Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، در جلسه بررسی مشکلات عشایر شهرستان زرندیه با حضور رئیس سازمان دامپزشکی کشور و رئیس سازمان امور عشایر ایران در شهرستان زرندیه اختصاص ۷۰۰ میلیون تومان برای رفع مشکل کمبود آب آشامیدنی عشایر این منطقه مصوب شد.

در این جلسه مشکلات زیرساختی عشایر ساکن منطقه یعقوب حصاری که محل اسکان ایل کله کوهی و عشایری از استان‌های قم، تهران و قزوین است، با حضور «علی‌صفر ماکنعلی»، رئیس سازمان دامپزشکی کشور و کرمعلی قندالی، رئیس سازمان امور عشایر ایران بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تدوین برنامه راهبردی بهداشت دام و امداد عشایر

علی‌صفر ماکنعلی، رئیس سازمان دامپزشکی کشور و رئیس کمیته ملی راهبردی تولید و بهداشت دام کشور همچنین در حاشیه نشت باعشایر منطقه یعقوب حصاری و عشایر استان‌های مرکزی، قم و قزوین از تدوین برنامه‌ای راهبردی برای عشایر در ۳ محور بهداشت دام در مناطق قشلاقی و ییلاقی (زمستان گذر و تابستان گذر) و امداد در مسیر کوچ خبر داد و گفت: در کمیته ملی راهبردی تولید و بهداشت دام کشور توجه ویژه به عشایر کشور خواهد شد.

ماکنعلی با اشاره به تاکید وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر حمایت واقعی از عشایر کشور افزود: در کمیته ملی راهبردی نسبت به تدوین برنامه در ۳ محور بهداشت دام در مناطق قشلاقی و ییلاقی (زمستان گذر و تابستان گذر) و امداد در مسیر کوچ اقدام خواهد شد.

وی اضافه کرد: تشکل‌های صنفی و بخش خصوصی نباید به دید درآمدزایی به عشایر نگاه کنند، با تأمین نهاده‌های دامی و ارائه خدمات و با همکاری خود عشایر می‌توان فرصت‌های مناسبی برای بازار داخلی و صادرات تولیدات عشایر فراهم کرد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با تاکید برتوسعه خدمات و حمایت همه‌جانبه بخش دولتی از عشایر و استفاده از ظرفیت‌های عشایر برای اجرای برنامه‌های آموزشی در حوزه بهداشت و پیشگیری از بیماری‌های دامی بیان کرد: این برنامه‌ها با همکاری سازمان تحقیقات، تحقیقات و ترویج کشاورزی اجرا خواهد شد.

جمعیت عشایر استان مرکزی بیش از پنج هزار نفر در قالب یک‌هزار خانوار است که بیشتر در مناطق مختلف ساوه، زرندیه، دلیجان و خمین زندگی می‌کنند.

ایلات استان مرکزی از متنوع‌ترین جمعیت‌های عشایری کشور است که از سراسر کشور در این استان زیست موقت دارند و جایگاه اصلی عشایر ایل مغان و شاهسون بغدادی استان اردبیل است و ایامی از سال را در شهرستان ساوه و زرندیه مستقر هستند.

عشایر ایل سنگسری نیز که جایگاه اصلی‌شان استان‌های سمنان، تهران و البرز است به طور فصلی در شهرستان زرندیه در منطقه رودشور، چکنه و عباس آبادگوی داغ مستقر می‌شوند.

عشایر طایفه کله‌کوهی، جایگاه اصلی آنان استان فارس است نیز در زرندیه و عشایر کردکلهر از بخشی از زیست‌شان در کرمانشاه است در شهرستان ساوه در منطقه قره‌چای، گزل‌دره و شریف‌آباد ساکن می‌شوند.

عشایر دیگر استان ایل ذلکی است که جایگاه اصلی آنان استان لرستان و خوزستان است که در شهرستان خمین و روستای قره‌کهریز زیست موقت دارند.

کد خبر 516229 برچسب‌ها استان مرکزی عشایر روستا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: روستا استان مرکزی عشایر روستا رئیس سازمان دامپزشکی کشور تدوین برنامه جایگاه اصلی بهداشت دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۵۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین بسته‌های خدمتی در برنامه سلامت خانواده

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس علیپور گفت: اجرای برنامه «سلامت خانواده» با هدف ارائه خدمات پیشگیرانه سلامت برای جلوگیری از بروز بیماری و یا تشخیص بیماری در مراحل اولیه در افراد انجام می‌شود تا از تشدید بیماری در آنان جلوگیری شود.

وی افزود: این برنامه جزو تکالیف قانونی وزارت بهداشت بوده و از سال گذشته در کشور آغاز شده و امسال اجرای آن تسریع خواهد شد. ۲۷ میلیون نفر از شهروندان در مناطق شهری دارای یک تیم سلامت، مراقب سلامت و پزشک خانواده خواهند شد که این افراد تمام خدمات سلامتی را به آنها ارائه خواهند داد.

علیپور با بیان اینکه ارزیابی عوامل خطر بیماری در افراد از اصول برنامه «سلامت خانواده» است، اظهار داشت: در این برنامه متناسب با گروه‌های سنی بسته‌های مراقبت سلامتی برای افراد تدارک دیده خواهد شد و اگر فردی نیاز به ارجاع داشته باشد در سطح یک به پزشک خانواده و در سطوح تخصصی بالاتر به متخصص مربوطه ارجاع خواهد شد.

رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: برای اجرای برنامه در سال جاری منابع خوبی در نظر گرفته شده و امیدواریم بتوانیم این برنامه را در ۱۰ استان به طور کامل و در بیش از ۱۹۰ شهر دیگر، اجرایی کنیم.

عیلپور خاطرنشان کرد: از مردم می‌خواهیم در این برنامه شرکت کنند تا بتوانیم آنها را به یک مراقب سلامت برای رصد سلامتی شأن، متصل کنیم. همچنین مردم می‌توانند پزشک خانواده خود را در این برنامه انتخاب کرده و خدمات لازم را دریافت کنند.

وی در پایان با اشاره به اینکه تا پایان فصل بهار این برنامه به صورت عمومی در کشور اجرایی خواهد شد، تصریح کرد: در خصوص ویرایش جدید شیوه نامه اجرایی برنامه سلامت خانواده نیز با معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور رایزنی‌های لازم صورت گرفته و با رفع اشکالات ویرایش اول، شیوه نامه جدید اجرایی به زودی ابلاغ خواهد شد.

کد خبر 6085548 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • زمین‌های کشاورزی به طرح‌ هادی روستایی اختصاص نیابد
  • تدوین برنامه راهبردی و عملیاتی جهش تولید در استان
  • اختصاص ۷ همت به طرح دارویار
  • اجرای طرح خانواده سالم در ۳۶۰۰ مرکز بهداشت | خانواده‌ها در این طرح چه آموزش‌هایی می‌بینند؟ | انجام غربالگریِ روان برای متقاضیان
  • زمین‌های مرغوب کشاورزی به طرح هادی روستایی اختصاص نیابد
  • تدوین بسته‌های خدمتی در برنامه سلامت خانواده
  • تدوین بسته‌های خدمتی متناسب با گروه‌های سنی برای افراد در برنامه «سلامت خانواده»
  • تدوین بسته‌های خدمتی متناسب با گروه‌های سنی در برنامه «سلامت خانواده»
  • ۸۰ درصد اعتبارات عمرانی به بخش عشایر دشتی اختصاص داده شده است
  • جزئیات سیل در ۲۵ شهرستان کشور / وضعیت در سیستان و بلوچستان اضطراری است