Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- ملی‌پوش سابر گفت: خیلی اتفاقی و بنا به توصیه دایی‌ام وارد رشته شمشیربازی شدم. تاریخ انتشار: 06:30 - 10 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۴۵۶۲

محمد فتوحی در گفت‌وگو با میزان، در مورد شرایط تمرینی خود اظهار داشت: طبق برنامه‌ای که کادرفنی تیم ملی به ما داده تمریناتمان را پیگیری می‌کنیم. من به همراه سایر ملی‌پوشان منتظریم به ما ابلاغ کنند از چه زمانی می‌توانیم در اردوهای تیم ملی حضور پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره حضورش در رشته شمشیربازی افزود: از آنجایی که دایی من همزمان ریاست هیئت جودو و شمشیربازی استان یزد را بر عهده داشت در سن یازده سالگی برای گذراندن اوقات فراغتم در تابستان بنا به توصیه‌های او در کلاس‌های شمشیربازی ثبت‌نام کردم و با وجود اینکه خانواده خودم ورزشی نبودند و علاقه‌ای هم به حضور در ورزش نداشتم، اما دست تقدیر من را وادار کرد تا کم کم به این رشته علاقه‌مند شوم و اکنون هم از این انتخابم خیلی خوشحال هستم.

*بدون توجه به حواشی مسیر خودم را می‌روم

ملی‌پوش سابر گفت: من پله پله از سال ۸۴ و از رده سنی نوجوانان تاکنون عضو ثابت تیم‌های ملی بوده‌ام. چارچوب، مسیر و هدفی برای خودم ترسیم کرده و تلاش کرده‌ام بدون توجه به حواشی تا جایی‌که در توانم باشد برای سربلندی کشورم تلاش کنم و مفید واقع شوم. به نظرم سال ۹۸ بهترین سال ورزشی‌ام بود به نحوی که علاوه بر کسب سهمیه المپیک به مدال‌های خوبی هم در عرصه مسابقات برون‌مرزی دست پیدا کردیم. در زندگی و ورزش فقط مسیر خودم را می‌روم و با کسی کاری ندارم. برای رسیدن به آینده‌ای که برای خودم ترسیم کرده‌ام، تمرین کنم تا به دنبال بهترین نتیجه باشم.

فتوحی در رابطه با اینکه از طرف مسئولان شهرش حمایت می‌شود یا خیر، توضیح داد: من نخستین ورزشکار استان یزد هستم که موفق به کسب سهمیه المپیک شده‌ام، اما این احساس را دارم که این مسئله برای مسئولان شهرم اهمیت چندانی ندارد. تمام دغدغه من تا سال گذشته این بود بتوانم سهمیه المپیک را بگیرم که خوشبختانه به لطف خدا و همچنین کمک هم تیمی‌هایم توانستیم این امر را میسر کنیم.

*از کار کردن زیر نظر فخری افتخار می‌کنم

وی تصریح کرد: در شرایطی که اکنون مسئولان شهرم می‌توانند به من کمک کنند تا بدون مشکلی به موفقیتم در این عرصه ادامه دهم، اما فعلاً که هیچ گامی از طرف آنها برایم برداشته نشده است. تمام حمایت‌ها نباید مالی باشد بلکه از راه‌های دیگر هم می‌توان ورزشکاران را حمایت کرد. اینطور نباشد هنگامی که مدال المپیک گرفتم تازه مسئولان شهرم یادشان بیفتد تا من را کمک کنند.

فتوحی در مورد کار کردن زیر نظر پیمان فخری گفت: در این سال‌ها با مربیان مختلفی کار کرده‌ام، اما تنها کسی که کمک کرد تا پله‌های ترقی را طی کنیم پیمان فخری بود که واقعاً از جنبه‌های مختلفی کمک کرد تا مسیر پیشرفت سابر بهتر دنبال شود. شمشیربازی مثل فوتبال نیست که سالیانه بتوان بهترین مربی را انتخاب کرد، اما همین که او توانسته تیم ملی را از رده ۲۲ جهان به جمع هشت تیم برتر دنیا بیاورد نشان از عملکرد بی نظیرش دارد؛ واقعاً از کار کردن زیر نظر او افتخار می‌کنم. بیشتر بخوانید: رهبری: اصراری برای زود آغاز شدن اردوی تیم ملی نداریم/ باید تیم‌های خوب به لیگ شمشیربازی ورود کنند

