Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک پایگاه آمریکایی در گزارشی به بررسی سیاست دولت‌های آمریکا از زمان توقف آزمایش‌های اتمی این کشور پرداخته و می‌نویسد که این دولت‌ها با اتخاذ سیاستی ریاکارانه، هر یک به نوعی فضا را برای از سرگیری این آزمایش‌ها باز گذاشته اند. تاریخ انتشار: 04:00 - 10 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۴۱۴۹

خبرگزاری میزان – روزنامه «واشنگتن پست» اخیرا در گزارشی فاش کرد که دولت آمریکا انجام یک آزمایش اتمی را بررسی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، موضوع انجام یک آزمایش اتمی در جریان نشست آژانس‌های امنیتی آمریکا مطرح شده است.

این موضوع به عنوان گزینه‌ای در برابر ادعای تلاش روسیه و چین برای انجام آزمایش‌های اتمی آمریکا مطرح شده و این در حالی است که مقام‎های دولت آمریکا هیچ مدرکی بر این ادعای خود ارائه نداده‎اند.

پایگاه «امریکن کانزرویتیو» در گزارشی، موضع دولت‌های آمریکا در خصوص آزمایش‌های اتمی این کشور از زمان توقف این آزمایش‌ها در سال ۱۹۹۲ پرداخته است.

«اسکات ریتر»، افسر سابق اطلاعات تفنگداران دریایی و تحلیلگر آمریکایی در این مطلب به گزارش واشنگتن پست اشاره کرده و می‌نویسد: این آزمایش احتمالی علاوه بر این به عنوان ابزاری برای وارد کردن روسیه و چین به مذاکرات برای یافتن جایگزینی برای توافق میان آمریکا و روسیه که در ماه فوریه ۲۰۲۱ به پایان می‌رسد، پیشنهاد شده است.

این گزارش به نقل از «درایل کیمبال»، رییس انجمن کنترل تسلیحاتی آمریکا می گوید: دولت ترامپ درباره این موضوع اشتباه می‌کند که تهدید‌های هسته‌ای و از جمله آزمایش‌های هسته‌ای می‌توانند در اجبار کردن مخالفان موفق شوند؛ تاریخ نشان داده که این تفکر اشتباه است.

ریتر در ادامه ضمن اشاره به اتهامات ترامپ علیه چین و روسیه در زمینه تسلیحات اتمی، می‌نویسد: این ۲ کشور تمامی اتهامات را رد می‌کنند و آمریکا نیز برای ادعا‌های خود هیچگونه مدرکی ارائه نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: صدها بمب هسته‌ای که آمریکا بر سر مردم خودش ریخت

در ادامه این گزارش ضمن اشاره به پایان آزمایش‌های اتمی آمریکا در سال ۱۹۹۲، آمده است: آمریکا از سال ۱۹۹۲ به بعد هیچ آزمایش اتمی انجام نداده است؛ از آن زمان به بعد سیاست‌های دولت‌های بعدی به دنبال این بوده که همچنان احتمال از سرگیری آزمایش‌های هسته‌ای را باز نگه دارند؛ شاید ماهیت دوگانه این سیاست را در نامه «کاندولیزا رایس»، وزیر خارجه وقت دولت «جرج بوش» در سال ۲۰۰۷ مبنی بر دنبال کردن سیاست ادامه آزمایش‌های اتمی بتوان دید.

در ادامه این گزارش به سیاست‌های دولت «باراک اوباما»، نیز اشاره شده و آمده است که وی از سیاست توسعه زرادخانه هسته‌ای آمریکا حمایت کرده است.

نگاهی به آزمایش‌های اتمی که از سوی واشنگتن تا پیش از سال ۱۹۹۲ انجام داده، نشان می‌دهد که ادعا‌های این کشور در زمینه کنترل تسلیحات و عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای کاملا بی اساس بوده و واشنگتن طی دهه‌های اخیر بدون توجه به قوانین بین المللی، برنامه تسلیحات هسته‌ای خود را پیش برده است.

آمریکا بین سال‌های ۱۹۴۵ تا ۱۹۹۲، ۱۰۳۲ آزمایش هسته‌ای انجام داده که این آزمایش‌ها نه تنها جان بسیاری از افراد را گرفته بلکه اثرات ناشی از آنها تاکنون نیز باقی مانده است؛ برخی از مناطقی که این آزمایش‌های هسته‌ای در آنها صورت گرفته پس از گذشت چند دهه همچنان غیر قابل سکونت هستند.

سازمان کنترل تسلیحات گزارشی منتشر کرده که نشان می‌دهد آمریکا ۱۰۳۲ آزمایش هسته‌ای را انجام داده است.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آزمایش هسته ای آمریکا دونالد ترامپ آزمایش های اتمی آزمایش ها هسته ای سال ۱۹۹۲ دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۱۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه پیش نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته ای در فضا را وتو کرد

روسیه پیش‌نویس قطعنامه تحت حمایت آمریکا و ژاپن که خواستار عدم توسعه تسلیحات هسته‌ای جهت استقرار در فضا می‌شد را وتو کرد.

به گزارش ایسنا، سیزده عضو شورای امنیت به این پیش‌نویس رای مثبت داده و چین تنها کشوری بود که به آن رای ممتنع داده بود.

پیش از به رای گذاشته شدن این پیش‌نویس، چین و روسیه خواستار اعمال اصلاحاتی در آن شده بودند که خواستار ممنوعیت قرارگیری هرگونه سلاحی در فضا می‌شد.

این اصلاحیه با هفت رای موافق، هفت رای مخالف و یک رای ممتنع نتوانست به تصویب برسد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: کنترل تسلیحات هسته‌ای آمریکا از دست ترامپ خارج می‌شود پشت پرده وتوی روسیه / آمریکا: ببینید، روسیه حامی دیکتاتوری است!

دیگر خبرها

  • روسیه پیش نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته ای در فضا را وتو کرد
  • رمزگشایی از سیگنال‌های برجامی آمریکایی‌ها پس از عملیات وعده صادق/ آیا ایران به دنبال تغییر در دکترین ساختن بمب اتمی است؟
  • ادعای گروسی درباره فاصله ایران تا دستیابی به یک بمب اتمی | حمله به تاسیسات هسته‌ای امری، مطلقا، ممنوع است
  • بایدن سیاست دودولتی را کنار گذاشت/ آمریکا در قبال فلسطین بر خلاف منافع ملی خود عمل کرد
  • گروسی: به زودی به ایران سفر می‌کنم
  • مقام اوکراینی: ایرانی‌‌ها از ما درس بگیرند و اشتباه‌مان را تکرار نکنند!
  • زاخارووا از لهستان به دلیل استقرار تسلیحات هسته‌ای انتقاد کرد
  • روسیه: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان را هدف قرار خواهیم داد
  • سیاست بایدن در قبال فلسطین می‌تواند به شکست وی در انتخابات منجر شود
  • لاوروف: غرب در آستانه یک درگیری هسته‌ای است