Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر قربانی مدرس، آهنگساز و رهبر ارکستر سازهای ملی که طی سال‌های گذشته فعالیت‌هایی متعددی را با استادان موسیقی کشورمان انجام داده، در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به شرایط این روزهای ارکستر سازهای ملی بیان کرد: ارکستر سازهای ملی چندی پیش با حضور در کشور قزاقستان و اجرای یک کنسرت به‌طور رسمی فعالیت‌های خود را آغاز کرد و از آن زمان تاکنون نیز تلاش کردیم که در فعالیت‌ها و اجراهای زنده برنامه‌ریزی مستمری داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا ما مجموعه کنسرت‌هایی را در بوستان «آب و آتش» تهران به خوانندگی محمد معتمدی برگزار کردیم که خوشبختانه از این کنسرت‌ها نیز استقبال خوبی شد و ما را بر آن داشت تا در چارچوب فعالیت‌هایی که برای خود ترسیم کردیم جدیت بیشتری داشته باشیم.

وی ادامه داد: آنچه تاکنون در ارکستر سازهای ملی انجام گرفته تلاش برای اجرای آثاری در حوزه موسیقی ملی است که رهبری این برنامه‌ها عمدتاً به عهده من بوده است. البته گاهی نیز از دوستان هنرمندم تقاضا می‌کردم تا در زمینه نگارش ملودی‌های جدید و مواردی از این دست به کمک ما بیایند اما با توجه به اینکه ترکیب ارکسترال مجموعه ما تقریباً ترکیب ناآشنایی است به همین جهت بنده ترجیح دادم تا فعلاً خودم به عنوان رهبر ارکستر و تنظیم‌کننده حضور داشته باشم. ما بعد از برگزاری کنسرت بوستان آب و آتش اجراهای دیگری را نیز در شیراز و تبریز به خوانندگی سالار عقیلی برگزار کردیم که خوشبختانه این کنسرت‌ها نیز با استقبال مخاطبان روبه‌رو شد.

قربانی افزود: قرار بود طی ماه‌های گذشته کنسرت‌هایی را در ایام عید نوروز برگزار کنیم که متأسفانه شیوع ویروس کرونا اجازه این کار را نداد و ما هم مجبور شدیم مانند تمامی هنرمندان و گروه‌های دنیا این کنسرت‌ها را به تاریخ دیگری موکول کنیم. از این جهت تمام تمرکزمان روی اجراهای آنلاینی گذاشتیم که خوشبختانه شرایط خوبی را برای ما ایجاد کرده و آثاری که در قالب اجراهای خانگی در فضای مجازی منتشر کردیم با استقبال مواجه شد. ما در اولین گام موفق به اجرای خانگی بخشی از سوئیت ابن‌سینا اثر استاد فرهاد فخرالدینی شدیم که به دلیل اینکه ابن‌سینا پزشک بود و این روزها هم بهانه خوبی برای قدردانی از پزشکان است، این قطعه را انتخاب کردیم.

رهبر ارکستر سازهای ملی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: در ادامه اجراهای خانگی ارکستر سازهای ملی بر اساس دوستی که بنده با رامیز قلی‌اف استاد موسیقی کشور آذربایجان داشتیم مکاتباتی انجام گرفت که این هنرمند در تازه‌ترین اجرای خانگی ما به عنوان سولیست حضور داشته باشد که خوشبختانه از این دعوت ما استقبال کرد و ما طی روزهای گذشته موفق به تولید و انتشار قطعه «لالایی» شدیم. در همین راستا قرار است قطعه دیگری هم تولید شود که در صورت فراهم شدن امکانات اجرای خانگی که آن هم برای خود دردسرهای زیادی دارد، در مورد آن اطلاع رسانی خواهیم کرد.

این آهنگساز و رهبر ارکستر اظهار کرد: ارکستر سازهای ملی برای یک اجرای خانگی دیگر هم برنامه‌ریزی کرده که این بار با همراهی یک خواننده خواهد بود. ما مقدمات این اجرا را نیز فراهم کردیم و به زودی با مشخص شدن خواننده کار تولید اثر را نیز آغاز می‌کنیم. البته مذاکراتی نیز برای اجرای آنلاین با ما انجام گرفته که هنوز جزئیات آن مشخص نشده؛ اما فعلاً آنچه برای ما مقدور است و فکر می‌کنیم یکی از راه‌هایی است که می‌تواند در این شرایط تعطیلی کنسرت‌ها به کمک مردم بیاید همین زنده نگه داشتن موسیقی است که ما نیز به سهم خود سعی می‌کنیم آثاری را در این زمینه تولید کنیم.

