Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا زالی اظهار کرد: در استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته‌ ۱۸۳ مورد جدید کرونا مثبت در بخش‌های عادی و ۶۱ مورد جدید نیز در بخش ویژه بستری شده و ۲۹۲ بیمار نیز از بیمارستان‌های تهران ترخیص شدند.

وی با اشاره به کاهش ۱۳,۵ درصدی آمار کلی مراجعان ۲۴ ساعت گذشته به بخش‌های بهداشتی و درمانی در تهران یادآور شد که این کاهش معمولا  در اواخر هفته به دلیل کاهش مراجعات به مراکز بهداشتی و مراقبان سلامت مشاهده می‌شود و در طول هفته ممکن است با تغییرات آماری روبرو شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی در آستانه تغییر الگوی کاری ادارات تاکید کرد: با توجه به این که هنوز شرایط در تهران به نقطه مطلوب قطعی نرسیده است، هر گونه تغییر در الگوی اداری، شهری و مدنی باید همراه با رعایت استانداردهای قبلی و اجرای شیوه‌نامه‌های بهداشتی و حفاظتی صورت گیرد و کماکان ملاحظات بهداشتی جدی‌تر مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به بازدیدها و نظارت‌های کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای سه دانشگاه پایتخت از بخش‌های اداری، به کارمندان توصیه کرد از حضور در مراکز پر تجمع نظیر نمازخانه، رستوران و... اجتناب کنند تا احتمال ابتلا به بیماری به حداقل برسد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا ویروس در کلانشهر تهران به کارمندانی که در طی ۲ هفته اخیر با تشخیص پزشک مبتلا به کرونا تشخیص داده شدند و یا در تماس نزدیک با بیمار کرونا مثبت بودند، تاکید کرد تا زمانی که برگه سلامت قطعی آنان از سوی پزشک صادر نشده است از حضور در اداره پرهیز کنند.

زالی افزود: افرادی که دچار علایمی نظیر تب، سرفه، تنگی نفس، درد عضلانی، دردهای منتشره در ستون فقرات، سردردهای شدید بی سابقه، آبریزش بینی، تغییر در الگوی تنفسی ، علایم گوارشی به ویژه اسهال آبکی و احساس خستگی و ضعف هستند قبل از حضور در اداره باید با پزشک معتمد سازمان و یا پزشک معالج خود تماس گرفته و درصورت دریافت گواهی سلامت قطعی مبنی بر عدم ابتلا یا عدم مشکوک بودن به بیماری کرونا در ادارات حضور یابند.

وی مسئولان ادارات را موظف به جلوگیری از حضور افراد علامت‌دار دانست و ممانعت از فعالیت آبدارخانه‌ها و عدم پذیرایی در ضمن کار و جلسات را برای پیشگیری از ابتلا به بیماری الزامی دانست.

زالی با اشاره به ضرورت و اهمیت تهویه هوا در مکان‌های مسقف و بسته اداری تاکید کرد: در اتاق‌های مسقف و دربسته حتما پنجره‌ها باز باشد تا امکان تهویه هوا فراهم باشد. در صورت استفاده از کولر نیز حتما بخشی از پنجره‌ها باز باشد زیرا شانس انتقال ویروس بطور فزاینده در فضای بسته افزایش می‌یابد.

وی در خاتمه توصیه کرد که کارمندان حتما به رعایت فاصله گذاری اجتماعی توجه داشته باشند و حتما کارمندان و ارباب رجوع از ماسک استفاده کنند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران شرایط تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۳۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی پزشکان بلاگر می‌شوند

صفحات مجازی پر شده از فیلم‌‌ پزشکانی که در حال توصیه برای درمان‌های مختلف و مصرف داروها هستند.در اصطلاح پزشک‌بلاگرهایی که با تولید محتوا، معرفی و ارائه محصولات، انجام تبلیغات در حوزه‌های مختلف کسب درآمد می‌کنند و البته دنبال‌کننده‌های زیادی هم دارند. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، شاید در نگاه اول مشکل خاصی در این‌باره وجود نداشته و حتی منع قانونی هم مطرح نباشد، اما موضوع زمانی نگران‌کننده می‌شود که تجویزهای این پزشکان در پست‌ و استوری‌هایشان بدون دریافت شرح حال درست از بیماران و با یک نسخه واحد برای همه صورت می‌گیرد. آنها یک نسخه واحد برای همه می‌پیچند و این درحالی است که به تأکید متخصصان، مصرف برخی داروها و مکمل‌ها برای بسیاری از افراد ضرورتی ندارد و بدون انجام آزمایش هم نباید هیچ ویتامینی وارد بدن شود، برخی توصیه‌های درمانی هم می‌تواند منجر به تشدید بیماری یا تعویق در روند درمان شود. این نکات را دکتر ایرج خسرونیا، رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران هم تأیید می‌کند و در گفت‌وگو با همشهری به 2سؤال هم در این حوزه پاسخ می‌دهد؛ اینکه آیا پزشکان می‌توانند به هر شکلی که می‌خواهند، کار خود را در شبکه‌های اجتماعی تبلیغ و هر دارویی را به کاربران تجویز کنند؟ و آیا داروها و مکمل‌هایی که پزشکان بلاگر بدون درنظر گرفتن شرایط افراد تجویز می‌کنند، عوارض و آسیبی به همراه ندارد؟

