Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر- گروه استان‌ها: لازمه توسعه شهر، برنامه ریزی در حوزه‌های عمرانی و فرهنگی است و توجه ویژه به هر دو نه تنها رفاه شهروندان را به همراه دارد بلکه باعث ایجاد نشاط اجتماعی و بهبود سبک زندگی ساکنان شهرها می‌شود.

مدیران شهری همواره در بدو ورود به این منصب وعده‌های بسیاری در خصوص ارتقا کیفیت زندگی و سرعت بخشیدن به پویایی شهر می‌دهند که مدیریت شهری گرگان هم از این امر مستثنی نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بعد از گذشت بیش از دو سال مشاهده می‌شود که پویایی و تکاپو با معابر گرگان غریبه است.

در اندک نقاط شهر هم که پروژه‌ای به چشم می‌خورد ماه‌ها از آغاز عملیات اجرایی آنها با سر و صدای زیادی گذشته اما سرانجامی برای پایان آن نمی‌توان متصور شد.

از پروژه‌های بی آر تی، تله‌کابین، بالن سواری، رستوران هواپیمایی، سورتمه و غیره خبری نیست و بازار سنتی و پروژه شهربازی هم علی‌رغم اینکه چند ماه از شروع عملیات اجرایی آن می‌گذرد دچار ابهاماتی در نحوه سرمایه گذاری، میزان پیشرفت و زمان بهره‌برداری هستند.

وعده‌های بی‌سرانجام

پروژه‌هایی که با القاب سنگین برای توسعه گرگان ترسیم شده اما شهروندان از میزان پیشرفت و چگونگی اتمام آن آگاهی ندارند و این امر سبب دلسردی آن‌ها شده است.

وعده‌های بسیاری در حوزه‌های مختلف به شهروندان داده شده است و به غیر از پروژه‌های پرحاشیه شصت متری افسران و آبشار صخره‌ای، پروژه مشهود دیگری در شهر نمایان نیست. البته به گفته کارشناسان برای ارتقای سطح امنیتی تقاطع غیرهمسطح افسران هم، حداقل دو سال زمان نیاز است.

حال باید مردم و اعضای شورا هر کدام کلاه خود را قاضی کنند که آیا انتخاب‌هایشان درست بوده و یا نیازمند بازنگری است.

یک مسئول شهری که نخواست نامش فاش شود، در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: بسیاری از پروژه‌های شهری گرگان با مشکل و تأخیر همراه است، به عنوان مثال پروژه سرمایه‌گذاری واقع در چهارشنبه بازار براساس توافقی که بین شهرداری و سرمایه‌گذار انجام شده، پیش نمی‌رود و دلایلی که برای تأخیر عنوان می‌شود، غیرموجه است.

حرکت کُند پروژه‌ها

وی افزود: شهرداری تأخیر در اجرای پروژه‌ها و یا توقف آن‌ها را توجیه می‌کند و متأسفانه بسیاری از پروژه‌ها کُند پیش می‌رود و نتوانسته شهروندان را اقناع کند.

این مسئول شهری با بیان اینکه مسلماً اعضای شورا به صورت شفاهی تذکراتی داده و مسائل را پیگیری می‌کنند، گفت: دو میلیارد تومان برای مقابله با کرونا در نظر گرفته شد، این مبلغ کجا هزینه شده است؟

وی ادامه داد: تک تک اعضای شورا وظیفه دارند براساس قانون مباحث نظارتی خود را دنبال کنند.

وی گفت: در بسیاری از موضوعات شهری، پروژه‌های پیمانکاری، موضوعات مدیریتی و غیره نواقصی را مشاهده می‌شود که ایراد قانونی دارد و باید شهرداری پاسخگو باشد.

پارک کوی محتشم چه شد؟

این مسئول شهری اضافه کرد: در پروژه بازار موزه که بیش از یک سال از بدو تنظیم قرارداد سرمایه‌گذاری آن گذشته، هنوز در حد یک خاکبرداری آن هم فقط یک سوم زمین پیشرفت داشته است.

بسیاری از پروژه‌ها کند پیش رفته و برای همین نتوانسته مردم را اقناع کند وی با بیان اینکه این روند شهروندان را اقناع و نظر آن‌ها را تأمین نمی‌کند، افزود: شهردار باید پاسخگو و اجرایی باشد و فقط شعار جهادی بودن را ندهد و اینکه هر پروژه‌ای کلنگ زده و رها شود، کافی نیست.

وی تصریح کرد: به عنوان مثال، دو سال پیش با حضور نمایندگان مجلس و شهردار یک پارک در کوی محتشم کلنگ‌زنی شد اکنون بعد از گذشت دو سال هیچ اقدامی آنجا انجام نشده، در حالی که در آن زمان آن را در بوق و کرنا کردند که فلان و فلان می‌شود.

