Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@22:24:34 GMT

دولت به معیشت و فرهنگ عمومی کشور توجه کند

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۰۹۱۵۰

دولت به معیشت و فرهنگ عمومی کشور توجه کند

ایسنا/گیلان امام جمعه رشت، با بیان اینکه معیشت مردم در اولویت نخست است، اظهار کرد: گرانی ها مردم را آزار می دهد و تورم در حال افزایش است. بنابراین نمایندگان مجلس باید از دولت بخواهند به معیشت و فرهنگ عمومی کشور توجه کند.

آیت الله رسول فلاحتی در پیام جمعه که بدون مستمع در مصلی امام خمینی(ره) رشت برگزار شد، با اشاره به سبک زندگی اسلامی در آیات قرآن، اظهار کرد: توجه به استفاده از مواهبی که خداوند در اختیار انسان قرار داده، در سبک زندگی اسلامی بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر اجتناب از اسراف تاکید کرد و افزود: اسراف عمل ناشایستی محسوب می شود که خدا در آیات قرآن مردم را از پرهیز آن ترغیب کرده است.

امام جمعه رشت با بیان اینکه مردم اسراف کار از مواهب طبیعی و خدادادی درست استفاده نکرده و روی سعادت را نمی بینند، تصریح کرد: مردم جامعه ای که از مواهب خدادادی درست استفاده می کنند سعادتمند می شوند.

آیت الله فلاحتی، اسراف را به معنای خارج شدن از اعتدال در مصرف دانست و بیان کرد: اجتناب و پرهیز از اسراف موجب سعادت فرد و جامعه می شود.

وی اسراف را مایه هلاکت جامعه و فرد عنوان کرد و گفت: خدای متعال در قرآن می فرماید که انسان های اسراف کار اهل دوزخ هستند؛ ضمن اینکه اسراف کار فرعون صفت است.

نماینده ولی فقیه در گیلان با تاکید بر اعتدال در امور مختلف زندگی، خاطرنشان کرد: انسان در انفاق حق ندارد از مدار و مسیر اعتدال خارج شود؛ البته فرد تا زنده است باید انفاق کند، اما نباید اسراف داشته باشد.

آیت الله فلاحتی به علامت های انسان اسراف کار اشاره کرد و یادآور شد: کسی که به امور باطل افتخار می کند اسراف کار است، هزینه های اضافی در کارها اسراف محسوب می شود، اسراف کار رغبتی به انجام عمل خیر ندارد و همچنین اگر از کسی نفعی به فرد اسراف کار نرسد همیشه او را انکار می کند.

وی در ادامه با اشاره به ضرب و شتم سیاه پوست آمریکایی توسط پلیس این کشور، اظهار کرد: امروز دنیای بشر پر از ظلم و ستم است و آمریکا جنایت های بسیاری انجام داده که متاسفانه عده ای در داخل با آنها هم آوا می شوند.

امام جمعه رشت به اتمام فعالیت مجلس دهم و آغاز به کار مجلس یازدهم شورای اسلامی اشاره کرد و افزود: از تلاش نمایندگان مجلس دهم قدردانی می کنیم؛ البته از برخی مصوبات نمایندگان اعلام نگرانی کردیم، زیرا مقام معظم رهبری در این راستا فرمودند که از برخی مصوبات مجلس گذشته بوی غربی می آید؛ ضمن اینکه در مجلس گذشته به اولویت ها توجه نشد.

آیت الله فلاحتی با بیان سخنان امام خمینی(ره) در گشایش مجلس نخست پس از انقلاب، تصریح کرد: انتخاب نمایندگان برای مجلس به منظور پیاده کردن عدالت اسلامی در جامعه است.

وی خواستار توجه و در اولویت قرار دادن امور نیازمندان توسط نمایندگان مجلس شد و بیان کرد: ایستادگی در برابر قدرت های ظالم و استکباری باید از اولویت های نمایندگان مجلس یازدهم باشد، زیرا نرمش در مقابل قدرت های سلطه گر به غیر از ویرانگری دستاورد دیگری برای ملت ما ندارد.

