Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار زنجان با تاکید بر اینکه تاکنون درمانی برای بیماری کرونا پیدا نشده است، گفت: همگان باید همچنان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و تجارب چند ماه گذشته نیز نشان داده توجه به این مقوله مهم مشکلات این بخش را کاهش می‌دهد، در غیر این صورت با پیک بیماری مواجه خواهیم شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری زنجان، فتح الله حقیقی در کارگروه اجتماعی، سلامت، زنان و خانواده استان با اشاره به وضعیت بیماری کرونا در این استان افزود: همکاری‌های مردم موجب شد این بیماری با پیک بالایی در استان مواجه نشود و در واقع با اقدامات انجام گرفته کرونا مدیریت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مقام عالی اجرایی استان اضافه کرد: در حال حاضر وضعیت بیماری کرونا در استان زنجان مطلوب است و عموم مردم و مدیران دستگاه‌های اجرایی توجه لازم را دارند و اجرای طرح‌های ملی در این استان مورد تایید سازمان جهانی بهداشت نیز قرار گرفت.
استاندار زنجان گرفتاری برخی از استان‌های کشور و افزایش شمار مبتلایان در برخی مناطق را ناشی از عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی دانست و گفت: این بیماری با هیچکس شوخی ندارد و همگان باید موارد و نکات اعلام شده از سوی متخصصان امر را رعایت کنند و از طرفی حوزه اجتماعی استان باید برای حین و پساکرونا برنامه‌ریزی کند.
وی اظهار داشت: بر این مبنا سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان باید اعتباری برای موضوع پایش سرمایه اجتماعی اختصاص دهد و در این میان نظرات نخبگان و کارشناسان دانشگاهی نیز اخذ شود.
حقیقی فعالسازی کمیته اجتماعی در استان را نیز ضروری خواند و اضافه کرد: آسیب شناسی مسائل و معضلات مربوط به بیماری کرونا باید انجام گیرد و اقدامات بصورت عملیاتی باشد.
استاندار زنجان تشکیل پویش‌های مردمی و فعالیت خیران در ارتباط با مقابله با بیماری کرونا را ظرفیت و سرمایه اجتماعی عظیمی در استان زنجان توصیف کرد و گفت: با ایجاد بانک اطلاعاتی جامع در این بخش می توان از پتاسیل‌های حوزه خیرین استفاده کرد.
وی اضافه کرد: انتظار بر این است که حوزه اجتماعی استان برنامه ای در قالب تاب آوری سرمایه اجتماعی را نیز با در نظر گرفتن تمامی جوانب آن تدوین کند که قابلیت اجرایی داشته باشد تا مشکلات و مسائل مربوط به این بخش نیز با انجام اقداماتی مرتفع شود.
این مسؤول لزوم حمایت و تقویت رسانه های استان با رویکرد امید آفرینی در بین مخاطبان را یادآور شد و گفت: تمامی فعالیت ها و اقدامات آگاهی بخشی دستگاههای اجرایی از طریق رسانه ها امکانپذیر است و معتقدم این حوزه بسیار نقش آفرین است که در این میان فعالیت برخی دستگاه‌های اجرایی به دلیل عدم ارتباط مناسب آنها با رسانه ها، مغفول واقع می‌شود.
وی اظهار داشت: آنچه در جلسه گذشته در خصوص رسانه های استان مصوب شد، باید با اعتقاد کامل بصورت عملیاتی مدیریت و اجرایی شود چرا که این قشر خواستار توزیع عادلانه امکانات و رفع مشکلات خود هستند و می توانند در پساکرونا نیز کمک حال باشند.
وی اضافه کرد: با برنامه هایی می توان مسائل حوزه اجتماعی را به حداقل ممکن رساند علاوه بر آن با ارائه برنامه هایی در حوزه خیرین آنان را بیش از گذشته به سرمایه گذاری در حوزه سلامت تشویق و ترغیب کرد.
چگونگی و راهکارهای تقدیر از همراهی مردم، تحلیل دقیق پایگاه اطلاعاتی خانواده و اقشار آسیب پذیر از دیگر خواسته های استاندار زنجان در کارگروه اجتماعی استان بود.
وی خاطر نشان کرد: حوزه های اجتماعی و فرهنگی برای جلوگیری از آسیب های اجتماعی پسا کرونا سرمایه گذاری و در این راستا برنامه های مشخصی را ارائه کنند.
وی، انتظاراتی از قبیل؛ ارائه راهکار های تحقق اتحاد، همدلی و تقویت همبستگی مردم، ارتقای فرهنگ دیجیتال در شرایط فعلی، پیشگیری از آسیب های اجتماعی و بررسی مشکلات مربوط و بسط و گسترش فرهنگ آموزش مجازی را عنوان کرد و ادامه داد: ارائه آموزش‌های مجازی در آینده نیز امری اجتناب ناپذیر است که در این خصوص راهکار اجرایی و سرمایه گذاری لازم آن ضروری بوده و از طرفی تکریم مردم در امر خدمت رسانی نیز مورد توجه باشد و اقدامات و طرح های این بخش بطور کاربردی ارائه شود.
وی اظهار داشت: این استان در تامین واکسن آنفلوانزا هم می تواند علاوه بر بهره گیری از توان دولتی با تشکیل کمیته‌ای به ریاست رییس دانشگاه علوم پزشکی استان با حضور مجریان داروسازان، مدیریت بهینه را مورد بررسی و توجه قرار دهد.
حقیقی همچنین از سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خواست آموزش مدیران جوان را برای تصدی پست های مدیریتی آغاز کند که با این اقدام جهشی ایجاد خواهد شد و انتصاب بانوان به پست‌های مدیریتی را نیز به لحاظ عملکرد مناسب آنها اقدامی خوب و تاثیرگذار اعلام کرد.
استاندار زنجان همچنین در خصوص بازگشایی اماکن عمومی به ویژه مهدهای کودک نیز خاطرنشان کرد: در این خصوص اولویت تامین سلامت مردم است و باید با احتیاط عمل کرد.