قربانی در بخش پایانی صحبت‌های خود در پاسخ به این پرسش که آیا مایل به تولید آلبوم مستقل ارکستر سازهای ملی هستید؟ توضیح داد: ارکستر سازهای ملی یک ارکستر مستقل در بخش خصوصی است که بودجه مستقلی ندارد بنابراین اگر بخواهیم در این شرایط آلبومی را تولید کنیم اصلاً توان فراهم کردن هزینه‌های تولید را نخواهیم داشت مگر اینکه حمایت‌های مالی توسط اسپانسرها در این زمینه صورت بگیرد که امیدوارم هرچه زودتر محقق شود.

کد خبر 4934422 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: علی اکبر قربانی ارکستر سازهای ملی ویروس کرونا کنسرت آنلاین کنسرت موسیقی موسیقی ایرانی ویروس کرونا برنامه تلویزیونی موسیقی ایرانی فیلم سینمایی تئاتر ایران فیلم کوتاه سریال ایرانی شبکه دو سیما شیوع کرونا کنسرت آنلاین روز قدس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان صدیقه کیانفر ارکستر سازهای ملی رهبر ارکستر اجرای خانگی فعالیت ها کنسرت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۱۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد

کاظم وطن‌خواه در آستانه روز علوم آزمایشگاهی درباره وضعیت شبکه آزمایشگاهی کشور اظهار کرد: بیش از ۷۵۰۰ آزمایشگاه در حوزه بهداشت و درمان در بخش‌های دولتی، خصوصی، سازمان‌ها و نهادهای مختلف به ارئه خدمت مشغول هستند. آزمایشگاه مرجع سلامت در ساختار نظام سطح‌بندی و برنامه‌ریزی شبکه ملی آزمایشگاهی کشور در راس قرار گرفته است. همچنین آزمایشگاه‌های دولتی و خصوصی و آزمایشگاه‌های بهداشتی در حوزه درمان و بهداشت در سطوح مختلف دیگر قرار می‌گیرند.

گسترش شبکه آزمایشگاهی کشور در دستور کار

وی با بیان اینکه آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت، برنامه گسترش شبکه آزمایشگاهی کشور را بر مبنای اسناد بالادستی در دستور کار قرار داده، افزود: در حال حاضر،  برنامه راه‌اندازی و تاسیس شبکه‌های آزمایشگاه‌های پزشکی در بخش دولتی در دستور کار آزمایشگاه مرجع سلامت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: لحاظ کردن برنامه شبکه‌های آزمایشگاهی در برنامه‌های ارتقای بهره‌وری وزارت بهداشت در سازمان ملی بهره‌وری ایران و همچنین لحاظ کردن برنامه « ایجاد شبکه آزمایشگاهی بهداشت طبق شیوه‌نامه آزمایشگاه مرجع» در برنامه عملیاتی و ابلاغ  آن به دانشگاه های علوم پزشکی  منتخب برای استقرار شبکه آزمایشگاهی جزو اقدماتی است که به منظور گسترش شبکه آزمایشگاهی کشور انجام شده است.

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت با بیان اینکه استقرار شبکه آزمایشگاهی در سیستم دولتی  در سال ۱۴۰۲ در دانشگاه‌های منتخب به نحو مطلوبی انجام شده، اظهار کرد: طبق اسناد بالادستی، استقرار شبکه آزمایشگاهی در سایر دانشگاه‌های علوم‌پزشکی تا پایان سال ۱۴۰۲ به میزان حداقل ۸۵ درصد به سرانجام رسیده است.

