Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، بازی‌های ویدئویی یکی از جذاب‌ترین سرگرمی‌های دنیای امروز هستند. شاید فکر کنید تنها کودکان و نوجوانان به سمت بازی‌های رایانه‌ای جذب می‌شوند، اما گاهی اوقات بزرگسالان یکی از مخاطبان جدایی‌ناپذیر این سرگرمی هستند. این صنعت به قدری گستردگی دارد که درآمد بسیاری برای بازی‌سازان ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاثیرات روانی بازی‌های ویدئویی

تاثیرات منفی برخی بازی‌های ویدئویی روی ذهن افراد، به خصوص کودکان، موضوعی است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت . علاوه بر آسیب‌های جسمانی که بازی کردن مکرر به افراد وارد می‌کند، این سرگرمی می‌تواند عامل بعضی از مشکلات روحی نیز باشد. بازی‌های رایانه‌ای می‌توانند تاثیرات مخربی از لحاظ روانی و تربیتی به گیمر وارد کنند که شاید تا مدت‌ها کسی از آن‌ها با خبر نشود.

از آسیب‌هایی که بازی‌های ویدئویی می‌توانند به گیمر‌ها وارد کنند می‌توان به افزایش پرخاشگری، انزواطلبی، افت تحصیلی و تنبل شدن ذهن اشاره کرد. البته نباید تاثیر منفی بازی‌های ویدئویی در روابط خانوادگی را فراموش کرد. به طور کلی باید به این مسئله توجه کرد که این سرگرمی می‌تواند تاثیر بسیار زیادی روی ذهن و روان مخاطب بگذارد. در نتیجه باید نظارت بسیار زیادی از سوی مقام‌های مربوطه روی محتوایی که به دست کاربر می‌رسد، اعمال شود.

بازی گوشی که به ارزش‌های جمهوری اسلامی ایران توهین می‌کند

در فروشگاه نرم‌افزار تلفن همراه، یک بازی وجود دارد که هدف اصلی آن بی‌احترامی و هتک حرمت به جمهوری اسلامی ایران و سران آن است. در بازی مذکور چهره‌های سیاسی و دینی کشور به سخره گرفته شده و مورد بی‌احترامی قرار گرفته‌اند. این بازی از داستان ضحاک، یکی از معروف‌ترین روایت‌های شاهنامه، اقتباس شده و شخصیت‌های دینی و سیاسی در آن جاگذاری شده‌اند. داستان آن در زمان حال رخ می‌دهد و چندین چهره سیاسی در این بازی وجود دارد.

مطمئنا هدف اصلی این بازی هتک حرمت به آرمان‌های جمهوری اسلامی ایران است. دلیل این مسئله نیز بسیار واضح است. در این بازی به مستقیم‌ترین حالت ممکن، چهره‌های مذهبی و سیاسی کشور مورد حمله قرار گرفته‌اند.

نقض سیاست‌های گوگل پلی در بازی هتاک

گوگل سیاست‌های مختلف برای برنامه‌هایی که در آن آپلود می‌شوند را ذکر کرده است. یکی از این سیاست‌ها "Hate Speech/ سخنان تنفرآمیز" نام دارد. این بخش به صراحت می‌گوید کسانی که به گروهی خاص توهین می‌کنند، اجازه پخش برنامه یا بازی خود در گوگل پلی را ندارند. در ادامه متن و ترجمه این بخش را مشاهده می‌کنید:

ما به برنامه‌هایی که خشونت را ترویج کنند و یا بر اساس نژاد یا منش قومی، مذهب، ناتوانی، سن، ملیت، وضعیت جانبازان، جهت گیری جنسی، جنسیت، هویت جنسیتی یا هر ویژگی دیگری که با این موارد مرتبط باشد و باعث ایجاد نفرت علیه افراد یا گروه‌ها شوند، اجازه انتشار نمی‌دهیم. "
این تنها سیاستی نیست که توسط این بازی هتاک زیر پا گذاشته شده است. یکی دیگر از قوانین گوگل پلی، که زیرمجموعه سیاست ضدخشونت این شرکت می‌شود، به مسئله محتوای تروریستی اشاره دارد. در ادامه متن و ترجمه این قانون را مطالعه می‌کنید:

"محتوای تروریستی

به سازمان‌های تروریستی اجازه نمی‌دهیم که به هر منظور، از جمله جذب نیرو، برنامه خود را در گوگل پلی منتشر کنند.