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شمشیربازی محمد فتوحی سابر شمشیربازی پیمان فخری تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۱۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی از گنجینه ای قدیمی با ۱۸ میلیون عکسِ خاطره ساز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ استاد و پیشکسوت عکاسی ایران با بیان اینکه در اوایل دهه ۱۳۰۰ در یک خانواده مذهبی و در نمین اردبیل دیده به جهان گشود گفت: از همان دوران کودکی علاقه زیادی به دیدن جذابیت‌ها و زیبایی‌ها خلقت داشتم و همیشه دوست داشتم آنها را در ذهن خودم نگه دارم.

سید عبدالله هاشمی نمینی افزود: علاقه به زیبایی‌های طبعیت مرا به این واداشت که در دوران نوجوانی هر طور شده آنها را به ثبت برسانم و این شد که در همان دوران از پدرم خواستم تا یک دوربین عکاسی برای من تهیه کند.
                                     کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وی با بیان اینکه خیلی به ورزش علاقه داشتم و حتی در ورزش و به خصوص رشته فوتبال بازی می‌کردم گفت: تصمیم گرفتم در حرفه جذاب و زیبای عکاسی در حوزه ورزش به صورت تخصصی فعالیت کنم.

سید عبدالله هاشمی افزود: ورزش زیبایی‌ها و صحنه‌های جذاب و به یاد ماندنی زیادی داشته و دارد و این شد که علاقه‌مند این حوزه در دنیای حرفه‌ای و شغلی خودم شدم.

استاد هاشمی گفت: اکنون بیش از ۹۰ سال سن دارم و در دوران ۷۰ ساله فعالیت خود توانسته ام بیش از ۱۸ میلیون عکس را در حوزه‌های مختلف به خصوص ورزش ثبت و به یادگار بگذارم.


پیشکسوت عکاسی ایران افزود: از این ۱۸ میلیون عکس بخشی از آن را به مردم داده ام، بخشی از آن در اختیار خودم قرار دارد و بخشی هم در موزه‌ای که در ورزشگاه نقش جهان به نام بنده اختصاص پیدا کرده قرار دارد که مردم و به خصوص نسل جدید می‌توانند از آن دیدن کنند.

استاد عبدالله هاشمی و با بیان اینکه در ۷۰ سال تلاش برای ثبت تاریخ و زیبایی‌های ورزش از ۳۰ دوربین در دوره‌های مختلف استفاده کرده ام و در این بین برای تولید و آماده سازی این عکس‌ها هم از وسایل مخصوص عکاسی همواره به صورت خصوصی خودم تهیه و خریداری کرده ام که حالا شاید آنها از رده خارج شده اند ولی در این موزه دیدن آنها جذابیت زیادی دارد چراکه برخی از آنها شاید نزدیک یک قرن قدمت دارند.

 

دیگر خبرها

  • کری ستاره سیتی: چهارمین قهرمانی متوالی را می‌خواهیم
  • آدینه با داستان/ مرد خیلی پیر با بال‌های خیلی بزرگ
  • اعلام رای کمیته انضباطی درباره شکایت ذوب آهن از پرسپولیس
  • روایتی از گنجینه ای قدیمی با ۱۸ میلیون عکسِ خاطره ساز
  • آیا بازیکنی که روی او خطا شده باید ضربه پنالتی را بزند؟
  • خودم را محدود به هیچ عرصه‌ای نمی‌کنم!/ علاقه‌مند به مسائل سیاسی روز هستم
  • آغاز به کار فخری با تیم ملی اسلحه سابر در مسابقات قهرمانی آسیا
  • گفت‌وگو با جوان‌ترین قاضی زن/ آقای قاضی خطابم می‌کنند!
  • تلاشی ۷۰ ساله برای ثبت خاطرات + فیلم
  • در زمان اشتباه سرمربی پرسپولیس شدم!