همه بلاگرهای سلامت، پزشک نیستند
خسرونیا می‌گوید: «طبق قوانین سازمان نظام‌پزشکی کشور، تبلیغ دارو در فضای مجازی باید براساس قانون باشد، در غیراین‌صورت تعقیب و پیگرد قانونی دارد، به‌خصوص اگر فرد پزشک نباشد. این در حالی است که بسیاری از بلاگرهای حوزه سلامت اصلا پزشک نیستند و تبلیغات‌شان کاملا غیرقانونی است. سازمان و وزارت بهداشت باید پیگیر این موضوع باشند و سرسری از آن نگذرند.» او درباره اینکه برخی از این افراد پزشک هستند اما در فضای مجازی اقدام به تجویز و تبلیغ دارو می‌کنند، توضیح می‌دهد: «تجویزهای درمانی و دارویی بدون در نظرگرفتن شرح حال بیمار و شرایط او می‌تواند عوارض و آسیب‌هایی داشته باشد. دقیقا هر پیجی را باز می‌کنید، همه مشغول تبلیغ یک دارو یا مکمل هستند که فقط هم برای فروش و سودآوری است. درحالی‌که یک مکمل که خیلی‌ها فکر می‌کنند خطری ندارد، می‌تواند خطرات و عوارض متعددی برای فرد مصرف‌کننده به همراه داشته باشد.»

نسخه لاغری می‌پیچند!
متأسفانه عده‌ای از پزشکان بلاگر تنها به حوزه و رشته کاری خود رضایت نمی‌دهند و با توجه به موج ایجادشده در جامعه، پا را در کفش پزشکان سایر رشته‌ها نیز می‌کنند و توصیه‌هایی به کاربران ارائه می‌دهند که در حوزه دانش و تخصص‌شان نیست. مثلا پزشک عمومی در زمینه پوست و زیبایی محتوا تهیه می‌کند و به اشترک می‌گذارد، یا مدام در زمینه بهداشت روان ویدئو می‌سازد، یا درباره رژیم‌های غذایی لاغری مختلف اظهارنظر می‌کند، بدون آنکه دانش این کار را داشته باشد. خسرونیا هم‌به این نکته‌تأکید می‌کند و می‌گوید: «هیچ پزشکی نباید در حوزه‌های دیگروارد شود، اما شاهدیم که پزشکان عمومی در پیج خود درباره رژیم لاغری و چاقی هم محتوا تولید می‌کنند. رژیم غذایی هر فرد باید طبق شرح حال، جنسیت، سن و توجه به بیماری‌هایی که دارد، تعیین شود. بعضی از افراد، چاق هستند اما چربی خون پایینی دارند.بنابر این اگرما برای چنین افرادی قرص چربی تجویز کنیم، آسیب می‌بینند.»

مشکلات مالی، پزشکان را بلاگر کرد
«بسیاری از پزشکانی که بلاگر شده‌اند، به‌دلیل مشکلات اقتصادی وارد این فعالیت شده‌اند.» این نکته دیگری است که رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران به آن اشاره می‌کند و می‌گوید: «به‌دلیل مشکلات اقتصادی، بسیاری از پزشکان سعی می‌کنند برای گذران زندگی، از طریق فضای مجازی کسب درآمد کنند. به همین دلیل به تبلیغ رژیم‌های غذایی، پوست و زیبایی، بوتاکس و تجویز داروها و مکمل‌ها روی آورده‌اند. نه‌تنها بلاگری‌که بسیاری از پزشکان، حرفه خود را تغییر داده‌ و دلارفروش شده‌اند یا مشاور املاک و بسازوبفروش و... این موضوع هم برای دولت ناپسند است و هم برای خود پزشکان. درست است که سود مالی دارد اما خب از جرگه طبابت دور می‌شوند و این اصلا در ‌شان یک پزشک که این همه سال درس خوانده، نیست.»‌

منبع: همشهری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگیری ۷۴ زورگیر عنف در قالب ۲۱ باند
  • انهدام ۲۱ باند زورگیر و قاپ زن در تهران
  • کارمندان دولت حتما بخوانند/ ساعت کاری ادارات از این تاریخ تغییر می‌کند؟
  • معاینه رایگان سالمندان کم توان در هفته سلامت
  • جلوگیری از حفر چاه غیر مجاز در کهگیلویه/ لزوم صیانت از منابع آب
  • ۵۰درصد مالیات‌ ها را این افراد پرداخت می‌ کنند!
  • کاهش وزن ناگهانی سبب این بیماری می‌شود
  • وقتی پزشکان بلاگر می‌شوند
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • پزشک مصری بازگشته؛ از وضعیت اسفناک غزه گفت