ما به برنامه‌هایی با محتوای مرتبط با تروریسم اجازه انتشار نمی‌دهیم. محتویاتی که اقدامات تروریستی را تبلیغ می‌کنند، باعث خشونت می‌شوند یا از حملات تروریستی تجلیل می‌کنند در گوگل پلی نخواهند بود. اگر محتوای مرتبط با تروریسم برای یک هدف آموزشی، مستند، علمی یا هنری باشد باید اطلاعات کافی را در اختیار کاربران قرار دهد تا زمینه‌ها را درک کنند. "

نکته جالب این جاست که گوگل با وجود این که بازی مذکور به طور مستقیم این قانون‌ها را زیر پا گذاشته، هنوز آن را از گوگل پلی حذف نکرده است. این مسئله خود نشان‌دهنده این است که سیاست‌گذاران آن به هتاکی‌های انجام شده در این بازی توجه نمی‌کنند و شاید در آینده نیز چنین اتفاقی دوباره رخ دهد.

کیفیت بسیار پایین بازی

مطمئنا کسانی که قصد تجربه این بازی را دارند متوجه گرافیک بسیار پایین آن می‌شوند. کنترل کاراکتر اصلی این بازی بسیار ابتدایی و ضعیف طراحی شده و این مسئله باعث می‌شود مخاطب به راحتی از ادامه مسیر منصرف شود. این نوع طراحی نشان می‌دهد که کل بازی صرفا به دلیل دشمنی فرد یا افرادی با جمهوری اسلامی ایران ساخته شده و هیچ دلیل دیگری ندارد.

تاثیر بازی هتاک بر ذهن کودکان و نوجوانان

از آن‌جایی که این بازی به راحتی در برنامه گوگل پلی قابل دسترس است و هر فردی می‌تواند حتی بدون فیلترشکن نیز آن را دانلود، نصب و اجرا کند نمی‌توان از تاثیر منفی آن بر ذهن کسانی که اطلاعات سیاسی کافی ندارند چشم‌پوشی کرد.

تصور کنید که یک کودک این بازی را انجام دهد و با چهره‌های مذهبی و سیاسی موجود در آن به طور مستقیم مبارزه کند. مطمئنا این مسئله باعث سستی او در باورهایش می‌شود، هر چند هم بگوییم این تاثیر کم است.

تلاش برای حذف بازی هتاک

اگر بازی مشابهی با محتوایی این چنینی علیه کشوری مانند آمریکا تولید می‌شد مطمئنا مسئولان گوگل پلی اجازه انتشار آن را نمی‌دادند؛ اما عنوان مذکور اکنون حدود پنج سال است که منتشر شده و برای عموم در دسترس است. تاکنون نیز بار‌ها دانلود و اجرا شده است.  انتظاری که از مسئولان مربوطه می‌رود این است که هر چه سریع‌تر برای حذف این بازی از گوگل پلی اقدام کرده و با استفاده از قوانین گوگل پلی اجازه انتشار بیشتر آن را ندهند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازی ویدئویی چهره های سیاسی چهره مذهبی هتک حرمت جمهوری اسلامی ایران بازی های ویدئویی اجازه انتشار بازی هتاک گوگل پلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۳۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت سرمایه‌گذاری در حوزه تربیت هنرمند در گام دوم انقلاب

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: در گام دوم انقلاب در زمینه تربیت هنرمند به عنوان نقش آفرین اصلی هنر باید بیشتر سرمایه‌گذاری کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس، اسماعیل قزل سفلی در آیین معرفی چهره سال هنر انقلاب اسلامی در سال 1402 در شیراز گفت: ما در 40 سال نخست انقلاب در حوزه مدیریت‌های مختلف هنری اقدامات خوب و فراوانی انجام دادیم، اما در حوزه تربیت هنرمند باید کار و تلاش بیشتری شود.

وی ادامه داد: هنرمندان 2 وظیفه دارند که یکی درون نظام جمهوری اسلامی است و آن اینکه هنر باید علیه بی عدالتی‌ها و کج تابی‌ها خروش کند و در این مسیر هنرمندان باید با در کنار مردم و مشکلات آنها در حوزه‌های مختلف اجتماعی قرار گیرند و آن مشکلات را فریاد زده و مطالبه گری کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: در خارج از کشور هم آنچه که می‌تواند صدور انقلاب را رقم بزند، فقط در سایه استفاده از ابزار هنر می‌تواند اتفاق بیافتد.

وی افزود: تمام همایش‌های علمی و اقدامات در حوزه‌های مختلف در جای خود برای افزایش معرفت به انقلاب قطعا مفید و موثر است، اما آنچه که می‌تواند صدور انقلاب را رقم بزند، هنر و هنرمندان متعهد به انقلاب هستند.

