Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@13:05:36 GMT

پدران به نیازهای عاطفی «رومینای» خود توجه کنند

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۱۲۲۹۰

پدران به نیازهای عاطفی «رومینای» خود توجه کنند

ایسنا/گیلان یک روانشناس کودک، پدران برای سلامت و بهداشت روان دخترانشان به نیازهای عاطفی آنها توجه کنند تا مجددا داستان رومینای دیگری در این سرزمین تکرار نشود.

دکتر علیرضا یاوری در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به قتل «رومینا» دختر ۱۴ ساله گیلانی، اظهار کرد: این دختر که با پسر مورد علاقه‌اش که حدود ۳۰ سال سن داشته برای چند روزی از خانه فرار می‌کند، اما پس از بازگرداندش به خانه در نهایت به دست پدر به قتل می‌رسد لذا در چنین مواردی نیازمند آسیب شناسی روانشناختی سیستم خانواده برای جلوگیری از تکرار اینگونه حوادث هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رومینا در سن بلوغ قرار داشته است، افزود: بلوغ مرحله ای بحرانی است که در گذر از این دوران زیربنای زندگی بزرگسالی فرد پی‌ریزی می‌شود. در واقع بلوغ نقطه عطفی برای زندگی مابین کودکی و بزرگسالی است و فرد با تغییرات زیاد جسمانی، روانی و رفتاری مواجه می شود و حتی پیدایش احساس ثانویه جنسی رخ می دهد لذا نوجوانان در این مرحله باید مهارت‌هایی را کسب کنند تا بتوانند هویت مستقل خود را شکل دهند، زیرا آنها در مرحله سختی از زندگی قرار دارند و انتخاب‌هایشان بسیار متنوع می‌شود و اگر به خوبی از این مرحله عبور نکنند، ممکن است دچار مشکل روانی، ازدواج ناموفق، بیماری‌های عفونی، جسمی و روحی و... شوند.

این روانشناس کودک، حس کنجکاوی نسبت به جنس مخالف،‌ شکل‌گیری باور، بروز احساسات عاطفی، حس استقلال‌طلبی، اضطراب، استرس، افسردگی و ترس را از جمله پیامدهای دوران بلوغ دانست و تصریح کرد: به دنبال ایجاد تغییرات در بدن در پی دوران بلوغ لازم است والدین نیز برای پیشگیری از بحران‌های بلوغ آموزش‌هایی را دریافت کنند.

یاوری، با بیان اینکه دختران در دوران بلوغ کیفیت خاصی از حیات خود را تجربه و احساس می کنند زنی کامل هستند، گفت: دختران در این مرحله بدون کمک والدین نمی‌توانند خود را با جامعه سازگار کنند، زیرا فرد در این مرحله دچار بهت‌زدگی و گیجی شده و اضطراب و ناامنی در او افزایش می‌یابد و لذا به دنبال هویت خویش می‌رود، اما در این مسیر ممکن است به صورت آگاهانه یا ناآگاهانه دچار اشتباهاتی شود.

ارتباط عاطفی دختران با پدرانشان در سن بلوغ بسیار مهم است

وی علاقمندی به جنس مخالف را یکی از ویژگی های نوجوانان در دوران بلوغ دانست و یادآور شد: پژوهش‌ها نشان داده که این موضوع پدیده‌ای طبیعی است که اگر این کشش به سمت اشتباه پیش رود منجر به درگیری خانوادگی، ناراحتی عاطفی و مشکل اخلاقی و اجتماعی خواهد شد.

این مشاور خانواده، از والدین خواست خصوصیات دوران بلوغ را بشناسند و نوجوانان را درک کنند و ادامه داد: همچنین والدین نیازمند مهارت‌های زندگی مانند کنترل خشم و استرس و تقویت رفتارهای جرات‌مند و همدلی هستند تا کمک کنند اعتماد به نفس دختر نوجوانشان تقویت شود، برای او برنامه‌ریزی کنند و مسئولیت‌پذیری خانوادگی را در او شکل دهند.