نماینده ولی فقیه در گیلان بر استفاده از نظر کارشناسان در تصویب مصوبات توسط نمایندگان مجلس تاکید کرد و گفت: توجه به اصل ساده زیستی باید در اولویت برنامه های نمایندگان مجلس باشد و نباید به دنبال رفاه طلبی باشند.

آیت الله فلاحتی با بیان اینکه پست و مقام زودگذر است، خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس باید در نظر داشته باشند مدت چهار سال نمایندگی می گذرد ،بنابراین باید رفتار خود با جامعه را به صورت عادلانه تنظیم کنند.

وی ادامه داد: نمایندگان مجلس یازدهم باید به معیشت و فرهنگ مردم توجه ویژه داشته باشند، زیرا این دو بخش در جامعه مغفول مانده است.

امام جمعه رشت با تاکید بر اینکه کمیسیون فرهنگی مجلس باید مسائل فرهنگی جامعه را در اولویت قرار دهد، یادآور شد: رهبر معظم انقلاب نسبت به ناهنجاری های فرهنگی گلایه دارند؛ ضمن اینکه دشمن خیال می کند از هر فرصتی می تواند استفاده کند. البته مردم مومن و انقلابی اجازه نمی دهند آرمان های انقلاب و دفاع مقدس به فراموشی سپرده شود.

آیت الله فلاحتی به عملکرد ضعیف شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال های اخیر اشاره کرد و افزود: در زمان شیوع ویروس کرونا تنها یک مرتبه شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل جلسه داده است.

وی با بیان اینکه معیشت مردم در اولویت نخست است، اظهار کرد: گرانی ها مردم را آزار می دهد و تورم در حال افزایش است. بنابراین نمایندگان مجلس باید از دولت بخواهند به معیشت و فرهنگ عمومی کشور توجه کند.

نماینده ولی فقیه در گیلان به رزمایش مواسات در راستای کمک به نیازمندان جامعه اشاره کرد و گفت: رزمایش مواسات نشان داد که چه تعداد نیازمند در جامعه داریم.

آیت الله فلاحتی با اشاره به اینکه معیشت و فرهنگ عمومی اولویت جامعه است، تصریح کرد: مجلس یازدهم باید به دو اولویت مذکور توجه ویژه داشته باشد؛ ضمن اینکه دشمنان و طرفداران داخلی آنها بدانند رفتار آنها از چشم تیزبین صالحان و مومنان پوشیده نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی امام جمعه رشت معیشت مجلس شورای اسلامی معیشت و فرهنگ عمومی معیشت و فرهنگ نمایندگان مجلس امام جمعه رشت الله فلاحتی مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۹۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انس عمومی با ادبیات کهن پارسی؛ یکی از مسیر‌های حفظ حافظه‌ی فرهنگی جامعه

سید مجید امامی، معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر شورای فرهنگ عمومی درمورد تصویب برنامه ملی انس عمومی با ادبیات کهن پارسی در شورای فرهنگ عمومی بیان کرد: انس عمومی با ادبیات کهن پارسی، یکی از مسیر‌های جدی حفظ حافظه‌ی فرهنگی جامعه ما و افزایش اتصال آن با مخازن معرفتی و هویتی است و از طرف دیگر، نشاط انسجام، ادب و هویتی که خود ادبیات پارسی می‌تواند در زندگی روزمره ایجاد کند کمتر مورد توجه بوده است.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: به نظرم می‌آید خاطره و حافظه ما از زبان پارسی غیر از ارتباط ادبیات کهن پارسی است که در کتاب‌های درسی وجود دارند و متأسفانه، با رویکرد ترجمه کار می‌شوند؛ به طوری که انگار اشعار به زبان مغولی هستند و زبان ما تا حدی با آن زبان فاصله گرفته است که بچه‌ها ترجمه آن را کلمه به کلمه می‌نویسند و در واقع، بیشتر به سمت واژه سالاری رفته ایم. البته حفاظت زبان و لحن مدیران و مسئولان و مبلّغان از واژه‌ها بسیار مهم است تا جایی که طبق قانون، آن‌ها نباید از واژه‌های بیگانه استفاده کنند. 