قزل سفلی با بیان اینکه شاهد یک هم افزایی خوب بین متولیان عرصه فرهنگ و هنر در شهر شیراز هستیم افزود: باید این فرصت طلایی را برای تربیت هنرمندان جوان قدر بدانیم و سنین پایه به دنبال کشف استعداد‌ها باشیم.

وی ادامه داد: باید زمینه‌های لازم را در شئون مختلف هنری آغاز کنیم، زیرا آینده انقلاب از آن جوانان و در عرصه هنر از آن جوانان هنرمند است که هم برای بیان مشکلات، مستضعفان و محرومان و مردم، هم علیه بی عدالتی و هم علیه فساد قیام کنند و هم مشکلات را منطقی و هنرمندانه و با ظرافت فریاد بزنند و در کنار مردم باشند و در گام دوم انقلاب در جهت صدور انقلاب اسلامی در جهان بین الملل تلاش کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس، ضمن تبریک عملیات غرور آفرین وعده صادق گفت: در این عملیات یک هماهنگی بسیار ویژه در بحث میدان و دیپلماسی اتفاق افتاد و فرزندان امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب میدان را به خوبی مدیریت کردند و یک عملیات ترکیبی پهپادی و موشکی و مستقیم علیه مواضع نظامی رژیم صهیونیستی با پشتیبانی سیاسی و دیپلماسی بسیار خوب دولت با محوریت وزارت امور خارجه انجام دادند.

به گزارش تسنیم پس از قرائت بیانیه هیئت داوران 9 نفره این رویداد توسط محمد مرادی، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شیراز، چهره‌های سال هنر انقلاب اسلامی در استان فارس و در سال1402 معرفی شدند. در بخش سرود، محمدمهدی یزدان‌بخش به عنوان چهره سال معرفی شد که در این بخش محمدمهدی اوجی و محمدصادق محمدیان نیز نامزد بودند.

در بخش شعر، غلامرضا کافی به عنوان چهره سال برگزیده شد. در این بخش دانیال بهادرانی، سجاد حیدری قیری، عبدالرضا قیصری و محمد محمدمهدی رابع در بین نامزد‌ها حضور داشتند.هیئت داوران در بخش داستان، کسی را به عنوان چهره سال انتخاب نکرد و فقط میثم محمدی را شایسته تقدیر دانست.

در بخش ادبیات پایداری، سیده معصومه حسینی به عنوان چهره سال برگزیده شد. سایر نامزد‌های این بخش اسما میرشکاری، مجید ایزدی، محمدجواد رحیمی و مریم شیدا بودند. در بخش هنر‌های تصویری، محمدرضا حق نگهدار، محمدعلی یزدانی، مسعود احمدی، شیما پورسهم الدینی، احسان دهقانی، بهار جوادی و علی بلندنظر از جمله نامزد‌ها بودند، اما جایزه چهره برتر سال در این بخش به محسن دانشور اختصاص یافت.

در بخش هنر‌های نمایشی، مریم دهقانی بازیگر شاخص تئاتر فارس به عنوان چهره برتر سال انتخاب شد. در این بخش نام علیرضا بازیار، فرزانه رادفر و محمدامین محمدی در بین نامزد‌ها دیده می‌شد. همچنین آرزو حقیقی به‌عنوان چهره سال مربیان هنر و هادی فردوسی نیز به عنوان چهره سال هنر و ادبیات کودک و نوجوان انتخاب شد.

در این مراسم از علیرضا خیراندیش، فاطمه برزگر و عمران جمالی به عنوان مسئولان و ستاد‌های برتر شهرستانی تقدیر شد.

در بخش مراسم احمدرضا مداح، عکاس آزاده و جانباز جنگ تحمیلی به عنوان چهره شاخ سال هنر انقلاب اسلامی سال 1402 در استان فارس انتخاب شد.

در چهره شاخص سال، محمدحسین اکبری و محمدجواد زارع مهذبیه نیز نامزد بودند.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • تثبیت موقعیت ایران پس از عملیات وعده صادق
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • تمجید چهره های سیاسی ترکیه از عملیات ایران علیه اسرائیل؛ سپاه ابرهه توسط ابابیل آهنین ایران مورد هدف قرار گرفتند ...
  • سه گروه اصولگرایان از نظر عباس عبدی : از "ارزشی های واقعی" تا "بی شخصیت های هتاک"
  • اتحاد ایران و پاکستان نقش بسیاری در مبارزه با اسرائیل دارد
  • درباره اولین شهید ترور جمهوری اسلامی ایران
  • اخبار سفر رئیس‌جمهور به پاکستان / رئیسی: سطح روابط اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان به میزان سطح روابط سیاسی نیست
  • ضرورت سرمایه‌گذاری در حوزه تربیت هنرمند در گام دوم انقلاب