Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست مشترک اعضاء هیات مدیره انجمن قطعه سازان همگن استان تهران و مهندس شهریاری مدیرعامل شرکت مگاموتور برگزار و در آن پیرامون مسائل و مشکلات قطعه سازان استان تهران، برنامه های تولید مگاموتور و نیازهای موجود برای افزایش سطح داخلی سازی صحبت شد.

در این دیدار مهندس نجفی منش رئیس انجمن قطعه سازان همگن استان تهران با اشاره به پیگیری های انجام شده در موضوعات مربوط به قطعه سازان، خواستار تخصیص منابع مالی بیشتر به آنان و کاهش زمان پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهندس جلالی نایب رییس انجمن همگن قطعه سازان استان تهران نیز با اشاره به مشکلات موجود در واردات مواد اولیه مورد نیاز قطعه سازان و همچنین در تهیه مواد اولیه تولید داخل گفت: قطعه سازان مجبور به تهیه مواد اولیه به صورت نقدی هستند و گاهاً حتی در موارد داخلی نیز باید قبل از تحویل آن پیش پرداخت ارائه دهند تا بتوانند در لیست خرید شرکت های داخلی قرار گیرند و این مشکلات نقدینگی را چندین برابر می کند.
مهندس شهریاری مدیرعامل مگاموتور با اشاره به برنامه های این شرکت در توانمندسازی قطعه سازان و تلاش برای تامین مالی اظهار کرد: هر آن چه در گروه خودروسازی سایپا تامین مالی می شود، اولویت با پرداخت به قطعه سازان است.
وی با توجه به اتمام تعهدات خودرو پراید تا دو ماه آینده و خارج شدن این خودرو از خط تولید گفت: برنامه ریزی های لازم انجام شده تا قطعه سازان تک سورس پراید با مراجعه به مگاموتور و با بررسی توانمندی ها در خصوص سایر خودروها، در چرخه تامین کننده قرار گیرند و همچنین طبق توافق نامه با صندوق شکوفایی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری به قطعه سازان دانش بنیان وام ارائه شود.
از دیگر موارد مطرح شده می توان به بررسی جهت اخذ یک چک گارانتى به جاى چندین چک، قابل پرداخت بودن دیر کرد چک هاى خرید دین برگشتى در صورت ارائه نامه از بانک، عدم لحاظ بهره چک هاى خرید دین سال هاى اخیر، پیشنهاد افزایش ٣٥ درصدی در مبالغ بصورت على الحساب اشاره کرد.
در این دیدار آقایان مهندس نجفی منش رئیس انجمن، مهندس جلالی نایب رئیس انجمن همگن قطعه سازان استان تهران و مهندس طیبی، وطنی، نصیری و تعدادی از مدیران مگاموتور حضور داشتند و در موارد مطرح شده به بحث و تبادل نظر پرداختند.

منبع: فارس

کلیدواژه: استان تهران دین قطعه سازان تامین مالی استان تهران قطعه سازان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۴۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا مدیریت پرسپولیس را به شهرداری تهران واگذار کردند؟

سید محمدمهدی احمدی در حاشیه آیین واگذاری استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی اظهار کرد: با موافقتی که بین کنسرسیوم بانکی صورت گرفت قرار شد ۳ سید در اختیار بانک شهر قرار گیرد و مدیرعامل توسط بانک شهر تعیین شود.

وی افزود: یک سید در اختیار یکی از بانک‌های تجارت یا ملت خواهد بود و رییس هیات مدیره از طرف یکی از این دو بانک تعیین شود که حاکمیت شرکتی برای نظارت بر فعالیت سیدی که مدیرعامل را تعیین می‌کند به وجود بیاید.

به گفته احمدی، این کنسرسیوم با پذیرش این مدل و تفاهم کلی و ابلاغ آن به شبکه سرمایه گذاری، این مقدمات را فراهم کرده است.

مدیرعامل بانک شهر در پاسخ به این سوال که آیا باشگاه پرسپولیس و استقلال از این پس برای دریافت تسهیلات در اولویت بانک شهر قرار دارند، گفت: ما باید بودجه‌ریزی کنیم و با یک مدل درآمد ـ مصارف عمل کنیم. نمی‌خواهیم در قالب تسهیلات کار‌ها را پیش ببریم بلکه بانک‌ها در قالب سرفصل مسئولیت‌های اجتماعی می‌توانند کمک‌های خود را به باشگاه انجام دهند. باشگاه باید به سمت درآمدزایی برود. این شامل درآمد‌های پایدار و بودجه‌هایی در قالب سرفصل مسئولیت‌های اجتماعی خواهد بود.

احمدی درباره برنامه بانک شهر برای پوشش بدهی حدود ۸۰۰ میلیارد تومانی هریک از دو باشگاه استقلال و پرسپولیس بیان کرد: هنوز صورت‌های مالی دیده نشده و مدلی که کنسرسیوم می‌خواهد تشکیل شود و مدل درآمدی باشگاه را بتواند فراهم کند تعیین نشده است. انشاءالله در دستور جلسه هفته آینده کنسرسیوم بانکی با شفاف شدن این مسائل موضوع بررسی و اعلام می‌شود.

مدیرعامل بانک شهر درباره نحوه مدیریت دو باشگاه پرسپولیس و استقلال از این به بعد گفت: طبق مصوبه شورای پول واعتبار بانک‌ها مکلفند در قالب مدیریت ـ پیمان یا سایر روش‌ها مدیریت باشگاه را واگذار کنند. البته این تناقضی با سیاست گذاری و عضو هیات مدیره بانک‌ها در باشگاه پرسپولیس ندارد. از طرف بانک‌ها باید نظام تامین مالی تعیین شود و اولویت این است که مدیریت باشگاه را به شهرداری تهران واگذار کنیم.

وی ادامه داد: شهرداری تهران متولی امور فرهنگی پایتخت است و ظرفیت‌های قابل اتکایی دارد، سازمان ورزش را دارد و دیگر ظرفیت‌ها را دارد می‌تواند آن‌ها را به خدمت باشگاه بیاورد. در اولویت کنسرسیوم طبق توافقی که انجام شده مدیریت باشگاه پرسپولیس از طریق مدیریت پیمان در سال اول به شهرداری تهران واگذار خواهد بود.

دیگر خبرها

  • مدیرعامل استقلال ملاثانی: شورای تأمین تکلیف دیدارهای خانگی ما را مشخص کرد
  • ماجرای سازه جدید در عمارت تاریخی که شهرداری قالیباف به انجمن مداحان واگذار کرده بود
  • ضرورت کارآفرینی برای زندانیان و خانواده آن ها
  • چرا مدیریت پرسپولیس را به شهرداری تهران واگذار کردند؟
  • شاید مهندس امنیت اطلاعات  
  • شکست نماینده اردبیل در لیگ دسته ۲ فوتبال
  • انتشار پوستر ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران
  • برگزاری نشست سیاسی توسط تشکل جامعه اسلامی تهران جنوب
  • ساخت و بازسازی ۴۲۰۰ قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس
  • دستگیری اعضاء باند حرفه‌ای کپی کارت‌های بانکی در محمودآباد