وی افزود: اگر دیوان محاسبات شهرداری ایجاد شود می‌تواند جلوی بسیاری از انحرافات را گرفته و برخوردهای قانونی صورت بگیرد.

این مسئول شهری گفت: آیا اعضای شورا هزینه کرد تیم و مربی بسکتبال را بررسی کرده‌اند؟ خبرها حکایت از آن دارد که بیش از ۱۰۰ میلیون تومان هزینه خورد و خوراک و هزینه اسکان مربی بوده است.

وی بیان کرد: مردم باید مطالبه‌گر بوده و شهرداری هم باید برای اقدامات پوپولیستی خود پاسخگو باشد.

وی گفت: به نظر می‌رسد برخی از اعضای شورا هم خود را دربست در اختیار شهرداری قرار داده و اجازه نمی‌دهند که نظارت‌ها به صورت صحیح انجام شود.

این منبع موثق تصریح کرد: پروژه‌ای که در میدان بسیج اجرا شد تماماً نارضایتی مردمی به همراه داشته است، نظارت شورا چه شد؟

آبشار صخره‌ای نصف ایام هفته تعطیل است

وی عنوان کرد: پروژه آبشار صخره‌ای در ناهارخوران با یک و نیم میلیارد تومان مصوب و با بیش از چهار میلیارد تومان اجرا شده و نصف ایام هفته هم تعطیل است.

وی توضیح داد: پروژه‌ای که با عنوان بزرگترین پروژه آن را در بوق و کرنا کردند چگونه بزرگترین پروژه بود؟ آن پروژه تنها یک بانده بوده و سایر پل‌های زیرگذر و روگذری که در شهر احداث شده بزرگ‌تر از این پروژه بوده است.

این مسئول شهری با بیان اینکه قول‌ها و وعده و وعیدها کجا رفت؟ گفت: نظر مردم در پروژه‌های شهری تأمین نشده و باید با هدف توسعه شهر اقدامات جهادی انجام داد.

خاکبرداری شهربازی در حال انجام است

برای اطلاع از روند اجرای پروژه‌های شهری با سرپرست حوزه معاونت زیربنایی، حمل ونقل و ترافیک شهرداری گرگان گفتگو کردیم، مرتضی فاضلی عارف به خبرنگار مهر گفت: کار خاکبرداری پروژه شهربازی در زمین ۱۵ هکتاری هزارپیچ شروع شده و تراس بندی‌ها و رمپ‌ها به دلیل اختلاف ارتفاع در حال انجام است.

وی افزود: شهرداری زیرساخت‌های پروژه را آماده کرده و سرمایه‌گذار آن را تجهیز خواهد کرد.

عارف گفت: سرمایه‌گذار دستگاه‌ها را انتخاب و مبلغ را به ما اعلام می‌کند و آن در شورای عالی سرمایه‌گذاری و کمیته فنی بررسی و در صورت موافقت قرارداد منعقد خواهد شد.

وی بیان کرد: برای این پروژه ۲۶۰ میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شده که ۱۱۰ میلیارد تومان توسط شهرداری و ۱۵۰ میلیارد تومان از محل سرمایه‌گذاری است.

عارف ادامه داد: بنا داریم تا پایان سال حداقل دو قسمت از شهربازی (سورتمه و سوله ۶ هزار متری) را راه‌اندازی کنیم.

آب‌های زیرزمینی سبب توقف پروژه شد

وی در خصوص بازار موزه توضیح داد که پیمانکار در عملیات آزمایشگاهی به آب‌های زیرزمینی برخورد و طرح متوقف شد، بنابراین نقشه‌ها تغییر کرد و هم اکنون در حال اجرای فونداسیون است.

عارف در مورد تغییر مصالح آبشار صخره‌ای، گفت: امکان نگهداشتن صخره‌های ۱۰ تنی در ارتفاع ۱۵ متری ممکن نبود و مطالعات مشاور ما را قانع نکرد و برای پیشگیری از خطرات زلزله و غیره تا یک ارتفاع از سنگ طبیعی و بقیه از فایبرگلاس استفاده شد.

وی در مورد آبنمای ماتریسی گفت که مرکز بهداشت، شهرداری را ملزم کرد تا دستگاه تصفیه آب یا اوزن ساز نصب کند که انجام شده و بعد از کرونا به بهره‌برداری می‌رسد.

عارف بیان کرد که کار طراحی بی آر تی انجام و به شورای ترافیک شهرستان ارائه شده است و به دلیل اینکه طرح جامعی بوده و همه خیابان‌ها را دستخوش تغییرات خواهد کرد، نیازمند زمان است.

معاون شهردار گرگان گفت: تقاطع غیرهمسطح سربازان گمنام امام زمان هم اقداماتی مانند نصب پل هوایی و بازگشایی افسران به ۶۰ متری لازم دارد که در حال انجام است و بازگشایی انجیراب به ۶۰ متری هم خواسته اهالی بوده که چون نیازمند تملک زمین است، کار را زمان بر خواهد کرد.

