Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرزاق داوود در پیامی توییتری نوشت: برای اولین بار به جای بنادر خارجی حمل و نقل به صورت محلی انجام می‌شود و کالا از گوادر با کامیون‌ها به افغانستان حمل و ارسال می‌شود و این امر باعث ایجاد اشتغال برای افراد محلی می‌شود. 

به نوشته مشاور عمران خان، در حال حاضر دستورالعمل‌هایی برای اختصاص همه مشاغل کار به جمعیت محلی تصویب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عبدالرزاق همچنین در توییت دیگر نوشت: کشتی باری (SIBULK TRADITION) در گوادر پهلو گرفته است و ۱۶ هزار تن نهاده کشاورزی " اوره " را برای انتقال به افغانستان حمل می‌کند. 

وب سایت خبری تریبیون نیز نوشت: وزارت بازرگانی پاکستان روز جمعه بندر گوادر را برای تجارت ترانزیت افغانستان عملیاتی کرد و این نخستین تجارت دریایی بین دو کشور است. 

مقامات وزارت بازرگانی پاکستان اعلام کردند که تجارت تحت توافق نامه تجارت ترانزیت افغانستان و پاکستان در سال ۲۰۱۰ (APTTA) آغاز شده است. 

در مهرماه سال گذشته همزمان با سفر عمران خان نخست‌وزیر پاکستان به چین دولت این کشور اعلام کرد: بندر "گوادر" در سواحل جنوبی این کشور به طور رسمی فعال شده و از این پس روند تازه‌ای از فعالیت‌های تجاری در منطقه‌ با این بندر آغاز می‌شود. 

طرح توسعه بندر گوادر با سرمایه‌گذاری مستقیم چینی‌ها و براساس برنامه سرمایه گذاری عظیم پکن در اسلام آباد تحت عنوان کریدور اقتصادی چین - پاکستان که به 'سی پک' معروف است، به اجرا درآمد. 

بندر گوادر در ایالت بلوچستان پاکستان و در ساحل دریای عرب قرار گرفته و طرح تاسیس این بندر عمیق نخستین بار در سال ۱۹۵۴ میلادی (۱۳۳۲ شمسی) مطرح شد. 

فاصله گوادر از بندر کراچی به عنوان بزرگترین شهر تجاری پاکستان ۵۳۳ کیلومتر و فاصله آن از مرز ایران نیز ۱۲۰ کیلومتر است. 

همچنین فاصله دریایی بندر گوادر از سواحل عمان حدود ۳۸۰ کیلومتر برآورد شده است. 

برچسب‌ها پاکستان بندرگوادر افغانستان عمران خان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پاکستان افغانستان عمران خان پاکستان افغانستان عمران خان بندر گوادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۱۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم نامه سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۸ میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی​

تین نیوز

یک فقره تفاهم نامه سرمایه گذاری به ارزش ۸ میلیون دلار در زمینه احداث و بهره برداری از مخازن نگهداری فرآورده های نفتی در قطعه زمینی به مساحت ۲ هکتار در منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی با سرمایه گذار خارجی به امضا رسید.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان، ابوطالب گرایلو مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اشاره به مزیت های منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی به لحاظ زیرساخت ها و روساخت های مهیا برای فعالیت های بازرگانی، کوتاهی مسافت با مرزهای ترانزیتی در غرب و شمال غرب کشور، استقبال روزافزون بازرگانان از مزیت های آن و استفاده کم نظیر سرمایه گذاران داخلی و خارجی جهت سرمایه گذاری در این منطقه ویژه بندری در چارچوب مقررات مربوطه بیان کرد: به دنبال رونق و رشد فعالیت های ترانزیتی طی چند سال اخیر، یک فقره تفاهم نامه سرمایه گذاری با یک شرکت فعال در این حوزه به ارزش ۸ میلیون دلار برای احداث و بهره برداری از مخازن نگهداری فرآورده های سبک و سنگین نفتی به امضا رسید.

گرایلو افزود: بر اساس این تفاهم نامه سرمایه گذار خارجی مخازن نگهداری فرآورده های نفتی سبک و سنگین به ظرفیت ۴۰ هزار متر مکعب با هدف فعالیت های ترانزیتی احداث می کند.

وی اظهار امیدواری کرد؛ انعقاد این تفاهم نامه سرمایه گذاری با شرکت بازرگانی خارجی بتواند سرآغازی برای تقویت فرایند فعالیت های ترانزیتی و حضور پررنگ تر سرمایه گذاران در زمینه توسعه فعالیت های لجستیکی و ایجاد زیرساخت های بندری در اراضی توسعه ای این بندر بزرگ تجاری بشود.

وی یادآور می شود؛ با اتخاذ تمهیدات مناسبت به منظور بهره گیری از مزیت های ترانزیتی در این مجتمع بزرگ بندری، ترانزیت کالا در سال گذشته به بیش از سه میلیون و ۷۲۷ هزار تن رسید که ۲۸۷ درصد رشد را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نشان می دهد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام امضا شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام خمینی
  • سرمایه‌گذاری هشت میلیون دلاری در بندر امام خمینی(ره)
  • انعقاد تفاهم نامه سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۸ میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی​
  • انعقاد تفاهم‌نامه هشت میلیون دلاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام (ره)
  • عبور سنگ ترانزیتی افغانستان به ترکیه از گمرک دوغارون
  • ماجرای رقابت پشت‌پرده ایران و پاکستان در بندر چابهار و گوادر!
  • مقدمات اعزام قطار ترانزیتی افغانستان به ترکیه انجام شد
  • وزرای نفت ایران و پاکستان دوطرف میز مذاکره تجارت گازی
  • تبادل تروریست‌ها در بندر گوادر