Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس آخرین داده‌های مراکز ردیابی تانکرها نفتکش پتونیا حامل سوخت ایران نیز مانند دیگر نفتکش‌ها ساعاتی گذشته شامگاه جمعه در پالایشگاه ال پالیتو ونزوئلا پهلو گرفت و هم اکنون دو نفتکش ایرانی فورچون و پتونیا در این پالایشگاه مشغول تخلیه بار خود هستند. 

در کنار نفتکش‌های فورچون و پتونیا، دو نفتکش ایرانی فارست در بندر کاردون و نفتکش فاکسون در پالایشگاه گواراگوائو ونزوئلا پهلو گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پهلو گرفتن نفتکش‌های ایران در بنادر و پالایشگاه‌های ونزوئلا در حالی ادامه دارد که پیش از این دولت آمریکا برای از بین بردن اتحاد جدید اقتصادی میان تهران و کاراکاس تهدید به اقدام برای ممانعت از رسیدن این نفتکش‌ها به سواحل ونزوئلا کرده بود. 

با رسیدن نفتکش‌های ایران به ونزوئلا، مقام‌های دولتی و نظامی کاراکاس از همبستگی مردم ایران برای ارسال سوخت به این کشور را تشکر کرده و وعده ادامه روابط برادرانه میان دو کشور دادند. 

نیکولاس مادورو رییس جمهوری ونزوئلا ضمن به اشتراک گذاشتن تصاویری از نفتکش‌های ایرانی حامل سوخت ارسالی به این کشور و با هشتگ «ایران تشکر» در صفحه توئیترش نوشت: مصادف شدن پایان ماه رمضان و رسیدن نفتکش فورچون، نماد همبستگی جمهوری اسلامی ایران با ونزوئلاست؛ در روزگاری که حکومت ظلم با سواستفاده از قدرت به دنبال افزایش تسلط است، برادری جوامع آزاده تنها راه نجات ماست. 

وی، ایران و ونزوئلا را دارای «مردمانی انقلابی» نامید که «هرگز در برابر امپراتوری آمریکای شمالی به زانو در نخواهند آمد. 

دیوسدادو کابلو رییس مجلس ملی ونزوئلا که پس از نیکولاس مادورو قدرتمندترین مرد این کشور محسوب می‌شود، روز گذشته (پنجشنبه) با ورود نفتکش‌های ایران به سواحل ونزوئلا گفت که مردم تهران و کاراکاس مسیر آزادی را در پیش گرفته‌اند. 
کابلو در مصاحبه با تلویزیون ونزوئلا بر دوستی میان کاراکاس و تهران مبتنی بر روابط برادران تاکید کرد و گفت: این روابط محدود به حاکمان و رهبران دو کشور نیست و فراتر از روابط رییسان جمهوری است. 
رییس مجلس ونزوئلا با اشاره به تهدیدهای آمریکا علیه تهران و کاراکاس گفت: این مردم هستند که سرنوشت و مسیر خود را انتخاب می‌کنند، مردمی بوده‌اند که در مسیر انقلاب قرار گرفتند و متاسفانه با سختی‌هایی مواجه شدند تا این که به مسیر آزادی بازگشتند. 

کابلو با اشاره به دولت ترامپ گفت: مردم بدی در ایالات متحده زندگی نمی‌کنند. مورد بد آن است که حاکمان آنجا به فکر منافع شرکت‌ها هستند. 

طارق الایسامی وزیر نفت ونزوئلا نیز ضمن قدردانی از ایران برای ارسال سوخت به این کشور، نفتکش‌های ایران را «نماد برادری و همبستگی» توصیف کرد. 

الایسامی با حضور در پالایشگاه ال پالیتو در زمان ورود اولین نفتکش ایران به سواحل ونزوئلا گفت: شناور ایرانی «فورچون» را "نماد برادری و همبستگی" دانست و گفت: از اینکه در این شرایط می‌توانیم روی ایران حساب کنیم، خرسندیم. 

او که معاون رییس جمهوری ونزوئلا در امور اقتصادی نیز هست، با اشاره به تهدیدهای آمریکا برای اقدام علیه نفتکش‌های ایرانی تاکید کرد: ما به هیچ قدرت جهانی اجازه نمی‌دهیم که نقش اَبَرپلیس را بازی کند. 
 

برچسب‌ها تحریم دولت ترامپ نفت ونزوئلا پروندهٔ خبری اعزام پنج نفتکش ایرانی به ونزوئلا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تحریم دولت ترامپ نفت ونزوئلا تحریم دولت ترامپ نفت ونزوئلا نفتکش های ایران نفتکش ایران نفتکش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۱۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است

شهریار حیدری ؛ نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با پارس نیوز، اظهار داشت: پیمان بریکس، پیمان فرامنطقه‌ای است و جمع کشورهای عضو در این گروه صاحب قدرت‌های ژئوپلیتیک و اقتصادی هستند. آمریکا برای همه کشورهای قدرتمند در قاره‌های مختلف، در مواقعی از تهدیدات به عنوان یک ابزار برای تحریم، تنش و برخورد علیه کشورهای مختلف استفاده می‌کند.

وی با بیان اینکه کشورهای قدرتمند برای مقابله با تهدیدات آمریکا به سمت تشکیل پیمان‌های جدید می‌روند، ادامه داد: چندین پیمان از قبیل شانگهای، بریکس و .. شکل گرفته و در آینده نیز احتمال شکل گرفتن پیمان‌های کوچکتر نیز وجود دارد که هدف از تشکیل این پیمان‌ها ، جلوگیری از شکنندگی در مقابل تهدیدات آمریکا و غرب است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: با توجه به قرار داشتن کشور در شرایط تحریم، عضویت جمهوری اسلامی ایران در پیمان بریکس که با رایزنی دولت و وزارت خارجه انجام شد، دستاوردهایی از قبیل تولید قدرت جدید در منطقه، تقویت روابط اقتصادی، دور زدن تحریم‌ها و کمرنگ شدن  و جلوگیری از اثرات تحریم‌ها را به دنبال خواهد داشت.

حیدری در خصوص اثرگذاری تعاملات پارلمانی پیمان بریکس بر روابط دولت‌ها نیز بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره بر تقویت روابط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی با کشورهای مختلفی که حاضر به ارتباط دیپلماسی با کشورمان هستند، تأکید دارد. البته هرگونه پیوستن به پیمان‌های بین‌المللی، منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و همچنین توافق با کشورهای دیگر نیز نیازمند تأیید مجلس است.

دیگر خبرها

  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است
  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد
  • مبتکر روش‌های گوناگون فروش نفت در تحریم شده‌ایم
  • تحریم های جدید ضد ایرانی دولت بایدن
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد ایرانی را تحریم کرد
  • بایدن اثر تحریم های ضد ایرانی را خنثی می‌کند
  • مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذارد
  • تأکید قاطع «مادورو» بر مخالفت با قیمومیت آمریکا و تحریم‌های جدید
  • فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی
  • صادرات نفت ایران به چین چگونه می‌شود؟