موضوعات شهری و تصمیم گیری ها در این زمینه به دلیل اینکه با منافع شهر و مردم سروکار دارند، یکی از خطیرترین مقولاتی است که همواره باید به آن توجه کرد لذا باید اعضای شورای شهر جنبه نظارتی خود را پررنگ‌تر کنند.

کد خبر 4936938

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان شهرداری گرگان شورای شهر گرگان بسکتبال شهرداری گرگان پروژه های شهری پروژه های عمرانی ویروس کرونا شیراز بوشهر روز قدس شهرکرد عید سعید فطر گرگان شیوع کرونا قزوین روز جهانی قدس نماز عید سعید فطر بیرجند فطریه مشهد مسئول شهری میلیارد تومان آبشار صخره ای سرمایه گذاری پروژه ها اعضای شورا پروژه ای دو سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۴۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوستان‌های منطقه ۱۲ اصفهان مجهز به آلاچیق‌ می‌شود

مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان با اشاره به ضرورت تجهیز بوستان‌ها و فضاهای عمومی به مبلمان شهری گفت: واحد زیباسازی شهرداری این منطقه برای رفع نیازهای رفاهی و امکانات تفریحی در بوستان‌ها و معابر عمومی شهری اقدام به ساخت و نصب آلاچیق کرده است.

علی‌اکبر رسالت در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با تاکید بر اهمیت بوستان‌ها به عنوان یکی از ظرفیت‌های تفریحی شهروندان اظهار کرد: بوستان‌ها مجموعه‌ای از فضاهای سخت و فضاهای سبز است که هر یک به‌عنوان مکمل دیگری عمل می‌کند.

وی افزود: به‌طورکلی فضاهای سخت شامل آلاچیق، مبلمان، عناصر معماری، کف‌سازی‌ها و غیره می‌شود و تابعی از ویژگی‌ها و اصول معماری پارک است که باید در مراحل طراحی پارک به آن‌ها توجه و بر اساس نوع عملکرد آن‌ها مقادیر مناسب آن برآورد شود.

مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان تصریح کرد: آلاچیق‌ها علاوه‌بر سرپناه و سایه‌انداز باید به‌نحوی نقش پناهگاه را نیز داشته باشد که در ساخت و نصب آن‌ها در این منطقه، این مطلب در دستور کار قرار گرفته است.

رسالت ادامه داد: نصب مبلمان شهری مطابق با معیارها و طراحی نوین در راستای زیباسازی محیط شهری و مرتفع ساختن نیازهای تفریحی شهروندان و دسترسی آن‌ها به مکان‌های عمومی در دستور کار منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان قرار دارد.

وی با اشاره به شرایط زندگی در شهرها خاطرنشان کرد: در حال حاضر اهمیت بوستان‌ها بیش از گذشته نمایان شده است، چراکه شهروندان با پرهیز از فضاهای بسته و داشتن منازل کوچک اشتیاق بیشتری برای وقت گذراندن در پارک‌ها پیدا کردند.

مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان با تاکید بر ضرورت تجهیز بوستان‌ها و فضاهای عمومی شهر به مبلمان شهری گفت: تاکنون آلاچیق بوستان‌های ملت و صدف با اعتباری بالغ‌بر یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال نصب شده است.

رسالت خاطر نشان کرد: آلاچیق‌ها به‌عنوان مبلمان شهری علاوه بر زیبا سازی بوستان‌ها و معابر گذرگاهی در افزایش رفاه شهروندان و ایجاد پاتوق‌های محلی برای گردهمایی سالمندان، بانوان و سایر اقشار مختلف در بوستان‌ها نیز مورد استفاده و استقبال عموم قرار گرفته است.

کد خبر 746110

دیگر خبرها

  • ضرب‌وشتم دستفروشان‌گرگانی ادامه دارد/ ماموران سدمعبر نیازمند دوره‌های کنترل خشم
  • دومین برد شهرداری گرگان برابر مهرام
  • دومین پیروزی شهرداری گرگان در مرحله نیمه پایانی لیگ برتر بسکتبال
  • مصاف طبیعت و پالایش برای صعود به نیمه نهایی لیگ بسکتبال
  • بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی محله خلجان تا پایان نیمه نخست ۱۴۰۳
  • ساختار و مبلمان شهری سعدآباد بهبود می‌یابد
  • نیمه نهایی لیگ برتر بسکتبال/ جدال دوم شهرداری گرگان با مهرام تهران فردا در خانه
  • بوستان‌های منطقه ۱۲ اصفهان مجهز به آلاچیق‌ می‌شود
  • نیمه نهایی لیگ برتر بسکتبال؛ جدال دوم شهرداری گرگان با مهرام تهران فردا در خانه
  • برون‌سپاری پروژه‌های شهری به شهروندان و مزایای آن