندهید. بهتر است تا زمانی‌ که احتمال خطر جدی وجود دارد صبر کنید و یا مصدوم را به محلی ایمن انتقال دهید. جالب است بدانید که صاعقه ممکن است یک محل مشابه را چندین‌بار مورد اصابت قرار دهد.

مالمیر بیان کرد: چنانچه فردی دچار صاعقه‌زدگی شد، اطرافیان باید بلافاصله وضعیت علامت‌های حیاتی او را بررسی کنند و در صورتی که دچار ایست قلبی شده است، عملیات احیاء را انجام دهند، تماس با مراکز امدادی نیز برای انتقال سریع بیمار به بیمارستان باید انجام شود، زمان ایمن برای خروج از خانه، محل کار یا پناهگاه پس از فروکش کردن طوفان و رعدوبرق، نیم ساعت پس از شنیدن آخرین صدای رعد است.

او مطرح کرد: موضوع اصلی این است که عده زیادی از افرادی که دچار صاعقه‌زدگی می‌شوند، از این خطر جان سالم به درمی‌برند اما عده‌ای دیگر چندان خوش‌شانس نیستند و حتی پس از بازگشت به زندگی با احیای قلب امکان دارد در اثر هایپوکسی مغزی (دریافت کم اکسیژن به وسیله سلول‌های مغزی) یا خونریزی و ضایعه‌های متعدد شکمی جان خود را از دست دهند.

مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان با اشاره به مرگ چوپان ۱۹ ساله‌ای در صحرای روستای کرفس بر اثر برخورد صاعقه با وی گفت: براساس اظهارات همراهان، دیروز صاعقه از سر این جوان وارد شده و از پای چپش خارج شده و از ناحیه ورودی و خروجی دچار سوختگی شدید شده بود.

وی به آمار برق‌گرفتگی در سال ۱۴۰۲ و جان‌باختن ۱۸ مرد و دو زن و مقایسه آن با سال ۱۴۰۱ و مرگ ۹ مرد اشاره کرد و یادآور شد: متأسفانه شاهد افزایش چشمگیر آمار برق‌گرفتگی در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • احتمال وقوع تندر و آذرخش در تهران
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • احتمال وقوع سیل و آبگرفتگی در رفسنجان
  • احتمال وقوع سیل و آبگرفتگی معابر در رفسنجان
  • لزوم آمادگی برای وقوع سیل در استان سمنان
  • احتمال وقوع سیل و طغیان رودخانه‌های فصلی در کرمان
  • زمان صاعقه چگونه رفتار کنیم؟
  • توصیه‌های ایمنی پزشکی قانونی به شهروندان هنگام صاعقه