وطن‌خواه با بیان اینکه آزمایشگاه‌های مرجع و همکار کشوری بیشتر در دانشکده بهداشت و انستیتو پاستور ایران مستقر و پاسخگوی نیازهای آزمایشگاهی کشور هستند، خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه  تشخیص بسیاری از بیماری‌های تحت مراقبت به تخصص علمی ویژه، صرف هزینه زیاد برای راه‌اندازی آزمایش‌های فوق‌تخصصی و در نتیجه تجهیز آزمایشگاه نیاز دارد که در مواردی به‌دلیل عدم بروز و شیوع کم یا مقطعی بودن بیماری، تاسیس آزمایشگاه تخصصی در همه دانشگاه‌های علوم‌پزشکی مقرون به صرفه نیست، به همین دلیل برای این بیماری‌ها، آزمایشگاه‌های مرجع کشوری بیماری و آزمایشگاه‌های همکار آزمایشگاه مرجع سلامت، انتخاب و اعتبار بخشی شده‌اند.

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع کشوری بیماری و آزمایشگاه‌های همکار آزمایشگاه مرجع سلامت علاوه بر شرح وظایف مشترک، درارتباط با بیماری‌های مختلف شرح وظایف خاصی نیز بر عهده دارند. آزمایشگاه‌های مرجع و همکار کشوری عمدتا در دانشکده بهداشت و انستیتو پاستور ایران مستقر و پاسخگوی نیازهای آزمایشگاهی کشور هستند که تعداد آزمایشگاه‌های از این دست، ۲۱ مورد است.

وطن‌خواه با اشاره به ارتقای ظرفیت تشخیص شبکه آزمایشگاهی کشور برای بیماری‌های نوپدید خاطرنشان کرد: ارتقای ظرفیت تشخیص شبکه آزمایشگاهی تشخیص مولکولی و افزایش دامنه آزمایش‌های تشخیصی حوزه معاونت بهداشت از کووید-۱۹ به سایر عوامل بیماری‌زا که منشاء بالقوه تهدیدات زیستی هستند، از جمله CCHF، «تب دانگ»، «چیکن‌گونیا»، «سیاه زخم» و «لپتوسپیروز» در دانشگاه‌های منتخب ظرفیتی را برای تشخیص این گروه از بیماری‌های نوپدید و باز پدید ایجاد کرده که در حال توسعه است.

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت درباره هزینه آزمایش‌ بیماری‌های نوپدید گفت: هزینه انجام آزمایش کووید-۱۹ بر اساس تعرفه مصوب گرفته می‌شود و در دیگر موارد براساس محاسبات دقیق و کارشناسی تعیین شده و پس از طی مراحل قانونی به تصویب می‌رسد. در صورت لزوم، تمام این موارد حسب مورد قابل بازنگری است.

وطن‌خواه با اشاره به ضرورت به‌روزرسانی تجهیزات آزمایشگاه‌ها گفت: با توجه به پاندمی کووید-۱۹، حجم زیادی از آزمایش‌های مختلف در شبکه آزمایشگاهی کشور به خصوص در بخش دولتی انجام شد که سبب فرسوده شدن ناوگان تجهیزات آزمایشگاهی شد. تا کنون در دو مرحله و با استفاده از وام بانک جهانی، بخشی از تجهیزات اصلی آزمایشگاهی شامل سل کانتر، اتوآنالایزر، ایمونواسی آنالایزر، میکروسکوپ، کشت خون خودکار، تعیین هویت و آنتی بیوگرام خودکار و همچنین دستگاه RT PCR تامین شده که حدود ۳۰ درصد از نیاز بخش دولتی را برطرف کرده است.

تجهیزات آزمایشگاهی بخش خصوصی نیازمند نوسازی

وی ادامه داد: در بخش خصوصی نیز نیاز به نوسازی تجهیزات آزمایشگاهی به خصوص سیستم‌های بسته وجود دارد که امیدواریم در تعامل با اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی نسبت به بهبود وضعیت تجهیزات آزمایشگاهی گام‌های موثری برداریم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از برنامه متفاوت رضا رشیدپور
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • سروش صحت سریال جدیدش را کلید می‌زند
  • ارتش ۸ شهید مدافع حرم را تقدیم انقلاب کرده‌ است
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • تولید روزانه ۹۰۰ تن پسماند شهری و خانگی در استان مرکزی
  • ۸ هزار خودروی وارداتی تحویل مردم شد
  • مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در خوزستان