امامی مطرح کرد: در موارد دیگر، گاهی بحث زبان گریبانگیر مردم شده است. مثلاً می‌توان به نامگذاری فرزندان اشاره کرد که روی آن هم کار می‌کنیم. اما چیزی که می‌تواند خاطره خوشی برجای بگذارد انس عمومی با زبان پارسی است. 

وقتی یک کودک یا نوجوانی مشاعره می‌کند و یا از ضرب المثل‌های پارسی استفاده می‌کنیم و داستان‌ها و مفاهیم موجود در نظم و نثر نظامی و سعدی و فردوسی و... را می‌خوانیم خیلی حال خوش و بهجت و معرفت ما افزایش پیدا می‌کند. 

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: در یکی دو سال گذشته بدنبال چنین مسیری بودیم. البته تقریباً الان آماده شده است و دستگاه‌های مختلف به ویژه نهاد‌هایی مثل آموزش و پرورش خودشان به صورت توافقی با هم، درمورد این برنامه پیشنهاداتی دارند و روی این موضوع کار می‌کنیم تا انس عمومی را افزایش دهیم و هدف گذاری ما واقعاً مهم است. چون مثلاً وقتی از مردم در یک پیمایش می‌پرسیم پنج شاعر ایرانی را پشت سر هم نام ببرند تعداد کمی می‌توانند این کار را انجام دهند؛ به طوری که شاید کمتر از ۳۰ درصد بتوانند نام پنج شاعر ایرانی را پشت سر هم نام ببرند. این در حالی است که وقتی انس با این شعرا به وجود بیاید علاوه بر شاعران معروف، نام دیگر شعرا را هم بیان می‌کنند و علتش این است که آثارشان را خوانده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • مسائل روز جامعه در تولید آثار هنری مورد توجه باشد
  • سخنگوی دولت: پس از بارش‌های اخیر بخشی از حقابه هیرمند آزادسازی شد / معیشت مردم و ایجاد رشد اقتصادی اولویت مذاکرات مشترک دولت و مجلس دوازدهم خواهد بود
  • فرهنگ زیست محیطی در جامعه ترویج شود / هیچ اقدامی بدون پیوست زیست محیطی معنا ندارد
  • نقدعلی، نماینده مجلس: نیروی انتظامی قبل از آنکه لایحه حجاب به سرمنزل مقصود برسد پیش‌دستی کرد؛ قدردان شماییم/ نمایندگان نسبت به معیشت این عزیزان اقدام کنند که هر روز شهدایی را تقدیم می‌کنند
  • آقای رئیسی! قرار نبود مشکل بورس و دلار یک هفته ای حل شود؟/مقاومت در برابر تغییر وزرای اقتصادی دولت به قیمت بدترشدن معیشت مردم
  • سوالات بسیج دانشجویی از نامزدهای انتخابات برای شناخت بیشتر
  • انس عمومی با ادبیات کهن پارسی؛ یکی از مسیر‌های حفظ حافظه‌ی فرهنگی جامعه
  • رئیسی: موضوع عفاف و حجاب تکلیفی شرعی، قانونی و سیاسی است/ از همه بخش‌های فرهنگی، اجتماعی، انتظامی و قضائی کشور عمل به وظایف محوله را مورد توجه قرار دهند/ انتظار متدینین و قانونمداران هم توجه به قانون و کرامت انسانی آحاد جامعه است
  • محمودوند، نماینده خرم‌آباد: آقایانی که حرف رهبر انقلاب در خصوص دختربچه‌های مظلوم و معصوم را قبول نداشتند، همه‌کاره انتخابات بودند! درد از این بزرگ‌تر؟
  • طرح پرسش‌هایی از نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس توسط دانشجویان دانشگاه تهران