وی ارتباط عاطفی دختران با پدرانشان در سن بلوغ را بسیار مهم دانست و عنوان کرد: باید توجه کرد که ارتباط دختر با پدر به تاریخچه زندگی پدر باز می‌گردد، یعنی پدری که از سوی مادر خویش عشق و محبت را دریافت کرده، می‌آموزد که با دختر خود نیز با عشق و محبت برخورد کند، اما اگر پدر توسط مادرش تنبیه شده و یا مادرش نسبت به او سختگیری کرده باشد، شاهد نوع دیگری از کنش و واکنش با دخترش هستیم. گاهی اوقات نیز ممکن است پدر ارتباط خوبی با دختر خود نداشته باشد که با تاریخچه ارتباطی پدر با خانواده خودش ارتباط دارد.

یاوری اضافه کرد: اگر پدر حامی فرزندش باشد و به بهبود ارتباطشان کمک کند، مرحله گذار از بحران بلوغ به خوبی برای فرزند دختر طی می‌شود، اما در این مرحله باید بدانیم که کودکان(دختر) سه تا هفت سال مهمترین ارتباط را با پدرشان دارند و دوست دارند عشق بی‌قید و شرط را از پدرشان دریافت کنند. در این مرحله توجه به جنس مذکر افزایش می‌یابد و علاقمند هستند که از پدرشان عشق، علاقه و حس دوست‌داشتنی بودن را بگیرند. پدر نیز باید برای دختر وقت بگذارد و به او محبت کند.

این روانشناس کودک با بیان اینکه بسیاری از پدران ایرانی مهارت اجتماعی مناسب را در برخورد با فرزندان خود چندان نمی‌دانند، خاطرنشان کرد: پدران نمی‌دانند که دوران کودکی برای دختر پایه‌ریز بحران بلوغی است که باید با آن مواجه شود. یکی دیگر از مشکلات پدران ناتوانی در برقراری ارتباط با فرزند دخترشان است. متاسفانه مادران نیز نمی‌دانند چگونه روح زنانه را در دخترشان پرورش دهند.

وی نیاز فرزندان را عشق بی قید و شرط والدین دانست و یادآور شد: ناآگاهی والدین نسبت به دوران بلوغ باعث می‌شود که مکانیزم خانواده ایمن شکل نگیرد. طبق پژوهش‌ها روابط خطرناک دختران با جنس مخالف ناشی از روابط سرد و معیوب با پدر از سن سه تا چهار سالگی تا مرحله بلوغ است؛ پدرانی که بیش از حد سرزنش، تهدید و سخت‌گیری می‌کنند و اجازه برقراری ارتباط ایمن به دخترشان را نمی‌دهند. در چنین شرایطی ممکن است که دخترشان درگیر ارتباطات خطرناک شود.

چه افرادی درگیر خشونت‌های خانگی می‌شوند؟

یاوری، با بیان اینکه مشورت با متخصصان حوزه خانواده در صورت بروز مشکل از بروز خشونت‌های خانگی پیشگیری می کند، افزود: در حال حاضر به نظر می‌رسد تضییع حق و اعمال خشونت از سوی جنس مخالف علیه دختران و زنان در خانواده و فضای خانه در حال شدت است و این موضوع باعث بروز مشکلات جسمانی و روانی خواهد شد.

این روانشناس کودک، یکی از دلایل خشونت را ناشی از ترس‌های پدر خانواده نسبت به اشتباه همسر یا دختر دانست و تصریح کرد: ترس از دست دادن فرزند، ترس از آسیب دیدن فرزند، ترس از قضاوت دیگران و ترس از بی‌آبرو تلقی کردن او از جامعه، میزان خشم درونی را افزایش داده و فرد به طور ناخودآگاه درگیر خشونت‌های خانوادگی می شود؛ البته  باورهای حاکم بر جامعه بر این ترس‌ها دامن می‌زند.

