Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

یک راننده کامیون به مسئولان پیشنهاد داد با شناسایی رانندگان پیشکسوت و نخبه، از تجربیات آنها برای اخذ راهکارهای مناسب در جهت حل مشکلات بخش حمل و نقل جاده‌ای استفاده شود.

به گزارش تین نیوز، این راننده در تماس با خبرنگار ما گفت: از جمله مشکلاتی که می‌تواند با استفاده از تجربه‌های رانندگان پیشکسوت، مجرب و نخبه برطرف شود، حمل و نقل بهینه برای کاهش هزینه‌ها، استهلاک ناوگان، کاهش مصرف سوخت، جلوگیری از تردد یک سر خالی ناوگان بار کشور، رانندگی صحیح برای کاهش تصادفات برون شهری، راهکار کاهش آلودگی هوا، آلودگی صوتی، راهکار کاهش و جلوگیری از فرسودگی جاده‌ها، خسارات وارده به جاده‌ها به دلیل بار اضافی ناوگان و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. باشد.

این راننده پیشکسوت با تاکید بر این‌که بخش زیادی از توسعه اقتصادی کشور مرهون تلاش شبانه روزی رانندگان حرفه‌ای حمل و نقل است، بر شناسایی رانندگان نخبه و کارآمد تاکید کرد و افزود: در بین رانندگان افرادی هستند که برای بهبود وضع موجود و رفع مشکلات این بخش با ارائه پیشنهاد، پیگیری و ملاقات‌های حضوری با مسئولان و ... تلاش کرده و می‌کنند.

وی عنوان کرد: این رانندگان خالصانه کامیون و درآمد خود را رها کرده و پیگیر مشکلات هستند و از سرمایه خود هزینه نموده و با وجود کم لطفی‌ها، دست از تلاش برنداشته و از هیچ کوششی دریغ نکرده‌اند.

او با بیان این‌که در عرصه‌های مختلف شاهد تجلیل و اهدای دیپلم افتخار، دکترای افتخاری، نشان درجه یک خدمت و تلاش از طرف مقام معظم رهبری و دیگر مقامات و مسئولان به برخی افراد صاحب نام هستیم که از مصادیق توجه به مقوله تلاش و خدمت به کشوراست، گفت: چرا در بخش حمل و نقل جاده‌ای کشور این اقدام انجام نمی‌شود در حالی که رانندگان کشور هم از این قاعده مستثنی نیستند.

به گزارش تین نیوزف وی اظهار کرد: از وزیر راه وشهرسازی، رئیس سازمان راهداری و مسئولان صنفی تقاضا می‌شود برای ارج نهادن به مقام و منزلت رانندگان کشور به پیشنهادات ارئه شده در ذیل  توجه نمایند:

1- شناسایی رانندگان نخبه، کارآمد و تلاشگر در عرصه حمل و نقل که سال‌ها برای بهبود وضع این بخش با نامه نگاری، طرح پیشنهاد، ملاقات‌های حضوری و ... با مسئولان، تلاش کرده‌اند.

2- شناسایی رانندگانی که با تلاش خود راهکارهایی مفید ارائه داده و این پیشنهادات به مرحله اجرایی رسیده است.

3- شناسایی رانندگانی که در طول عمر کاری خود مرتکب تخلفات حادثه‌ساز نشده و هیچ‌گونه تصادفی نداشته‌اند.

4- شناسایی رانندگانی که در طول عمر کاری خود و خدمات به این بخش لوح وتقدیرنامه گرفته‌اند.

5- شناسایی رانندگان نخبه با طرح سوال در پایانه‌ها که از تجربیات آنها استفاده شود. سوالات می‌تواند در خصوص موضوعاتی همچون راهکارهای حمل و نقل بهینه برای کاهش هزینه‌ها و استهلاک ناوگان، کاهش مصرف سوخت، جلوگیری از تردد یک سر خالی ناوگان بار کشور، رانندگی صحیح و کاهش تصادفات برون شهری، راهکار کاهش آلودگی هوا و آلودگی صوتی، راهکار کاهش و جلوگیری از فرسودگی جاده‌ها، خسارات وارده به جاده‌ها به دلیل بار اضافی ناوگان، راهکار پیشنهادی برای استراحت راننده و رانندگی در شب و ...باشد.

این راننده خاطرنشان کرد: همچنین پیشنهاد می‌شود پس از شناسایی و انتخاب رانندگان نمونه کشور، ملاقاتی با مقامات کشوری از جمله مقام معظم رهبری و ریاست جمهور مهیا و امتیازاتی برای آنها در نظر گرفته شود که برای نمونه می‌توان نشان درجه یک خدمت که نخبگان و اساتید دانشگاه‌ها و کارآفرینان کشور دریافت می‌کنند، برای رانندگان هم منظور کرد.

به گزارش تین نیوز، وی افزود: همچنین، جوایز رانندگان نمونه می‌تواند کامیون( 2 راننده یک کامیون) یا امتیاز شرکت حمل و نقل و حق بارگیری در پایانه‌های دولتی بدون توقف و خواب باشد و منابع مالی آن هم می‌توان از محل جریمه‌های رانندگی تامین کرد.

به گفته وی در سالهای 60 و65 وزارت راه و ترابری وقت کامیون کشنده وارداتی به رانندگانی که بیشترین بار را از بنادر حمل می‌کردند، اختصاص داد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: مشکلات بخش حمل و نقل شناسایی رانندگان راهکار کاهش حمل و نقل جاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۴۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات گفت: این ستاد، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه برق و مخابرات را در دستور کار خود قرار داده است تا با توجه به اولویت‌ها و ضرورت‌های کشور که کدام فناوری نیاز به بازاریابی و تسهیل‌گری دارد، این شرکت‌ها را مورد حمایت مادی و معنوی قرار دهد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر سید محمد کرباسی در جریان بازدید از شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز» بر ضرورت شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان و دسته‌بندی آن‌ها برای حمایت از این شرکت‌ها و ارتباط با نهادها، سازمان‌ها و بازیگران حوزه زیست‌بوم فناوری تأکید کرد.

شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز»، با نشان «فرا موج» از سال ۱۳۹۵ و با هدف توسعه محصولات استراتژیک در حوزه مخابرات آغاز به فعالیت کرده و هشت محصول دانش‌بنیان باسطح فناوری یک در کارنامه خود دارد و در دسته شرکت‌های "فناور" دانش‌بنیان قرار می‌گیرد.

کرباسی در این بازید طی سخنانی اظهار داشت: با توجه به مأموریت ستاد، وظیفه اصلی ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان و دسته‌بندی شرکت‌ها برای حمایت از آن‌ها و ارتباط با نهادها، سازمان‌ها و بازیگران حوزه زیست‌بوم فناوری است.

وی خاطرنشان کرد: موضوع اصلی در معاونت علمی، توسعه فناوری‌ها در سطح علمی و اقتصادی در شرکت‌های دانش‌بنیان است؛ از این رو، تسهیل همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر‌های پیش‌رو از اولویت‌های ستاد محسوب می‌شود.

کرباسی ادامه داد: در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حال رایزنی با "پارک فاوا" هستیم و یکی از پتانسیل‌های ستاد معرفی شرکت‌ها به نهاد‌های دولتی برای رفع موانع تولید و رفع چالش‌ها است.

حمیدرضا پوریعقوبی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز» در این بازدید با بیان اینکه این مجموعه با حمایت جمعی از نخبگان توانسته گام‌های مثبتی در راستای رفع نیاز‌های کلیدی کشور در برخی صنایع استراتژیک بردارد، تصریح کرد: تخصص این شرکت به طور خاص طراحی و تولید محصولات حوزه مخابراتی است. فاصله سنج‌های رادیویی، لینک‌های ارتباط داده و تقویت کننده‌ها نیز از دیگر تخصص‌های این شرکت محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: شناسایی درست مسائل استراتژیک صنایع، سرمایه‌گذاری و چندین سال تمرکز روی حل این مسائل باعث شده است علاوه بر محصولات تولید شده، انباشت کم‌نظیری از دانش فنی در این حوزه حاصل شود. در نتیجه فعالیت‌های ما در این شرکت، این ظرفیت‌های ایجاد شده به درستی به صنایع مربوطه متصل و زمینه همکاری‌های عمیق و سازنده‌ای را برای کشور فراهم آورده است.

به گفته پوریعقوبی، اهتمام جدی به مسئله ارتقاء، کیفیت تولید در تراز جهانی، رعایت استاندارد‌ها در بخش تولید، تأمین قطعات از منابع معتبر، صحت سنجی از قطعات در آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی و تعریف فرآیند‌های دقیق و کارآمد در کنترل کیفیت از مهمترین اقداماتی است که موجب ارتقاء محسوس کیفیت در تولیدات شرکت شده است.

وی ادامه داد: هفت، هشت شرکت داخلی با ما رقیب هستند. البته با توجه به پیچیدگی محصولات رقبا کم هستند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز» همچنین، طراحی و توسعه کارت‌های پردازش داده - طراحی و ساخت انواع آنتن‌های مخابراتی، پروژه‌های تولیدی انواع فیلتر‌های مکانیکی را از دیگر محصولات این شرکت برشمرد.

در ادامه کرباسی از بخش‌های مختلف واحد تحقیق و توسعه اعم از قسمت طراحی سخت افزار و اندازه‌گیری، اتاق تست و بخش تولید و استانداردسازی، کنترل کیفیت پخش بازدید کرد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، همچنین از یک شرکت دانش‌بنیان دیگر که در زمینه ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه فناوری اطلاعات، تولید نرم افزار، سخت افزار و شبکه رایانه‌ای، واردات و صادرات در حوزه فناوری اطلاعات اعم از سخت افزاری، نرم افزاری و شبکه، انجام تمام فعالیت‌های مرتبط در حوزه شبکه‌های رایانه‌ای، امنیت داده و شبکه، پایگاه‌های داده و سیستم‌های ویژه، خرید و فروش در حوزه فناوری اطلاعات، انجام دیگر فعالیت‌های مرتبط با کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند هم بازدید کرد و طی این دیدار بر اتصال این شرکت به نهاد‌های مرتبط از جمله معاونت علمی برای تسهیل‌گری زمینه‌های همکاری و حمایت‌های مادی و معنوی تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • تلاش خود را برای رفع مشکلات تولیدکنندگان به کار می‌گیریم
  • تلاش برای تکمیل زنجیره ارزش مشتریان به‌دست دانش بنیان‌ها
  • وقوع یک میلیون و ۹۰ هزار زایمان در کشور در سال گذشته/ زایمان طبیعی سبب کاهش مشکلات تنفسی جنین
  • عملکرد دولت در سیل چابهار موجب دلگرمی و امیدواری مردم شد
  • مدیران در چهارچوب قانون نسبت به رفع مشکلات اردبیل تلاش کنند
  • کاهش ناترازی در الگوی کشت برنامه راهبردی تات
  • تلاش مسئولان برای گره گشایی از مشکلات جامعه و رسیدگی به مطالبات مردم
  • درخواست رسیدگی به وضع نابسامان رانندگان وانت نیسان
  • کمبود تعمیرگاه تخصصی ویژه تاکسی‌ دغدغه رانندگان شد