انتهای پیام/73004/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: سلامت زنجان سرمایه اجتماعی بیماری استاندار سازمان برنامه ریزی مهدهای کودک بهره گیری واکسن عملکرد اماکن عمومی استاندار زنجان بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۱۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحیدی: زیرساخت‌های رفاهی و تفریحی موجود در سواحل باید مورد استفاده عموم قرار گیرد

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، احمد وحیدی روز سه‌شنبه در حاشیه مراسم معارفه یوسف نوری به عنوان استاندار جدید مازندران به خبرنگار ایرنا درباره آزادسازی پلاژهای دولتی در سواحل مازندران به نفع مردم اظهار کرد: با توجه به این‌که آزادسازی سواحل مورد تاکید دولت است و گام‌های مهمی نیز در این زمینه برداشته شد باید این اقدام نیز انجام شود. البته تمام این کارها را نمی‌توان در یک بازه کوتاه انجام داد و باید روند قانونی را در نظر گرفت و کارها را دنبال کرد.

بیشتر بخوانید: وحیدی: توجه ویژه به مسایل امنیت داخلی یکی از مهمترین وظایف وزارت کشور است

وی افزود: اصل ایده و هدف ما در دولت همین است که کارهای مرتبط با توسعه زیرساخت‌های ساحلی بر همین منوال پیش برود. به ویژه در مناطقی که ساحل آزاد شده بخش خصوصی باید در چارچوب قانون فعال شود و به گونه‌ای که عموم مردم از زیرساخت‌های ساحلی بهره‌مند شوند ایفای نقش کند.

وزیر کشور تصریح کرد: نباید ساحل و زیرساخت‌های رفاهی و تفریحی موجود در سواحل انحصاری شود که گروهی بتوانند از این فضاها و امکانات بهره بگیرند و بخش بزرگی از مردم نتوانند. باید ساحل را برای استفاده همگانی آماده کرد.

وحیدی افزود: به شهرداران ابلاغ کردیم محوطه‌های ساحلی که در حوزه شهرداری‌هاست برای عموم مردم بهسازی شود. برای فضاهایی که در حوزه شهرداری‌ها نیست هم باید طوری برنامه‌ریزی کرد که طبق مقررات زیرساخت‌ها در اختیار عموم قرار بگیرد.

وزیر کشور با اشاره به مالکیت برخی دستگاه‌های دولتی بر مجتمع‌های تفریحی و رفاهی ساحلی اظهار کرد: دستگاه‌های دولتی هر خدمتی که می‌توانند کنند و هر زیرساختی که در این نواحی دارند باید به نفع عموم و برای بهره‌مندی همه مردم باشد.

وحیدی درباره برنامه‌ریزی‌ها برای برگزاری مرحله دوم انتخابات نیز گفت: تمهیدات لازم انجام شده و پیش‌بینی‌ها صورت گرفته تا تمام فرایند انتخابات الکترونیک انجام شود. در مازندران هم زیرساخت‌های لازم فراهم شده و آمادکی برای برگزاری مرحله دوم انتخابات به صورت الکترونیک وجود دارد.

وزیر کشور در پاسخ به این پرسش که با توجه به تغییر استانداران مازندران و لرستان آیا جابه‌جایی استانداران ادامه خواهد داشت، گفت: برنامه‌ای برای تغییر سایر استانداران نداریم و استانداران ما با قدرت به کارشان ادامه می‌دهند.

به گزارش ایرنا، دوم اردیبهشت دوره مدیریت سید محمود حسینی‌پور در کرسی استانداری مازندران با حکم محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور برای انتصاب او به عنوان رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی کشور پایان یافت و دوران استانداری‌اش در مازندران پس از ۸۹۷ روز به پایان رسید.

هیئت وزیران در جلسه روز ۲ اردیبهشت یوسف نوری ۶۳ ساله را به عنوان بیست‌وپنجمین استاندار مازندران انتخاب کرد. نوری سال ۱۳۴۰ در ایلام متولد شد و دانش‌آموخته مقطع دکترای تخصصی مدیریت گردشگری از دانشگاه علامه طباطبایی است. مهم‌ترین عنوان مدیریتی او تصدی کرسی وزارت آموزش و پرورش است که به مدت ۴۹۲ روز از هفتم آذر ۱۴۰۰ تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۲ در کارنامه او ثبت شد.

کد خبر: 1228209 برچسب‌ها وزارت کشور

دیگر خبرها

  • تحقق شعار سال جزو وظایف ارکان نظام اسلامی است
  • تجمع مردمی حمایت از «طرح نور» در خرم‌آباد برگزار می‌شود
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی
  • پلاژ‌های دولتی در سواحل باید مورد استفاده مردم قرار گیرد
  • گشت ارشاد تنها راه مقابله با بی‌حجابی عامدانه/ امر به معروف با نگاه از بالا به پایین منجر به بی‌نظمی اجتماعی می‌شود
  • زیرساخت‌های رفاهی سواحل متعلق به دستگاه‌های دولتی باید مورد استفاده همه مردم قرار گیرد
  • وزیر کشور: استفاده از پلاژ‌های دولتی برای همه
  • وحیدی: زیرساخت‌های رفاهی و تفریحی موجود در سواحل باید مورد استفاده عموم قرار گیرد
  • راه‌حل‌های یک پژوهشگر علوم اجتماعی برای افزایش جمعیت
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است