وی با بیان اینکه مردم سالاری و حاکمیت مرد در خانواده یکی از باورهای جامعه است، اضافه کرد: این باور موجب می شود پدر احساس کند می‌تواند از مکانیزم خانواده خود محافظت کند و نباید هیچ انگ و برچسبی بر روی فرزندش باشد لذا پدران فارغ از اینکه بدانند دخترشان چه مرحله‌ای از زندگی را سپری می‌کند درگیر تعصبات و ناآگاهی‌ها می‌شوند.

یاوری، یکی دیگر از ریشه های خشونت را در یادگیری دانست و متذکر شد: باید به این نکته نیز توجه کرد که بسیاری از افرادی که درگیر خشونت‌های خانگی می‌شوند ممکن است دچار اختلالات روحی و روانی نیز باشند، اما متاسفانه در اکثر اوقات تا زمانی که اتفاق حادی رخ ندهد به مشاور متخصص مراجعه نمی کنند و خشونت‌ها را به تعصب ارتباط می دهند و تصور می کنند که اگر پدری علیه دختر یا فرزندش خشونت نشان دهد، یعنی تعصب دارد.

وی این ناآگاهی‌ها درخصوص فرزندان را عامل قتل رومیناها دانست و اظهار کرد: شاید فقط مرحله رشدی و نیاز به محبت و حمایت عاطفی فردی مثل پدر، رومینا را به این ارتباط سوق داده باشد لذا پدران برای سلامت و بهداشت روان دخترانشان به نیازهای عاطفی آنها توجه کنند تا مجددا داستان رومینای دیگری در این سرزمین تکرار نشود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی قتل رومینا اشرفی كودك آزاري بلوغ روانشناس کودک دوران بلوغ جنس مخالف خشونت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۲۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چطور از مردها تعریف کنیم؟

همه افراد دوست دارند کارهایشان تأیید شود و بازخورد مثبتی از اطرافیانشان بگیرند. مردان هم از این قاعده مستثنا نیستند. بنابراین باید تمرین کنید و مهارت تعریف‌کردن از مردان را در خودتان تقویت کنید. در بیشتر جوامع، فقط به زنان و جذابیت‌هایشان توجه می‌شود و کمتر کسی برای روحیه مردان ارزش قائل است.

به گزارش چطور، تعریف و تمجیدی ساده باعث می‌شود مردان رفتارهای خوبشان را بهتر بشناسند و آنها را بیشتر تکرار کنند. برای اینکه به مردان نشان دهید قدردان تلاش‌هایشان هستید و کارهایشان را می‌بینید، تعریف و تمجید ساده‌ترین و تأثیرگذارترین روش است. وقتی صادقانه از مردی تعریف می‌کنید، احساس رضایت و اعتمادبه‌نفس او افزایش می‌یابد و زندگی عاشقانه‌تان بهتر می‌شود.

چطور از مردان تعریف کنیم؟

تعریف و تمجید راز داشتن رابطه‌ سالم و عاشقانه است. کلیشه‌های جنسی را فراموش کنید و از مردان در هر زمینه‌ای تعریف کنید. کارشناسان می‌گویند لازم نیست همیشه از ظاهر افراد تعریف کنید.

علایق شریک عاطفی یا دوست‌تان را بشناسید و در این زمینه او را تحسین کنید تا ببینید چطور رابطه‌تان بهبود می‌یابد. مردان دوست دارند شما شجاعت، پشتکار، هوش و توانایی‌شان در حل مشکلات را ببینید و از آنها قدردانی کنید. در ادامه نکاتی را مرور می‌کنیم که به‌کمک آنها می‌توانید بهتر از مردان تعریف کنید.

۱. روی شخصیت او تمرکز کنید

به ویژگی‌های مردان توجه کنید. کدام جنبه‌های شخصیت آنها را دوست دارید؟ فهرستی از رفتارهای مثبت شریک عاطفی خود تهیه کنید و بابتشان از او تعریف کنید. بیشتر مردان از کودکی یاد گرفته‌اند قوی و تلاشگر باشند. از این ویژگی‌ها تعریف کنید و اجازه دهید بدانند تلاش‌هایشان را می‌بینید. لازم نیست همیشه تعاریفتان متمرکز بر ظاهر و اندام آنها باشد. مردان دوست دارند هوش و قدرتشان را تحسین کنید.

