Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، جعفرکبریایی مدیر فروش انتشارات علمی و فرهنگی، فرصت چندماهه قرنطینه برای مبارزه با بیماری کرونا را زمان آشتی مردم با کتاب و کتاب‌خوانی در زندگی خانواده‌ها نامید و گفت: اقبال ماه‌های اخیر مردم به خرید و مطالعه کتاب در مقایسه با سال‌های اخیر بی سابقه است و تنها در اردیبهشت ماه علاقمندان به کتاب و کتاب خوانی بیش از ۱۷ هزار جلد از کتاب‌های منتشر شده توسط انتشارات علمی و فرهنگی را از فروشگاه‌های این نشر خریداری کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هم چنین از چاپ نخست و تجدید چاپ بیش از ۱۰ عنوان کتاب از سوی انتشارات علمی و فرهنگی خبر داد و گفت: مقدمه ابن خلدون، درآمدی بر فلسفه تعلیم و تربیت در جمهوری اسلامی ایران، چاپ دستی و مقدماتی و پیشرفته، مبانی فلسفه هنر، پارچه‌های ایرانی، دیوان حافظ، دفترچه ممنوع، چیزها، ناطور دشت، ایران در سیاحت‌نامه اولیا چلبی کتاب‌هایی هستند که اخیراً توسط انتشارات علمی و فرهنگی در فروشگاه‌های این نشر، کتاب فروشی‌ها و سایر مراکز فرهنگی قابل دسترس علاقه‌مندان است.

کد خبر 4937157

منبع: مهر

کلیدواژه: انتشارات علمی و فرهنگی کتاب و کتابخوانی کتابفروشی کتاب و کتابخوانی ویروس کرونا میراث فرهنگی گردشگری خبرگزاری مهر معرفی کتاب ادبیات جهان ادبیات نهاد کتابخانه های عمومی کشور تازه های نشر رایزنی فرهنگی مقاومت فلسطین ترجمه روز قدس 99 انتشارات علمی و فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۵۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از آلفرد هیچکاک تا مارتین اسکوسیزی در نمایشگاه کتاب تهران

در آستانه برگزاری سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، پنج کتاب پرخواننده انتشارات بنیاد سینمایی فارابی بازنشر می‌شود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا بشیری‎‌ فراز مدیر مرکز انتشارات، آموزش و پژوهش فارابی با اعلام این خبر گفت: «یکی از نخستین کارها پس از اقدام برای احیای مرکز انتشارات، بررسی محتواهای از پیش موجود در راستای بازتولید و بازنشر این آثار بود. از این‌رو در کم‌ترین زمان باید سریع‌ترین اقدامات صورت می‌گرفت تا انتشارات بتواند با آمادگی پا به نمایشگاه کتاب بگذارد. از این رو آثاری که هنوز محتواهای آن‌ها قابل استفاده برای مخاطب بود و جزو کتاب‌های پرخواننده سینمایی محسوب می‌شوند برای بازنشر انتخاب و راهی چاپخانه شدند.»

بنا به گفته وی کتاب‌های:  
1- «نیمه تاریک نابغه (زندگی نامه آلفرد هیچکاک)» نوشته دونالد اسپوتو و ترجمه محسن امیری
2- «فیلمنامه نویسی در قرن 21» نوشته لیندا آرنسون و ترجمه شاپورعظیمی
3- «پیش‌ درآمدی بر فیلم» نوشته ویلیام.اچ.فیلیپس و ترجمه فتاح محمدی  
4- «در مسیر فیلم‌سازی؛ مقدمه‌ای بر مهارت کارگردان» نوشته الکساندر مکندریک با پیشگفتاری از مارتین اسکورسیزی و ترجمه نفیسه سادات
5- «کارگردانی داستان؛ داستان گویی حرفه ای و تکنیک های طراحی استوری بورد در فیلم زنده و انیمیشن» نوشته فرانسیس گله باس و ترجمه داریوش نوروزی و شیوا زنگنه  
عناوینی هستند که بازنشر شده‌اند.

به گفته مدیر مرکز انتشارات بنیاد سینمایی فارابی بالغ بر یکصد عنوان کتاب و فصلنامه در غرفه بنیاد فارابی در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به دو شکل حضوری و مجازی به دانشجویان، پژوهشگران، اساتید و عموم علاقمندان سینما ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجموعه ویدئو کتاب‌های سلامت اجتماعی منتشر شد
  • انتشارات علمی و فرهنگی چگونه از عرش به فرش رسید؟
  • پلیس تراز به بازار نشر آمد
  • ۵ اثر پرمخاطب برای نمایشگاه کتاب تهران بازتولید شد
  • انتشارات سوره مهر با تمرکز بر ۲ کتاب در نمایشگاه کتاب حاضر خواهد شد
  • تجدیدچاپ پنج‌کتاب بنیاد فارابی برای نمایشگاه کتاب
  • از آلفرد هیچکاک تا مارتین اسکوسیزی در نمایشگاه کتاب تهران
  • جایگاه منطقه‌ای ایران در انتشارات علمی ایمنی‌شناسی و میکروب‌شناسی
  • رونمایی از ترجمه روسی آثار ابن‌سینا در مسکو
  • ترجمه کتاب «خدا و زمان» به کتابفروشی‌ها آمد