۲. دقیق و صریح باشید

روان‌شناسان معقتدند توجه به جزئیات تأثیر چشمگیری بر پیشبرد رابطه دارد. به کوچک‌ترین رفتار همسرتان دقت کنید و با ذکر مثال از آنها تعریف کنید. بعضی از زنان می‌ترسند از مردان تعریف کنند و فکر می‌کنند این کار آنها را آسیب‌پذیر نشان می‌دهد. این باور اشتباه است.

شما باید به کسی که دوستش دارید بگویید کدام ویژگی‌اش را دوست دارید. شفاف و صریح از همسرتان تعریف کنید و اجازه دهید بداند برای شما ارزشمند است.

طبق تحقیقات روان‌شناختی، انسان‌ها بخشی از هویتشان را بر پایه دریافت‌هایشان از دیگران می‌سازند، بنابراین نکاتی را به همسرتان یادآوری کنید که برایتان مهم‌اند. وفاداری، سختکوشی، آمادگی جسمانی و روابط اجتماعی او را تحسین کنید و به او بگویید نباید خودش را دست کم بگیرد.

۳. از بیان احساسات خود نترسید

مردان هم مثل زنان نیاز دارند احساس شریک عاطفی خود را بشنوند. اگر می‌خواهید زندگی عاطفی پویایی داشته باشید، از ابراز احساسات نترسید. به شریک عاطفی خود بگویید کدام لباسش را بیشتر دوست دارید یا وقتی کنار او هستید چه احساسی دارید. بیان احساسات احساس ارزشمندی و اعتمادبه‌نفس مردان را تقویت می‌کند و به زندگی جنسی‌تان نیز شور و حرارت بیشتری می‌بخشد.

انواع روش‌های تعریف‌کردن از مردان

اگر می‌خواهید از پسران اطرافتان تعریف کنید، با ما همراه باشید تا بهترین روش تعریف از مردان را با هم بررسی کنیم. این حقیقت غم‌انگیز وجود دارد که در بیشتر جوامع کسی چندان از مردان تعریف نمی‌کند. به همین دلیل شاید تعریف و تمجید از مردان برای شما ساده نباشد، اما با تمرین و تکرار آن را یاد می‌گیرید.

۱. تعریف از شخصیت مردان

به روش‌های مختلفی می‌توانید از مردان تعریف کنید. فقط نکته مهم این است که تعریف شما باید صادقانه و واقعی باشد. رفتارهای مثبت و ویژگی‌های دلخواهتان در مردان را تحسین کنید و مطمئن باشید آنها از شنیدن نظر شما خوشحال می‌شوند. کارشناسان می‌گویند بهتر است جملات خود را با مثال بیان کنید. واکنش‌های مردان در شرایط مختلف را یادآوری کنید و قدردان رفتار خوبشان باشید. چند نمونه از این تعریف و تمجیدها عبارت‌اند از:

هرچه بیشتر تو را می‌شناسم، بهتر می‌فهمم چقدر مهربانی؛ ممنونم از اینکه یک شنونده خوب هستی و در روزهای ناامیدکننده کنارم بودی؛ تو این‌قدر از نظر عاطفی قوی هستی که از پس مشکلات مختلف در سال گذشته برآمدی؛ تو همیشه نیمه پر لیوان را می‌بینی و روحیه من را تقویت می‌کنی؛ ممنونم که همیشه به من احساس امنیت می‌دهی؛ وقتی به مهمانی می‌رویم، می‌بینم که همه مشتاق شنیدن صحبت‌هایت هستند و من از این اتفاق لذت می‌برم. وقتی هستی شادی و آرامش را احساس می‌کنم؛ هربار که حالم خوب نیست به تو تلفن می‌کنم و صحبت‌کردن با تو حالم را بهتر می‌کند. ۲. تعریف از ظاهر مردان

تعریف از ظاهر آقایان شاید کمی چالش‌برانگیز باشد. گاهی شما از ظاهر مردی که دوستش دارید تعریف می‌کنید و قصد دارید دلربایی کنید. در این شرایط بهتر است تعریف‌هایتان کمی بامزه باشند و مستقیم از آنها تعریف کنید. برای صمیمی‌ترشدن می‌توانید وقتی از آنها تعریف می‌کنید، از زبان بدن خود کمک بگیرید و مثلا دست خود را روی بازوی او بگذارید. چند نمونه از این تعاریف عبارت‌اند از:

مطمئنم زمان زیادی را در باشگاه می‌گذرانی که چنین هیکل خوبی داری؛ وقتی تو را می‌بینم نمی‌توانم جلوی لبخندم را بگیرم؛ تو مرد خیلی جذاب و خوش‌قیافه‌ای هستی؛ نگاه کن همه به تو خیره شده‌اند! انگار همه دختران را جادو می‌کنی؛ شک ندارم تمام دختران مهمانی دوست دارند با تو حرف بزنند؛ تو نمونه مرد جذاب هستی؛ من همیشه به دنبال مردی به جذابیت تو بوده‌ام.

اگر قصد دارید از مردی تعریف کنید و هدفتان دلربایی نیست، باید کمی محتاط‌تر باشید. در این مواقع بهتر است روی جذابیت‌های بدن مرد متمرکز نشوید و فقط از سبک زندگی و ویژگی‌های فیزیکی غیرجنسی او تعریف کنید. چند نمونه از این تعریف‌ها عبارت‌اند از:

شما بسیار متشخص به نظر می‌رسید؛ این مدل مو خیلی به شما می‌آید؛ چه استایل مرتب و جذابی دارید؛ مشخص است شما سلیقه خوبی دارید و لباس‌ها را خوب با هم ست می‌کنید. ۳. تعریف از هوش مردان

اگر هوش و استعداد مردان برایتان جذاب است، از آنها تعریف کنید. این دسته از تعاریف در فضاهای کاری کاربرد بیشتری دارند. طبق تحقیقات وقتی از هوش و توانمندی مردان تعریف می‌کنید، تأثیر مثبت بیشتری می‌گذارید. کارشناسان می‌گویند بیشتر مردان دوست دارند هوش و ذکاوتشان را تحسین کنید. چند مثال از این‌گونه تعاریف عبارت‌اند از:

صحبت‌های شما واقعا مرا تحت تأثیر قرار داد. چقدر باهوش و پخته به نظر می‌رسید ممنونم که در این گفت‌وگو شرکت کردید. شما واقعا استعداد زیادی دارید و همه چیز را خوب توضیح می‌دهید. فکر می‌کنم شما می‌توانید هر مشکلی را حل کنید. من از دیدن هنر شما لذت می‌برم. شما دیدگاه روشنگری دارد و من از شنیدن صحبت‌هایتان لذت می‌برم. ممنونم که در بحث‌های امروز به من کمک کردید؛ نظرات‌تان بسیار مفید بود. احساس می‌کنم شما بین کار و زندگی شخصی‌تان تعادل خوبی برقرار کرده‌اید. دیدگاه شما به مسائل مختلف را می‌پسندم. ۴. تعریف از جذابیت جنسی مردان

اگر با مردی در رابطه عاطفی هستید، از جذابیت‌های جنسی او تعریف کنید. مردان دوست دارند شما به جذابیت‌های جنسی آنها توجه کنید. این کار به آنها اعتمادبه‌نفس می‌دهد. شاید این نوع تعریف کمی جسورانه باشد، اما بهتر است آن را امتحان کنید و تأثیراتش بر رابطه را ببینید. برای تعریف از جذابیت جنسی شریک عاطفی خود می‌توانید از چنین جملاتی استفاده کنید:

وقتی صدای تو را می‌شنوم، از خود بیخود می‌شوم؛ بوسه‌های غافل‌گیرکننده‌ات روزم را می‌سازد؛ تو معنای دقیق کلمه جذاب هستی؛ من هرگز پسری را این‌طور که تو را می‌خواهم نخواسته‌ام؛ من در برابر چهره زیبا و بدن جذاب تو نمی‌توانم مقاومت کنم؛ بوی عطرت بسیار دلپذیر است؛ آغوشت را دوست دارم. لطفا کمی مرا بغل کن. ۵. تعریف از اخلاق کاری مردان

پسرها از کودکی یاد گرفته‌اند که باید کار کنند. آنها فکر می‌کنند تنها معیار سنجش موفقیتشان پیشرفت کاری است، بنابراین شما می‌توانید از توانایی و اخلاق حرفه‌ای آنها تعریف کنید و احساس اعتمادبه‌نفسشان را افزایش دهید. در این تعاریف نباید روی وضعیت مالی مردان متمرکز باشید. تلاش و پشتکارشان را تحسین کنید و قدردان زحماتشان باشید. چند نمونه از این تعریف‌ها عبارت‌اند از:

ممنونم که همیشه تلاش می‌کنی تا ما زندگی بهتری داشته باشیم؛ پشتکار و توانایی تو تحسین‌برانگیز است؛ ممنونم که این خانه را به خانه تبدیل کردی؛ من متوجهم که در چند هفته گذشته چقدر سخت کار کردی؛ خوشحالم که می‌توانم همیشه روی تو حساب کنم؛ تو هر کاری را به بهترین نحو انجام می‌دهی. ۶. تعریف از روابط اجتماعی مردان

مردان به روابط خود با دیگران افتخار می‌کنند. گاهی بهترین نوع تمجید از مردان تمرکز بر روابطشان با دوستان و خانواده آنهاست. شاید همه مردان دوست نداشته باشند از ظاهر و چهره‌شان تعریف کنید، اما تمرکز بر توانایی آنها در پیشبرد روابط اجتماعی خوشحالشان می‌کند. مثال‌هایی از این نوع تعریف عبارت‌اند از:

خیلی جذاب است که دوستی‌های قدیمی داری؛ من مطمئنم خانواده‌ات به تو افتخار می‌کنند؛ من عاشق رابطه تو با مادرت هستم. شوخی‌های مشترکتان واقعا جذاب‌اند؛ تازه می‌فهمم چرا دوستان و همکارانت این‌قدر از تو تعریف می‌کنند. سخن آخر

در جوامع سنتی، افراد به احساسات مردان توجه زیادی ندارند، اما طبق تحقیقات مردان نیز نیاز دارند شما از آنها تعریف کنید. وقتی به ویژگی‌های مثبت مردان توجه می‌کنید، احساس می‌کنند ارزشمندند و برای تداوم رابطه بیشتر تلاش می‌کنند. شما می‌توانید از جذابیت‌های ظاهری، تلاش، هوش و قدرت مردان تعریف کنید و مطمئن باشید این کار کیفیت رابطه‌تان را بهبود می‌دهد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • راهکار‌های افزایش هوش عقلی و عاطفی در کودکان + فیلم
  • چرا به شریک زندگی ام کشش جنسی ندارم ؟ (راهکارهای عملی)
  • ببینید | شعرخوانی آرش شفاعی شرکت‌کنندهٔ برنامه سرزمین شعر در ششمین شب دومین مرحلهٔ رقابت‌های سرزمین شعر
  • پدیده کشتی ایران، آرش یوشیدا را حذف کرد
  • افزایش نگرانی‌ از نیازهای ۲۵۰ هزار کودک اخراجی از پاکستان
  • مطالبات شهرداران کلانشهرها پیگیری می‌شود
  • تصاویری زشت و نامناسب از چاقوکشی پدران در مسابقات نونهالان! | فیلم
  • چطور از مردها تعریف کنیم؟
  • نیازهای حمل و نقل سفر زوار اربعین در مریوان تامین شود
  • (ویدئو) ماجرای تکان‌دهنده گم‌شدن سه دختر چوپان ۱۲ تا ۲۰ ساله